• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kıslar kpss düşünen varsa evlenmeden yapsın muhakkak bu ne ya.....:35:

bu arada benim kilom da yerinde sayıyordu bugün....:47: yok anam sporsuz veremiyorum...:26: neden yapmıyon demeyin.... yarım saat boş bulsam ya ders ya yemek ya temizlik ya misafir kaç gündür... spora vakit gelmedi bi türlü yada biras tembelim bu ara...

bu arada benim kilom da yerinde sayıyordu bugün....:47: yok anam sporsuz veremiyorum...:26: neden yapmıyon demeyin.... yarım saat boş bulsam ya ders ya yemek ya temizlik ya misafir kaç gündür... spora vakit gelmedi bi türlü yada biras tembelim bu ara...

spor yapamıyosan kesinlikle diyetini bozma derim
diyete uyamıyorsan 1 saat spor yap tartıda gözle görülür bi gelişme olmazken inçelmede 2 haftalık diyete bedel :40:

spor süper bişey ya diyetin ilaçı :9::9::9:

yogunlugun geçsin eski formuna dönersin sen kilonu koru şu dönemde buda bi başarı

selam yavruuularr :D

cok mutluyum ya :D tartildim bugün 113,9 kg düsmüsüm :D cok sevincliyim 110 altina bi düssem ilk hedefte =)
bakalim yarin noluak, cizelgemi yarin degistiricm :69:

yürüyüsen gelyiorum 2 saatlik yürüyüs yaptim :D

kahvaltim:

bir bucuk dilim cavdar ekmegi
biraz giresun köy peyniri
4 tane zeytin
2 tane yesilcay sekersiz
domates
salatalik
biber
marul yedim bolca

selamlar, cansu

-1-

O ne canim videolardan mi yapiyorsun?

Su erken yatma olayini bir yapabilsek super olacak vucutta leptin diye bir hormon var uyurken zayiflamani sagliyor 2 de harekete geciyor ve 10 dan sonra birsey yememen gerekiyor saglikli calismasi icin ama ben diyete basladigimdan beri leptinle bu uykusuzlugum yuzunden hic karsilasamadim :(((

evet onu bende duydum =(
hem saat 24 ten önce yatmak cildimiz icin de cok faydaliymis, bi yapabilsem.

ayy ortalık yine bembeyazzzz

kızlar burdan gecen kar yağmıştı o zamanki ki yaqpmiş oldugum kardan kıza bakınn :9::9:
http://img844.imageshack.us/img844/619/dscn1666g.jpg

Çok güzel olmuşş :60:

cok mutluyum ya :D tartildim bugün 113,9 kg düsmüsüm :D cok sevincliyim 110 altina bi düssem ilk hedefte =)

kahvaltim:

4 tane zeytin
2 tane yesilcay sekersiz
domates
salatalik
biber
marul yedim bolca

selamlar, cansu

Tebrik ederim cansu, kahvaltın da gayet güzel olmuş, burada başlangıç kilon tam olarak kaçtı ve hedefin not alayım ben.

evet onu bende duydum =(
hem saat 24 ten önce yatmak cildimiz icin de cok faydaliymis, bi yapabilsem.

Ben bir ara sabaha kadar uyumazdım sonra gündüz uyurdum cidden çok kötü oluyor şimdi saat 23.30- 2 arası uyuyorum sabahta 8-8.30da ayaktayım ..

Ne güzel değil mi emeklerinin karşılığını almakk ..
1 ay içinde 40a düşersin sen o zaman:nazar:

İnşallah canım yaaaaa, evde her beden kıyafetim var Allah'a şükür. Şimdi bile çok farketti. Ama yarın cuma yaaa nedense hep korkuyorum kilo veremeyeceğim diye :17:

kahvaltim:

4 tane zeytin
2 tane yesilcay sekersiz
domates
salatalik
biber
marul yedim bolca

selamlar, cansu

Maşallah canım. İnşallah 100'ün altında da görürüz seni. :nazar:

İnşallah canım yaaaaa, evde her beden kıyafetim var Allah'a şükür. Şimdi bile çok farketti. Ama yarın cuma yaaa nedense hep korkuyorum kilo veremeyeceğim diye :17:

Maşallah canım. İnşallah 100'ün altında da görürüz seni. :nazar:

Aaa ne demek veremeyeceğim tabiki vereceksin Ebrucum ..
Sen böyle devam ettiğin sürece çok güzel olacak.
Bakalım bu hafta ne yapmışsın ..

Sucum az yediğinde ilk zamanlar kilo ceriyorsun ama sonradan duruyor biliyorsun dimi ?

Çok duruyorlarmış Elif ya zor oluyordur ..

Şimdi daha iyisisndir umarım cansu, yarın toparlarsın sporu da hani menü ?

Lazer de çok daha fazla faydasını görürsün elif kesinlikle tarihleri bu zamanlara getir derim.

Evet artık mesaj atıyoruz Özlem, ne güzel erkenden kalkıyormuşsun.

:nazar::nazar:

Gönül betüle cuma günü toplamını atacağız biliyorsun değil mi ?

Gönülsüm hiç bir şekilde yağlar kasa dönüşmez, böyle bir şey söz konusu değil çünkü yapıları çok farklı.
Yağlarımız erirken kas oluşuyor bazen daha az kilo vermiş gözükebiliyoruz kaslardan dolayı ama daha ince gözüküyoruz.

Çok güzel olmuş Melekk ..

Ohh sporlar harika ..

Daha önceden de bu konuyla ilgili eşinle çok tartıştığını biliyorum derya, ne kadar düşüncesiz oluyorlar, oğlunun huzurunu bozduğunun farkında değil mi anlamıyorum.
Çok kalacaklar mı ?
Umarım sorunsuz bir an önce giderler ama en azından artık şöyle bir durum var eşin biliyor annesini sorun çıkarsa annesiyle çıkar sizin aranızı bozmaz diye düşünüyorum.
Hoş yine huzursuzluk ama ..

dünkü menü:

sabah:

4-5 zeytin
iki dilim emmentaler peynir( kesilmis hazir olandan)
domates
salatalik
yesil cay

öglen:
salata
1 kase kendi yaptigim yagsiz mercimek corbasi
tavuk sote yanina 2-3 kasik haslanmis yaban pirinc
ve karnabahar haslanmis

aksam.
1 kase natürel yogurt
1 elma
2 kiwi

:D

Çok güzel olmuşş :60:

Tebrik ederim cansu, kahvaltın da gayet güzel olmuş, burada başlangıç kilon tam olarak kaçtı ve hedefin not alayım ben.

Ben bir ara sabaha kadar uyumazdım sonra gündüz uyurdum cidden çok kötü oluyor şimdi saat 23.30- 2 arası uyuyorum sabahta 8-8.30da ayaktayım ..

pazartesi 115, 4 kg
simdi 113,9
hedefim simdilik 80 (aslinda 70) ama bi 80 oluyumda ;D

dünkü menü:

sabah:

4-5 zeytin
domates
salatalik
yesil cay

öglen:
salata
ve karnabahar haslanmis

aksam.
1 kase natürel yogurt
1 elma
2 kiwi

Kahvaltın gayet güzel olmuş Cansu ama öğlen pirinç olmamış belki beyaz pirinçten daha az zararlı ama kilo verirken uzak durmalısın.
Akşam da meyve çok fazla olmuş, meyvelerin içinde oldukça şeker var günde 1 bilemedin 2 taneyi geçme ki bunlar da akşam olmasın ..

ve bu sabahta halsizim..
akşamda kayınvalide kayınbaba geliyor memleketten..kurban bayramından beri kayınvalideyle görüşmüyoruz.sebesiz yere bizimle tartıştı eşimde kırgın bende..bu gün akşam kıyamette kopabilir.kaynanam çok ters ve kibirli inattır hatasını yanlışını kabul etmez.eşimde tabi çok kızıyor..dün akşam hafifi huzursuzluk oldu evde eşim gerildi hala çok kızgın ..annemi patlatacağım diyor benide dinlemez..hoş artık karışmam..eşimin bu tavırlarını kaynanam bana bağlıyor kendine hiç toz kondurmuyor..halbuki yıllardır eşim küstü ben barıştırdım adım attırdım hep ama anlayan kim..canım az sıkkın keyifsizim 11 yıldır kaynanaım inadını kaprisini çekerek sıkıntılı bir evlilik geçridim..onunla muhatab olamdığımızda evde sorun yok ama ne zaman barışılsa evimiz ateş topuna dönüyor kafam karışık..aynı şeylerin tekrarını kaldıramam..biryanda iyiliği emredip kötülüğü men etmek ki ailecek yapmız budur .ama bir yand ayapılan iyiyliği kendii haklıda onun için böyle yapıyoruz diye iyice sapıtan kayınvalide.imdat ALLAH'ım ...
sabah sabah ne de güzel konuya girdim..

Canım ya çok üzüldüm oluyor iste kayınvalidelerde kıskançlık insaalah hiçbir sorun çıkmadan atlatirsiniz ben önce esimle konuşuyorum annen gelince seni şikayet etcem hep onun yanında olcam caktirma diyorum kayınvalidende bana acıyı benden yana oluyor :1:

Politik ol herseye sakın yaklas akıl vermek gibi olmasın yanlış anlama ;)

Kızlar sabah erken kalkmak ne güzel yaaa aksam yemeğimi bile yaptım şimdi kulakligimi takip kosu bandında size yazıyorum kayinvalidemle kayınpederime ıhlamur yaptım kurabiye yaptım onların ısı de bitti ohhssimdi sıra benim :1:

Kızlar sabah erken kalkmak ne güzel yaaa aksam yemeğimi bile yaptım şimdi kulakligimi takip kosu bandında size yazıyorum kayinvalidemle kayınpederime ıhlamur yaptım kurabiye yaptım onların ısı de bitti ohhssimdi sıra benim :1:

Cidden erken kalkınca gün çok uzuyor Elif ..

Bu arada kızlar şuan size iş yerinden bildiriyorum :60:

Hem rapor yazıyorum hemde sizi takip etmeye çalışıyorum :60::60:
masallah hamarat kadın

Sinirliyim çok sinirliyim.
Kilom nasıl oynamaz anlamıyorum ya ayran detoksu yaptım ve 61.9 ! Utanmaz kilom.
Acaba pilates mi ters etki yapıyor ki ben de :26:
Bütün gece de saçma sapan rüyalar gördüm zaten tam güzel bir şey görüyordum, denizin ortasındayım kimsecikler yok Dalıp yüzsem ama popom girmiyor ki diye düşünürken uyandım yüzemedim bileee!!

Uff spor yapasım da yok pek sıkıcıyım bugün :1:

Ben de izinli misin diye düşünmüştüm Ebru, ohh kız her yere yetişiyor maşallah ..
Kilonu fark etmeye başladılar mı Ebru?
ay kız senindemi şu sporu yapıyorum ya kendi kendime diyorum hilal karnım küçülüyo diye galiba inceliyorum diyorum rüyamda annaem geliyo kızım ne yaptın miden karnın yapışmış bu ne hal nasıl kilo verdin diyo
sende benim gibi rüyalarına girmiş
ewet hilal benimde oynamıyo tatıldı kilo 56 larda dolanıp duruyo delirtecek beni sence birseyi yanlışmı yapıyorum ki

Yok canım yaaa bugün arka taraftaki bilgisayarda yazıyorum, internet bağlantısı var.

Bu arada ben artık bir beden küçüldüm ve herkes sen zayıfladın sen diye söylüyorlar. Yani artık farkediliyorum.

Artık 42 bedenimmmmmm:nazar::nazar:
ne güzel bak ya ben neden kalınım ebru şu halde 40 beden giyiyorum ben deliricem 31 beden kotum belimden düşüyo buda bi basarı ama dimi

hep böyle olur bu kayınvalideler kayınpederler yahu... bi kerede kızın ailesinin sorun çıkardığını görmedim...vardır elbet ama genelde hep öbür taraf sanki... :31:
bizede misafir geliyor akşam yemeğe... dersi falan bıraktım gene....:32:
özlem bacım bu ne hal ya senin bu yoğunluğun beni kasıyo burda ev işi dersane kurs kpss sınavlar hergünde misafir ay seni okurken yoruluyorum ben Allah yardımcın olsun tatlım

kahvaltim:

4 tane zeytin
2 tane yesilcay sekersiz
domates
salatalik
biber
marul yedim bolca

selamlar, cansu
masallah cansucum çıtır peri gibi gelin olucan sen bak da gör

dünkü menü:

sabah:

4-5 zeytin
domates
salatalik
yesil cay

öglen:
salata
ve karnabahar haslanmis

aksam.
1 kase natürel yogurt
1 elma
2 kiwi

pirinç ve meyva gözüme takıldı ama hilal yazmış zaten dikkat edelim dimi

:34:

bakalim yarin noluak, cizelgemi yarin degistiricm

harikasın ya büyük bir basarı insaallah bende veririm :(

elifcim çok hamaratız bakıyorumda benimde işlerim daha bitmedi adamı işe kızı okula yolladım yeniden bulaşık çıkardılar bolca sizinleyim şimdi çayımı içiyorum ama kalkmam lazım artıkın

Cidden erken kalkınca gün çok uzuyor Elif ..

ufffffff ama ben kalkamıyorum ya kalkıp geri yatıyorum benide kaldırın bende erkenci olmak istiyorum
kızım öğlenci oldu bende eşimi gönderince direk yatış:1::1::1:

kızlar size doyum olmaz ben kaçıyım gidip işimi bitiriyim sonrada spora bugün son malum biraz daha yapıyım belki gönüle yetişirim

Back
X