Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zamandır yapıyorsun canım belki zamanla gösterir etkisini, yalnız omega3ü bırakma onun bence çok faydası var.
Yaptım Melek ekmeği muffin kaplarında yaptım ki ne kadar yulaf olduğunu bileyim.
Çok güzel duruyor görüntü olarak şimdi zaten tadına bakasım yok yarın sabah yerim ..
Ben ıslak değildi normalini yaptım bunun gayet güzel oldu ama ıslak istememişti canım pek sevmem ıslak hamburgeri ..
Melek gel hadi beraber yapalım ben de cumaya kadar protein yapacağım ..
Hem zamanın yaklaşıyor bak senin ..
afiyet olsun canim,karataymi yapiyosun sende?menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
peynir
öğlen
2 incir 2 ceviz
10 fındık
akşam
5 köfte
yoğurtlu kabak salatası
tesekür ederim canim,uykum icin doktora gitmistim ,uyku kliniginde kaldim uyku apnesi baslangici dedi doktor ve bi alet verdi bununla uyuycan ömür boyu diye ama kullanamadim kendim horkes diye bisey aldim ufak bisey ama onuda takmayi unutuyorum sürekli gerci takincada degisen bisey olmuyo ya iste ne bileyim yasayip gidiyoruz iste bi sekilde ama ömrümün cogu uyuyyarak geciyo iste,hesabi düsündükcede daral geliyo ama ,yapacak bisey bulamiyorum cöözüm yolu bulaamdim bugüne dek,az önce cocuklara patladim smdide vicdan azabinin cilesinic ekiyorum,böyle bir kisir döngüdeyim iste![]()
menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
peynir
öğlen
2 incir 2 ceviz
10 fındık
akşam
5 köfte
yoğurtlu kabak salatası
MENÜM
SABAH
1,5 dilim çavdar ekmeği
yumurtalı biber
peynir
yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLE
1,5 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık
3 zeytin
ARA
Sütlü kahve
5 kayısı
AKŞAM
1,5 kase cacık
yarım dilim salçalı ekmek
(2 kaşık kadar tiramisunun kremasından yediğimi söylemiştim.pişmanımama çok güzeldi
)
Zor gerçekten geçmiş olsun Mumu'cum ..
Ama o aletleri kullan lütfen bak uyku apsesi uyurken tehlikeli olabiliyormuş kalp gibi bir hastalığın falan da varsa.
Süpersin afiyet olsun Ayşe'cim ..
tesekür ederim canim,uykum icin doktora gitmistim ,uyku kliniginde kaldim uyku apnesi baslangici dedi doktor ve bi alet verdi bununla uyuycan ömür boyu diye ama kullanamadim kendim horkes diye bisey aldim ufak bisey ama onuda takmayi unutuyorum sürekli gerci takincada degisen bisey olmuyo ya iste ne bileyim yasayip gidiyoruz iste bi sekilde ama ömrümün cogu uyuyyarak geciyo iste,hesabi düsündükcede daral geliyo ama ,yapacak bisey bulamiyorum cöözüm yolu bulaamdim bugüne dek,az önce cocuklara patladim smdide vicdan azabinin cilesinic ekiyorum,böyle bir kisir döngüdeyim iste![]()
yarin 1 hafta olcak canim ama bilmyiorum ne kadar daha devam edebilirim ögün aralari 4.5 saat aksam 8 den sonra bisey yememk ok ama su sabah kahvaltisini degistirmem gerekicek..
bide senden kekin tarifni istemistim canim,görmedin heralde yapayimda yarin kahvaltida yerim
omega 3 üde kullanmak istiyorum ama cok pahali ya 90 tableti 24 euroya aldim ama 200mg bi tablet sadece omega 3 var günde en az 6 icemem lazim![]()
ay evet ya...
53 günüm kalmış :18:
MENÜM
SABAH
1,5 dilim çavdar ekmeği
yumurtalı biber
peynir
yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLE
1,5 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık
3 zeytin
ARA
Sütlü kahve
5 kayısı
AKŞAM
1,5 kase cacık
(2 kaşık kadar tiramisunun kremasından yediğimi söylemiştim.pişmanımama çok güzeldi
)
Menum:
Kahwalti
sahanda peynirli ispanakli yesil soganli pastirmali 2 yumurta
salatalik
2 dilim cavdar ekmk
Yesil cay
Ara:
Yarim yesil elma
Aksam
1 tabak yulafli ispanak yemegi
1 porsiyon salata
1 tane pastirma
Su 3 olur
Yesil cay 4 bardak
keşke dr verdiği aleti düzenli kullansaydın belki faydası olurdu.bide ben böyle şeylerde düzeleceğine inanmanında büyük faydası olduğunu düşünüyorum,etki etmez diye umutsuz bakamamak lazım,düzelecek iyi olacak diye kendini inandırıp,telkin etmenin çok etkli olduğunu düşünüyorum
tesekür ederim canim,yok malesef bide eczaneye sorucam bakayim gerci eczalar daha pahali oluyo ama bi sansimi deneyeyim
Görmemiştim canım ..
lmalı incirli kek tarifi
2 adet yumurta
1,5 çay bardağı süt
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
4 adet küçük küçük doğranmış elma (kabuksuz)rende de olabilir
4 adet kuru incir veya kuru kayısı küçük küçük doğra
1 yemek kaşığı bütün keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
yarım su bardağı un
1 paket kabartma tozu
İlk meyvesiz malzemeleri karıştır.sonra meyvelerle karıştır.yağlanmş tepsiye dök.180 derece fırında 20-30 dakika pişir.
Canım türk markalar yok mu orada ?
Marincap falan ?
Melek bak kaçamaksız bir dukandan başkası zor ..
Hadi artık toparlan da yapalım ..
Afiyet olsun canım boşver pişman olma ama kilo vermemi engellemeyecek diye düşün.
Ohh çok güzel olmuş afiyet olsun Gönül ..
Melek bak kaçamaksız bir dukandan başkası zor ..
Hadi artık toparlan da yapalım ..
Allaha sükür bildigim bi rahatsizligim yok canim,apnede henüz yok baslangici dedi doktor,tesekür ederim
bugünkü menüm
sabha
klasik yumurtali karatay kahvaltisi
ögle
bol yesillikli kisir,1 adet mango
aksam
bir porsiyon gülas
salata
sütle türk kahvesi
bugünün mesaj saiymlari kime atiliyor?
Menum:
Kahwalti
sahanda peynirli ispanakli yesil soganli pastirmali 2 yumurta
salatalik
2 dilim cavdar ekmk
Yesil cay
Ara:
Yarim yesil elma
Aksam
1 tabak yulafli ispanak yemegi
1 porsiyon salata
1 tane pastirma
Su 3 olur
Yesil cay 4 bardak
MENÜM
SABAH
1,5 dilim çavdar ekmeği
yumurtalı biber
peynir
yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLE
1,5 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık
3 zeytin
ARA
Sütlü kahve
5 kayısı
AKŞAM
1,5 kase cacık
)
bugünkü menüm
sabha
klasik yumurtali karatay kahvaltisi
ögle
bol yesillikli kisir,1 adet mango
aksam
bir porsiyon gülas
salata
sütle türk kahvesi
bugünün mesaj saiymlari kime atiliyor?