• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bişi sorucam..
Dogum kontrol hapları, cinsel isteksizlik yapar mı acaba? :30:

Olsun Sucum tost ye bir şey olmaz afiyet olsun ..

Sağol canım

Daha once soylenistim sanirim
Ben yine ufak bir hatirlatma yapayimm:1:

Benimki cok unutkan ya, artik istedigim seyleri ya cep twlwfonuna not aliyo ya resmini cekiyo falan:1:
Sende hatırlat canım önemli olan hani hatırlanmak derler ya o ayrı birşey ben de çok unutkanım malum hipotiroid hastasıyım bizler unutkan oluruz evlilik yıldönümümü hiç hatırlamam allahtan bir arkadaşım varda aynı gün evlenmişler o hatırlatıyor bana :) eşimi çok çok çok seviyorum hatırlamamam bunu değiştirmez aynı senin eşinin seni sevdiğini değiştirmeyeceği gibi :)

:1:

Bende hiç böyle şeyleri takmıyorum nedense..
eşimin huyuna alıstım sanırım :60:

Biz dogum günü, evlilik yıldönümü, sevgilier günü.. ne kadar gün varsa kutlu dogum haftasına aldık :1:
o zaman hediyeleşiyoruz,sorun olmuyor böylece :60:

Oda güzelmiş ama sadece bir hediye mi hepsi için :50: bana hepsi için alacaksa bir güne sığdırmak mantıklıymış aslında hatırlamam daha kolay olur :)

Ay ben bayıldım bu hikayeye benim eşimde çözmüş bu işi bunu mu okudu acaba :))

Çok güzel gerçekten ya çok hoşuma gitti bu kadar kolay işte, bizimkisi de çözmüş ama bir nokta hariç ufacık şeylere kırılıyorum ama ufacık şeylerde mutlu ediyor.
İlk kısmı tam anlayamamış daha ..

Kızlar bişi sorucam..

Herkeste yapmaz ama yan etkilerinden biri Melek, eğer bir ilaç yaparsa başka ilaç genelde yapmıyor.

Kızlar bişi sorucam..

Doğum kontrol hapları cinsel isteksizlik yapar mı?
Bazen. Bazı kişilerde SHBG artışına bağlı kanda “testosteron” hormonu azalmasına bağlı libido kaybı (cinsel istek azalması) sorunu ortaya çıkabilir. Bu nadir görülen bir durumdur.

Bunu buldum canım netten...

Oda güzelmiş ama sadece bir hediye mi hepsi için :50: bana hepsi için alacaksa bir güne sığdırmak mantıklıymış aslında hatırlamam daha kolay olur :)

ya 1 kere alıyoruz güzel bişi alıyoruz yani :60:

Herkeste yapmaz ama yan etkilerinden biri Melek, eğer bir ilaç yaparsa başka ilaç genelde yapmıyor.

Aman ya... :1:

Doğum kontrol hapları cinsel isteksizlik yapar mı?
Bazen. Bazı kişilerde SHBG artışına bağlı kanda “testosteron” hormonu azalmasına bağlı libido kaybı (cinsel istek azalması) sorunu ortaya çıkabilir. Bu nadir görülen bir durumdur.

Bunu buldum canım netten...

sagol sucum..

o nadir durumda beni buldu yani..
Benim gibi bi hatun bu hallere mi düşecekti :60: :60:

Son düzenleme:

ya 1 kere alıyoruz güzel bişi alıyoruz yani :60:

Aman ya... :1:

sagol sucum..

o nadir durumda beni buldu yani..
Benim gibi bi hatun bu hallere mi düşecekti :60: :60:

Aaa ilaca mı geçtim Melek hangisini kullanıyorsun ?
Bir de ilk aydan sonra değişebilir bu durum.
İlk ay yan etkiler daha çok görülür.
Kuruluk da yapabilir

Betül napıyoruz?

inş. bu hafta verebilecek miyiz 1.5 kilo?
benim kilom hala sabit, sende durum nasıl?

Aaa ilaca mı geçtim Melek hangisini kullanıyorsun ?
Bir de ilk aydan sonra değişebilir bu durum.
İlk ay yan etkiler daha çok görülür.
Kuruluk da yapabilir

Evet hapa gectim Hilal..
Saglık ocagından veriyorlar hapı, adına bakmadım valla, ne meraksızım :1:

Kuruluk falan var..
İnş. gecer bu durum, hiç memnun değilim acıkcası :60:

Aman inş. gecer ya..

Belkide kilom ondan hep sabit cıkıyor :60:
icraat olamayınca :9:

Tabi dimi senin en büyük sporundu :1::1:
İlacın adına bakarsan bir araştırırız Melek .
Ben seçmeli olarak cinsel sağlık eğitimi dersi almıştım baya incelemiştik bu konuları.
A'dan Z'ye her şeyi aslında :1:

Tabi dimi senin en büyük sporundu :1::1:
İlacın adına bakarsan bir araştırırız Melek .
Ben seçmeli olarak cinsel sağlık eğitimi dersi almıştım baya incelemiştik bu konuları.
A'dan Z'ye her şeyi aslında :1:

21 gün kullanıp 7 gün bırakıyorsun.Şu bitti hap, çöpe attım kabı.
Hafta içi gidicem almaya o zaman bakarım... :1:

Adam da alışık değil tabi bu duruma :60:

evet ya, "borçlar bitsin, bi düğün daha yapmak farz oldu" deyip duruyor :60: :60:

Aaa neden öyle ki :44:

Senle mi eşinle mi alakalı?
Neyse özel oldu sormadım farzet :1:

Benle alakalı yaa ne bileyim büyürken yaşanan tabular vs herhalde birde annem erken öldü benim kendimi koruma adına erkek gibi gezdim hep sonrada toparlayamadım herhalde kendimi yavrum kocamda çok anlayışlı ama nereye kadar bilemem :(

Melek için birden şaşırtıcı oldu bu durum takımın ateşli hatunuydu :1:
Sucum doktora falan gittin mi hormonal olabilir .

Yok canım gitmedim:(

21 gün kullanıp 7 gün bırakıyorsun.Şu bitti hap, çöpe attım kabı.
Hafta içi gidicem almaya o zaman bakarım... :1:

evet ya, "borçlar bitsin, bi düğün daha yapmak farz oldu" deyip duruyor :60: :60:

:60::60: Eyvah Eyvahh ..
neyse Melek ya ev işleriyle çok uğraşamana gerek kalmaz yardım eder :1:

Benle alakalı yaa ne bileyim büyürken yaşanan tabular vs herhalde birde annem erken öldü benim kendimi koruma adına erkek gibi gezdim hep sonrada toparlayamadım herhalde kendimi yavrum kocamda çok anlayışlı ama nereye kadar bilemem :(

Yok canım gitmedim:(

Dediğin gibi tabular çok etkiler Su, önceden yaşadığın zor durumlar ama rahatsız eden bir durumsa hem hormonal olarak bir testleri yaptırabilirsin hem psikologa gidebilirsin.
Yeter ki istee ..

:60::60: Eyvah Eyvahh ..
neyse Melek ya ev işleriyle çok uğraşamana gerek kalmaz yardım eder :1:

Dediğin gibi tabular çok etkiler Su, önceden yaşadığın zor durumlar ama rahatsız eden bir durumsa hem hormonal olarak bir testleri yaptırabilirsin hem psikologa gidebilirsin.
Yeter ki istee ..

Geçen diyorum ki eşime aşkım ben ne zaman anne olacağım valla diyor kuzum öyle ceket atarak oluyorsa gerçekten atayım üstüne bir ceket yoksa şapkadan çıkmayacak o çocuk :)

Back
X