Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayşe'cim bu arada aklıma gelmişken sen dünki mesaj sayını bildirmemişsin bana. Biliyorsun mesaj sayıları önemli. Bildirim yaparsan iyi olur canım. :26:

benim dün msjım yok canım söylemiştim ya eşim gelecek giremem diye şimdikini bildiriyorum birazdan.

iyi gecelr kızlar öptüm:16:

benin menüm

sabah
2 yumurtadan yesil soğanlı omlet
peynir

öğlen 1 dondurma:17:(reglimin azizliği)

akşam
2 köfte yoğurt

30 dk bisiklet
1 saat plates

şimdi bisiklete binmeye gidiyorum.akşamda platesimi yapacağım

dONDURMA olmasa iyi olurmus ama reglinden kaynakli sanirim, digerleri ogunlerin gayet guzel afiyet olsun ..

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 bardak kefir ( zamanım yoktu)

Öğle :

- Tavuk ızgara

Akşam :

- 1 dukan krep
- 6 köfte
- 3 kaşık yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su
- 2 fincan bitki çayı

Menun cok guzel Hilal cim, afiyet olsun ...

Kızlar geçen ay yeterlik sınavına girmiştim,biliyorsunuz...
1 soruyla,tam 1 soruyla kacırmışım :50:

Neyse...
Belgem var ama süresini uzatmak için girmiştim...
seneye olursa yine girerim, panik yok :1:

Haziranda alım var,ona yerlesebilsem keşke,cok ii olacak... :10:

Can sikici bir durum helede bir soruyla kacirmak ..
Ama uzulme muticim bundada vardir bir hayir ..

Menüm:

Kalkınca:
1 bardak süt

Sabah:
2 dilim ekmek
200 gr. yogurt
Menemen

Öğle:
1 portakal
Yarım muz

Akşam:
1 kase yulaf kepekli yogurt (inş. aclıktan ölmem bugün :60:
gerçi ben nelerle doymuş insanım ama :9:)

3 lt.su + 1 lt. yeşilçay
Sabah akşam 30 kere, incelten 10 hareket...

Yulaf tok tuttu mu muti, onceden fazla sewmezdim yulafi tadina alistim smdi
bazen yagsiz tavada kavurup salataya ekliyorum biraz peynirle ... gayet guzel olyor, afiyet olsun ...

eşimle kişisel sorunum yok,onu cok seviyorum..

sorun; ailesinin sürekli para istemesi...
zırt icra gelir, bize para gönder...
zaten bizimde borcumuz var, bunlarında borcu var diye düşünmüyorlar..
annesine babasına göndermesine hiç karsı degilim. ana babadır, tabiki bakacak...

ama işleri güçleri olan insanlara bu kadar yetişme gayreti niye?
neden bizide bu kadar sıkıntıya sokuyor?

hele dün,gittigim yerde eltim hakkında bişi öğrendim,cinlerim tepeme cıktı...
çok üzülüyorum ama elimden bişi gelmiyor, ben mutsuz oluyorum :14:

Yazilanlarin hepsini okudum muti, oncelikle Allah yardimcimiz olsun..
Sikma canini kendini yiyip bitirsende eline bisey gecmeyecek bir sure oluruna birak bakalim...
Parayi verecegim diyorsa versin bakalim, gerci anlamamasina daha cok uzuluyorum demissin
ama guclu durup bir meslek edinmeye ve calismaya bak sen ..

Dimi ya bence de :1:
Ben de cate dorun meyve şölenine bayılıyorum onun da olsa keşke light olanı.

Babam kucukken eve cate dor un cevizlisini alirdi dondurmayla cok aram olmasada bayilirdim o lezzete ..

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 tane tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 tabak salata
4 tane sulu köfte
2 dilim tam buğday ekmeği

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay

mENUlerin nazarlik:nazar: afiyet olsun canim ..

iyi aksamlar kizlar,bugünkü menümü yazayim

sabah-ögle

2 ince idlim kabakli börek,yarim dilim 3 renkli,
ksiir ( kac kasik bilmiyom) zeytin,peynir

aksam
3 kase cacik
biraz findik ceviz

Kisir ve borek cisss:20:

ben sifayi kapiyorum galiba,

bas agrisinin yanina hapsirma ve burun tikanikligida eklendi :( yandi gülüm keten helva ,kolay kolay toparlanamiyorumda ben,göya spora basliycaktim

Gecmis olsun cnm umarim hafif atlatirsin ..

BU EŞİNE
Sık sık verilen aynı öğütten sıkılma !
Çünkü ;
Bir çiviyi çakabilmek için
Defalarca vurmak gerekir...!
(Hz.Mevlana)
BUNLARDA SANA ..

Ben, sedefe benzerim; beni kırdıkları zaman gülümserim..
Bir rahatlığa, bir üstünlüğe ulaşınca gülmek, ham kişilerin işidir...
İnsan olan, kırılıp ezildiği zaman gülümseyendir...

Hz Mevlana

Bazen "Su" olmak lazım , Sessiz sakin...!
Bazen "Sel" olmak lazım , öfkeli ve hırçın...!
Bazen "Mum" alevi olmak lazım , sabırla tükenmeyi bekleyen...!
Bazense "volkan" olmak lazım , önüne gelen herşeyi hızla tüketen...!
Kimine Su olacaksın kimine Sel !
Kimine Mum olacaksın kimine Volkan !
Ama kimseye asla "Kul" olmayacaksın...!.

Üzülme ! Yitirdiğin her ne ise, bir bakarsın yağmurlu bir gecede, yada bir bahar sabahında karşıma çıkmış . . . Bil ki , güzellikler de var bu hayatta. Gel-gitlerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin ? Hüzün olgunlaştırır . . Kaybetmek ise sabri öğretir . . Kaderi sev . . Varsa kederini de sev . . Hz . Mevlana

:69:

11 Nisan Mesaj Sayıları

LAydLiNe : 42

eski_bir_masal : 35

UZAYIM : 22

elmaliturta : 13

tadli : 11

MuMu85 : 8

file76 : 0

mutedeyyin : 0

UcukMavi :0

Eline saglik ebru cum ..

BUGÜN KÜ MENÜM
SABAH
2 dilim çavar ekmeği
1,5 kaynamış yumurta
Peynir
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
5 kayısılı yoğurt

ARA
1 Elma

AKŞAM
1,5 kabaktan sote(az zeytinyağı)
Yoğurt
Salata

Allahtan bugün Perşembe.Akşamüstü arkadaşlara uğradık.(uğramaz olaydık :) ).gittiğimiz gibi baklava ve pasta olan bir tabak ile çay getirdiler. Beni görmeniz gerekirdi.tabağı bana uzattılar ben o anki heyecandan olsa gerek " yoooooook yoooook ben istemem" diye ani bir tepki verdim. :60: Sanki zorla yedirecekler. :60:

Afiyet olsun, baklawalar pastalar geri cevrilmis :46::46::46:

hello bebekler menümü yazayım

sabah
2 dilim k.e.
peynir

öğlen
sütlü nescafe
bir avuc fındık

akşam
menemen
1 tane dukan krep
fındık

spor : 2 saat

Afiyet olsun turtacik :29:

Teşekkürler Ebrucum. canım benim mesaj sayım 18 not eddermisin.HERKESE İyİ GECELER

kactım görüşürüz kızlar...
yarın inş. eksi cıkarız...

Kızlar bende kaçıyorum. Herkese iyi geceler. Öpüyorum hepinizi. :16:

benim dün msjım yok canım söylemiştim ya eşim gelecek giremem diye şimdikini bildiriyorum birazdan.

Iyi geceler, umarim yarin tartida olumlu guzel sonuclar aliriz ..:nazar::nazar::nazar:

Cikayim bende, gozumden uyku akiyor disimde agrimaya basladi :31:
Hadin Allah a emanet olun yarin guzel sonuclar alicaz insAllah ...:nazar:

ne kadar güzel söylemiş peygamber efendimiz(s.a.v)

fahri olarak başlasan rahatlıkla okursun canım.ama biraz sabırlı ol ani kararlar al.

harikasın ya çok güzel zayıflamışsın hiç de 71 gibi durmuyorsun.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Teşekkürler Elif'cim. Çok hoşuma gitti bu sözler. :16:

Selaaaammmm bugun rahat rahat evde takilirim derken birden hesap degisti alisverise ciktik gezelim yemek yiyelim alisveris falan derken bayagi dolandik
zaman gecti ..

Hemen menume geciyim ...

Kahwalti
1 bardak sut

Ara
cok az beyaz peynir
Bir parca sucuk

Oglen
2 kase yulafli yogurt corbasi

Aksam
Tavuk fileto
salata
2 dilim ekmek

1 lt su
1 bardak yesil cay

Afiyet olsun canım. Çok güzel olmuş menün. Yarışma iyi gidecek desene.

Tamam canım. Ben var zannedip öyle bişey sordum.

:16:GÜNAYDINLAR HERKESE:16:

GEÇEN HAFTA : 71,8 kg

BU HAFTA : 71,0 kg

:nazar:Giden : 0,8 kg:nazar:

:46::46::46:

herkese günaydınnnnnn regl olmama rağmen dün 84düm bugünnnnn 83.7 bende anlamadım ama çok sevindimmm ebrum tickeremı bugün değiştirmeyi unutma canımmm öptüm

herkese günaydınnnnnn regl olmama rağmen dün 84düm bugünnnnn 83.7 bende anlamadım ama çok sevindimmm ebrum tickeremı bugün değiştirmeyi unutma canımmm öptüm

Ebru ve Aslı Tebrikler.:46::46::46: Ne güzel kilolar gitmiş böyle SÜPERSİNİZ.:46::nazar:

Son düzenleme:
ÜZGÜNÜM KIZLAR bugün ben NE EKSİK NE FAZLA GEÇEN HAFTA İLE AyNI TAM 67.6 ÇIKTIM. :14:

Bugün eleştirimizi de yapacaktık. Menülerimi biliyorsunuz zaten. Tek kaçamağım geçen hafta cumartesi yediğim dondurma olu.Onun dışında kaçamak yapmadım.
NEDEN VEREMEDİĞİME GELİRSE bu haftayı düşünüyorum.

1. Normalde akşam yemeğini 16:00-17:30 arası yiyordum. bu hafta 4 gün evde yemek yemeiğim için saat 19:00 -20:00 arası yemek zoruna kaldım.Bence en büyük hatam bu saat geçtiyse hiçbirşey yememeliyim :14:
2.Çizelgeme göre bu hafta 4 gün spor yapmışım. Perşembe haricinde hergün yapmalıydım.Az da olsa yapmalıydım. :14:
BU HAFTA İÇİN ÜZGÜNÜM. Bu hafta hata yapmamaya çalışacağım.Kızlar menümde veya sporumda gördüğünüz hatalar olursa lütfen çekinmeden uyarın.Bugün sporun nerde deyin mesela. Olur mu?

İNŞALLAH SİZLER BOL BOL KİLOLAR VERMİŞSİNİZDİR.

Son düzenleme:
ÜZGÜNÜM KIZLAR bugün ben NE EKSİK NE FAZLA GEÇEN HAFTA İLE AyNI TAM 67.6 ÇIKTIM. :14:

Bugün eleştirimizi de yapacaktık. Menülerimi biliyorsunuz zaten. Tek kaçamağım geçen hafta cumartesi yediğim dondurma olu.Onun dışında kaçamak yapmadım.

1. Normalde akşam yemeğini 16:00-17:30 arası yiyordum. bu hafta 4 gün evde yemek yemeiğim için saat 19:00 -20:00 arası yemek zoruna kaldım.Bence en büyük hatam bu saat geçtiyse hiçbirşey yememeliyim :14:
2.Çizelgeme göre bu hafta 4 gün spor yapmışım. Perşembe haricinde hergün yapmalıydım.Az da olsa yapmalıydım. :14:
BU HAFTA İÇİN ÜZGÜNÜM. Bu hafta hata yapmamaya çalışacağım.Kızlar menümde veya sporumda gördüğünüz hatalar olursa lütfen çekinmeden uyarın.Bugün sporun nerde deyin mesela. Olur mu?

Olsun canım üzülme sen inşallah haftaya daha iyi olur senin için. Bazen böyle oluyor. + çıkmamışsın en azından. Moralini bozma. Gidecek bu kiloların hepsi :20:

Ohhh maşallah. Ne demiştik dün biz sana. İnşallah daha çok gidecek haftaya. Tickerını akşam eve gidince hazırlarım. Sen çalışacakmısın bugün? Çalışacaksan öğle yemeğini birlikte yiyelim olur mu?

Geçmiş olsun canım. Tam ben diyecektim ki Hilal demiş zaten. Ihlamur ve limon ben bazen tarçında atarım içine. Çok iyi geliyor.

Limon, soda ve gripin karışımıda çok işe yarıyor. Ihlamurun faydasını gördün sanırım Hilal'cim.

Ebru'cum çok teşekkür ederim ne zamann hasta olmaya meyilli olsam daha olmadan içiyorum düzeliyorum.

:60: sagol canım.. ben aslında böyle sürekli zayıf yönünü gösteren biri degilim... ama dayanamadım işte.. :44:

valla bende yarın eksi cıkarım oh oh diyorum kendime :60:
inş. öyle olur... :9:

dua edicez ebrucum.. başka kapımız yok...

Melek ben ne zaman ağlasam çok ciddi kilo veriyorum ama kimse yokken ağlarım genelde hıçkıra hıçkıra o da efor sarfettiriyor demek:1:

BUGÜN KÜ MENÜM
SABAH
2 dilim çavar ekmeği
1,5 kaynamış yumurta
Peynir
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
5 kayısılı yoğurt

ARA
1 Elma

AKŞAM
1,5 kabaktan sote(az zeytinyağı)
Yoğurt
Salata

Allahtan bugün Perşembe.Akşamüstü arkadaşlara uğradık.(uğramaz olaydık :) ).gittiğimiz gibi baklava ve pasta olan bir tabak ile çay getirdiler. Beni görmeniz gerekirdi.tabağı bana uzattılar ben o anki heyecandan olsa gerek " yoooooook yoooook ben istemem" diye ani bir tepki verdim. :60: Sanki zorla yedirecekler. :60:

Afiyet olsun özellikle hayırların için tebrik ederim.
Evet canım yaaaa maşallah hepimize.

Ben artık gerçek hayatımda da çok dikkat çekmeye başladım. Beni gören diyet yapmaya niyetleniyor. Sürekli diken üzerindeyim nazar değecekler diye. Ben çok korkarım nazardan.

Bu arada benim albümümdeki resmime baktınız mı? Melek'cim özellikle sen baksana ne kadar zayıflamışım çok belli oluyor.

Kuzum ben yeni gördüm nasıl zayıflamışsın öyle maşallah sana.

Ayrıca elbiselere de bittim nasıl güzell olmuşlar öyle.

Ebru'cum çok teşekkür ederim ne zamann hasta olmaya meyilli olsam daha olmadan içiyorum düzeliyorum.

Maşallah ne güzel işe yaramasına sevindim. Bende çok seviyorum ıhlamuru.

Kuzum ben yeni gördüm nasıl zayıflamışsın öyle maşallah sana.

Ayrıca elbiselere de bittim nasıl güzell olmuşlar öyle.

Canım ben seni gördün sanıyordum. Dün fotoğraflara bakarken farkettim. Gerçekten çok değişmişim.

Elbiselere bende bayıldım. Daha da vardı ama ben bunları seçtim aralarından.

hello bebekler menümü yazayım

sabah
2 dilim k.e.
peynir

öğlen
sütlü nescafe
bir avuc fındık

akşam
menemen
1 tane dukan krep
fındık

spor : 2 saat

Afiyet olsun turtam.

Afiyet olsun turticim. Çok güzel olmuş menün. Kepek ekmeğini üşenmeden kepek ekmeği diye yazsan. Hilal yine kek sanacak :60:

Yanlış anlamıyorum ama çağrışım yapıp canım isteyebiliyor:1:
merhaba kızlarr özledim sizi ya bakayım dedim neler yapıyorsunuz neler olmuşşş neler bitmiişşş ..

Hoşgeldin Gizem biz iyiyiz sen nasılsın?

Selaaaammmm bugun rahat rahat evde takilirim derken birden hesap degisti alisverise ciktik gezelim yemek yiyelim alisveris falan derken bayagi dolandik
zaman gecti ..

Hemen menume geciyim ...

Kahwalti
1 bardak sut

Ara
cok az beyaz peynir
Bir parca sucuk

Oglen
2 kase yulafli yogurt corbasi

Aksam
Tavuk fileto
salata
2 dilim ekmek

1 lt su
1 bardak yesil cay

Su çok azmış Gönül, afiyet olsun

Tebrik ederim Ebru'cumm ..

:46::46::46::nazar:

Aslı'cım regl olmana rağmen çok güzel bir sonuç tebrik ederim.

Canım benim sıkma hiç canını, senin vücudun kilo verme konusunda hataları kabul etmiyor demek ki.
Çok güzel nedenlerini çözmüşsün inşallah çok daha güzel olacak haftaya.

Maşallah ne güzel işe yaramasına sevindim. Bende çok seviyorum ıhlamuru.

Canım ben seni gördün sanıyordum. Dün fotoğraflara bakarken farkettim. Gerçekten çok değişmişim.

Elbiselere bende bayıldım. Daha da vardı ama ben bunları seçtim aralarından.

Canım ben gitmeye kalktığımda eklemişsin sanırım görmemiştim ama aşırı bir zayıflama olmuş çok güzel aman nazar değmesin :nazar:

Nasıl bir yaratıcılıktır o ya çok güzel olmuşlar hani artık malzemeden ama normal kıyafetlere taş çıkarır.

Gunaydiiiinn

Gecen hafta:58.6
Bu hfta 58.6

Giden gelen yok:ssz:

Gönül'cüm bazen aşırı yenilen bir haftanın sonunda dikkat edilse de böyle oluyor inşallah haftaya eksileri görürsün.

:46: :nazar:Maşaaşallah HİLAL :nazar::46:
TEBRİKLER DARISI BENİM BAŞIMA
:26::26:

Canım hiç sıkma kendini bak menülerini biliyoruz gayet güzeldi ama bazen kilo vermek zor oluyor işte eminim çok güzel olacak ..

Kızlar bu arada ben çok ciddi uyku problemi yaşıyorum kaç günden beri 3-4 arası uyuyup 7ye doğru uyanıyorum.

*** 13. Takım 252. Etap ***
Elmaliturta: ( 66.4 / / / %)
Eski_bir_masal : ( 58.8 / 58.0 / 0.8 / 1.36 % )
File76 ( 81.5 / / / % )
LaydLiNe: ( 71.8 / 71.0 / 0.8/ 1.11 % )
Mutedeyyin: ( 68.1 / / / % )
TadLi : ( 58.6 / 58.6 / 0.0 / 0.0 % )
UcukMavi ( 65,2 / / /)
UZAYIM ( 67.6 / 67.6 / 0.0 / 0.0 % )
13. Takım Ortalaması : %

Back
X