Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yani normalde bence problem olmaz da seni riske atmamak açısından bilmiyorum ..

Bence dene bakalım belki bi faydası olur. Zararırın olacağını sanmıyorum.

Kızlar bugün benim akşam yemeğim gecikecek. Mecburen çünkü hala yemek hazırlamadım eşimle birlikte hazırlayacağız.

ikilemde bıraktınız beni :1:

neyse sabah kahvaltıda yerim olmazsa...

Çalışınca ve çocuk olunca okuduğum kitaplar genelde çerezlik oluyor Hilal'cim. Aslında şuan iki kitap okuyor sayılırım birisini yarıda bıraktım bundan sonra devam edeceğim. Kayıp Sembol arkadaşımın kitabı geri vereceğim için önce onu bitireyim istedim. Aslında Şu çılgın Türkleri okuyordum. Oda biraz yavaş ilerliyor sindire sindire.

Bence dene bakalım belki bi faydası olur. Zararırın olacağını sanmıyorum.

Kızlar bugün benim akşam yemeğim gecikecek. Mecburen çünkü hala yemek hazırlamadım eşimle birlikte hazırlayacağız.

Haklısın şimdi benim okuduğum gibi rahat okuyamazsın ki tek başına değilsin sonuçta, ben gece yatmadan önce okurum mutlaka ama yatakta eşin ışıktan rahatsız olabilir, yorgun olursun, çocuk derken bence şu anki okuman bile gayet güzel.
Kayıp sembol gerçekten çok güzel bir kitap.
Şu çılgın türkleri de deli gibi kitap okuduğum zamanlarda okumuştum 2 günde bitmişti ama nasıl okuyormuşum bilmiyorum her gün bir kitap bitirirdim, kitap bitmeden uyuyamazdım hiç ..

geçmiş olsun ebru

Allah seni napmasın :1:

izleme kız öyle şeyler :9:

napim canim sanki diyette oldugumuzu biliyor gibi mahsus cikariyolar :27::27:

Şimdi sana laf etmiyorum çünkü birazdan itirafım gelecek :17:

Aynen Melek'in dediği gibi Betül, Sıralamayı normal spora gibi yap ama normal sporunun yanına şu kadar zihinden diye ekle ..

Kolay gelsin Melek ..

Maşallah Derya'cım ya hamileliğinden bile daha zayıfsın ne güzel ..

Ben de çok severim sevdiğim kitapları tekrar okumayı hele yorgunken çok güzel oluyor.

Geçmiş olsun Ebru'cum ben baş ağrısında bir kaç hareket var onları uyguluyorum.
mesela başımı öne eğip çömelip kalkma hareketi 15 kere falan yapıyorum rahatlatıyor.
Bir de gözlerin etrafında 8 çiziyorum.
Yana göz kapaklarımı ufak ufak cimcikliyorum.
Nil Gün'ün piki hareketlerinden bunlar ..

Kız sen bugün biraz dalgın mısın ?
Betüle Hilal demişsin, ebru'ya Derya yoksa seni de mi kendime benzettim :1:

Bu arada ben normalde de 2 öğünden fazlasını yemem yediklerim de fazla değildir.
Arada bir açlık dönemim olur o zaman çok yerim bir de abur cuburum vardr

Bence de çok güzel hep böyle olsun takımımız ..

hadi ya hic farkinda degilim :ssz: :44:

MENÜM

Sabah

1 tane yeşil elma

Kahvaltı

2 dilim çavdar ekmeği arasında sucuklu tost

Kalktıktan sonra

1 dilim çavdar ekmeği arasında 2 dilim sucuk

Akşam (yemedim hala)

3-4 yemek kaşığı mantarlı tavuk sote ve yoğurt

Su 2,5 litre + 1 fincan yeşil çay

Melek yazdı zannettim bir ara elmayı görünce tost niye sucuklu diyecektim devamını okudum da anladım, afiyet olsun Ebru'cum ben de yarın mantar yapayım 1 haftadır yapamadım.
Yanında da bulgur pilavı güzel olur sanırım.

ikilemde bıraktınız beni :1:

neyse sabah kahvaltıda yerim olmazsa...

Ters düşmüşüz :1:
Sen sabah ye için rahat olur hem Melek .

Haklısın şimdi benim okuduğum gibi rahat okuyamazsın ki tek başına değilsin sonuçta, ben gece yatmadan önce okurum mutlaka ama yatakta eşin ışıktan rahatsız olabilir, yorgun olursun, çocuk derken bence şu anki okuman bile gayet güzel.
Kayıp sembol gerçekten çok güzel bir kitap.
Şu çılgın türkleri de deli gibi kitap okuduğum zamanlarda okumuştum 2 günde bitmişti ama nasıl okuyormuşum bilmiyorum her gün bir kitap bitirirdim, kitap bitmeden uyuyamazdım hiç ..

Öğrenciyken bana kitap dayanmazdı, hatta okuduğum kitapları not almayıda çok severim. Şimdide yine iyi okuyabiliyorum, eşim rahatsız olmaz ışıktan çünkü bende hafta içi mutlaka yatarken okurum kitabı. Ama çoğu zaman çok yorgun giriyorum yatağa en fazla 5-10 sayfa sonra uykum geliyor. Kitap başucumda bekliyor zaten. Kitap okumak dünyadaki en zevkli uğraşlardan.

Öğrenciyken bana kitap dayanmazdı, hatta okuduğum kitapları not almayıda çok severim. Şimdide yine iyi okuyabiliyorum, eşim rahatsız olmaz ışıktan çünkü bende hafta içi mutlaka yatarken okurum kitabı. Ama çoğu zaman çok yorgun giriyorum yatağa en fazla 5-10 sayfa sonra uykum geliyor. Kitap başucumda bekliyor zaten. Kitap okumak dünyadaki en zevkli uğraşlardan.

Benim de baş ucumda durur kitabım hep hatta bazen yatağımın içinden çıkar sarılıp uyuyup kalmışım :60:
Bir de bebeğim var yatağımda zaten :1:

Melek yazdı zannettim bir ara elmayı görünce tost niye sucuklu diyecektim devamını okudum da anladım, afiyet olsun Ebru'cum ben de yarın mantar yapayım 1 haftadır yapamadım.
Yanında da bulgur pilavı güzel olur sanırım.

Ters düşmüşüz :1:
Sen sabah ye için rahat olur hem Melek .

Teşekkürler Hilal'cim. Hasta olmak bir yönden çok güzel hiç iştahın olmuyor aslında akşam yemeği bile canım istemiyor ama daha kötü olmamak için yiyeceğim. Bugün benimde aklımdan geçti bulgur pilavı. Ama eşim tavuk sote yapalım birlikte dedi bende tamam dedim. Kızlar genelde ben akşamları tek çeşit yemek yapıyorum yeni farkettim diğer aile bireyleri içinde iyi bir durum. İki çeşit olunca yemek bitmiyor, ertesi gün gündüz evde olmadığımız için akşam yine aynı yemeği yemek zorunda kalıyoruz. Bende tek çeşit yapıyorum, hem israf olmuyor hem her akşam farklı yemek oluyor. Gerçi bazen yemek çok olunca günlerce yiyorum :60::60:

Benim de baş ucumda durur kitabım hep hatta bazen yatağımın içinden çıkar sarılıp uyuyup kalmışım :60:
Bir de bebeğim var yatağımda zaten :1:

Ben dedim yaaa biz birbirimize benziyoruz diye :9: Benim senin yaşlarındaki oyuncaklarımla şimdi kızım oyun oynuyor. :9::9:

Menum:

Kahwalti:
1 yumurta
2 zeytin
Cavdar ekmegine mozarellali tost

Ara:
yesil elma

Oglen:
salata
y fasulye
1 k yogurt

Ara:
1 bardak greyfurt

Aksam:
Tavuk
salata
ayran

Su:3 lt

Teşekkürler Hilal'cim. Hasta olmak bir yönden çok güzel hiç iştahın olmuyor aslında akşam yemeği bile canım istemiyor ama daha kötü olmamak için yiyeceğim. Bugün benimde aklımdan geçti bulgur pilavı. Ama eşim tavuk sote yapalım birlikte dedi bende tamam dedim. Kızlar genelde ben akşamları tek çeşit yemek yapıyorum yeni farkettim diğer aile bireyleri içinde iyi bir durum. İki çeşit olunca yemek bitmiyor, ertesi gün gündüz evde olmadığımız için akşam yine aynı yemeği yemek zorunda kalıyoruz. Bende tek çeşit yapıyorum, hem israf olmuyor hem her akşam farklı yemek oluyor. Gerçi bazen yemek çok olunca günlerce yiyorum :60::60:

En kötü iştahsızlık o Ebru'cum ben de hiç yiyemem hastayken bir de günlerce devam eder.
Şimdi iyiyim ben, önceden yemek yemeyi tamamen unutan bir yapım vardı.
Geçen sene 2 gün yemek yememişim de bir arkadaşım fark etmişti :60:
Sonra yemiştim.

Tek çeşit yemek olayı bence de güzel hem bir gün de bitiyor hem de besin çeşidi arttıkça sindirim aşamasında farklı saatlerde sindirildiklerinden problem olup kilo yapması daha kolay oluyor o yüzden ben de 1 en fazla 2 çeşidi pek geçmem ..

Menum:

Kahwalti:
1 yumurta
2 zeytin

Ara:
yesil elma

Oglen:
salata
y fasulye
1 k yogurt

Ara:
1 bardak greyfurt

Aksam:
Tavuk
salata
ayran

Afiyet olsun Gönül'cüm. Sen greyfurt deyince aklıma geldi marketten greyfurt alacaktım unuttum :9:

smdilik kaciorm kkizlar halletmem gereken ufak tefek islerim war camasir dolabi katlamak gibi :1: opuldunuz :54:

kızlar burda resmen fırtına var dışarda her şey havada uçuçuyor,elektiriklerde sürekli gidip geliyor.
benimde bu gün aşırı sancım vardı, kanamam başladı acaba işimdeki kalan parçamı düşüyor.

Ben dedim yaaa biz birbirimize benziyoruz diye :9: Benim senin yaşlarındaki oyuncaklarımla şimdi kızım oyun oynuyor. :9::9:

Sen de mi oynuyordunn :17:
Ama çok beğeniyorum bu bebekleri ben, safinaz bebekler var ya onlardan :1:
Sevdiceğimin hediyesi aynı zamanda ..

Menum:

Kahwalti:
1 yumurta
2 zeytin

Ara:
yesil elma

Oglen:
salata
y fasulye
1 k yogurt

Ara:
1 bardak greyfurt

Aksam:
Tavuk
salata
ayran

Afiyet olsun Gönüll ..

smdilik kaciorm kkizlar halletmem gereken ufak tefek islerim war camasir dolabi katlamak gibi :1: opuldunuz :54:

Kolay gelsin Gönül ..

kızlar burda resmen fırtına var dışarda her şey havada uçuçuyor,elektiriklerde sürekli gidip geliyor.
benimde bu gün aşırı sancım vardı, kanamam başladı acaba işimdeki kalan parçamı düşüyor.

Hoşgeldin elif.
Burada da durum aynı.
Olabilir tabi ama soğan suyu içsen nasıl olur, normalde bebeğin bile düşmesine neden olabiliyormuş, kalan parçaların da sökülmesini sağlar ..

Bugün burda da hava kötüydü Elif'cim. Belkide ondan iyileşemedim bütün gün. Benim ruh halim havaya göre değişir. Bugün hava çok gri ve kapalıydı. Ruhum sıkıldı.

Umarım içinde kalan parçada düşerde tekrar doktora gitmene gerek kalmaz. Tekrardan geçmiş olsun canım.

Sen de mi oynuyordunn :17:
Ama çok beğeniyorum bu bebekleri ben, safinaz bebekler var ya onlardan :1:
Sevdiceğimin hediyesi aynı zamanda ..

Afiyet olsun Gönüll ..

Genelde hediyeydi hepsi Hilal'cim, üniversitedeki arkadaşlarımdan felan bazen çok hoşuma gidenleri kendim alırım, peluş oyuncaklarada bayılırım bide porselen bebekler varya onların hastasıyım. Evimiz oyuncak dolu zaten. Doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama alıyorum işte.

Kızlar bende kaçayım malum bugün hiç bir iş yapmadım heryer darmadağınık biraz düzelteyim temizlik yapamadım bari ortalığı toparlayayım. Fırsat olursa uğrarım yine. Görüşürüz. :5:

Bugün burda da hava kötüydü Elif'cim. Belkide ondan iyileşemedim bütün gün. Benim ruh halim havaya göre değişir. Bugün hava çok gri ve kapalıydı. Ruhum sıkıldı.

Umarım içinde kalan parçada düşerde tekrar doktora gitmene gerek kalmaz. Tekrardan geçmiş olsun canım.

Genelde hediyeydi hepsi Hilal'cim, üniversitedeki arkadaşlarımdan felan bazen çok hoşuma gidenleri kendim alırım, peluş oyuncaklarada bayılırım bide porselen bebekler varya onların hastasıyım. Evimiz oyuncak dolu zaten. Doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama alıyorum işte.

Neden doğru olmasın ki sonuçta mutlu eden bir şey muhtemelen benim evim de aynı şekilde olacaktır bir sürü bebek, ayy ne güzel :1:
Kızınla bebek kavgası yapmayın da benim olacak senin olacak diye :60::60:

Neden doğru olmasın ki sonuçta mutlu eden bir şey muhtemelen benim evim de aynı şekilde olacaktır bir sürü bebek, ayy ne güzel :1:
Kızınla bebek kavgası yapmayın da benim olacak senin olacak diye :60::60:

Kolay gelsin görüşürüz Ebru'cum ..

Doğrumu yanlışmı diye çocuğun gelişimi açısından düşünmüştüm. Bazıları oyuncakların çocukların hayal dünyalarını geliştirmelerinde kötü rol aldığı kanısında. Onun için söylemiştim. Ama benim gözlemlerim oyuncaklar sadece hayal dünyasına katkıda bulunuyor. Şuan çocuk odası tıka basa oyuncak dolu hele odanın ortasında kocaman bi tane çadır var :9: Yakında odada adım atacak yer kalmayacak bi ara resim eklerim Hilal senin için özellikle bebekleri çekeyim :60::60:

Back
X