sonuçta bir sıkıntın var değilmi..?illa grip soğuk algınlığındamı dinleniyor kız..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonuçta bir sıkıntın var değilmi..?illa grip soğuk algınlığındamı dinleniyor kız..![]()
Saol Deryacım ..
Harika 2 kg ..
Ben dayanamıyorum ağırlığa![]()
benim oğlum acuk tossunhergün onu indir kaldır kollar alışkın 1'er kilo tınlamıyor fazla kalori yakmak ve kasları zorlamak adına elimdeler..
Hemen bahane üretmeye başladım değil mii ..
kendinizi kasmadan spor yapın hastayken yapacağım diye ısrar etmek faydadan çok zarar hilal..![]()
yok kız onu nasıl sürekli indrip kaldıryaım
Aaa dimi en güzel ağırlık çalışması seninki.
İndir kaldır yap bence onu hem ona oyun olsun
tamam ben oturyorum hiç halim yok midem ağzıma gelip gidiyor iyi hissedersem leslie yapıcam bakalım..
Tamam o zaman Derya öğleden sonra iyi hissedersem pilatesimi yaparım yoksa yapmam.
Onu da çok seviyorum ya ondan yapamayacağım diye üzülüyorum![]()
yok kız onu nasıl sürekli indrip kaldıryaım..gün içinde ara ara hopluyor kucağıma gecede öyle..o eter onada banada..
![]()
ve ben gidiyorum sonra görüşrüz ..
az evi toplamaya çalışayım..yeşil çayımı hazırlayayım..of elim kolum kalkmıyor..
evet oturmakta sıkıyor değilmi ahanda ben kalktım..
Off ya kalkamıyorum sinir oldum böyle de sıkılırım ben yaa ..
evet oturmakta sıkıyor değilmi ahanda ben kalktım..![]()
Ayy ne sevimlisin sen öylee
Görüşürüz melekcim ..
Cumaya kadar sabredip cuma beraber yiyelim mi Gönül ?
Ama çok değil 2 veya 3 tane ..
oy oyyy kiyamam, ben uc tane 20lik dis birden aldirmistim ameliyata korkutmak gibi olmasinda cok cektim coook
kı
evet cnm özellikle senin profiline girip baktım bilgisayarın bozuk old. günlere gelmiş..
günaydın kıslar....![]()
günaydınnnnn![]()
az önce bir arkadaşımla konuştum kız o kadar ağlıyordu ki bayılacak sandimbende suan zor tutuyorum kendimi hüzün ile sinir bir arada duygularım
Sanırım sinir daha fazla
Neden insanlar bu kadar acımasız neden burgun de alay ettikleri seyler baslarına gelebilir diye düşünmüyorlar ???!!!!
Telefonda ki ses- "Elif! Artık ölmek istiyorum" diyor
- sacmalama noldu??!!
- ciğeri bes kuruş etmeyen kadının biri bana "aaaaa sen ne kadar kilo almissin bu ne böyle gencecik kadinsin evli barklisin hiç utanmıyor musun kocanın yanına böyle yatmaya??!! Ben kocan olsam koynuma almayı bırak yüzüne bakmazmazdim!"
-?! Hönk
İste konuşmanın bir bölümüo kadının saclarını elime dolayip yürüyen merdivenlere bağlayasın geldi
kızcağız hasta seker komasına giriyor milletin derdine bakın
çok sinirlendim çok
günaydın..
kızımın okulu yarım gün okula gitti..bendede bir kırgınlık var..ev duruyor ama ben burdayım..
Gunaaaydin beybileeer, keyifleer nasiil kahwaltilar edildi miii ben ettim sukur suan kondisyon bisikletindeyim..![]()
Melek kız korkup kaçtın mı ?
yok kız saat 14.30 da randevum
ve ben gidiyorum sonra görüşrüz ..
az evi toplamaya çalışayım..yeşil çayımı hazırlayayım..of elim kolum kalkmıyor..
burada görünce kaçtın zannettim