Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım eşimin eve gelmesi problem değil benim eşim hamur işini falan sevmez zaten gıcık oluyorum keşke sevmeyen ben olsaydım:27:
arkadaşlar çağırıyorlar vs o zaman problem oluyor atak dönemi aksasın istemiyorum.bu hafat içi günü belli değil gideceğim bir yer var:52:

yemek yapıyorsun ya ondan sormuştum fırınınız falan var o zaman ne güzel

Hmm ben eşinden dolayı zannettim de ne güzelmiş öyle eş.
Ben şimdi böyleyim bir de sevdiceğimle olsak sürekli ne olurum bilemiyorum bayılıyor ya yemeğe.

Ayy evet cidden güzel o açıdan fırın olmasa ne yapardım bilmiyorum ki ..

Kız sen ne hamarat çıktın böyle. diyet miyet ama ne güzel şeyler yapıyorsun.SENİ ALAN YAŞADI :9:

:17: Ahh ahhh bir de bilse böyle olduğunu ..
Canım ben yemekmiş böyle şeylermiş yapmayı hiç sevmezdim önceden.
Ama bir deneyeyim dedim ilk kez düşün yaptığım bir şeyi tadacak ben hiç bakmamıştım bile tadına ama o kadar mı kötü olur ya ..
Sonra bir yedim bırak dedim bırak.
Senin için ölmeyi bile göze aldım ben diye hala dalga geçer şimdi yaptıklarımı bir tatsa şaşıracak :1:

dukan diyetinin resmi sitesinden yaptım.bir blogda türkçeye çevirmişler ikisine bakarak yaptım benim ingilizcem kıt biraz.hiç gerek yok hesaplamaya bişey sanmıştım bende benim hedef kg saygı bili duymuyor kafasına göre düşeceğim kg yu yazmış adam:9:

Ayy çok güldüm :1:
Hedefimize bile saygı duymuyor ..

Alışıklar desene :1:

Hmm ben eşinden dolayı zannettim de ne güzelmiş öyle eş.
Ben şimdi böyleyim bir de sevdiceğimle olsak sürekli ne olurum bilemiyorum bayılıyor ya yemeğe.

Ayy evet cidden güzel o açıdan fırın olmasa ne yapardım bilmiyorum ki ..

yok canım ya güzel değil çok seçici yemek konusunda ve az yer.hamur işi yapmayı çok severim herkeste çok beğenir gelmeden özel istekte bulunurşar ama eşim tadına bakar sadece nasıl sevmiyor anlamıyorum hamur işi nasıl sevilmezki sen ağzının tadını bilmiyorsun diyorum:9:

:17: Ahh ahhh bir de bilse böyle olduğunu ..
Canım ben yemekmiş böyle şeylermiş yapmayı hiç sevmezdim önceden.
Ama bir deneyeyim dedim ilk kez düşün yaptığım bir şeyi tadacak ben hiç bakmamıştım bile tadına ama o kadar mı kötü olur ya ..
Sonra bir yedim bırak dedim bırak.
Senin için ölmeyi bile göze aldım ben diye hala dalga geçer şimdi yaptıklarımı bir tatsa şaşıracak :1:

Ayy çok güldüm :1:
Hedefimize bile saygı duymuyor ..

Alışıklar desene :1:

ayne öyle panik yok :9:

Tiskurr ederim kaptanimooo:29::29:

Benimki 49.700 cikti 50 olsam bana yeter :1::1:

dukan diyetinin resmi sitesinden yaptım.bir blogda türkçeye çevirmişler ikisine bakarak yaptım benim ingilizcem kıt biraz.hiç gerek yok hesaplamaya bişey sanmıştım bende benim hedef kgma saygı bile duymuyor kafasına göre düşeceğim kg yu yazmış adam:9:

Benim ingilizcede kit hiollandacadan yaptim :1:

Bugun ne yedin sen uzun zamandir tansiyon tavan yapmamisti gene iyi giormuyom seni :60:

Son düzenleme:
yok canım ya güzel değil çok seçici yemek konusunda ve az yer.hamur işi yapmayı çok severim herkeste çok beğenir gelmeden özel istekte bulunurşar ama eşim tadına bakar sadece nasıl sevmiyor anlamıyorum hamur işi nasıl sevilmezki sen ağzının tadını bilmiyorsun diyorum:9:

Yani evet o açıdan bakınca da sinri bozucu olabilir ama çok şaşırtıcı olduğu kesin nasıl sevmez insan ya.
Bir de çikolata sevmeyenlere çok şaşırıyorum ..

ayne öyle panik yok :9:

:60::60:

Tiskurr ederim kaptanimooo:29::29:

Benimki 49.700 cikti 50 olsam bana yeter :1::1:

Benim ingilizcede kit hiollandacadan yaptim :1:

Bugun ne yedin sen uzun zamandir tansiyon tavan yapmamisti gene iyi giormuyom seni :60:

Senin boyun kaç ya neden sana senin istediğin kiloyu veriyor bu dukan amca ..

Senin boyun kaç ya neden sana senin istediğin kiloyu veriyor bu dukan amca ..

Ben boyumu 1.50 biliyorum bilincaltim 155 diyor cevremdekiler de 155 diyor :60:
ben 150 yi baz alarak hesapladim...
dUkanin hesaplamasina gore 16/06 hedefime ulasirmisim :31:

26 nisan dogum gunumde hedefime ulasabilsem ne guzel bir hediye olacakti benim icin :5:

Yani evet o açıdan bakınca da sinri bozucu olabilir ama çok şaşırtıcı olduğu kesin nasıl sevmez insan ya.
Bir de çikolata sevmeyenlere çok şaşırıyorum ..

:60::60:

aburcuburu da sevmez, hele cips agzına sürmez, dondurma yemek aklına gelmez bir çikolatayı sever bide mangalı o kadar

Son düzenleme:

Öyleymiş Gönül'cüm protein çok olunca verdiğinden çok vermiş gibi gözüküyormuşsun ve sarkma olmuyormuş.

Dukan bana cok cazip geliyor sonuclari ve verilen kilolar buyuleyici...
Ama ben oyle dar kaliplara gelemiyorum iste sikiliyorum Mesela en fazla 3_4 gun atak mi oluyor o baslangic surecini yapabilirim
ama fazlasina devam edebilcemi sanmiyorm..:31:

Ben boyumu 1.50 biliyorum bilincaltim 155 diyor cevremdekiler de 155 diyor :60:
ben 150 yi baz alarak hesapladim...
dUkanin hesaplamasina gore 16/06 hedefime ulasirmisim :31:

26 nisan dogum gunumde hedefime ulasabilsem ne guzel bir hediye olacakti benim icin :5:

kız gönül yazık bize.. boylarımızda dogum tarihlerimizde yakın :60:
yerden bitmeyim valla

gönül,yaramı deşme.. reglim bi haftadıe zaten :60:
cinler tepemde :9:

evet ya, bize niye öyle sana neden ayrıcalık tanıdı bu pierre :9:

Pierre bana torpil gecti kizim hatta hesaplamanin altina ye yiyebildigin kadar dal gibi olacaksin 16/06 da diye de not dusmus hiiih :12::12: :60: :60:

Ay canim findikli cikulata cekti bide reglim iyimi :52::52:

Dukan bana cok cazip geliyor sonuclari ve verilen kilolar buyuleyici...
Ama ben oyle dar kaliplara gelemiyorum iste sikiliyorum Mesela en fazla 3_4 gun atak mi oluyor o baslangic surecini yapabilirim
ama fazlasina devam edebilcemi sanmiyorm..:31:

kız zaten atak zor kısmı...
sonra sebzelerde giriyor şin içine.. yapılabilir yani..
hadi topikçek dukancı olak looo :27:

Back
X