Ya 20 lik dişimi cekecek.
Oda az cıkmış, kök kalırsa diye korkuyorum acıkcası :18:
Çektirmekle çok iyi yapıyorsun kanser hücreleri oluşabiliyormuş 20lik dişlerde doktor sonuçta biliyordur nasıl yapacağını ..
benim 20lik dişim yok dahaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya 20 lik dişimi cekecek.
Oda az cıkmış, kök kalırsa diye korkuyorum acıkcası :18:
Kızlar yarın dişim çekilecek.Çok tırrssıyorum :18:
O yüzden yarın olamaybilirim.Annemlerede gidicem.Muhtemelen gec gelirim yani.
Haber vereyim dedim..
Azcık az uyuyup spor yapsan bak daha enerjik olacaksın görürsün ..
Çektirmekle çok iyi yapıyorsun kanser hücreleri oluşabiliyormuş 20lik dişlerde doktor sonuçta biliyordur nasıl yapacağını ..
benim 20lik dişim yok dahaa
Evet sucum ben baya belirttim ama gözünden kaçtı heralde.
Evet her gün kaç mesaj attığını mesaj sırası olan arkadaşa mesaj yazacaksın.
ben sık sık güncelliyorum.
Bu hafta Betüle mesela ..
bugün 9 da kalkacaktım eşim vardı pc basında.
10da kalktım.yarın 9 da kalksam ii olur.
off cıkarkende öyle bir agrımıştı ki
İnş. acımazçok korkuyorum dimi ya
habire söylüyorum![]()
Bu ara kafam yerinde değildi biliyorsun be kuzum kusura bakma görmemişim her gün gönderirim artık. Sayı yazdığımızı biliyordum ama mesaj attığımızı bilmiyordum. Bundan sonra dikkat ederim.
allah yardım etsin canım.gözünü kapat bol bol dua et.
Kalk kalk ben artık 8.30 da kalkıyorum önceden 2-3 gibi kalkardım
Şimdi şöyle bir nefes al başla korkmuyorum ama bir diş değil mi ben sağlam hatunum diye konuş da konuş
sagol canım.Allah razı olsun..
Korkmuyorum desemde korkuyorum![]()
Neyse kızlar size doyum olmaz.
kaçtım ben![]()
Selam kızlarr tartım bir kilo fazla tartıyormuş :)) çok mutlu oldum. Meğer 59 kiloymuşum bu gün 3 tane tartıda tartıldım :))
sabah
peynir ve bir adet simit
akşam
2 adet içli köfte
bir bardak ayran
2 lt su içtim şimdiye kadar
2 bardak soğan suyu
ve 5 saat hiç oturmadan yürüdüm arada durdum markette falan ama sürekli yürüdüm :))
cok sagolun, okudum kurallari, cok katilmak istiyorum, suan evdeyim zaten. 1 martta calismaya basliyorum, calissam bile hergün katilicam söz veriyorum. tekrardan tskrler. allah yar ve yardimcimiz olsun.
kilolulari ancak kilolu kimse anlar =)
selamlar, cansu
Ya saydim daha dogrusu okurken not ettim ama yazmayanlarinkini saymamis oldum
Bugun de yatmadan once bakarim tekrr not eder paylasirim
Bir de gonul gordum cips ve cikolatayi ama aynen ben de yedim ikisinden de bugun, bir sey demiyorum o yuzden..
ebet agustos eylül arasi =) boyum 1,73.
hayir, ben almanyadan katiliyorum esim konyada, ben giresunlyuum =) ama konyada amcamin kizida kaliyo, denedim biraz alismak babinda ama alisamadim, karar aldik dedik biraz almanyada kalalim, begenmezse esim dönücez =)
evin tek oglu bide ailesi zor gönderiyo , ama iyiki onu tanimisim hayat veriyo bana, motivasyon veriyo hep bana.
benim 2007 den beri sanki ailem dagildi, annem vefaat edince.. allah annemi aldi ama sanki onu bana verdi. o beni hayata döndürdü diyebiliirm, bu 23 kiloyuda onun sayesinde verdim.
meslegim magaza müdürü =) annem vefaat edince okuluda yarida kestim ama esim gelsin insallah üniye baslayacagim. son seneler hep bos gecti. cok sagolun beni dinlediginiz icin.
böyle yorulari okuyunca bi tuhaf oldum, cok duygulandim..inanin zor yaziyorum bu cümleleri, tutamiyorum kendimi aglamaktan, sanki yardim etmek isteyen insanlar varmis gibi oldu. evde hep azarliyolarda =(
cok karisik yaziyorm özür.. selamlar, cansu
Olurum şekerim olurum pek dadlıyım bak
Bu arada canım çiğköfte istiyorr
Canım benim ya o kadar güzel ifade ediyorsun ki kendini, bu arada öncelikle şunu belirteyim.
Normalde yeni üye almayalım diyordum ama katılmak isteyenler bölümünde yazdığın mesajı çok samimi buldum dedim bizim grupta olmalı
Çok zordur eminim ölüm insanı o kadar etkiliyor ki, belki 1. dereceden görmedim ama yine de içimi acıtır.
Çok şanslısın ki böyle bir adamla karşılaşmışsın onu tanımışsın ve mutluluğu bulmuşsun, insanın kendini en zayıf hissettiği anlarda çok ihtiyacı oluyor öyle birisine.
Sana böylesine destek olan senin için ülke bile değiştiren ( ki erkekler kolay kolay yapmaz bunu) bir insana sahipsin bizim ve onun motivasyonu ile zayıflayacaksın.
Ve sadece zayıflamak değil ya insanın kilosuyla beraber her şeyi değişiyor.
Benim pskilojime kadar etkiledi.
Hilal bizim bu cigkofteyi yememiz lazim yoksa rahat edemicez
Kızlar yaaa sporumu yaptım. Fakat dün ben leslie ile 2 mil yaptığımı zannediyordum, ama 2 mil değil 1 mil yapmışım.
Bugün farkettim. Hatamı düzeltip 1 mil diyorum. 1 milde bugün yaptım. Yeni başladığım için bikaç gün daha 1 mil devam edeceğim. Sonra 2-3 diye devam edeceğim. İnşallah biran önce havalar düzelirde dışarı çıkabilirim.
Bu arada ben kaçıyorum artık. İyi geceler herkese görüşmek üzere. Yarın az kaynatın ama eve geç geleceğim biraz sonra okumak çok zor oluyor
Mesaj sayımı Betül'e gönderiyorum. :80::80:
Cumaya kadar sabredip cuma beraber yiyelim mi Gönül ?
Ama çok değil 2 veya 3 tane ..
Size ben de katilabilirim ama 2-3 tane zor ya
Durum yiyim bari ben:)
cok sagol canim benim.
yok hayvan gibi yeme diyolar, agrima gidiyo baya bi, ama görücekler...
ben sabah ilk kalktigimda bir bardak yesil cay iciyorum, sonra bir dilim ekmek ile, peynir salam, zeytin, bolca domates, biber salatalik yiyorum. cok su iciyorum.
öglende kendime ya firinda tavuk gögüsü, yagsiz veya balik yapiyorum, ama cougu seyi genellikle firinda yapiyorum. yanindada bol salata.
aksamda midemi kandirmak icin illlaki bi kase sicak hazir corba iciyorum, cok yagsiz oluyo onlar, su ile yapiyosunya hani pakette olanlar, icine biraz biber tozu fln katiyorum renkli olsun dyie yine salata yiyorum. ve günde 3 litre su iciyorum sadece su ve bi kac bardak bitki caylari, hepsi sekersiz. kahvede iciyorum ama sekerli ama var böyle hap gibi türkcesini bilmiyorum =)
sonra burda dernek var aerobic ve zumba. haftada iki saat areobic ve bi saat zumbah dansi yapiyorum. evde ip atlyiorum ve mutlaka günde 2-3saat yürüyorum, zaten bu arada kafamda baya dagliyo. böyle yapiyorum =)
Kızlar yarın dişim çekilecek.Çok tırrssıyorum :18:
O yüzden yarın olamaybilirim.Annemlerede gidicem.Muhtemelen gec gelirim yani.
Haber vereyim dedim..
İlk başta o hata oluyor genelde Ebru.
İyi geceler görüşürüz yarınn ..
Cumaya kadar sabredip cuma beraber yiyelim mi Gönül ?
Ama çok değil 2 veya 3 tane ..
Kızlar yaaa sporumu yaptım. Fakat dün ben leslie ile 2 mil yaptığımı zannediyordum, ama 2 mil değil 1 mil yapmışım.
Bugün farkettim. Hatamı düzeltip 1 mil diyorum. 1 milde bugün yaptım. Yeni başladığım için bikaç gün daha 1 mil devam edeceğim. Sonra 2-3 diye devam edeceğim. İnşallah biran önce havalar düzelirde dışarı çıkabilirim.
Bu arada ben kaçıyorum artık. İyi geceler herkese görüşmek üzere. Yarın az kaynatın ama eve geç geleceğim biraz sonra okumak çok zor oluyor
Mesaj sayımı Betül'e gönderiyorum. :80::80:
Size ben de katilabilirim ama 2-3 tane zor ya
Durum yiyim bari ben:)
Ahh sen ahh bugünkü cips çikolatadan sonra rahatça dürüm yiyebileceksen ye
Kızlar ben de kaçtım iyi geceler ..
İyi geceler bugün ki menüm
Sabah :
Yarım kase yoğurt
1 elma
1 dilim cavdar ekmegi
Öğle:
85 gr peynir