Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar tereyagi yaptim olmus gibi duruyor dolaba kaldirdim ama simdi söyle sicak ekmege sürüp yemek vardi![]()
nasıl yaptın canım bende çok severim kahvaltı offfffffffffffffff
benim menüm
sabah
peynirli omlet
öğlen
5 köfte 2kaşık yoğurt
akşam
2 köfte 2akaşık yoğurt
ben bugün zorlandım biraz canım meyve fındık,ceviz istedi yokluk çektim baya.kepeğim gelse yapardım bişeyler böyle olmazdı şuan başım feci ağrıyor baya zorladı beni.
yarın eşim evde ama öğlen arkadaşa gideceğim yarın atağım bozulacak.artık perşembeden cumartesiye kadar yapacağım belkide pazar a kadar yaparım.
atakta olunca kepekte olmayınca yiyecek pek secenek kalmıyor
bende 2 sene önce sapsarı yapmıştım saçlarımı ama hiç beğenmedim.beyaz tenliyim,mavi gözlüyüm ama sapsarı saçı yakıştıramadım hiç.çoğu kişi beğendi ama ben 1 ay sonra kumrala boyadım,sonra bob modeli kestirdim ve her rengi denedim saçlarım hem gür hemde sağlıklıdır kaç kere açtım renk değiştirmek için.siyah,kızıl ve tonları,turuncu,karamel,kumral,bakır hepsini boyadım.şuan kahve nerdeyse 3 aa yaklaştı boyamadım benim için uzun sürebu rengi çok sevdim ama eşim gölge attır diyor izne gidince bakalım
Merhabalar. Bugün arkadaşlarla çarşıya gittik. ancak gelebildim.
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
kaynamış yumurta
salça,peynir
yeşil çay
ARA
Kahve
ÖĞLE
1 simitin %75
1 kase yoğurt
AKŞAM
2 şiş kuşbaşı ızgara
salata
ayran
Spor olarak 5 ten 9:30 a kadar mağazlarda gezmeyi sayabilir miyiz.çok yoruldum.Birazdan yürüyüş haricinde yaptığım hareketleri yapıp yatarım.
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
kaynamış yumurta
salça,peynir
yeşil çay
ARA
Kahve
ÖĞLE
1 simitin %75
1 kase yoğurt
AKŞAM
2 şiş kuşbaşı ızgara
salata
ayran
Spor olarak 5 ten 9:30 a kadar mağazlarda gezmeyi sayabilir miyiz.çok yoruldum.Birazdan yürüyüş haricinde yaptığım hareketleri yapıp yatarım.
evet ya bende sıkıldım zaten koyu şu anda saclarım siyaha yakın sarı hem yaslı gösteriyor zaten![]()
gönül öncelikle sagol bilgiler için..
dip boyama gelince
gecen ramazanda boyattım saclarımı, o yüzden kendi sacım yine bir karıs kadar geldi..
kızıllık falan kalmadı,boya bölümü kahverengi gibi oldu... kendi sacımla cok farketmiyor aradaki renk farkı...
yinede evde deneyeyim mi? deneme dersen kuaför yolu göründü bana
valla dürüm nefisti anlatamam...
yarın bir daha yicem![]()
Eki Görüntüle 392848 Eki Görüntüle 392849 Eki Görüntüle 392850 Eki Görüntüle 392851
Gönül'cüm benimkiler bu renk. Kuaför haricinde bu rengi tutturmam imkansız zaten. Ama ben yaklaşık 10-12 yıldır hep kızıl kullanıyorum sanırım bu nedenle evde boyadıklarım bile güzel oluyor.
benim menüm
sabah
peynirli omlet
öğlen
5 köfte 2kaşık yoğurt
akşam
2 köfte 2akaşık yoğurt
ben bugün zorlandım biraz canım meyve fındık,ceviz istedi yokluk çektim baya.kepeğim gelse yapardım bişeyler böyle olmazdı şuan başım feci ağrıyor baya zorladı beni.
yarın eşim evde ama öğlen arkadaşa gideceğim yarın atağım bozulacak.artık perşembeden cumartesiye kadar yapacağım belkide pazar a kadar yaparım.
bu bir savaşşşşşşşşş kızımmmmmm al gardınıı![]()
saçında kızıl varsa eğer canım parana kıyıp bir kuaföre gitmen lazım ki kuaför bile bal köpüğü için tutar garantisi veremez akacağını söleyecektir oda yani
evet canum iyice oturdu menülerim birde şu regl dönemim geçsede canım tatlı istemese bu kadar![]()
desteginiz icin tesekür ederim kizlar,aslinda SIKILMAK tan ve saldirmaktan ziyade böyle iste bi yere gidince olmuyor,kimisi evden tasiyor ama ben okadar kasamiyorum kendimi,evet yarin kaldigim yerden devam edicem ama karatayla degil yine 3 ögün yiycem ara ögün yapmadan vede aksam en gec 19da bitiricem yeme isini su ceyil cay onlari söylemeye gerek yok zaten ama kendimi diyet psikolojisine sokmuycam herseyden yiycem az az,cünkü böyle diyetleri yapinca yasam boyu sürdürmek gerekiyor ama ben okadar iradeli degilim yani ömür boyunca bir külah dondurmaya bir dilim pastaya hasret yasayamam bana göre degil ,o yüzden diyetimi ne yiyosam onlarla birlikte sürdürmek istiyorum,ne kadar verimli olur bilemiyorum ama zamaninda yapmistim suyumu güzel iciü aksamda 18den sonra yemyince cikolatamida yeyip kilomuda vermistim ama simdi metom ne durumda yine olurmu bilemiyorum,deneyip görücez artik,ama su varki karatay la 1 hafta gecirdim ve gercekten güzel bir nefis terbiyesi oldu ins böyle devam ederim yarin yine eltiyle bulusucam kahvaltiyi disarda yapmam gerekecek..
canim bende poset kulllaniyorum gayette memnunum,suan portakalli ve zencefilli yesil cay iciyorum cok begendim tadini bide doganin ekinezyali cayini cok seviyorum
kizlar tereyagi yaptim olmus gibi duruyor dolaba kaldirdim ama simdi söyle sicak ekmege sürüp yemek vardi![]()
canim hafta sonu süt aldim demistim 8 litreydi 2 litresini icmeye biraktim gerisini yogurt yaptim icmke icin kaynattigim sütü tencereyeyle dolaba kaldirdim ertesi sabah kaymagini aldim yogurdumun kamaginida bugün alip ikisni karistirdim sonra mikserle cirptim 5 dk sürmedi zaten yaga dönüsmesi sonra ince bi bezle süzgece koyup soguk suyla yikadim bezle birlikte astim suyu ciksin,nette reimli anlatimida var canim,bende netten aldim zaten ,evde tereyag yapimi diye ver cikar
Gaza getirme beni Ebru.Afiyet olsun canım. Kabul etmiyoruz o sporu. Senin listeyi görmemiz lazım![]()
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
kaynamış yumurta
salça,peynir
yeşil çay
ARA
Kahve
ÖĞLE
1 simitin %75
1 kase yoğurt
AKŞAM
2 şiş kuşbaşı ızgara
salata
ayran
Canlarım benim ben kaçıyorum artık. Uzanıp biraz keyif yapacağım.Herkese iyi geceler. Kocaman öpücükler![]()
Afiyet olsun.oğlanı uyutuyum
az işim var duş alıp ders çalışacağım
menümü de yazıyım akşam belki uğrarım söz vermeyim kızlar
sabah
-1yumurta
-1 dilim ekmek
-5-6 zeytin
öğle
-1 çay bardağı kadar ince bulgurla bol yeşillikli kısır
-akşam
-kavrulmuş yulaf kepekli yoğurt
-sıvı
-3 fincan yeşilçay
-2 bardak form çay(tuvalete çıkamıyorum kızlar)
-1 lt karbonatlı su
-1 lt sadece su
-spor -
-15+15 dışarda yürüdüm
yükleye bilirsem leslie yapıcam yapınca da yazarım
bana müsade uğramaya çalışırım
Dukan amca ne der ben bilmem ama bence menün gayet güzel görünüyor.Kizlar dukan atak matak diyince heveslenir gibi oldum
kahvaltimda ispanakli yumurta bir bardak sut ictim ve 2 tanecik zeytin yedim ekmek yok
ara da yesil elma
aksam icin yulaf ve tavuk kiymadan koftecikler yapsam yanina salata uygun olur mu atak icin :44::44::44:
Hilalcim uzun dönemde böyle yapılmamsı gerekiyormuş derken???? benim uzun vade için bilgim yokta. açıklarmısın merak ettim:44:
Çok güzel Hatice'cim.
Yağ yakma konusunda çok yararlıymış yalnız uzun dönemde bu şekilde yapılmaması gerekiyormuş.
..
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 tane kıymalı dukan ekmek ( Nefis olmuştu tuttum bunu )
- 1 bardak kefir
- Minik parça peynir
Ara :
- Limonlu maden suyu
Akşam :
- Ciğer
- 1 bardak ayran
Sıvı :
- 2 litre su
Spor :
- 20 dakika yürüyüş
Afiyet olsun canım.Menum;
Kahwalti
2 yumurtadan sahanda yumurtali ispanak (anacim menu isimlerim pek bir uzun olmaya basladi)
2 siyah zeytin
1 yesil sogan
Oglen
1 yesil elma (disardaydim)
Aksam
1 ispanakli krep tahilli undan
3 tavuk kofte (yulafla yapilmis)
Yesillik
1 bardak ayran
AAAAyyy cok mu oldu ne az ogun yapinca yediklerim artiyor mu ne dersiniz kizlar ?
Su 3 lt olur yesil cay 4 bardak
Afiyet olsun canım. Kabul etmiyoruz o sporu. Senin listeyi görmemiz lazım
Bal köpüğü sanada çok güzel gider turti. Bu arada biz kapışalım senle ne dersin
En saglikli olani saci gormek canim benim tavsiyem ilk asama icin kuafore gitmen..
Duruma gore gerekiyorsa onceki rengi kustururlar dip ve uclardaki renk farki fazlaysa ona gore islem yaparlar kuafore gitmen bal kopugu renk icin
daha garantili bir secim olur ..
Sonrasinda cikan dipler icin hazir raf boyalardan alip evde kendin boyarsin isin daha kolay olur ..
Durumu yarin bende denemek isterim
Evet ebru saclarin cok saglikli ve gur gorunuyor rengide cok hos masallah
Basinin agrimasi cok normal cok az yemissin, afiyet olsun ..
Iki gundur hilal in o kekleri aklimdan cikmiyor :26:
Evet canim yediklerimize dikkat etmek saglikli yasam icin gerekli aslinda o yuzden gobek bolgesinde yaglanmalar
asiri kilo alimlari oluyor ee haliyle de turlu turlu hastaliklar bas gostermeye basliyor,
saglikli yasam demek bana gore bagimlisi oldugumuz seyleri tamamen hayatimizdan cikarmak degil
(tabi en guzeli uzak durmak ama bu herzaman mumkun olmuyor) neyi ne zaman ne olcude yiyecegimiz cok onemli..
Diyet sonrasi ideal kiloya ulastik sonra nasilsa kilo verdim deyip herseye saldirmaya baslarsak bir al bir ver yapariz
bedenimizde mahwolur,
uzun lafin kisasi suan dikkat ettigin unsurlari yasam sekli haline getirmeye calis ..
Sakin seytana uyyum deme
Gecenlerde sut almistim yogurt yapmak icin birazinida ictim
Yogurdum cok guzel oldu onceden tutturamiyordum Melek in dedigi sekidle mayaladim bu sefer cok guzel oldu
Birazinida sutlac yaptim valla bir kasik kadar aldim dolapta gordukce icim gidiyor bi guzel gorunuyor anlatamam ama yemedim yemicem cumaya kadar kalirsa
ve cuma kilo verebilirsem o zaman biseyler dusunuruz![]()
Canlarım benim ben kaçıyorum artık. Uzanıp biraz keyif yapacağım.Herkese iyi geceler. Kocaman öpücükler![]()
Hosgeldin hatice cok iyi yapmissiniz ben gezmeyi cok severim
Menun cok guzel disarda olmana ragmen katip karistirmamissin tebrik ederim seni,
yuruyusun spordan sayilmaz olur mu cok guzel olmus hemde
benim sporum bugunde kaldi ne tembellestim ben yaaa yatmadan once 30 40 dakk kondisyon bisikleti suruyum bari ..
ayy bende saçımı renkten renge soktum o rengide yapmıştım ama sonunda en koyusunda karar kıldım
olur kapışalım dicemde benim ki,lo çok dengesiz gidiyor ama genede kappışırık no problemo![]()
evettttttttttttt ben kendimi durduramıyorum bir tatlı yemeye baslayınca meselaaman bozdum nasıl olsa bugünlük dana gibi yiyim diyorum
kardesim de sanki bana inat yapar gibi evi kurabiye pasta kek dondurma cöreklerle dolduruyor iki haftadır ev su anda dolu hepside mutfakta kaplarda görülür bir vaziyette ayy tam cin iskencesi anlıycanızz ama dokunmicam yemicemm belki ödül günlerinde yerim oda kilo verirsem
iyi geceler cnm
benim menüm
sabah
peynirli omlet
öğlen
5 köfte 2kaşık yoğurt
akşam
2 köfte 2akaşık yoğurt
suyu çok içtim canım 3lt su içtim canım bişey istedikce su içtim![]()
desteginiz icin tesekür ederim kizlar,aslinda SIKILMAK tan ve saldirmaktan ziyade böyle iste bi yere gidince olmuyor,kimisi evden tasiyor ama ben okadar kasamiyorum kendimi,evet yarin kaldigim yerden devam edicem ama karatayla degil yine 3 ögün yiycem ara ögün yapmadan vede aksam en gec 19da bitiricem yeme isini su ceyil cay onlari söylemeye gerek yok zaten ama kendimi diyet psikolojisine sokmuycam herseyden yiycem az az,cünkü böyle diyetleri yapinca yasam boyu sürdürmek gerekiyor ama ben okadar iradeli degilim yani ömür boyunca bir külah dondurmaya bir dilim pastaya hasret yasayamam bana göre degil ,o yüzden diyetimi ne yiyosam onlarla birlikte sürdürmek istiyorum,ne kadar verimli olur bilemiyorum ama zamaninda yapmistim suyumu güzel iciü aksamda 18den sonra yemyince cikolatamida yeyip kilomuda vermistim ama simdi metom ne durumda yine olurmu bilemiyorum,deneyip görücez artik,ama su varki karatay la 1 hafta gecirdim ve gercekten güzel bir nefis terbiyesi oldu ins böyle devam ederim yarin yine eltiyle bulusucam kahvaltiyi disarda yapmam gerekecek..
canim bende poset kulllaniyorum gayette memnunum,suan portakalli ve zencefilli yesil cay iciyorum cok begendim tadini bide doganin ekinezyali cayini cok seviyorum
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
kaynamış yumurta
salça,peynir
yeşil çay
ARA
Kahve
ÖĞLE
1 simitin %75
1 kase yoğurt
AKŞAM
2 şiş kuşbaşı ızgara
salata
ayran
Iki gundur hilal in o kekleri aklimdan cikmiyor :26:
Afiyet olsun.
Dukan amca ne der ben bilmem ama bence menün gayet güzel görünüyor.
Hilalcim uzun dönemde böyle yapılmamsı gerekiyormuş derken???? benim uzun vade için bilgim yokta. açıklarmısın merak ettim:44:
Afiyet olsun Hilal. gayet güzel olmuş. bende mi dukana başlasam ne:44:
Afiyet olsun canım.