Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkürler canım bende seni tebrik ediyorum. Zaten topu topu 5 kişi kalmışız listede. Haftaya daha iyi olacak inşallah. Ben birincilik bekliyorum mutlaka.

Diyet olarak düşünme Gönül'cüm. Sağlık açısından düşün. O kadar uğraşıyorsun sonra hayır diyemediğin için uğraşların boşa gidiyor.

Kesinlikle haklisin .. saglikli besleniyorum diye dusunuyorum ama bunu herkes anlamak istemiyor mesela misafir agirlamalarda
saglikli besleniyorum artik cok hamur isi yemiyorum dedigini dusun
aa yemiosun ama bize yediriorsun olur mu oyle sey seklinde tepkiler gelir :1:

misafirlige gittigimde cok cok zor durumda kalirsam hafif azar azar tadina bakmaya calisiyorum ..

Bende evde yapmıyorum canım. Çalıştığım için taze süt problemim var. Ve artık onlara bile güven olmuyor. Sonuçta sağlık bakanlığı ve tarım ve köyişleri bakanlığı onay veriyor. Ben hazır kullanıyorum.

ewt hazir cok pratik oluyor benim icin ..
Ama ew yogurdunu daha cok sewiyorum ne yalan soyleyeyim..

Artik cikayim ben kac saattir burdayim is guc beni bekler, disarda hawa cok guzel bir dus alayim
carsiya cikmaya niyetim war musterim gelicek sac boyasi vs almam gerek ..

Opuyorum sizi :54:

canım ben izmirde değilim bursadayım.
ne iş yapıyosun elif.
yazmıştın ama unuttum herhalde ben.
anam ığdır çok uzak.

koşalım ortim.
sende 2 kilo vermişsin.
çok güzel.
ben bu sefer kararlıyım bozmiycam.
çünkü bu kiloda kendimi hiç beğenmiyorum.
yazda geliyor.
birde benim kızım bana son kilolardan sonra dombli anne diyor.
nickim ordan fikirle çıktı zaten.

canım sıkma canını verirsin.
azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz.
biz beraber vericaz.
birbirimizi frenleyelim.
ve düzenli yemek yiyelim.
menüleri aksatınca metabolizma yavaşlıyor canım.
benim eşimde 103 kilo.
bende ona 0,1 ton diyorum çok kızıyo.
ama o da bu sıralar gizliden diyet yapıyor.
108 di 1 hafta dikkat etti
5 kilo verdi yaaaaa
pordon ya ben seni izmirli sandım,haftada 5 kilomu ne güzel ya.

Ahh cnm bu ew isleri de olmasa hepimizin basinda war, sana takimin en hamarat en ew isi sewer
en yardimsewerini yollayalim turtiiiicik :52::52::52::52: tanirsin demi :32:

Bozma moralini, baslamak bitirmenin yarisidir demisler
yeter ki sen kararli ol ..
evet canımı sıkmıyorum dahada gaza geliyorum.
Günaydın kızlar hoşgeldiniz :16:

Ben taaa dün geceden plan yaptım evi şöyle temizleyeyim, böyle yapayım diye. Saat 11 oldu. Ben ancak kahvaltı yaptım, duş aldım. Daha başlamadım bile. Bu konuda da kendimi geliştirmem lazım. Çok yavaş hareket ediyorum yaaaa. Temizliğide yavaş yapıyorum bitmiyor bir türlü. Aslında yakın olsan bir sürü kız bi günde en az 3 ev temizleriz hep beraber yada bol çene yaparız iş yapmayız :9:

Merak etme canım. Eminim sende hedefine ulaşacaksın. Burdan uzaklaşma ve gerçekten inan zayıflayacağına. Sonra herkesi şok edeceksin. Ben ilk başladığımda diyete kimsenin inanası gelmiyordu ama şuan herkes şoklarda. Eşimin iş yerindeki bütün kızları gaza getirmişim. Herkes diyette. Hatta bu son halimi görmediler görseler küçük dillerini yutarlar. Bu arada yarın fotoğraf çektirip ekleyeyim. Bakalım ilk haftalardaki halimle şimdiki halim nasıl.

Ceren'cim yaaaa eşinin kilosu gerçekten fazlaymış. Birazda onun aklını çelde birlikte zayıflayın. Sağlık açısından çok önemli kilo konusu biliyorsun. Ama sen zayıfladıkça eminim oda gaza gelecektir. Düşünsene sen yanında çıtır çıtır dolaşacaksın o kilolu kalacak. Umarım eşinde zayıflar biran önce.

Bir yeşil çay yapayım kendime mis gibi sıcacık. Sonrada başlayayım ev işlerine.
bir yeşilçayda ben yapıp içeyim,içelim güzelleşelim kızlar

canım ben izmirde değilim bursadayım.
ne iş yapıyosun elif.
yazmıştın ama unuttum herhalde ben.
anam ığdır çok uzak.

koşalım ortim.
sende 2 kilo vermişsin.
çok güzel.
ben bu sefer kararlıyım bozmiycam.
çünkü bu kiloda kendimi hiç beğenmiyorum.
yazda geliyor.
birde benim kızım bana son kilolardan sonra dombli anne diyor.
nickim ordan fikirle çıktı zaten.

biz beraber vericaz.
birbirimizi frenleyelim.
benim eşimde 103 kilo.
5 kilo verdi yaaaaa
pordon ya ben seni izmirli sandım,haftada 5 kilomu ne güzel ya.

Ahh cnm bu ew isleri de olmasa hepimizin basinda war, sana takimin en hamarat en ew isi sewer
en yardimsewerini yollayalim turtiiiicik :52::52::52::52: tanirsin demi :32:

Bozma moralini, baslamak bitirmenin yarisidir demisler
yeter ki sen kararli ol ..
evet canımı sıkmıyorum dahada gaza geliyorum.
Günaydın kızlar hoşgeldiniz :16:

Ben taaa dün geceden plan yaptım evi şöyle temizleyeyim, böyle yapayım diye. Saat 11 oldu. Ben ancak kahvaltı yaptım, duş aldım. Daha başlamadım bile. Bu konuda da kendimi geliştirmem lazım. Çok yavaş hareket ediyorum yaaaa. Temizliğide yavaş yapıyorum bitmiyor bir türlü. Aslında yakın olsan bir sürü kız bi günde en az 3 ev temizleriz hep beraber yada bol çene yaparız iş yapmayız :9:

Merak etme canım. Eminim sende hedefine ulaşacaksın. Burdan uzaklaşma ve gerçekten inan zayıflayacağına. Sonra herkesi şok edeceksin. Ben ilk başladığımda diyete kimsenin inanası gelmiyordu ama şuan herkes şoklarda. Eşimin iş yerindeki bütün kızları gaza getirmişim. Herkes diyette. Hatta bu son halimi görmediler görseler küçük dillerini yutarlar. Bu arada yarın fotoğraf çektirip ekleyeyim. Bakalım ilk haftalardaki halimle şimdiki halim nasıl.

Ceren'cim yaaaa eşinin kilosu gerçekten fazlaymış. Birazda onun aklını çelde birlikte zayıflayın. Sağlık açısından çok önemli kilo konusu biliyorsun. Ama sen zayıfladıkça eminim oda gaza gelecektir. Düşünsene sen yanında çıtır çıtır dolaşacaksın o kilolu kalacak. Umarım eşinde zayıflar biran önce.

Bir yeşil çay yapayım kendime mis gibi sıcacık. Sonrada başlayayım ev işlerine.
bir yeşilçayda ben yapıp içeyim,içelim güzelleşelim kızlar

ewt hazir cok pratik oluyor benim icin ..
Ama ew yogurdunu daha cok sewiyorum ne yalan soyleyeyim..

Artik cikayim ben kac saattir burdayim is guc beni bekler, disarda hawa cok guzel bir dus alayim
carsiya cikmaya niyetim war musterim gelicek sac boyasi vs almam gerek ..

Opuyorum sizi :54:

Görüşürüz canım kolay gelsin sana. Bende yeni başladım işe. :9:

benim işler bitti,hadi size kolay gelsin.

Teşekkürler canım yaaa. Hafta içi çalışınca her iş haftasonuna kalıyor. İşler bitmiyor anlayacağın bi türlü.

Bu arada sanada afiyet olsun yeşil çay.

Noldu bugün gruba yaaaa. Saat iki hala bomboş burası. Benimde felaket başım ağrıyor. Gittim eczaneye ilaç aldım. Azıcık çok uyuyunca baş ağrısı yapıyor yaaa sinir olmaya başladım artık.

Ben dikkat etmiyorum ama canım hergün protein mutlaka oluyor. Yoğurt süt yada yumurta mutlaka birinden birisi oluyor. Son zamanlarda yoğurdu çok tüketmeye başladım. Nesfitle beraber sütte tüketiyorum. Ama dengeye hiç dikkat etmedim.

Olur canım neden olmasın. Ben tam 26 Aralıkta başlamıştım. Yani 3 ay olacak 2 gün sonra. Tam 12 kilo verdim yani ayda 4 kilo, haftada ortalama 1 kilo. Menülerimiz aşağı yukarı aynı. Bence Mayısta biz bu işi bitiririz. Hadi bakalım senle bende yarışalım. Madem vermemiz gereken 10 kilo bakalım kim önce ulaşacak hedefe. Ne dersin.?

Bende sevmiyordum ama Ceren'cim biliyorsun ki süt ve süt ürünlerini çok tüketmemiz gerekiyor. Kadınlar için çok gerekli. Bence yavaş yavaş zorla kendini.

Hatta düşünsene hamileyken beyaz peynir aşerdim. Yani o derece yemezdim peyniri, yoğurdu.

ebrucum yarışalım canım.
bana uıyar

Ben bu konuda size katılmıyorum kızlar yaaaa durumunuzu anlatırsınız bence karşıdaki insanda saygı gösterecektir. Düşünsene ben ısarırın en çok olduğu bir yerde yaşıyorum ona rağmen uygun bir şekilde hayır diyorum. Ağzıma zorla sokmaya kalkanlar bile oldu. Ama sonrasında anlayıp ses çıkarmadılar.

Cerencim özellikle akşam dikkatli ol canım. Hayır demeyi öğren.

aslında kararlı olmak lazım dediğin gibi.

O zaman evde demlediğin çayın içinede atabilirsin çubuk tarçın ve karanfil. Ben ıhlamurla birlikte çok severim tarçını. Daha sağlıklı olur senin için.

Yoğurduda sadece protein olarak düşünme. Osteoporoz için kalsiyum çok önemli. Ben bu yıl daha iyi farkettim bunu. Yaşı ilerleyen kadın hastaların kemikleri çok çabuk kırılıyor ve radyoloji filmlerinde bile belli oluyor. Kalsiyum çok önemli. Gençken almakta öyle.

dediğin doğru daaaa.
maalesef içim almıyor.

benim işler bitti,hadi size kolay gelsin.

ooo maşallah sana.
çok hamaratsın şekerim.

Noldu bugün gruba yaaaa. Saat iki hala bomboş burası. Benimde felaket başım ağrıyor. Gittim eczaneye ilaç aldım. Azıcık çok uyuyunca baş ağrısı yapıyor yaaa sinir olmaya başladım artık.

evet ya bu gün kimseler yok kızlar nerdesiniz.
başın nasıl oldu canım geçmiş olsun.

ebrucum yarışalım canım.
bana uıyar

aslında kararlı olmak lazım dediğin gibi.

dediğin doğru daaaa.
maalesef içim almıyor.

ooo maşallah sana.
çok hamaratsın şekerim.

Tamam canım yarışıyoruz o zaman :21::66::65:

evet ya bu gün kimseler yok kızlar nerdesiniz.
başın nasıl oldu canım geçmiş olsun.

Evet yaaaaa ben ilaç içtim uyudum geldim hala kimsecikle yoookkkk. Tez zamanda bunların hesabı sorula :47::47:

MENÜM (Menüme şaşıracaksınız bende şaşırdım kendime:26:)

Sabah

1 kase sütlü nesfit

Öğle

1 tane elma

Akşam

1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
2 dilim kepek ekmek

Su 2,5 lt ye tamamlayacağım + 2 fincan yeşil çay

Şimdi bir yeşil çay daha yapayım kendime. Sonra asıl akşam yemeği için alışverişe gitmem lazım. Baş ağrım geçti ama hala kendimi tuhaf hissediyorum. Umarım biran önce kendime gelirim.

Alisverisimi yaptim been suan bi cafede oturuyoz buranin waffle i ekmekcikler dondurmalar falan esim yiyor ben soda iciyorum dikkat kahve bile deil hehheh size rapor veriyorum teknolojinin gozunu seweyim esimin telden giriyorum wireless benim telde malesef yok.. Bu arada biraktigim gibi sessiz grup cok gelen giden olmamis ... Hey kizlaar nerdesiniz ben alisveristeyken bile girmeye calisiyorum hadi bos birakmayin topigi :)))))

Alisverisimi yaptim been suan bi cafede oturuyoz buranin waffle i ekmekcikler dondurmalar falan esim yiyor ben soda iciyorum dikkat kahve bile deil hehheh size rapor veriyorum teknolojinin gozunu seweyim esimin telden giriyorum wireless benim telde malesef yok.. Bu arada biraktigim gibi sessiz grup cok gelen giden olmamis ... Hey kizlaar nerdesiniz ben alisveristeyken bile girmeye calisiyorum hadi bos birakmayin topigi :)))))

Oooooohhh ne güzel Gönül'cüm. Harika gidiyorsun maşallah. Hem kaçamak yapmıyorsun hem grubu takiptesin. Sana ne desem bilimedim, kocaman dünyalar kadar tebrik ediyorum :46::46:

İyi eğlenceler :16:

Oooooohhh ne güzel Gönül'cüm. Harika gidiyorsun maşallah. Hem kaçamak yapmıyorsun hem grubu takiptesin. Sana ne desem bilimedim, kocaman dünyalar kadar tebrik ediyorum :46::46:

İyi eğlenceler :16:

Tiskur ediyorum caniiim :16:
Bu arada alisweristen ewe dondum kendime bir pantalon bir t shirt aldim, pantalonum 36 beden bacak kismi cukk die oldu
gobek kismi kapanior ama sikiyor biraz :12::12::12:

23 Mart Mesaj Sayımları

eski_bir_masal : 80

Tadli : 46

Laydline : 36

Dombili07 : 33

File76 : 24

yesilkubbe : 19

Mutedeyyin : 10

semiha : 2

Uzayım : 0

Elmaliturta : 0

SON 10 ETABIN TOPLU SONUÇLARI

239. Etap : Dokuzuncu
240. Etap : Onuncu
241. Etap : Üçüncu (Benim listeye girdiğim etap)
242. Etap : Birinci
243. Etap : İkinci
244. Etap : Birinci
245. Etap : Dördüncü
246. Etap : Üçüncü
247. Etap : İkinci
248. Etap : Dördüncü
249. Etap : İkinci

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:46::46::46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar: Uğur böceğimiz bizim ..

Aşırı yediğimiz günlerin sonrası için bir "ertesi gün formülü"

Bu uygulama kilo vermek için değil, almamak için. Çünkü bir koruma programı. Kiloyu korumanın sırrı, protein ve karbonhidrat dengesinde yatar. Kısacası bu yöntemle kilonuzu korumak mümkün. Vücutta, alınan enerjinin yağa dönüşmesi 24 saat alır. Yediklerimizin yağa dönüşmesi için vücut, eşit miktarda karbonhidrat-protein birlikteliğine ihtiyaç duyar. Eğer aldığınız fazla enerjiyi vücuttan atabilmek için ertesi gün suyu ve proteini artırıp karbonhidratı yarıya indirirseniz, yediklerinizin yağa dönüşmesini önlemiş olursunuz.

Proteini artırmanın etkisi ne?

Alınan su ve protein miktarını 1,5 katına çıkarmak gerekiyor. Artan protein, suyla birlikte metabolizmayı hızlandırır. Ve yediklerimizin yağa dönüşmeden vücuttan atılmasını sağlar.

Bu formülü uygulayabilmek için neler yiyip içmeliyiz?

Kişi öğle yemeğinde et, tavuk, balık ağırlıklı beslenir, akşam da et ve tavuk ağırlıklı yemiş olursa, o gün içinde karbonhidrata dair sadece meyve ağırlıklı bir şey yerse proteini artırmış, karbonhidratı aşağıya çekmiş ve bu dengeyi sağlamış olur.
Örneğin bir gün önceden makarna, pizza, tatlı yendi, alkol alındı. Ertesi gün sabah kahvaltısını normal yapabilir, peynir-ekmeğini yiyebilir. Öğleyin de 250 gram tavuk, 400 gram balık veya et tüketebilir. Akşam yine aynı şekilde üç seçenekten birini tercih edebilir. Ara öğünde de meyve yiyebilir. Ana öğünlerde ekmek olmamasında fayda var ama ara öğünde tüketebilir. Koruma programında sabah 1-2 dilim ekmek yenebilir. Ama öğle ve akşam sadece et ve salata tüketilmeli.

Peki, suyu ne kadar artırmak lazım?

Normalde bir yetişkinin gün içinde içmesi gereken su miktarını 1,5-2 litre olarak düşünürsek, bunu 3-3,5 litreye çıkarmak lazım.
En fazla haftada bir yapılmalı

Bu yöntemi her istediğimiz zaman uygulayabilir miyiz?

Yılbaşı ya da bayramlar gibi özel günler sonrasında yapılması uygun. Çünkü her zaman yapılmaması gerekiyor. Sıklıkla yapılmamalı, örneğin bir gün çok kaçırayım ertesi gün bunu uygulayayım şeklinde olmamalı. Metabolizmanın belli bir düzende ona cevap vermesi için belli bir periyoda ihtiyacı var. Ayda üç defa ya da en fazla haftada bir defa yapılabilir. İdeali 10 günde bir olmalıdır ki metabolizma bunu tolere edebilsin. Bunun dışında kişi normal beslenmesine dikkat etmeli.

Normalde protein-karbonhidrat dengesi nasıl olmalı?

Toplam almanız gereken kalori miktarı içinde karbonhidrat ve protein dengeli olduğu sürece kilo almazsınız. Ne kadar makarna, pilav, sebze yerseniz, o kadar et, süt, yoğurt ve tavuk yemeniz gerekir. Gün içinde hiç protein almayıp sırf karbonhidratla beslenirseniz kilo alır, proteini artırıp karbonhidratı azaltırsanız zayıflamaya devam edersiniz.
Sağlıklı beslenme örneği olarak, 35 yaşlarında 1.65 boyunda olan bir kadın, sabah kahvaltısında haftanın dört günü 50 gram peynir yerken haftanın üç günü iki dilim ekmekle birlikte 100 gram peynir yiyebilir. Haftada iki-üç kez kahvaltıya yumurta ekleme alternatifi var. Bir tatlı kaşığı reçel, bal ya da pekmez alabilir. Öğle yemeğinde normal bir porsiyon et yemeği, yanında bir miktar sebze alabilir. Ya da tamamıyla öğle yemeğinde bir öğün et yiyip, akşam sebze yiyebilir. Pilav, makarna gibi yiyecekleri öğleyin tüketmekte fayda var. En çok enerji harcandığı dönemde karbonhidrat ağırlıklı yenmeli ki, hem ihtiyaç karşılansın hem de yakılsın. Akşam tamamıyla karbonhidrat ağırlıklı yenirse, bunlar kilo olarak geri döner.

Haftada kaç gün kaçamak yapabiliriz?

Haftanın iki-üç günü dışarıya çıktığımızda, örneğin bir İtalyan restoranında makarna ya da pizza yenebilir. Haftanın iki günü akşam ağır bir yemek yiyebiliriz. Ama genellikle ağır öğünü akşama bırakırsak kilo olarak geri döneceği kesin.
Aşırı alkole karşı su-balık-sebze

Gerginseniz kilo veremezsiniz!!

Stresin kilo vermeyi engelleyici bir rolü olduğunu da anlatan Kazanç, stres hormonlarının, metabolizmayı yavaşlatıcı etkisiyle kilo vermeyi zorlaştırdığını söylüyor. Kazanç sözlerini şöyle sürdürüyor:
"İki tip insan var. Bazı insanlar -ki bunlar azınlıkta- çok gergin olduklarında gerginlik o insana kilo verdiriyor. Ama çoğu kişide de gerginlik kilo aldırır. Bunun nedeni şu: Stres hormonları devreye girdiği zaman metabolizmayı yavaşlatıyor. Yavaşlamış metabolizmanın yağ yakması zorlaşıyor. Dolayısıyla kişi az yese bile kilo alabiliyor.
Bir başka boyutu da şu: Strese girip yemeğe saldırıyorsanız, farkında olmadan yiyip faturayı yemekten çıkarıyorsanız, kilo almayı desteklemiş oluyorsunuz. Eğer kişinin kilo verememesi stresten kaynaklanıyorsa bir yönlendirme yapıyorum. Kan tahlili sonuçlarına göre diyet programı verdiğim kişinin, diyeti mümkün olduğunca rahat yapmasını sağlamaya çalışıyorum.
Aile, iş gibi dış faktörlerden gelen bir stres ya da yeme bozukluğu varsa psikoloğa yönlendiriyorum ve birlikte takip ediyoruz."

Çok güzel bilgiler teşekkür ederiz Gönül'cüm ..
Çok işime yarıyor bu paylaşımlar benim.

boyum 1.68
bak hilalcim ticretımı seninkiyle aynı yaptı.
sanırım birlikte koşalım diye.

Aaa ne güzel denk gelmiş öyle ..

eşim bu sabah tartıldı vee tam 55.500 çıktı,eşimden tam 30 kilo fazlayım ALLAHIM ne kadar dengesisiz demi dedim,oda benim kiloda,senin kiloda sağlıklı degil dedi.birimiz aşırı zayıfısız birimiz aşırı kilolu,hiçbir şey söylemeden odadan çıktım.

BOşver sen zayıflayınca Elif benim kilom ideal ama seninki çok sağlıksız dersin :1:

biz beraber vericaz.
birbirimizi frenleyelim.
benim eşimde 103 kilo.
5 kilo verdi yaaaaa

Vay be 1 haftada 5 kilo.
Biz de burada eziyet çekelim..

Ayy çok tatlı amaa ..

Kizlar menulerinizde karbonhidrat protein dengesine dikkat ediyor musunuz ?

Uğraşıyorum ama olmuyor pek.

:72: 13. Takımın bu haftaki bireysel dereceleri :72:

1. TadLi: % 1.85 :65::65::21::32::46:

2. LaydLiNe: % 1.61 :62::46:

3. Semiha: % 0.32:7::32::46::64:

4. Eski_bir_masal: % 0.16 :66::81::87:

5. Mutedeyyin: % -0.73 :8::17::25::92:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Eline sağlık Ebru'cumm :16:

Ben cogu zaman dengeleyemiyorum ornegin bir hafta sebze yemeklerine yuklendigim oluyor, diger hafta et urunlerine :44:
Mesela bugun ogle yemeginde tawugun yanina salata olabilir mi,
salata karbonhidrat grubuna mi giriyor .??

yahut tavuk salata corba corba yine karbonhidrata giriyor sanirsam :44: cozebilmis degilim :26:

Yeşillikler hep karbonhidrat Gönül'cüm ..
Meyveler.
Baklagiller.
Aslında et süt yumurta balık haricindeki çoğu şey ..

Kesinlikle haklisin .. saglikli besleniyorum diye dusunuyorum ama bunu herkes anlamak istemiyor mesela misafir agirlamalarda
saglikli besleniyorum artik cok hamur isi yemiyorum dedigini dusun
aa yemiosun ama bize yediriorsun olur mu oyle sey seklinde tepkiler gelir :1:

misafirlige gittigimde cok cok zor durumda kalirsam hafif azar azar tadina bakmaya calisiyorum ..

Midem ağrıyor bu sıralarda ağır şeyler yiyince diyebilirsin aslında.

Benim de acayip baş ağrım başladı neden anlayamadım ..

MENÜM (Menüme şaşıracaksınız bende şaşırdım kendime:26:)

Sabah

1 kase sütlü nesfit

Öğle

1 tane elma

Akşam

1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
2 dilim kepek ekmek

Su 2,5 lt ye tamamlayacağım + 2 fincan yeşil çay

Kız bu Ebru menüsüne hiç benzememiş.
Ama gayet hafif olmuş afiyet olsun.

Şimdi bir yeşil çay daha yapayım kendime. Sonra asıl akşam yemeği için alışverişe gitmem lazım. Baş ağrım geçti ama hala kendimi tuhaf hissediyorum. Umarım biran önce kendime gelirim.

Afiyet olsun Ebru'cum ..

Valla tebrik ettim seni gerçekten.
Çok güzel ..

Tiskur ediyorum caniiim :16:
Bu arada alisweristen ewe dondum kendime bir pantalon bir t shirt aldim, pantalonum 36 beden bacak kismi cukk die oldu
gobek kismi kapanior ama sikiyor biraz :12::12::12:

2 hafta sonra gayet rahat olacak Gönül'cüm o pantalon ..

Menümü de yazayım ..

Sabah :

- 2 tane kivi

Akşam :

- Dukan hamburger
- Kocaman bardak ayran

Sıvı :

- Bol su
- Bitki çaylarımı da şimdi içeyim.

Back
X