Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

senin şu dualarına bayılıyorum Gönül'cüm.
Okuyunca 32 diş sırıtıp aminnn diyorum :16:

Görürse bence ne marifetli karım varmış kaç işe birden yetişiyor der öper alnından ..
Ah nerde benimkinde o deger kiymet bilme:ssz:
Demin diyor ki bole spor yapmaya dewam et Gonul popon falan cok guzellesti diyor hahah:1:
Farketmeyen yok epeydir kayinwalideyi gormezdim esime Gonul guzel kilo wermis demis:120:
Iyi bilirler aslinda beni ewlendigimde wucudum cok guzeldi dal gibiydim o kadar sorun yasattilar ki psikolojim alt ust oldu
kendimi kaybedip o kadar kilo aldim :ssz:
Ahhh ahhhh ama gorecekler Gonul u:41::22::85:

Kızlar duramıyorum valla, illa ki geçmişi okuyup alıntı yapacağım. Geçen sefer zaten sitenin gazabına uğradım. İnşallah bu öyle olmaz. Amma kaynatmışsınız yaaa oku oku bitmedi. Daha aşkımın yemeğini hazırlayacağım. :9: Adamcağız aç kalacak bu gidişle :9::9:

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Sen lazımsın bize :16:

Sonunda kırdın vücudunun inadını. İnşallah bu kez benim ki inat etmez.:9:

Tebrik ederim Su'cum. Çok güzel gitmiş kilolar. :46:

Ellerine sağlık Melek'cim çok güzel olmuş liste.

Afiyet olsun canım.

Akşamı yine göremedim Hilal'cim. Çok az olmuş listen yaaaa.

Hala emziriyosun dimi Özlem'cim. Seninle aşağı yukarı aynı zamanlarda başlamışız ama sen çok iyi vermişsin. Dikkat et sonra yeniden alma bu kiloları :nazar::nazar:

Afiyet olsun canım.

Aman haaaa sakın. Çıkar aklından hemen onları. :47::47:

Memnun oldum Funda'cım :16:

Afiyet olsun Melek'cim.

Ohhhh dediğin gibi sonunda bozdum yeminimi diyomuşum. Yedim valla hemde çok güzel oldu. Belkide dedim biraz vücudu rahat bırakmak lazım. Ne zamandır isteyip duruyor garibim. Bide öğlen yedim ki kalmasın akşama bişey. 50 dk yürüdü zaten. Götürmüştür ikisi birbirini.

Bu arada gerçekten ya biz çok şanslıyız kızımla, yada çok uyumluyuz. Kızımı ilk kreşe verdiğimde 3,5 aylıktı. Ve Allah'a şükür şimdiye kadar hiç bir bakıcısıyla ve öğretmeniyle bir sorunum olmadı.

Keşke canım seni çok iyi anlayabiliyorum. Bugün bizim velilerde de hiç bir sorunlu yoktu Allah'a şükür. Bizim öğretmen şanslı. :16::16:

Teşekkürler Hilal'cim. Ellerine ağzına sağlık. Sabah çok üzüldüm ama şimdi geçti. Yeniden başladım herşeye motivasyonum düşmedi. :46::46:

Benim canım Ebru :9::9:

Ebru cum sen dingin bir bayana benziyorsun yazdiklarindan bunu cikardim ben, cocuk ailenin aynasi aileden ne alirsa etrafina onu yansitir:nazar:

Demin diyor ki bole spor yapmaya dewam et Gonul popon falan cok guzellesti diyor hahah:1:
Farketmeyen yok epeydir kayinwalideyi gormezdim esime Gonul guzel kilo wermis demis:120:
Iyi bilirler aslinda beni ewlendigimde wucudum cok guzeldi dal gibiydim o kadar sorun yasattilar ki psikolojim alt ust oldu

Olsun o da iltifat ediyor baksana ne güzel ..
Kayınvaliden de fark ediyor ama sana değil eşine söylüyor direk az değil cidden :1:
ne zor ya eşinin ailesi yüzünden problemler yaşamak çok üzülüyorum ben .
Ama şimdi bir incel de görsünler seni ..

Bırak turtayı sen buraya en güzel yemekleri özenle yazsan da ebru yemez kiiii
:1:
Kendisi benim idolüm olurr ..

:60: Betül cuma güldürmesine başladın :1:
Var mı bugün değişik şeylerr ..

Hadi bakalım çok heyecanlııı ..

Evet Gönül yeni bir cumayla beraber güzel olacak diye umuyorumm ..

Boğazımız patladı dimi :1:

Yerim ben seni cimcime yaaaaaaaa. Valla Hilal'cim çok tatlısın çok :16::16:

Bugun ki menum;

1 bardak ilik limonlu su

Kahwalti:
1 bardak sekersiz cay
Yarim domates
2 siyah zeytin
2 dilim tam tahilli ekmege kasarli tostttt
Dere otu

Ara:
1 kirmizi elma

Oglen:
bir parca kirmizi et domates

Ara:
2 kayisi kurusu 1 badem 1 ceviz

Aksam:
Bi parca et
Domates corbasi
Dere otu

Su: yatana kadar 3 lt tamamlanir
Yesil cay: 2 bardak
Spor: 60 dak kond bisikleti yine surmeyi dusunuyorum yazarim yapinca..

Afiyet olsun Gönül'cüm. Dere otuda görüyorum menünde. İnşallah iyi gelir hastalığına. Ama fazlada telaşlanma çünkü bu hastalık toplumun büyük bir çoğunluğunda var zaten. Bak 11 kişi içinde 2 kişide var. Yüzdeyi hesapla artık. Allah dermansız dert vermesin.

Ya hilal su anda hazir hic bir aey yok malesef :(
Sporlari gonderdi herkes onlari yayinliycam bi

Bir de sana bir sey soyliyim listelerin yerine ona gul

Ayiptir soylemesi tuvalaete gitmistim
Klozette uzun uzun oturuyorum bazen diyet kabizimsi yapiyor beni
Uyuyakalmisimm..

Dusuyordum az kalsin
Ama
Bir bes dakika fln uyumusum galiba :1::1:

Kız bi gün sen öldürceksin beni gülmekten. Allah'tan düşmemişsin. :60::60:

Bize kızmasın sonra eşin Ebru :17:

Kırdım galiba Ebru, ben zannetmiyorum o durgunluk bu haftaya özeldi ama dursa bile sonra tekrar kırıldığını gördük.

Çiğköfte de çok iyi olmuş bence arada şaşırtmak da güzel sonuç verebilir.

Ne güzel çok şanslı kızın da arkadaş gibisiniz şimdiden ..

Hiç bozulmasın moralin haftaya güzel bir sonuç alacağızz ..

Şimdi yaptım canım aşkımın yemeğini. O gelene kadar pişer zaten. Sizden alışkın olduğum için bu kilo durması olaylarına fazla takmadım. Çünkü her hafta düzenli 1 kg gidiyordu zaten. Eminim haftaya daha güzel sonuç alacağız. Bu arada ikimizden de 300 gitmiş. Biz birbirimize benzemeye başladık galiba :9:

Kızlar ben cıkıyorum.Oğlum uyandı..
görüşürüz

Görüşürüz Melek'cim.

Ebru cum sen dingin bir bayana benziyorsun yazdiklarindan bunu cikardim ben, cocuk ailenin aynasi aileden ne alirsa etrafina onu yansitir:nazar:

Yaaaa kızlar farkettiniz mi bu hafta etrafımızdakiler hep zayıfladığımızdan bahsetmişler. Banada birkaç tane arkadaşım sordu çok güzel kilo vermişsin nasıl verdin diye. Çok mutlu oldum.

Gönül'cüm insan kendini dışardan görmüyor, kendinin nasıl olduğunu farketmiyor ama genelde çok aşırı bir durum olmadığı sürece sakinimdir. Evde biraz otoriterim. Onunda geçmişten bazı özel sebepleri var ama genelde hep sakinlikten ve uyumdan yanayım. :17::17:

Yerim ben seni cimcime yaaaaaaaa. Valla Hilal'cim çok tatlısın çok :16::16:

Şimdi yaptım canım aşkımın yemeğini. O gelene kadar pişer zaten. Sizden alışkın olduğum için bu kilo durması olaylarına fazla takmadım. Çünkü her hafta düzenli 1 kg gidiyordu zaten. Eminim haftaya daha güzel sonuç alacağız. Bu arada ikimizden de 300 gitmiş. Biz birbirimize benzemeye başladık galiba :9:

O senin tatlılığın Ebru'cum ..

Ne dersin haftaya ikimiz de birer kilo verir miyizz ?
Ayy nasıl mutlu olurum.:17:

Ebru hakikaten takimcak inceldik
Bana da okuldaki ogretmenler diyor hep.

Ne guzel iste, inceliyoruuz:12:

O senin tatlılığın Ebru'cum ..

Ne dersin haftaya ikimiz de birer kilo verir miyizz ?
Ayy nasıl mutlu olurum.:17:

Bende az önce düşünüyordum bu hafta mutlaka 1 kg vereceğim diye. Hadi Hilal ikimiz birden verelim 1'er kilo :8::8::8:

Ebru hakikaten takimcak inceldik
Bana da okuldaki ogretmenler diyor hep.

Ne guzel iste, inceliyoruuz:12:

Evet canım yaaa biz pek farketmiyoruz galiba ama etraftakiler farkediyor. :46::46:

Hemencecik menümü yazayım...

Bütün gün uyku :P

leslie ile 5 mil yürüdüm.
100 adet ip atladım.(dün geldi sayaçlı ipim :))

Akşam eşim çiğbörek istedi ona yaptım ama ben yemedim ama içim gitti.

Kendime pırasa kavurması yaptım tabascolu harika oluyor. Bir koca tabak ondan yedim.

1,5 lt su içtim.

Arkadaş aradı falı gelmiş ille kahveye geleyim dedi birazdan gelecek bir fincanda şekersiz kahve içerim.

selam canlarııııııııım ben döndüüüüüüüüüüüüm işten ayrıldım 6 kilo aldım gene döndüm arnıza vericigim inşallah onlarıda sizlerleyken :52::52: yeni gelenler hoş gelmişler özledim sizi gene depresyonlardayım ama yapcak birşey yok :60: :60:

Merhaba ben Su hoşgeldin.

Derecemiz bile yok bu hafta Su'cum ..
Ama senin bireysel derecen kesin vardır muhtemelen 1.lik.

Ayy nasıl uyudun saat kaç olmuşş ..

Valla eşim gündüz uyuyor benim dün rüyamda çok kötü gördüm bizimkisi motorcu dahasını anlatmıyım ağlayarak uyanmıştım baktım kuzuş kuzuş yatıyor sarıldım bende uyumuşum.

:)))) sey kem kum he :32:
sarisin italyan guzel bir kiz aslinda ... biraz da calisanlarin ucretini zamaninda odeme gibi guzelligide olsa cok iyi olurdu:1:

Afiyet olsn...
Diger laptop bozuldu leslie de onun icinde gitti bak bozulmasa leslie ye birlikte atlardik :1:

Aferin sana cok sagliksiz yaptigin:20::20:
Muti ye kiziyorduk anoreksiya olacaksin die sen onu solladin :47::20:

Inanmiyorum siz cok az yiyorsunuz ya:50:

:26::17:

Evet liste ve yorumlar geliyorr ..

*** 13. Takım 245. Etap *** Etap dördüncüsü

Aysecig: ( 56.6 / 57.6 / -1 / % -1.77 )
Betüld: ( 62.6 / 62.5 / 0.1 /% 0.16 )
Eski_bir_masal : ( 63.5 / 63.2 / 0.3 / % 0.47 )
Fefilifa: ( 76.2 / 76.5 / -0.3 / % -0.39 )
Hayattanazicik: ( 58.6 / 56 / 2.6 / % 4.44 )
LaydLiNe: ( 77.6 / 77.3 / 0.3 / % 0.39 )
Mutedeyyin: ( 70.4 / 69.6 / 0.8 / % 1.14 )
Ozlew_19: ( 69.5 / 67.7 / 1.8 / % 2.59 )
Semiha ( 65.2 / 64.6 / 0.6 / % 0.92 )
TadLi : ( 61.2 / 61.2 / 0.0 / % 0.00 )
Ysfmir: ( 60.0 / 59.9 / 0.1 / % 0.17 )

13. Takım Ortalaması : % 0.74

Gülçin; çok stresli günler yaşıyorsun gerginliğini anlıyorum ve tamamen ona veriyorum kilo alışını biraz rahatla bak kendini üzmekle bir şey olmaz ki ..

Betül ; kilo verişinin azlığını son günlerde hatta gecelerde olan kaçamaklara veriyorum yoksa sen fazlasını verirdin ..

Elif : Bu hafta paylaşımlar çok kötüydü, önümüzdeki hafta düzeleceğini düşünüyorum ama düzelmezse ne yazık ki izinli yazmak zorunda kalacağım ..

Su; Birinciliğini tebrik ederim, paylaşım alanında da nasıl verdiğini yazarsan sevineceğim.
Öncelikle sporların çok güzeldi .
Kilometrelerce yürüdün.
Menülerin çok azdı aman sağlığına dikkat et ..

Ebru; takımımızın nazar boncuğu hiç bozma moralini, çok güzel gidiyorsun menülerin hep imrenilecek derecede, bu hafta spora yedi başladığın için ilk zamanda ödem yapabilir belki de ondandır hiç sıkma canını böyle devam et çok güzel olacak.

Melek; Kaçamaksız çok güzel menülerin oldu bu hafta, sorun olan hiç bir şey görmedim.
Bu iddia senindir ..

Özlem; Senin de bu hafta ciddi derecede paylaşım problemin vardı bugüne kadar, menüler de yoktu. bugüne gayet güzel başladın umarım bu hafta bu şekilde gider yoksa senin için de geçerli izin konusu ..

Semiha; Regl dönemine rağmen çok güzel kilo verdiğini düşünüyorum umarım böyle devam eder..

Gönül; Haftanın başında bilgisayar mağduru olup kendini özlettin ama güzel bir dönüş yaptın, sporlarına aynı hızla devam eder o tatlı canını da sıkmazsan haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden ..

Derya; Kayınvalidenler , yoğunluk derken bu hafta çok mahrum bıraktın bizi o güzel yorumlarından ama bu hafta öyle olmayacağını biliyorum. İzin konusu senin için de geçerli bu hafta ..

Kızlar ben elimden geldikçe genel bir değerlendirme yaptım bazı arkadaşların uyarısı yaptım ama bunun haricinde genel bir problem vardı ki bunun sonuçlara da yansıdığını düşünüyorum umarım hepimiz daha çok gayret eder haftaya güzel bir sonuç görürürüz ..

Genel paylaşım yeri nerede bu hafta dikkatli yemek istiyorum kilo vermemeye çalışacağım. Sporu bırakmam ama diyete biraz ara vereceğim yani yine dikkatli ama biraz fazla yiyeceğim geçtiğimiz haftaya göre.

Ya hilal su anda hazir hic bir aey yok malesef :(
Sporlari gonderdi herkes onlari yayinliycam bi

Bir de sana bir sey soyliyim listelerin yerine ona gul

Ayiptir soylemesi tuvalaete gitmistim
Klozette uzun uzun oturuyorum bazen diyet kabizimsi yapiyor beni
Uyuyakalmisimm..

Dusuyordum az kalsin
Ama
Bir bes dakika fln uyumusum galiba :1::1:

:9::38:

Kızlar ben cıkıyorum.Oğlum uyandı..
görüşürüz

Görüşürüz canım.

A ben de ben de
Beni de alin aranizaa:)
Gel Betül'cümm :38:

Bende az önce düşünüyordum bu hafta mutlaka 1 kg vereceğim diye. Hadi Hilal ikimiz birden verelim 1'er kilo :8::8::8:

Evet canım yaaa biz pek farketmiyoruz galiba ama etraftakiler farkediyor. :46::46:

Ebru psikolojik olarak 1 kg verdiğimiz ana odaklanalım olur mu ?
Hiç kuşku duymadan beynimize verelim kontrolü ve 1 kg az çıkalım.
Çok inandım ciddennn ..

Hemencecik menümü yazayım...

Bütün gün uyku :P

leslie ile 5 mil yürüdüm.
100 adet ip atladım.(dün geldi sayaçlı ipim :))

Akşam eşim çiğbörek istedi ona yaptım ama ben yemedim ama içim gitti.

Kendime pırasa kavurması yaptım tabascolu harika oluyor. Bir koca tabak ondan yedim.

1,5 lt su içtim.

Arkadaş aradı falı gelmiş ille kahveye geleyim dedi birazdan gelecek bir fincanda şekersiz kahve içerim.

Genel paylaşım yeri nerede bu hafta dikkatli yemek istiyorum kilo vermemeye çalışacağım. Sporu bırakmam ama diyete biraz ara vereceğim yani yine dikkatli ama biraz fazla yiyeceğim geçtiğimiz haftaya göre.

Harika gidiyorsun Su :nazar:
Sporlar mükemmel ..
Geçmişe dönmekle uğraşacağına forumdaki cevaplarınızdan saysan ya :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-454.html
Bak burası, buradan paylaşabilirsin ..

Gel Betül'cümm :38:

Ebru psikolojik olarak 1 kg verdiğimiz ana odaklanalım olur mu ?
Hiç kuşku duymadan beynimize verelim kontrolü ve 1 kg az çıkalım.
Çok inandım ciddennn ..

Harika gidiyorsun Su :nazar:
Sporlar mükemmel ..
Geçmişe dönmekle uğraşacağına forumdaki cevaplarınızdan saysan ya :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-454.html
Bak burası, buradan paylaşabilirsin ..

Orada bir hata var sanki ben ne zaman baksam yazdığım mesajların bir coğunu bulamıyorum.

Su hedef kilon kac ki senin

Hilalll o zaman haftaya 61.5 kiloyum beeenn :52:

Su hedef kilon kac ki senin

Hilalll o zaman haftaya 61.5 kiloyum beeenn :52:

Aslında şu an normal kiloma yakınım boyum 1.63 ideal kilom 53 ama ben 48 olmak istiyorum.

Canim orda sadece alintili cevapladigin mesajlar gozukuyo
Hilal senin butun yazdiklarin alintili oldugu icin sen hic fark etmemissindiir :1:

Bende diyorum bir hata var burada :))

iyi aksamlar arkadaslar
keyifler nasil?
misafirlerim simdi gitti
gecmisi okuyup geliyorum

Back
X