Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menüm

sabah
2 yumurtadan omlet
peynir

öğlen
2 incir 2 ceviz
10 fındık

akşam
5 köfte
yoğurtlu kabak salatası

Ne zamandır yapıyorsun canım belki zamanla gösterir etkisini, yalnız omega3ü bırakma onun bence çok faydası var.

yarin 1 hafta olcak canim ama bilmyiorum ne kadar daha devam edebilirim ögün aralari 4.5 saat aksam 8 den sonra bisey yememk ok ama su sabah kahvaltisini degistirmem gerekicek..

bide senden kekin tarifni istemistim canim,görmedin heralde yapayimda yarin kahvaltida yerim

omega 3 üde kullanmak istiyorum ama cok pahali ya 90 tableti 24 euroya aldim ama 200mg bi tablet sadece omega 3 var günde en az 6 icemem lazim :(

Son düzenleme:

Yaptım Melek ekmeği muffin kaplarında yaptım ki ne kadar yulaf olduğunu bileyim.
Çok güzel duruyor görüntü olarak şimdi zaten tadına bakasım yok yarın sabah yerim ..

Ben ıslak değildi normalini yaptım bunun gayet güzel oldu ama ıslak istememişti canım pek sevmem ıslak hamburgeri ..

Melek gel hadi beraber yapalım ben de cumaya kadar protein yapacağım ..
Hem zamanın yaklaşıyor bak senin ..

ay evet ya...
53 günüm kalmış :18:

MENÜM
SABAH
1,5 dilim çavdar ekmeği
yumurtalı biber
peynir
yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLE
1,5 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık
3 zeytin

ARA
Sütlü kahve
5 kayısı

AKŞAM
1,5 kase cacık
yarım dilim salçalı ekmek

(2 kaşık kadar tiramisunun kremasından yediğimi söylemiştim.pişmanım :17:ama çok güzeldi :9:)

tesekür ederim canim,uykum icin doktora gitmistim ,uyku kliniginde kaldim uyku apnesi baslangici dedi doktor ve bi alet verdi bununla uyuycan ömür boyu diye ama kullanamadim kendim horkes diye bisey aldim ufak bisey ama onuda takmayi unutuyorum sürekli gerci takincada degisen bisey olmuyo ya iste ne bileyim yasayip gidiyoruz iste bi sekilde ama ömrümün cogu uyuyyarak geciyo iste,hesabi düsündükcede daral geliyo ama ,yapacak bisey bulamiyorum cöözüm yolu bulaamdim bugüne dek,az önce cocuklara patladim smdide vicdan azabinin cilesinic ekiyorum,böyle bir kisir döngüdeyim iste :(

Zor gerçekten geçmiş olsun Mumu'cum ..
Ama o aletleri kullan lütfen bak uyku apsesi uyurken tehlikeli olabiliyormuş kalp gibi bir hastalığın falan da varsa.

menüm

sabah
2 yumurtadan omlet
peynir

öğlen
2 incir 2 ceviz
10 fındık

akşam
5 köfte
yoğurtlu kabak salatası

Süpersin afiyet olsun Ayşe'cim ..

Menum:

Kahwalti
sahanda peynirli ispanakli yesil soganli pastirmali 2 yumurta
salatalik
2 dilim cavdar ekmk
Yesil cay

Ara:
Yarim yesil elma

Aksam
1 tabak yulafli ispanak yemegi
1 porsiyon salata
1 tane pastirma

Su 3 olur
Yesil cay 4 bardak

MENÜM
SABAH
1,5 dilim çavdar ekmeği
yumurtalı biber
peynir
yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLE
1,5 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık
3 zeytin

ARA
Sütlü kahve
5 kayısı

AKŞAM
1,5 kase cacık

(2 kaşık kadar tiramisunun kremasından yediğimi söylemiştim.pişmanım :17:ama çok güzeldi :9:)

afiyet oslun canim,2 kasikla kalabiliyosan ne mutlu sana ah ebndede olsa azcik su irade ne var,dibiini görmeden birakamiyorum ben :(

Zor gerçekten geçmiş olsun Mumu'cum ..
Ama o aletleri kullan lütfen bak uyku apsesi uyurken tehlikeli olabiliyormuş kalp gibi bir hastalığın falan da varsa.

Süpersin afiyet olsun Ayşe'cim ..

Allaha sükür bildigim bi rahatsizligim yok canim,apnede henüz yok baslangici dedi doktor,tesekür ederim

tesekür ederim canim,uykum icin doktora gitmistim ,uyku kliniginde kaldim uyku apnesi baslangici dedi doktor ve bi alet verdi bununla uyuycan ömür boyu diye ama kullanamadim kendim horkes diye bisey aldim ufak bisey ama onuda takmayi unutuyorum sürekli gerci takincada degisen bisey olmuyo ya iste ne bileyim yasayip gidiyoruz iste bi sekilde ama ömrümün cogu uyuyyarak geciyo iste,hesabi düsündükcede daral geliyo ama ,yapacak bisey bulamiyorum cöözüm yolu bulaamdim bugüne dek,az önce cocuklara patladim smdide vicdan azabinin cilesinic ekiyorum,böyle bir kisir döngüdeyim iste :(

keşke dr verdiği aleti düzenli kullansaydın belki faydası olurdu.bide ben böyle şeylerde düzeleceğine inanmanında büyük faydası olduğunu düşünüyorum,etki etmez diye umutsuz bakamamak lazım,düzelecek iyi olacak diye kendini inandırıp,telkin etmenin çok etkli olduğunu düşünüyorum

bugünkü menüm

sabha
klasik yumurtali karatay kahvaltisi

ögle
bol yesillikli kisir,1 adet mango

aksam
bir porsiyon gülas
salata
sütle türk kahvesi

bugünün mesaj saiymlari kime atiliyor?

yarin 1 hafta olcak canim ama bilmyiorum ne kadar daha devam edebilirim ögün aralari 4.5 saat aksam 8 den sonra bisey yememk ok ama su sabah kahvaltisini degistirmem gerekicek..

bide senden kekin tarifni istemistim canim,görmedin heralde yapayimda yarin kahvaltida yerim

omega 3 üde kullanmak istiyorum ama cok pahali ya 90 tableti 24 euroya aldim ama 200mg bi tablet sadece omega 3 var günde en az 6 icemem lazim :(

Görmemiştim canım ..

lmalı incirli kek tarifi
2 adet yumurta
1,5 çay bardağı süt
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
4 adet küçük küçük doğranmış elma (kabuksuz)rende de olabilir
4 adet kuru incir veya kuru kayısı küçük küçük doğra
1 yemek kaşığı bütün keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
yarım su bardağı un
1 paket kabartma tozu

İlk meyvesiz malzemeleri karıştır.sonra meyvelerle karıştır.yağlanmş tepsiye dök.180 derece fırında 20-30 dakika pişir.

Canım türk markalar yok mu orada ?
Marincap falan ?

ay evet ya...
53 günüm kalmış :18:

Melek bak kaçamaksız bir dukandan başkası zor ..
Hadi artık toparlan da yapalım ..

MENÜM
SABAH
1,5 dilim çavdar ekmeği
yumurtalı biber
peynir
yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLE
1,5 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık
3 zeytin

ARA
Sütlü kahve
5 kayısı

AKŞAM
1,5 kase cacık

Afiyet olsun canım boşver pişman olma ama kilo vermemi engellemeyecek diye düşün.

Menum:

Kahwalti
salatalik
2 dilim cavdar ekmk
Yesil cay

Ara:
Yarim yesil elma

Aksam
1 porsiyon salata
1 tane pastirma

Su 3 olur
Yesil cay 4 bardak

Ohh çok güzel olmuş afiyet olsun Gönül ..

keşke dr verdiği aleti düzenli kullansaydın belki faydası olurdu.bide ben böyle şeylerde düzeleceğine inanmanında büyük faydası olduğunu düşünüyorum,etki etmez diye umutsuz bakamamak lazım,düzelecek iyi olacak diye kendini inandırıp,telkin etmenin çok etkli olduğunu düşünüyorum

canim inan denedim ama olmadi onunla birlikte hic uyuyamadim,hani varya su hastahanelerde hastalara takilan oksijen maskesi koca bisey bide kablosu var dönünce dolasip duruyodu,su horkes rahat ama unutuyorum sürekli

Görmemiştim canım ..

lmalı incirli kek tarifi
2 adet yumurta
1,5 çay bardağı süt
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
4 adet küçük küçük doğranmış elma (kabuksuz)rende de olabilir
4 adet kuru incir veya kuru kayısı küçük küçük doğra
1 yemek kaşığı bütün keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
yarım su bardağı un
1 paket kabartma tozu

İlk meyvesiz malzemeleri karıştır.sonra meyvelerle karıştır.yağlanmş tepsiye dök.180 derece fırında 20-30 dakika pişir.

Canım türk markalar yok mu orada ?
Marincap falan ?

Afiyet olsun canım boşver pişman olma ama kilo vermemi engellemeyecek diye düşün.

Ohh çok güzel olmuş afiyet olsun Gönül ..
tesekür ederim canim,yok malesef bide eczaneye sorucam bakayim gerci eczalar daha pahali oluyo ama bi sansimi deneyeyim

selam kızlar ben geldim
alışverişteydim koca gün
çok yorulduk ana kız
ayaklarımı uzatıp dinleneyim biraz...
menümü daha sonra paylaşırım...

Son düzenleme:

Tamam o zaman...
Ben bugün,kendime haftalık liste hazırlayayım..ona görede malzeme alırım...kepeğimde az kalmış.. bi ara carsıya gidip almam lazım...

3 gün saf pro.. sonra sebze+pro,seyire devam...
sende atak yapacakmısın?

Allaha sükür bildigim bi rahatsizligim yok canim,apnede henüz yok baslangici dedi doktor,tesekür ederim

Anladım canım belki kilo vermenin de etkisini görürsün ..

bugünkü menüm

sabha

ögle

aksam
bir porsiyon gülas
salata
sütle türk kahvesi

Gülas ne canım bilmiyorum ama onun harici güzel afiyet olsun.

Mesajlar tadli'ye atılıyor.

Menum:

Kahwalti
salatalik
2 dilim cavdar ekmk
Yesil cay

Ara:
Yarim yesil elma

Aksam
1 porsiyon salata
1 tane pastirma

Su 3 olur
Yesil cay 4 bardak

afiyet olsun canım güzel olmuş

MENÜM
SABAH
1,5 dilim çavdar ekmeği
yumurtalı biber
peynir
yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLE
1,5 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık
3 zeytin

ARA
Sütlü kahve
5 kayısı

AKŞAM
1,5 kase cacık

afiyet olsun canım

bugünkü menüm

sabha

ögle

aksam
bir porsiyon gülas
salata
sütle türk kahvesi

güzel olmuş canım afiyet olsun

canlarım nasılsınız? neler yaptınız ben de iyiyim çok negatifim bu gün herşey sinirimi bozuyor sanki.kızımda bugün çok mızmızdı deli etti beni herşeye ağladı durdu.iştahımda yoktu menüm
sabah peynirli yumurta iki dilim ekmek
öğlen 1 kase mercimek çorbası bir dilim ekmek
akşam 1 kase nesfit bu aralar akşam canım hiç yemek istemiyor spor yapmadım temizlik yaptım kızımı parka çıkardım 1 saat

Back
X