- 5 Aralık 2007
- 5.220
- 960
- 363
Ah nerde benimkinde o deger kiymet bilme
senin şu dualarına bayılıyorum Gönül'cüm.
Okuyunca 32 diş sırıtıp aminnn diyorum
Görürse bence ne marifetli karım varmış kaç işe birden yetişiyor der öper alnından ..

Demin diyor ki bole spor yapmaya dewam et Gonul popon falan cok guzellesti diyor hahah

Farketmeyen yok epeydir kayinwalideyi gormezdim esime Gonul guzel kilo wermis demis:120:
Iyi bilirler aslinda beni ewlendigimde wucudum cok guzeldi dal gibiydim o kadar sorun yasattilar ki psikolojim alt ust oldu
kendimi kaybedip o kadar kilo aldim

Ahhh ahhhh ama gorecekler Gonul u

Kızlar duramıyorum valla, illa ki geçmişi okuyup alıntı yapacağım. Geçen sefer zaten sitenin gazabına uğradım. İnşallah bu öyle olmaz. Amma kaynatmışsınız yaaa oku oku bitmedi. Daha aşkımın yemeğini hazırlayacağım.Adamcağız aç kalacak bu gidişle
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Sen lazımsın bize
Sonunda kırdın vücudunun inadını. İnşallah bu kez benim ki inat etmez.
Tebrik ederim Su'cum. Çok güzel gitmiş kilolar.
Ellerine sağlık Melek'cim çok güzel olmuş liste.
Afiyet olsun canım.
Akşamı yine göremedim Hilal'cim. Çok az olmuş listen yaaaa.
Hala emziriyosun dimi Özlem'cim. Seninle aşağı yukarı aynı zamanlarda başlamışız ama sen çok iyi vermişsin. Dikkat et sonra yeniden alma bu kiloları
Afiyet olsun canım.
Aman haaaa sakın. Çıkar aklından hemen onları.
Memnun oldum Funda'cım
Afiyet olsun Melek'cim.
Ohhhh dediğin gibi sonunda bozdum yeminimi diyomuşum. Yedim valla hemde çok güzel oldu. Belkide dedim biraz vücudu rahat bırakmak lazım. Ne zamandır isteyip duruyor garibim. Bide öğlen yedim ki kalmasın akşama bişey. 50 dk yürüdü zaten. Götürmüştür ikisi birbirini.
Bu arada gerçekten ya biz çok şanslıyız kızımla, yada çok uyumluyuz. Kızımı ilk kreşe verdiğimde 3,5 aylıktı. Ve Allah'a şükür şimdiye kadar hiç bir bakıcısıyla ve öğretmeniyle bir sorunum olmadı.
Keşke canım seni çok iyi anlayabiliyorum. Bugün bizim velilerde de hiç bir sorunlu yoktu Allah'a şükür. Bizim öğretmen şanslı.
Teşekkürler Hilal'cim. Ellerine ağzına sağlık. Sabah çok üzüldüm ama şimdi geçti. Yeniden başladım herşeye motivasyonum düşmedi.
Benim canım Ebru![]()
Ebru cum sen dingin bir bayana benziyorsun yazdiklarindan bunu cikardim ben, cocuk ailenin aynasi aileden ne alirsa etrafina onu yansitir