• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hilal'cim hiç bir zaman sevdiceğin hakkında evlendiğimiz zaman değişir düzelir diye düşünme. Hata edersin. Onu olduğu gibi sev, olduğu gibi kabul et. Onunda aynen seni olduğun gibi kabul etmesini sağla. Evlendikten sonra hiçkimse değişmez bunu asla unutmayın. Bi zamanlar bende öyle düşünmüştüm. Ayrıca bu evliliğim benim ikinci evliliğim. Kıskançlığın ne kadar kötü sonuçlar doğurduğunu ordan biliyorum. Su canım sen evlenmeden önce daha kıskançtı demişsin. Şimdide aynıdırda sen alıştığın için farketmiyorsundur. Emin olun ne siz ne de karşınızdaki insan hiç bi zaman değişmez. Sadece siz alışırsınız. Severken aşıkken gözünüze hiç bişey görünmez ama azıcık çatırdamaya başladığı zaman herşey bambaşka olur. O yüzden olanı olduğu gibi kabul edin, kendinizide olduğunuz gibi kabul ettirin.

Yok be kuzum aynı değil benim evliliğim ikinci evresinde biz bir ayrılık yaşadık eşimle ilk eşim ve ikinci eşimin farkını biliyorum ben.Çünkü ben yazarım herşeyi ve eşimin değil kendi eksilerimide yazarım her sene kesin ve döner okurum neler değişmiş. İnsanlar büyüyorlar hele erkekler olgunlaşıyor bizim gibi anaç kodlanmamışlar bu sebeple eş olmayı öğreniyorlar birde bir kadının eğitimi ile büyüyüp diğer bir kadının eğitimine geçiyorlar yedikleri yemekten giydiklerine değin değiştiriyoruz onları zamanla bize alışmaya başlıyorlar bizde onlara tabii...

Ebru akrep burcuyumm
Ebru ben de erken verirsem sonra gider bir sey daha alirim geneldee :1:
Gerci bu sefer bi hafta once verdim ama cok para harcadim tekrr bir sey alamayabilirim
Ama normalde oyle olmamis gibi hissederim icime sinmez ama sevgililer gunu cok taktigim bir gun degil ilk defa bu sene hediye aldim zaten:)) dogumgunu yildonumu vs onlari kutluyoruz sadece:)

Su 10. Mesajim rekor kirdim demissin ya bugun mesajlari saymiyoruz malesef kotu gune denk gelmis:1:
Canim bir cozum ara esinle durumuna, ben daha evli degilim ama normal olarak sadce evlilerde olmuyo o istek
Ben dusunuyorum kadin olmama ragmen bence cok zor bir durum, istemezdim yani, benim icin onemli bir konu :1:

Burcum da akrep zaten sapik burc muamelesi yapiyor herkes ama var bir cinsel yonu, duskubkugu mu diyim ne diyim:9:

Akrep burcu dedikten sonra direk onu düşündüm Betül, mimlenmiş burcun :60:

Ebrucum zaten o şekilde kabul ediyorum bu şekilde kalsa da problem değil çünkü evet kıskanç ama ben her şeyi yaparım ama sen yapamazsın tarzında değil, benden ne istiyorsa kendisi de yapıyor.
Ayrıca yanımda değilken bile çok güzel hissettiriyor sevgisini yanımdayken bir başka oluyor.
Sadece anlatırken merak ettim de sordum yoksa o nasıl olursa olsun ben onu çok seviyorum ve her haliyle kabulumm . :16:

Kıskançlık yüzünden olan bir ayrılık mıydı Ebrucum özel olmayacaksa ilk evliliğin ?

Özel değil canım anlatabilirim. Aslında tam anlamıyla kıskançlık değildi ama kıskançlık saplantıya dönüşünce iş değişiyor. Önemli olan bence evlilikte aynı kafa yapısında olmak. Aynı şeyleri sevmek, aynı şeylerden hoşlanmak, kısacası birbirinize benzemeniz lazım. En açık tabirle aynı müzikleri dinlemeniz, aynı filmleri sevmeniz, aynı takımı tutmanız yada bu gibi ufak tefek şeylerde birbirinize benzemeniz lazım. O zaman aşkta bitmiyor, sevgide. Çünkü paylaşacak çok şeyiniz oluyor. Ben iki türlüsünüde yaşadığım için aradaki farkı çok iyi anlayabiliyorum. O kadar şanslı bir insanım ki ayrıldıktan sadece 3 ay sonra yeniden evlendim ve iyiki evlenmişim. :16::16:

Benim ilk evliliğimde aşk evliliğiydi. Hatta kızım ilk evliliğimden. Nişanlıyken çok kıskançtı. Çok kuşkucuydu. Sanırım değişir diye düşündüm. Evlendik. Önceleri aşık olduğun için sevdiğin için gözün pek bişey görmüyor. Sonra yavaş yavaş işler değişmeye başlıyor. Günlük tutardım eskiden ben. Ayrıldıktan sonra geriye dönüp okuduğumda hep kavga ettiğimizi farkettim. Aslında en başından belliymiş bizim sonunda ayrılacağımız. O zamanlar bunu göremiyorsunuz işte. Onu anlatmaya çalıştım. Yeterince açık yazamadım sanki düşüncelerimi ama sanırım siz ne demek istediğimi anladınız.

Asker canım ve aslında evet bunun çok etkisi olduğuna inanıyorum.
Öyle şeyler anlatıyor ki orada olan adamların çoğu aldatıyormuş zaten eşimden uzağım diye hatta çoğu evli bayanlarla falan, o kadar pis düşünceleri var ki diyor. Bazen tartışıyorlarmış hatta bu konularda.
Bakışlarını biliyorum dışarıdan bunları çok iyi bildiğimden ve kılına zarar gelmesinden korktuğumdan her şey diyor.
Biz genelde telefonda konuşurken uyuruz.
Baya bir zaman oldu benim uykum kaçtı uyandım o uyumuştu, oradaki konuşmaları duydum da midem bulandı ciddi anlamda.
Geçen geldiğinde konuştuk da bu yüzden bu kadar kıskançlığım diyor ama anlamakta çok da zorlanmıyorum onu çünkü ben de çok aşırı kıskancım.
Geçen 3 yaşlarında bir kuzeni var nasıl kıskandım anlatamam ..

Canım uzaklığında etkisi var düzelecektir hepsi ama bir biraraya gelin azalacaktır anlattıklarına istinaden yanında olduğunda daha rahat olacağına inanıyorum ben. Bende kıskancımdır ama kısıtlayıcı değilim içten içe kıskanıyorum belli etmeden bazen havaya girsin diye çaktırıyorum çok kasılıyor çok hoşuma gidiyor buda :))

Ebru akrep burcuyumm
Ebru ben de erken verirsem sonra gider bir sey daha alirim geneldee :1:
Gerci bu sefer bi hafta once verdim ama cok para harcadim tekrr bir sey alamayabilirim
Ama normalde oyle olmamis gibi hissederim icime sinmez ama sevgililer gunu cok taktigim bir gun degil ilk defa bu sene hediye aldim zaten:)) dogumgunu yildonumu vs onlari kutluyoruz sadece:)

Su 10. Mesajim rekor kirdim demissin ya bugun mesajlari saymiyoruz malesef kotu gune denk gelmis:1:
Canim bir cozum ara esinle durumuna, ben daha evli degilim ama normal olarak sadce evlilerde olmuyo o istek
Ben dusunuyorum kadin olmama ragmen bence cok zor bir durum, istemezdim yani, benim icin onemli bir konu :1:

Burcum da akrep zaten sapik burc muamelesi yapiyor herkes ama var bir cinsel yonu, duskubkugu mu diyim ne diyim:9:

Benim eşimde akrep kıskançlık ve malum düşkünlüğü anlatamam çok uçlarda yaşıyorsunuz siz akrepler her duyguyu...

Bu arada gerçekten sayılmıyormu yaa bu gün bu mesajlar şansıma bakın en yoğun girdiğim günde sayım yok :((

Ebru onun da kayma ihtimali yok mu ?
Eğer anlaşılmazsa hamile kalınamaz mı?

Var tabiiki ama ilacı unutma yüzdesi daha çok bence. Kordonlarını bağlatıp hamile kalanlar bile var. Hiç birisi gerçek çözüm değil. Allahtan benim korunmayla ilgili hiç sorunum olmadı. :9:

Tecrübe konuştu :29:

Ya bana doktorda dedi, gel spiral taktıralım diye.
annem son kardeşime spiral ile hamile kaldı, o yüzden korkuyorum olur diye , istemiyorum su an..

ialçaların etkisi var biliyorum ama işte... :44:

Korktuğun şey başına gelir zaten. O zaman bi süre ilaçla devam et ama kendinide iyi kontrol et. Yan etkilerine dikkat et.

Özel değil canım anlatabilirim. Aslında tam anlamıyla kıskançlık değildi ama kıskançlık saplantıya dönüşünce iş değişiyor. Önemli olan bence evlilikte aynı kafa yapısında olmak. Aynı şeyleri sevmek, aynı şeylerden hoşlanmak, kısacası birbirinize benzemeniz lazım. En açık tabirle aynı müzikleri dinlemeniz, aynı filmleri sevmeniz, aynı takımı tutmanız yada bu gibi ufak tefek şeylerde birbirinize benzemeniz lazım. O zaman aşkta bitmiyor, sevgide. Çünkü paylaşacak çok şeyiniz oluyor. Ben iki türlüsünüde yaşadığım için aradaki farkı çok iyi anlayabiliyorum. O kadar şanslı bir insanım ki ayrıldıktan sadece 3 ay sonra yeniden evlendim ve iyiki evlenmişim. :16::16:

Benim ilk evliliğimde aşk evliliğiydi. Hatta kızım ilk evliliğimden. Nişanlıyken çok kıskançtı. Çok kuşkucuydu. Sanırım değişir diye düşündüm. Evlendik. Önceleri aşık olduğun için sevdiğin için gözün pek bişey görmüyor. Sonra yavaş yavaş işler değişmeye başlıyor. Günlük tutardım eskiden ben. Ayrıldıktan sonra geriye dönüp okuduğumda hep kavga ettiğimizi farkettim. Aslında en başından belliymiş bizim sonunda ayrılacağımız. O zamanlar bunu göremiyorsunuz işte. Onu anlatmaya çalıştım. Yeterince açık yazamadım sanki düşüncelerimi ama sanırım siz ne demek istediğimi anladınız.

Aksine çok güzel anlatmışsın Ebru, haklısın paylaşımların olması çok çok önemli.
Aynı şeylerle mutlu olmak çok güzel, şimdi evet ben sevmesem de mutlu olduğu şeyleri yapmaya çalışırım tabi karşıklı olarak ama neredeyse her şeyimiz aynı.

gerçekten çok şanslısın Ebru, bazı şeylerin yanlışlığını görünce doğrunun kıymeti de daha iyi anlaşılır elbet.
Ne kadar kısa bir sürede tekrar karşına aşk çıkmış maşallah, zaten şimdi fotoğraflardan bile belli mutluluğunuz ..

Canım uzaklığında etkisi var düzelecektir hepsi ama bir biraraya gelin azalacaktır anlattıklarına istinaden yanında olduğunda daha rahat olacağına inanıyorum ben. Bende kıskancımdır ama kısıtlayıcı değilim içten içe kıskanıyorum belli etmeden bazen havaya girsin diye çaktırıyorum çok kasılıyor çok hoşuma gidiyor buda :))

Ben de bazen bilerek kıskanmıyormuş gibi yapıyorum ne yapacağını şaşırıyor sen beni niye kıskanmıyorsun diye :60:
Ben de o haline bayılıyorumm :60:

Bu arada gerçekten sayılmıyormu yaa bu gün bu mesajlar şansıma bakın en yoğun girdiğim günde sayım yok :((

Pazarları sayılmıyor Sucum ..

Var tabiiki ama ilacı unutma yüzdesi daha çok bence. Kordonlarını bağlatıp hamile kalanlar bile var. Hiç birisi gerçek çözüm değil. Allahtan benim korunmayla ilgili hiç sorunum olmadı. :9:

O da doğru olacak olduktan sonra ne yaparsan yap oluyor bir şekilde Ebru.
Eşine mi devrettin sen işi :1:

slm kizlar

kahvalti yapmadim uyudum cünkü =)

demin bunlari yedim

5 zeytin
1 sekersiz kahve
biraz peynir
cay
su

sonra kendime firinda tavuk gögüsü yapmayi düsünüyorum

slmlar, cansu

slm kizlar

kahvalti yapmadim uyudum cünkü =)

demin bunlari yedim

5 zeytin
1 sekersiz kahve
biraz peynir
cay
su

sonra kendime firinda tavuk gögüsü yapmayi düsünüyorum

slmlar, cansu

Afiyet olsun Cansuu , tavuk olandan mı tatlı olandan mı yapacaksın?

evet pazar bugün, saymıyoruz :1:

Korktuğun şey başına gelir zaten. O zaman bi süre ilaçla devam et ama kendinide iyi kontrol et. Yan etkilerine dikkat et.

ay ne güzel ya..
bizde neyle korunsak diye düşünüyoruz :57:

Afiyet olsun Cansuu , tavuk olandan mı tatlı olandan mı yapacaksın?

Tavuk göğsü normal yemek.. tatlı değildir muhtemelen :1:

ilk geldiginde demişti, fırında tavuk gögsü pişiriyorum yanına salata diye..

aşık leyla :60: :60:

:17::17 evet o benim ama belki de canım tatlı olandan istemiştirr :27:

Tost olarak mıı ?
Aaa ilginç geldii ..

Evet canım istanbulda fenerbahçede yaparlar bayılırım ona ama evde kendimde yapmışlığım vardır. Tost ekmeğinin arasına bol nutella sürüp tost yapıyorsun yada direk çikolata koyup çok güzel oluyor...

Evet canım istanbulda fenerbahçede yaparlar bayılırım ona ama evde kendimde yapmışlığım vardır. Tost ekmeğinin arasına bol nutella sürüp tost yapıyorsun yada direk çikolata koyup çok güzel oluyor...

Hmm ..
İyi sevmemem güzelmiş en azından canım istemedim :1:

Sporumu da yaptımm ..
Bugün bacaklarım ağrıyor o yüzden pilatesi yapmadım 30 day shred sonrası ..
Aslında pilatesi seçerdim ama kararlıyım 30 gün bırakmadan yapmaya ..

Back
X