• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yeni elemanlarda mi mesaj atacak yani çömezler yani ben :1::1::1:

Evet canım herkes atacak. Siz deneme haftasındasınız yaa sizin için paylaşım daha önemli.

kıslar misafirlerim geldi öğlen giremedim... mesaj sayımlarını artık mesaj mı atıyoruz öyle birşey okudum sanki... bu benim 7. mesajım ortim sanırım sen sayıcaksın...
bu arada menümüde yazıp yatıcam... artık 6.30 da kalkıyorum.... 5 ay kaldı sınava... inş oturtçam bu düzeni...
sabah
kepek ekm. peynirli tost
5i bi yerde çay

ara
1 elma

öğle
4 kaşık patates salatası
yanındaki börekleri yemedim... misafirlere yedirdim onlar şişmanlasın:1:

ara
7 badem

akşam
3 minik parçaa et döner
1 kase domates çorbası
ve salata

Hoşgeldin ortim. Evet artık mesaj sayılarını özelden mesaj atıyoruz. Menün güzel olmuş canım afiyet olsun. Ama patates salatasına biraz daha dikkat. Patates tehlikeli bir sebze :30:

iyi aksamlar bayanlar =)

öglenden beri gelemedim, yürüyüstü alisveristi derken.
bide gribim baya berbatlasti küvete yatip uzandim hep.

kurslarin ikisinede gidemedim.

kacirdigim sayfalari okucam simdi =)

hepinize tekrar tskler destek icn, hersey grip haric güzeldi bugün. iyi beslendigimi düsünüyorum
sizi seviyoruuuum

slmlar, cansu

Cansu'cum hoşgeldin sende. Geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine.

Olur ondada kılların kokune mudahale yapılıyor nasılsa aynı şey :))

Kızlar bende çıkıyorum artık öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz...

Güle güle canım. İyi geceler :)

Evet canım herkes atacak. Siz deneme haftasındasınız yaa sizin için paylaşım daha önemli.

Hoşgeldin ortim. Evet artık mesaj sayılarını özelden mesaj atıyoruz. Menün güzel olmuş canım afiyet olsun. Ama patates salatasına biraz daha dikkat. Patates tehlikeli bir sebze :30:

haklısın cnm ama misafirlere brokoli salatası yapsam hoş olmucaktı:1: en masum o geldi aklıma... yoksa kısır mı daha iyiydi.... neyse artık olan oldu... ama az yedim...

Bende kaçtım kızlar. Herkese iyi geceler. :3::16::54:

Sporumu henuz bitirdim bi kismi aksama kalmisti..

8/02/12 spor bildirimim:

60+10 dakika kondisyon bisiklet
500 ip atlama
15 dak egzersiz
45 dak kondisyon bisiklet
47 dak leslie 3 mil+ 15 dak leslie 2. part ekstra yaptm :nazar: :nazar: :nazar:

Suan yerimden kalkmaya dermanim yok:53::53:
HERKESE IYI GECELER DILIYORUM, buyuk gune 1 kala yarin ekstra dikkat ederiz ins menulere :29:

msj bildirimi:21
masallah diyorum ne sportmensin gönül süper 1. lik senin hiç ağzım açık kaldı ya:53::53::53::53::53::52::52::52::52:

neymis o neymis :108::108:
yararli olan sey neymis ki :53:
su açıklamış

ewet kızlar duşumuda aldım geldim sporumuda yaptım
bugün 10 dak oklava hareketi
30 dak 30day shred
35 dak leslie

dün enson510 dakydı bunlarla 585 dak oldu gönül toplamı yazmıyo ama o birinci:46::46::46::46::46::46::46::16::16:

yatıyım artık iyi geceler su 30day shred ağrımadık yerimi koymuyo valla sonucu merakla bekliyorum incelirim bununla inşallah ama kaslarımın güçleneceği kesin

-1-
yatıyım artık iyi geceler su 30day shred ağrımadık yerimi koymuyo valla sonucu merakla bekliyorum incelirim bununla inşallah ama kaslarımın güçleneceği kesin

O ne canim videolardan mi yapiyorsun?

cok sagol =)

gec kaldim bugün buraya yaaa =(

tek kaldim simdide yatsammi aceppp? ;D

Su erken yatma olayini bir yapabilsek super olacak vucutta leptin diye bir hormon var uyurken zayiflamani sagliyor 2 de harekete geciyor ve 10 dan sonra birsey yememen gerekiyor saglikli calismasi icin ama ben diyete basladigimdan beri leptinle bu uykusuzlugum yuzunden hic karsilasamadim :(((

Son düzenleme:
GÜnaydın arkadaslar bugün kahvaltımı daha erken yapıyorum :)
aksamda erken yattım ohhh leptinimide salgıladim :1:
şimdi elmamı yiyip yuricem

Gunaydin fistiklar suan yattigim yerden telden giriyorm msjlarinizi okumusam ozo ikimizde cok fena oluyor bu yeme krizi uyladimi uyluyor bi cozum bulmak lazim ama ne ... Biyerde okumustm ipin ucunu fazla kacirdm diye diyeti boslama sakin kaldigin yerden dewam... Dun oyle bi pestilim cikti ki 2.80 uzandm hemen enerjim yuksek oldugundan degil de mesela sabh kendme pr cikariorm hepsini yapamasamda yaptigim kardir mantigindayim . Bu arada 30 day shred topigine bktim dun yapiyim diye hewes ettim ama oyle bi gozum korktuki cokcok zor oldugunu yazmislar, gulcn spor toplamini yazmadmdan degilde tp bilmiorm bana da sprz olcak hehe bnce oylesi daha uygun genel toplamini betul zaten yazicak maksat biraz heycan yaratmak :32:

bende şu potocuğu kaldırıyımda önce spor sonra epilasyon kolay gelsin sanada hilal benim bacaklarım gerçekten çok azaldı saçlarımsa pamuk gibi oldu ne yararlı şeymiş bu ya

Saolsun ya çok seviyorum Aycangülü, benim de saçlarım o kadar güzel ki bak bak doyamıyorum, tüylerim de çok azaldıı ..

Ozlem nasilsa duseceksin elimize yawrum:9::9:

KIzlar bu shred nasil bi mucizeymis hc gercekci gelmedi bana ya nasil olabilir:26:
gulcinin attigi linkin son sayfasina bakin ne ilginc, plates halt etmis yaninda:53:

Valla cidden ilginç ama inandım ben cidden çok zor geldi bana cesaret edemedim tamamlamaya ..
5 saat pilatese denk bence :1:

ya kıslar benlenmi dalga geciyonuz
:53::53::53::53::53::53::53::53:
heyttt ya nerden buldunuz beni orda :9::9::9::9:
caktırmadan bi bakm demiştim yıh yıhhh

Hatunlar dedektif Özlemcim :60:

Sporumu henuz bitirdim bi kismi aksama kalmisti..

8/02/12 spor bildirimim:

60+10 dakika kondisyon bisiklet
500 ip atlama
15 dak egzersiz
45 dak kondisyon bisiklet
47 dak leslie 3 mil+ 15 dak leslie 2. part ekstra yaptm :nazar: :nazar: :nazar:

Suan yerimden kalkmaya dermanim yok:53::53:
HERKESE IYI GECELER DILIYORUM, buyuk gune 1 kala yarin ekstra dikkat ederiz ins menulere :29:

msj bildirimi:21

:53::53::53: Gönül ne yaptın sen öyleee, neefes alabildiğine şükret :1:

demiyim demiyim
iştahınız acılır:9::9::9:

üzülerek acıklıyorum :43::43:
4 taneçik acıbadem kurabiyesi
1 dilim dastacık
6 taneçik cubuk kraker pastene yapımı
2 bebe büskivisi cık cık

eşim getirmiş bende hessini önüme aldım aşkım sen getirirsen bende hepsicini yerim dedim

oda bende ki bu azimli ıştahı görünçe söz verdi bidaha eve böyle şeyler getirmem söz sen yeterki diyetini bozma suç benim dedi inş bidakine ot getirecek
malum evde inek var( emzikli inek o benim :60::60:)

inş. yarın sebze meyve ve yiycem evde obur cubur koymadım :9::9:
şimdiden menümü hazırladım saklama kabınada koydum
şimdi kendime ceza verdim 1 saat bölgesel spor yapcam
şu sogukta camaşır ascam
hatta evi sildirsem mi diye düşünüyorum :9::9::9:
enerjim kalırsa :8::8::8::8::8:
1 lireyi aşkın karışık form cay içtim cırcır yapıyo özel günlerde içiyorum( özelden kastım kacamak günü tadı çok iğrenç :25:)

inş. işe yararda verdiğim kiloyu almam :44::44:​

:47::47::47::47: BUnları göstereceğim ama benim şeytanlarım resmen masum kaldı bu durumda ..

günaydın arkadaslar bugün kahvaltımı daha erken yapıyorum :)
aksamda erken yattım ohhh leptinimide salgıladim :1:
şimdi elmamı yiyip yuricem

günaydın kızlar. :16:

emegine saglik =)

bende günde 3-4 bardak sekersiz yesil cay icerim, sevdigim icin ama bu dediklerin acaba posette olan yesil cay iyinde gecerlimidir acaba? ben hep posettekinden iciyorumda =)

selamlar, cansu

ayni sey tahminimce poset icinde gecerli ama tabiki aktardan alip demleme daha etkilidir, bende yurt disinda kaliyorm oyle bir sansim olmaidgi icin
poset caya talim ediyorm..

masallah diyorum ne sportmensin gönül süper 1. lik senin hiç ağzım açık kaldı ya:53::53::53::53::53::52::52::52::52:

su açıklamış

Ya sportmenlikten deil de iste cuma gunu belki biraz moral olur diye yoksa o kadar fit degilim:ssz:
arabasini ye, cikulata cips arkasindan debelen dur, iki ileri bir geri :1:

ewet kızlar duşumuda aldım geldim sporumuda yaptım
bugün 10 dak oklava hareketi
30 dak 30day shred
35 dak leslie

dün enson510 dakydı bunlarla 585 dak oldu gönül toplamı yazmıyo ama o birinci:46::46::46::46::46::46::46::16::16:

Senin sporda cok guzel :nazar: bide iki cocukla yapiosun enerjine hayran kalmamak elde deil:nazar:
30 day shred a bende niyetleniyorum ya bide benim kafami kurcalayan bir konu,
zayiflamadan eger bu tip sporlar yapilirsa yaglar kasa donusur yani kalin bi goruntu olusur, ama zayifladik snra yapinca ince gorunursunuz
gbi biseydi tam ifade edemedim ama sporlari yaparken dsunuorm da aceba suanki sis goruntumle mi sikilascam diyorm aman Allah korusun bu halimle sikilasmak istemiyorm :27:

Back
X