• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayy betüüül bu cok güzel olmuş :60:
acayip güldüm ya buna :60:

haftayada yap, sen bu işi kıvırıyon.Vaktin olursa yine yap olurmu :60:
süper olmuş ya :60:

bak bak :1:

Melekcım inşallah yaparım ama malzeme verin biraz
hayatınızdan anlatın bol bol :1:

herkesi yazmak istiyorum ama bazılarına zor buldum :)

Melekcım inşallah yaparım ama malzeme verin biraz
hayatınızdan anlatın bol bol :1:

herkesi yazmak istiyorum ama bazılarına zor buldum :)

Benden yana malzemede sıkıntı yok :60:

bol bol malzeme benden sana :1:

Çok güzel olmuş çünkü

hilal yokken çok kaynattık ya kızmasın bize
ewet betül vakit olursa sen hep yap bunu çok güzel olmuş

Hilalcan gelir 100 alıntılı bir mesaj yazar hepimize yetişir merak etme :9:

hahahaha Hilal e haftaya ne yazıcagımı buldum sımdıden :60::60::60::60:

kendı kendime çok eğleniyorumm:9:

bende kaçıyım kızlar gidip yatakları açıyım çocuklara süt içiriyi sporumu yapıyım gelirim yine dakkamı yazmaya

ya bayılıyorum bu orcuna yaaa :60:
opuselım mııı :60:

bende kaçıyım kızlar gidip yatakları açıyım çocuklara süt içiriyi sporumu yapıyım gelirim yine dakkamı yazmaya

kız ne azimli, ne hırslı bir şeysin sen yaaa
dikkat et sakatlanmaa sakııın :34:

Kızlar benim oğlan 6 da uyudu hala uyanmadı :60:

Geceleri karıstırdı herhalde :60:

Bende zumbamı yapıyorum o uyurken :8:

Kızlar stepper kullanan varmı indirime girmiş hepsiburada da twisterı da içinde bir ondan birde sayaşlı ip alayım diyorum eşime de sevgililer günü hediyesi powerball olacağım aslında bende çok istiyordum onlardan da ona almış olayım ihihihih fikir verecek varmı?

30 day shredımı yaptım da geldim ben niye dün o kadar zorlanmışım ki bugün çok rahat yaptım ..

iste spor siralamasinda ilk 3 e girebilen sevgili uyelerimizzzzzz

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Eki Görüntüle 344360 Eki Görüntüle 344360

Ellerine sağlık Betülcüm ne güzel hazırlamışsın böyle, sportiflerimizi de tebrik ederim ..

Ben her gün çiğneyerek yiyorum 1 tatlı kaşığı bal ve tarçında ekliyorum. Yumurtlama ve adet düzeni için.

Kızlar ben 2 haftadır aynı kiloda kaldım ne ileri ne geri aslında kaçamaklarım oldu baya ama almadım da herhalde duraklama evresi yaşıyorum. Haftaya bu 30 day olan sporu yapacağım. Belki harekete gecer kilolar yine.

Akşam 1 köfte 5 dilim kabak kızartma(fırında) 5 dilim patlıcan kızartma(fırında),bir kase yoğurt,bir kaşık tahin pekmez
2 lt su 5 km yuruyuş...

Ço da az yedin aslında bu hafta ama az yemek de kilo verdirmiyor işte, fırında nasıl yapılıyor kızartma su ..

hADI OZLEM VE GONUL IKISI DE SPOR DA DERECEDE AMA BEN YA BEN....

VURUN KAFAMA KAFAMA ..:1::1::1:

:47::47::47::47::47:Toplı şeytancıklarımı göstereyim kaçamakçılaraa ..
malum bugün kaynana kayın baba geldi..eşim şimdi gitti bana soruyor ne yapayım diye..annesinin elini öpmeyecekti yapma dedim..hava soğuk kar yağışlı biz gidemedik aslına bakarsanız iyide oldu..
bugün öğleden sonra misaifr trafiğim arttı..abimle ablam geldi peşinden kayın babam ve küçük abim..kayın baba eve girmedi aslında kendisi bizzat amcamdır benim..ne acı değilmi hiçbir saygısızlığım yok ama hep ben hırpalandım..artık kimse için kendimi ne üzerim nede üzdürüm..yoğunluktan daha yeni fırsat bulup geldimçmesaj sayımıda alınmamış zaten ..
ben saydığımda bana kimse mesaj atmadı hilal hariç..hilal harici kimseyi yazmamalıymışım buda iyi bir örnek oldu..

Deryacım kıyamam sana, yine üzülen sen oldun değil mi ?
Hadi sen onlara tavır yapsan normalde onlar niye yapıyor anlamıyorum ki.
Hiç üzülme bak en azından eşinle problem yaratmadılar bu sefer aranda.

bu haftada 2. olmuşuz.. değilmi..
bu site ne böyle ya gözüm yoruldu..

evett 2. olmuşuzz ..

Kızlar stepper kullanan varmı indirime girmiş hepsiburada da twisterı da içinde bir ondan birde sayaşlı ip alayım diyorum eşime de sevgililer günü hediyesi powerball olacağım aslında bende çok istiyordum onlardan da ona almış olayım ihihihih fikir verecek varmı?

Canm bnm evde stepper var ama zor geliyo bana ben pek kullanmiyorum
Digerlerini bilmiyorum canim
He sayacli ipim var, o bence cok kullanisli

30 day shredımı yaptım da geldim ben niye dün o kadar zorlanmışım ki bugün çok rahat yaptım ..

Ço da az yedin aslında bu hafta ama az yemek de kilo verdirmiyor işte, fırında nasıl yapılıyor kızartma su ..

Bende başlayacağım ona en kısa sürede...

Canım patlıcan ve kabak yapıyorum patateste çok güzel oluyor böyle aslında hepsini kızartmalık doğruyorum ve zeytin yağ tuz ve biraz kırmızı biber ekliyorum toz fırına yağlı kağıt serip üzerine diziyorum iki tepsi yapıyorum böyle tek sıra fırında pişiyor çok güzel oluyor kızartma gibi çıtır olmasada tatta çok bir fark yok...

Canm bnm evde stepper var ama zor geliyo bana ben pek kullanmiyorum
Digerlerini bilmiyorum canim
He sayacli ipim var, o bence cok kullanisli

Yürüyüş aleti almak istiyorum ama eşimde kullanmalı aldığımızda ve eşim 125 kilo ona göreleri çok pahalı alamadık bir türlü bu sebeple bende alet olsa en azından ben yaparım diye düşündüm başka ne alabilirim daha keseye uygun ve işe yarayacak?

:8::8::8::8::8::8: SPOR LISTESI :8::8::8::8::8:

1. GONUL 795 DK.:nazar::46:
2. OZLEM_19 700 DK.:10::46:
3. GULCIN 665 DK.:46::52:
4. HILAL VE CANSU 430 DK.:46::21:
5. MELEK 265 DK.:32:
6. SEMIHA 240 DK.:32:
7. DERYA 160 DK.:34:
8. BETUL 115 DK.:34:
9. EBRU 80 DK.:1:

Amanınnn ne yapmış kızlar böyleee ,..
Şaşkınımm :53::53:

Şimdi yoldayiz donüyoruz kayınvalidem gezmek istedigi için donemedik eve :/

Ayy o kaynanalar yok muuu ..

BETUL PRODUCTION GURURLA SUNARRR
ISTE KARSINIZDAAA.....

HAFTANIN ENNN' LERİ

Ennn HAMARAT : MELEK
Ennn IRADELİ : EBRU
Ennn HIZLI GİRİŞ YAPAN ÜYE: CANSU
Ennn GELIN : DERYA
Ennn OGRENCI: OZLEM
Ennn LEYLA : HILAL
Ennn ATOM KARINCA: GÜLÇİN
Ennn KACAK: MELİS
Ennn YARAMAZ: BETÜL
Ennn BIZDEN ADAY: SEMIHA ve ELİF
Ennn KAYIP: BALKAYMAK OZLEM
Ennn KACAMAKSIZLAR: HILAL, EBRU VE MELEK
Ennn TEMBEL: LADY EBRU

Betül harikasınnnn :60:
Çook güldüm ya gerçekten o kadar yoğunluğun içinde uğraşmışsın teşekkür ederiz.

oyyy bende varimmm, merciiiiii :D hihihihi :69:

kizlar ferihaya bakyiorum suan özet gerciii :D bi yandanda burayaa

selamlar, cansu

Ben de başını kaçırdım o yüzden internetten izlerim artık :1:

hepinize iyi akşamlar..oğlum gündüzde uyumadı alanı diyip duruyor..sanırım bende yatıcam eşimi beklemeyceğim..

İyi uykular deryacım ..

Derya senin mesajınıda saydım canım.

Kızlar benim dizi başladı. Yalan Dünya. Bayılıyorum Günseli'yee yaaaa. Kaçıyorum ben. Gelirim tekrar. :9::9:

Nasıl güzel mi Ebru ??
Konu nasıl hiç bakmadım ?

hilal yokken çok kaynattık ya kızmasın bize
ewet betül vakit olursa sen hep yap bunu çok güzel olmuş

Hee kız sizin yüzünüzden spor yapamayacağım :1:

Hilalcan gelir 100 alıntılı bir mesaj yazar hepimize yetişir merak etme :9:

hahahaha Hilal e haftaya ne yazıcagımı buldum sımdıden :60::60::60::60:

kendı kendime çok eğleniyorumm:9:

Yaaa ama çok merak ettim bennn :44::44:

ya bayılıyorum bu orcuna yaaa :60:
opuselım mııı :60:

Hangi diziden Betüll ?

Kızlar benim oğlan 6 da uyudu hala uyanmadı :60:

Geceleri karıstırdı herhalde :60:

Bende zumbamı yapıyorum o uyurken :8:

Ayy yavrum kaç saat uyumuş öyle :1:

Bende başlayacağım ona en kısa sürede...

Canım patlıcan ve kabak yapıyorum patateste çok güzel oluyor böyle aslında hepsini kızartmalık doğruyorum ve zeytin yağ tuz ve biraz kırmızı biber ekliyorum toz fırına yağlı kağıt serip üzerine diziyorum iki tepsi yapıyorum böyle tek sıra fırında pişiyor çok güzel oluyor kızartma gibi çıtır olmasada tatta çok bir fark yok...

Aaa ne güzel Sucum ben de yapabilirim o kızartma sayılmaz sonuçta dimi ..

Aaa ne güzel Sucum ben de yapabilirim o kızartma sayılmaz sonuçta dimi ..

Yok canım zeytinyağ serbest bizde zaten öyle okkalıda dökmüyorsun çeyrek çay bardağı anca ben her hafta yapıyorum valla eşimin yediği tek sebze bu başka türlü sebze yemiyor. Aslında brokoli falan nasıl olur böyle onlarıda denemek istiyorum da bir fırsat olmadı :(

Yalan dunya dan hilalcim EBru

Komedi dizisi yalan dunya
Cihangirde geciyo
Beyaz var
Gulse birsel
Altan erkekli
Sarp apak
Vs vs

Kadro cok guzel
Avrupa yakasindan daha cok sevdim hatta ben

Yok canım zeytinyağ serbest bizde zaten öyle okkalıda dökmüyorsun çeyrek çay bardağı anca ben her hafta yapıyorum valla eşimin yediği tek sebze bu başka türlü sebze yemiyor. Aslında brokoli falan nasıl olur böyle onlarıda denemek istiyorum da bir fırsat olmadı :(

Ben de actifry kullanarak 1 kasik yagla patlican biber kizartmasi yapicam :)))
Patates nisasta deposu diye yagsiz da olsa kizartma pek olmuyo diyette ama patlican biber kabakta sorun olmaz di miii

Eee ben de yorumları yapayım bari listeler açıklanmış ..

*** 13. Takım 243. Etap *** (etap 2.si)
Aysecig ( 58.6 / 56.1 / 0.83 / 1.42 % ) 241. Etapta ayrılan üye geri döndü, kilosu 3’e bölündü.
Balkaymak: ( 72.7 / 72.7 / 0.0 / 0.0 % )
Betüld: ( 63.7 / 63.8 / -0.1 / -0.16 % )
Eski_bir_masal : ( 61.4 / 61.3 / 0.1 / 0.16 % / )
LaydLiNe: ( 79.3 / 78.4 / 0.9 / 1.13 % )
Mutedeyyin: ( 72.1 / 71.1 / 1 / 1.39 % )
Ozlew_19: ( 70.4 / 68.8 / 1.6 / 2.27 % )
tatLi : ( 62.0 / 62.3 / -0.3 / -0.48 % )
Ysfmir: ( 59.8 / 59.7 / 0.1 / 0.17 % )
13. Takım Ortalaması : 0.66 %

Öncelikle hepimizi tebrik ederim 2 haftadır derecedeyiz maşallah bize ..

Gülçin; Bak sağlıklı sağlıklı beslenerek ne güzel kilo veriyorsun sakın o şok diyetlere dönme ..

Özlem ; BU hafta yoktun buralarda genelde sporunun da olmaması nedeniyle kilo verişi yok ..

Betül ; Kendi deyişinle geç yemekten benim deyişimle kaçamaklardan dolayı ufak bir kilo alış var ama eminim haftaya telafi edeceksindir sen ..

Ebru ; İdolümsün, nasıl bir irade hayranım sonuçlarını da alıyorsun ama şöyle günde leslie ile bile yarım saat yürüsen çok daha harika sonuçlar alacaksın ..

Melek ; Hiç kaçamaksız çok güzel bir haftaydı( bugüne kadar :1:) sporun menülerin harikaydı ne güzel sonucunu da gördün.

Özlem ; o kadar kaçamağa kilo veriyorsun ya bununla ilgili yorum yapmak yerine sırrını alabilir miyim acaba :17:

Gönül ; O kadar spora rağmen kilo almanı kas kütlenin artmasına bağlıyorum, evet kaçamaklar oldu ama yine de sporunun bunları telafi ettiğini düşünüyorum tabi bağırsaklarınla da alakası vardır ..

Derya ; Bol stresli günler yaşıyorsun muhtemelen kilona da etki ediyordur, menülerin gayet güzeldi ama stresin etkisinin ispatısın ..

Önümüzdeki hafta yeni arkadaşlarımızla beraber çok güzel bir liste ve 1.lik umarım bizim olacak
..

ben de deneyeyim o zaman Su, aslında bu fırın torbalarına koyup da yapabilirim dimi tek tek dizmemek için ..

Yalan dunya dan hilalcim EBru

Komedi dizisi yalan dunya
Cihangirde geciyo
Beyaz var
Gulse birsel
Altan erkekli
Sarp apak
Vs vs

Kadro cok guzel
Avrupa yakasindan daha cok sevdim hatta ben

Aaa ben de bakayım bir ara teşekkür ederimm ..

Ben de actifry kullanarak 1 kasik yagla patlican biber kizartmasi yapicam :)))
Patates nisasta deposu diye yagsiz da olsa kizartma pek olmuyo diyette ama patlican biber kabakta sorun olmaz di miii

Patates bende almıyorum eve ama diğerleri süper actifry harika benimde vardı çok memnun kalmıştım ama düşürdüm bozuldu :(((

Back
X