Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2 kutu yetmişti bana Melek saçlarım uzun ama çok gür değil daha doğrusu çok ince.
Kolestonun naturellerinden kullanmıştım ben ..

Aynen öyle yapıyorum Gönül'cüm ..
Bir de muffin kaplarında yaptım bu sefer ekmeği çok iyi oldu ..

Yapicam zaman tarif isterim senden:17:
Masallah alistin artik sen ev hanimligina pratik oluyodur zorlanmassin cok :12:

Peki canim bu yulaf protein grubuna mi giriyor, atakta sirf protein almak gerekiyormus ya..

:1: bende kurallı diyetlerden cok sıkılıyorum...

canım,ıspanak,zeytin ve elma olmamış.. atakta sebze meyve yok...

ya gönül sen kuaförsün bilirsin :1:
evde her yeri eşit renk olmayacakmıs gibi geliyor. kuaförde pahalı ya.. saclarım uzun oldugu için... gecen gittim 70 lira para verdim çüşş ya :9:

afiyet olsun

Bende önceden evde boyuyordum. Saçım hem uzun, hem gür. 2 tüp yetiyordu. Kolestonda kullandım, palettede hemde kızıl boyuyordum ve güzel oluyordu. Şuan uygun bir kuaför buldum 30 liraya boyatıyorum. Daha ucuza geliyor bana.

16/04 msj sayim sonuclari

Mumu85 -30
eski_bir_masal - 57
uzayim -26
Mutedeyyin -39
Elmali turta -1
semiha -7
tadLi -40
file76 - 5
ladyline -19
ucukmavi-27

Eline sağlık canım.

Menum;

Kahwalti
2 yumurtadan sahanda yumurtali ispanak (anacim menu isimlerim pek bir uzun olmaya basladi :1:)
2 siyah zeytin
1 yesil sogan

Oglen
1 yesil elma (disardaydim)

Aksam
1 ispanakli krep tahilli undan
3 tavuk kofte (yulafla yapilmis)
Yesillik
1 bardak ayran

AAAAyyy cok mu oldu ne az ogun yapinca yediklerim artiyor mu ne dersiniz kizlar ?

Su 3 lt olur yesil cay 4 bardak

bence cok olmamıs iyi olmus :1:

Gönüle atılıyor canım. Herkes sölemiş ama bende alıntılamıştım :9:

Aynen canım. Ben öyle yapıyorum yasak olmayınca canında çok çekmiyor. Sen bugünü unut yine kaldığın yerden devam.

Bence dukan olmamış diyecektim ki bütün otoriteler olmamış demiş zaten :9:

Afiyet olsun kızlar menüler harika olmuş. Eğer bende Hilal gibi az yiyebilsem şimdiye mezun olmuştum.

Bu arada Turticim seni geçmişim. Senin hedefe ulaşmana 8,4 kg var benim 8 kg:9:

:1: benim hdef kilom 58 ammaa :27::27: :60: benimde 60 idi en basta sonradan cektim geriye :52::52:

benimde menüm

sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
peynir

ara
1 sütlü nescafe
3 tane hurma

akşam
sarımsaklı yogurtlu haslanmıs brokoli ve karnıbahar
1 dilim kepek ekmegi

1,2 saat sonrada 1 nescafe içicem

spor da: 40 dk yürüyüş

Peki canim bu yulaf protein grubuna mi giriyor, atakta sirf protein almak gerekiyormus ya..

Gönül'cüm kolay oluyor hem mutfak benim için tam bir terapi ..

Yulafın karbonhidrat değeri çok az ama az da olsa karbonhidrat olduğundan sınırlı zaten ..

benimde menüm

sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
peynir

ara
1 sütlü nescafe
3 tane hurma

akşam
1 dilim kepek ekmegi

Afiyet olsun turtam .

bence cok olmamıs iyi olmus :1:

:1: benim hdef kilom 58 ammaa :27::27: :60: benimde 60 idi en basta sonradan cektim geriye :52::52:

Şişşttt bahane bulma canım. Ben şuan senden öndeyim :60::60: Ben tickera bakarım :27::27:

benimde menüm

sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
peynir

ara
1 sütlü nescafe
3 tane hurma

akşam
1 dilim kepek ekmegi

Afiyet olsun canım.

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim karışık tahıllı ekmek
1 fincan şekersiz çay

Öğlen

5-6 parça kuşbaşı tavuk şiş
Azıcık kabak yemeği
3-4 yemek kaşığı cacık
2 dilim kepek ekmek

Ara

Birazcık beyaz leblebi
2 tane kuru incir
1 tane kuru kayısı

Akşam

1 kase sütlü nesfit

(Son üç gündür akşam eve geldiğimde kendimi çok aç hissettiğim için öğlen ile akşam arasına ara öğün ekleyeceğim bir süre. Bugün gayet iyiydim.)

2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim karışık tahıllı ekmek
1 fincan şekersiz çay

Öğlen

5-6 parça kuşbaşı tavuk şiş
Azıcık kabak yemeği
3-4 yemek kaşığı cacık
2 dilim kepek ekmek

Ara

Birazcık beyaz leblebi
2 tane kuru incir
1 tane kuru kayısı

Akşam

1 kase sütlü nesfit

(Son üç gündür akşam eve geldiğimde kendimi çok aç hissettiğim için öğlen ile akşam arasına ara öğün ekleyeceğim bir süre. Bugün gayet iyiydim.)

2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay

Afiyet olsun Ebru'cum acıkınca ekle tabiki yoksa daha çok saldırılıyor ben de acıkınca 3 öğün yapıyorum.

Afiyet olsun Ebru'cum acıkınca ekle tabiki yoksa daha çok saldırılıyor ben de acıkınca 3 öğün yapıyorum.

Aynen o nedenle ekledim canım. Dün özellikle çok ama çok aç hissettim kendimi. Bugün daha iyi oldum ama bu kezde kendnimi çok yemiş gibi suçlu hissediyorum. Kötü bir psikoloji. :14:

Aynen o nedenle ekledim canım. Dün özellikle çok ama çok aç hissettim kendimi. Bugün daha iyi oldum ama bu kezde kendnimi çok yemiş gibi suçlu hissediyorum. Kötü bir psikoloji. :14:

Yok yok suçlu hissetme eski zamanları düşünsene ..
Benim de yeşil çayım bitti poşet aldım şimdilik sen poşet kullanıyorsun değil mi etkisini görüyor musun ?

Bu arada doğadanın elma kromlu form çayı çıkmış ondan da aldım da fazla içmem ondan.

Dukan ekmekte yulaf kullaniyorsun sanirim?

Kuralli diyetlerde beni cok kasiyor uzun sure goturebilcemi sanmiyorum:1:
ama bu dukan akla yatkin geldi..
Bide montignac ..

70 lira gene iyimis burda cok daha pahali ..
Kuaforde calistigim donemde kisa sac kesimi ve fonu 51.90 euroydu suan ayni fgiyatlar gecerli ben evde yapiyorum sac kesimi 25 eurodan basliyor kesim +fon ...

Neyse sacin uzun oldugundan sana oyle geliyor olabilir sanirim hazir boya kullaniyorsun sacin cok uzunsa uzunluguna gore 2 yada 3 tup al
zaten prospektusunde nasil uygulayacagin kac dakika bekletecegin yazar onlara uyman yeterli ...

kesim burda 7.5 bazı yerde 5 lira... kestireyim kuaförde ama istedigim gibi kesmiyorlar ya :5:

boyayı ben evde yapsam hangi marka önerirsin gönül? saçlarım belimdne 1 karıs yukarıda.2 tüp yetermi?

2 kutu yetmişti bana Melek saçlarım uzun ama çok gür değil daha doğrusu çok ince.
Kolestonun naturellerinden kullanmıştım ben ..
ay gaza geldim yapayım bende :9:

yulaf degil,yulaf kepeği gönülcüm.. oda günde 2 kasık atakta 1.5

Bende önceden evde boyuyordum. Saçım hem uzun, hem gür. 2 tüp yetiyordu. Kolestonda kullandım, palettede hemde kızıl boyuyordum ve güzel oluyordu. Şuan uygun bir kuaför buldum 30 liraya boyatıyorum. Daha ucuza geliyor bana.

Eline sağlık canım.
30 liraya bulsam hergün boyatırım ebru :60:
benimde babam kuafördü :52::52: saçların 70 lira tutacak kadar uzunsa zaten en az 2 kutu boya gerekiyor canım birde gürse 3 kutu anca

cok gür degil ama incede degil :44:
2 tüp alıcam inş.

Yok yok suçlu hissetme eski zamanları düşünsene ..
Benim de yeşil çayım bitti poşet aldım şimdilik sen poşet kullanıyorsun değil mi etkisini görüyor musun ?

Bu arada doğadanın elma kromlu form çayı çıkmış ondan da aldım da fazla içmem ondan.

Evet canım ben poşet kullanıyorum ve memnunum. Şimdiye kadar hep poşet içtim. Bende form çayı aldım ama kullanmıyorum. Arada bir aklıma gelirse çay niyetine bir tane içiyorum.

Eki Görüntüle 392826

Kızlar şu saç rengi çok hoş.. bal köpüğü yazıyor nette.. (çok anlamam sac renklerinden :9:)

ama sacımda su an kızıl var, evde bu rengi tutturamam ki? :44:
bird eben beyaz tenliyim, yakışırmı bana?

kızlar merhaba bugün kü menüm

sabah:1 dilim ekmek peynir zeytin yeşilik
öğlen etli türlü cacık
ikindi yarım kase nesfit çok acıkmışım
akşam 1 kase mercimek çorbası

Fazlası iyi değil zaten form çayların Ebru'cum ama çok güzel duruyordu kutusu :1:

:60::60::60:

Bende bir fincan yeşilçay yapayım kendime. Ohh mis gibi içeyim.

Aşağıda kankimi gördüm. Hoşgeldin canım benim. Özledim seni göremiyorum uzun zamandır. :16:

Eki Görüntüle 392826

Kızlar şu saç rengi çok hoş.. bal köpüğü yazıyor nette.. (çok anlamam sac renklerinden :9:)

Beyaz tene yakışmasına yakışır bal köpüğü ama kızılın üstüne bu renk tutmaz daha turuncumsu bir renk çıkar ortaya heralde ..

Eki Görüntüle 392826

Gönül daha iyi bilir ama kızılın üzerine bu olmaz. Yaparsan eğer turuncu olur saçların. Bırak iyice açılsın kızıl. Ondan sonra boya.

Back
X