Hilal'cim hiç bir zaman sevdiceğin hakkında evlendiğimiz zaman değişir düzelir diye düşünme. Hata edersin. Onu olduğu gibi sev, olduğu gibi kabul et. Onunda aynen seni olduğun gibi kabul etmesini sağla. Evlendikten sonra hiçkimse değişmez bunu asla unutmayın. Bi zamanlar bende öyle düşünmüştüm. Ayrıca bu evliliğim benim ikinci evliliğim. Kıskançlığın ne kadar kötü sonuçlar doğurduğunu ordan biliyorum. Su canım sen evlenmeden önce daha kıskançtı demişsin. Şimdide aynıdırda sen alıştığın için farketmiyorsundur. Emin olun ne siz ne de karşınızdaki insan hiç bi zaman değişmez. Sadece siz alışırsınız. Severken aşıkken gözünüze hiç bişey görünmez ama azıcık çatırdamaya başladığı zaman herşey bambaşka olur. O yüzden olanı olduğu gibi kabul edin, kendinizide olduğunuz gibi kabul ettirin.
Yok be kuzum aynı değil benim evliliğim ikinci evresinde biz bir ayrılık yaşadık eşimle ilk eşim ve ikinci eşimin farkını biliyorum ben.Çünkü ben yazarım herşeyi ve eşimin değil kendi eksilerimide yazarım her sene kesin ve döner okurum neler değişmiş. İnsanlar büyüyorlar hele erkekler olgunlaşıyor bizim gibi anaç kodlanmamışlar bu sebeple eş olmayı öğreniyorlar birde bir kadının eğitimi ile büyüyüp diğer bir kadının eğitimine geçiyorlar yedikleri yemekten giydiklerine değin değiştiriyoruz onları zamanla bize alışmaya başlıyorlar bizde onlara tabii...