• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hilal , alıntı yapmışsın cevap yazmamıssın bacım :9:

Tamam Ebrucum anlaştık tartılmak yok teşekkür ederim :17::16:
Ebru 72 kiloydum belki daha fazlaydım ama tartılmamıştım.
58-57 ye kadar indim Ebru ama şimdi kilo almaya başlıyorum tekrar öyle olacak diye korkuyorum..

Hilal'cim sen o kadar büyük bişey başarmışsınki anlatamam. 72 kilodan 57 ye inmek çok büyük bir başarı. Bunu başkası başarmadı sen başardın. Neden korkuyorsun ki. Korkma eski haline emin ol bidaha asla gelmezsin. Sen biraz kafaya taktığın için kilo alıyorsun bence. Ayrıca sürekli diyet modundayız. İster istemez strese giriyoruz. Senin bugün tartıda çıkan kilon gerçek kilon değil biliyorsun dimi. Sadece dünkü yediklerinden o kadar çok kilo alamazsın. Ben tuvalet öncesi ve sonrasını merak ettim tuvalete gitmeden önce tartıldım bide çıktıktan sonra arada nerdeyse 500-600 gram farkediyor. İçtiğin sudan bile etkileniyorsun. Bu bir iki kiloya takılma sen. Ve artık sporunuda evin içinde yapmayı bırak. Açık havadaki oksijen ki sen bunu benden daha iyi bilirsin, enerjinin açığa çıkmasında büyük etkenmiş. Sen bence artık yürümeye ya da koşmaya başla açık havada bak bakalım nasıl gidiyor o fazlalık kilolar.

iyi madem vazgecmişssin :1:

Uff bende tartılmamak istiyorum ama elimde değil :18:

Hadi sen de tartılma Melek cumaya kadarr ..

Hilal , alıntı yapmışsın cevap yazmamıssın bacım :9:

Ayy karıştırmışım :1:
Ebru bence de kilo alma konusunda çok etkili ben de abartmamaya çalışıyorum Pilatesimi yapıyorum düzenli yanına bir şey bazen yapıyorum bazen yapmıyorum fakat çok iyi biliyorum sporu birden bırakmanın etkisi
..

Uff bende tartılmamak istiyorum ama elimde değil :18:

Uzak bir yere kaldır tartıyı. Ben sakladım. Dolabın içinde. Benimde görünce geliyor aklıma. Görmeyince sorun yok. Ama tartılmamak gerçekten çok işe yarıyor.

Hadi sen de tartılma Melek cumaya kadarr ..

Ayy karıştırmışım :1:
Ebru bence de kilo alma konusunda çok etkili ben de abartmamaya çalışıyorum Pilatesimi yapıyorum düzenli yanına bir şey bazen yapıyorum bazen yapmıyorum fakat çok iyi biliyorum sporu birden bırakmanın etkisi
..

uff denicem cumaya kadar tartılmamayı :44:
Uzak bir yere kaldır tartıyı. Ben sakladım. Dolabın içinde. Benimde görünce geliyor aklıma. Görmeyince sorun yok. Ama tartılmamak gerçekten çok işe yarıyor.

ya ben her sabah aklımda zaten. gecelikleri cıkarınca hemen tartılıyorum.
ama inş. kendime hakim olabilirim.

Şu eşimde beni sözleriyle moralmen yıkmasa olmaz sanki.. :57:

Gıcık şey :47:

Hilal'cim sen o kadar büyük bişey başarmışsınki anlatamam. 72 kilodan 57 ye inmek çok büyük bir başarı. Bunu başkası başarmadı sen başardın. Neden korkuyorsun ki. Korkma eski haline emin ol bidaha asla gelmezsin. Sen biraz kafaya taktığın için kilo alıyorsun bence. Ayrıca sürekli diyet modundayız. İster istemez strese giriyoruz. Senin bugün tartıda çıkan kilon gerçek kilon değil biliyorsun dimi. Sadece dünkü yediklerinden o kadar çok kilo alamazsın. Ben tuvalet öncesi ve sonrasını merak ettim tuvalete gitmeden önce tartıldım bide çıktıktan sonra arada nerdeyse 500-600 gram farkediyor. İçtiğin sudan bile etkileniyorsun. Bu bir iki kiloya takılma sen. Ve artık sporunuda evin içinde yapmayı bırak. Açık havadaki oksijen ki sen bunu benden daha iyi bilirsin, enerjinin açığa çıkmasında büyük etkenmiş. Sen bence artık yürümeye ya da koşmaya başla açık havada bak bakalım nasıl gidiyor o fazlalık kilolar.

Ebru haklısın ama cidden çok uzun bir zaman mı oldu acaba artık ters etki mi yapıyor yaptıklarım diye korkuyordum ama haklısın Ebrucum bırakıyorum artık sürekli tartılmayı ..
Tamam Ebru o zaman yarından itibaren yürüyüşe de başlayayım.
Ben tuvalete kalkar kalkmaz gidemiyorum o yüzden hep öncesinde tartılıyorum ama bir kaç gündür eskisi gibi gidemiyorum ..

Ebru haklısın ama cidden çok uzun bir zaman mı oldu acaba artık ters etki mi yapıyor yaptıklarım diye korkuyordum ama haklısın Ebrucum bırakıyorum artık sürekli tartılmayı ..
Tamam Ebru o zaman yarından itibaren yürüyüşe de başlayayım.
Ben tuvalete kalkar kalkmaz gidemiyorum o yüzden hep öncesinde tartılıyorum ama bir kaç gündür eskisi gibi gidemiyorum ..

Yaaaa kızlar burda ayıp olurmu bilmiyorum ama artık sormam lazım. Sanırım bende kabızlık problemi var. Kabızlık derken çok sık çıkamıyorum tuvalete. Günleri hiç takip etmedim ama en az arasında 3 gün var galibe. Sizce normal mi? Hatta uzun zamandır var. Doğal yollardan nasıl halledebilirim acaba bu problemi doktora gidip ilaç kullanmak istemiyorum, geçen gün bi ara içtiğim bir form çayı çok işe yaramıştı ama ondan da korktum bırakınca daha kötü olur diye, Anlayacağınız ne yapacağımı bilmiyorum:17::17:

Ne diyor Melek ?

Spor falan yaptıgmı görünce;
" boşuna cabalama , 65 olamazsın" falan diyip duruyor gıcık :47:
iyice moralimi zouyor ya :57:

Yaaaa kızlar burda ayıp olurmu bilmiyorum ama artık sormam lazım. Sanırım bende kabızlık problemi var. Kabızlık derken çok sık çıkamıyorum tuvalete. Günleri hiç takip etmedim ama en az arasında 3 gün var galibe. Sizce normal mi? Hatta uzun zamandır var. Doğal yollardan nasıl halledebilirim acaba bu problemi doktora gidip ilaç kullanmak istemiyorum, geçen gün bi ara içtiğim bir form çayı çok işe yaramıştı ama ondan da korktum bırakınca daha kötü olur diye, Anlayacağınız ne yapacağımı bilmiyorum:17::17:

Ben acıbiber tursusuyla gayet rahat cıkıyorum.
Yiyemezsen, 4 kuru kayısıyı suda bekletip yiyebilirsin.
Oda olmadı ot kullanacaksın artık :1:

bioform diye bi çay aldım ben ,oda kabızlıgı geciriyor.

ilaç içinde osmolak diye bi şurup var,oda rahat cıkarıyor.

Ne ayıp olacak canım benim, zaman zaman hepimiz aynı problemi yaşıyoruz.
Ben bir ara 20 güne kadar beklemiştim patlayacaksın.
Diyetteyken çok gözüken bir durum sabah ilk uyandığında ayakta su içersen bağırsakların çalışmaya başlıyor aç karnına sıcak süt salep çok faydalı oluyor, keten tohumu kullanabilirsin.
Ballı tarçınlı sirke işe yarayabilir.
Aklıma bunlar geldi şimdi Ebrucum eğer istersen mindivan form macun da süper oluyor.

Ne ayıp olacak canım benim, zaman zaman hepimiz aynı problemi yaşıyoruz.
Ben bir ara 20 güne kadar beklemiştim patlayacaksın.
Diyetteyken çok gözüken bir durum sabah ilk uyandığında ayakta su içersen bağırsakların çalışmaya başlıyor aç karnına sıcak süt salep çok faydalı oluyor, keten tohumu kullanabilirsin.
Ballı tarçınlı sirke işe yarayabilir.
Aklıma bunlar geldi şimdi Ebrucum eğer istersen mindivan form macun da süper oluyor.

Spor falan yaptıgmı görünce;
" boşuna cabalama , 65 olamazsın" falan diyip duruyor gıcık :47:
iyice moralimi zouyor ya :57:

Ben acıbiber tursusuyla gayet rahat cıkıyorum.
Yiyemezsen, 4 kuru kayısıyı suda bekletip yiyebilirsin.
Oda olmadı ot kullanacaksın artık :1:

bioform diye bi çay aldım ben ,oda kabızlıgı geciriyor.

ilaç içinde osmolak diye bi şurup var,oda rahat cıkarıyor.

Çok teşekkürler kızlar. Şu sabah aç karnına sütü deneyeceğim. İnşallah işe yarar. Çünkü kayısıda bende bir işe yaramıyor.

Gönder onu buraya biz bir dövelim :1:

Ay valla ya, iyi kötü bişi demesin artık,iyice canımı sıkıyo benim... :57:

Yok 5 ay önce yapsaymısım da, şimdi iş işten geçmişte..

Farkındayım, üşengeclik yaptım ama iyice moralimi bozuyor artık :47:

Çok teşekkürler kızlar. Şu sabah aç karnına sütü deneyeceğim. İnşallah işe yarar. Çünkü kayısıda bende bir işe yaramıyor.

İnşallah Ebrucum ben de salep çok işe yarıyor aklında bulunsun.

Ay valla ya, iyi kötü bişi demesin artık,iyice canımı sıkıyo benim... :57:

Yok 5 ay önce yapsaymısım da, şimdi iş işten geçmişte..

Farkındayım, üşengeclik yaptım ama iyice moralimi bozuyor artık :47:

Azıcık haklı bu zamana bırakmasan iyi olurdu ama hiç bir erkek kadının moralini bozamazz :57:

Bakın kizlaaaarrrr ben ne yiyoruuuuummmmmm :1:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 39

İnşallah Ebrucum ben de salep çok işe yarıyor aklında bulunsun.

Azıcık haklı bu zamana bırakmasan iyi olurdu ama hiç bir erkek kadının moralini bozamazz :57:

azıcık değil sonuna kadr haklı ama cok ugrasıyo benimle...

Bakın kizlaaaarrrr ben ne yiyoruuuuummmmmm :1:

eliff,, saat kaç olmuş, biz yemek faslını bitirdik.
Günahımıza girme lütfen ...

Son düzenleme:
Back
X