Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim ekmek
4 parça sucuk
1 yumurta
peynir
salatalık

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
az badem

akşam
uçukmavinin özel soslu davugundan :1:
1 dilim ekmek
1 bardak zero

spor da : 2 saat

hilalcim ve diğer arkadaşlarım saolun sıcak karşılamanız için..
adım reyhan.44 yaşındayım..belki de bi çoğunuzun annesi ya da ablası sayılırım.bir oğlum bir kızım var..oğlum 20 yaşında ünv.kazandı ama bursayı sevmedi bıraktı bölümü de iyiydi elektronik müh.yarım dönem durup geri geldi.bu yıl gene girdi sınava.fena değil sonuç.inş.ikincide istediği yeri kazanır..kızım 7 yaşında 1. sınıfa gidiyor.aynı okulda ben de öğretmenim.eşimden boşandım iki yıl kadar oldu.çocuklarımla beraber yaşıyoruz.stresli zamanlarımda herşeyi, kendimi ve maalesef diyeti de koyveriyorum.buna engel olmak için arkadaşlara ihtiyacım var.bu meseleyi yani diyet konusunu okuldaki ya da çevremdeki arkadaşlarla paylaşmayı sevmiyorum.ama burada konuşmaktan hoşlanıyorum.
benim hedefim en az 60 kg.55 olsam çok daha iyi ama 60 kiloda fazla durmuyo ben de.60 a bi inebilsem diyorum önce.sonra belki 55 te olur..

benim adım da Ayşe,edebiyat mezunuyum 27 yaşındayım,çalışmıyorum.haziranda 3 yaşına girecek bir kızım var.profil resminde çok hoş görünüyorsun gençkız gibisin maşallah canım

iyi aksamlar kizlar,

dün evde yoktum giremedim gece gec geldim o yüzden bugünde miyis miyis dolandim..yarindan itibaren menülerimi yazmaya basliycam bende,yoksa baska türlü toparlanamiycam,cok güzel diyet yapiyosunuz,kiskaniyom sizi :) ne olur benimde eski azmim geri gelse :(

hoşgeldinn bu arada tarcınla pişirilmiş elma nasıl oluyor yaw :26::26:

aynı elmalıturta'ya benziyo canım:1::1:
ya elmayı rendeleyip tencereye koyuyorum az da su pişiriyorum bol tarçın ekliyorum sıcakken.öle işte.böyle yapıp yiyince kaşıkla sanki tatlı yemiş gibi hissediyorum .elmayı direk yiyince aynı tatmin olmuyo.

adım reyhan.44 yaşındayım..belki de bi çoğunuzun annesi ya da ablası sayılırım.bir oğlum bir kızım var..oğlum 20 yaşında ünv.kazandı ama bursayı sevmedi bıraktı bölümü de iyiydi elektronik müh.yarım dönem durup geri geldi.bu yıl gene girdi sınava.fena değil sonuç.inş.ikincide istediği yeri kazanır..kızım 7 yaşında 1. sınıfa gidiyor.aynı okulda ben de öğretmenim.eşimden boşandım iki yıl kadar oldu.çocuklarımla beraber yaşıyoruz.stresli zamanlarımda herşeyi, kendimi ve maalesef diyeti de koyveriyorum.buna engel olmak için arkadaşlara ihtiyacım var.bu meseleyi yani diyet konusunu okuldaki ya da çevremdeki arkadaşlarla paylaşmayı sevmiyorum.ama burada konuşmaktan hoşlanıyorum.
benim hedefim en az 60 kg.55 olsam çok daha iyi ama 60 kiloda fazla durmuyo ben de.60 a bi inebilsem diyorum önce.sonra belki 55 te olur..

hosgeldin reyhan,bende yeni katildim 13.takima

hilalcim ilk kekimi yaptım mikrodalgada 3 dk da hazır ohhh miss.biraz tadı az olmuş ama yine de güzel nasıl güzelde kabarmış.salı günü malzemeler gelince ilk işim dukanella yapmak olacak.keklerin üstüne sürerim ohhh mis misss

Ohh ne güzel olmuş Ayşe'cim yiyip yiyip kilo aldırmıyorlar ya çok harika bir duygu.
dukanella da çok güzel oluyor ımmm :56:

Gerçekten hemen hemen oğlunla aynı yaşlardaymışız Abla diyeyim ben o zaman ..
Etraftakilerle paylaşmak zor oluyor gerçekten bazen, sanki zayıfladıkça zorla yedirmeye çalışıyorlar.
Ben başlangıç kilonu 76 hedef kilonu şu an için 60 olarak kaydettim o zaman ..

:1: :1: reklamdaki gibi mi :52::52::52::52::52:

:60: malum oldu sana herhal sen zayıfladıkca etrafındaki şişmanlar catır catır catlıyorlar demek kii :1: :1:

Reklamını izlemedim hiç benim halimi görüp çektiler kesin :1:

Aaa dimi turtam kesin öyle, başta sevdiceğim kızıp duruyor zaten :1:
Kendisi de çaktırmadan diyet yapıyor ama o çok hoş oluyor yaparken :1:

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim ekmek
4 parça sucuk
1 yumurta
peynir
salatalık

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
az badem

akşam
1 dilim ekmek
1 bardak zero

afiyet olsun çok güzel menünde sporunda tebrik ederim canım.beğenmene sevindim afiyet olsun:16:

hilalcim bende o tablet tatlandırıcılardan var çay için almıştım ama uzun süredir şekersiz içiyorum çayı.o tabletler pişince acımsı bir tat vermiyor mu hilalcim denesem mi acaba gelene kadar
hepsi degil ama bazıları acı tad veriyor. inş. seninki onlardan degildir..
Afiyet olsun. Dukan menülerini bilmiyorum ama bana göre az öz bir menü olmuş.

İyi eğlenceler canım. Annene selamlar:))

aleykum selam hatçamm :16:
Menum:

Kahwalti
pEynirli tost
pastirmali yumurta
maydonoz
sut

Oglen
1 tabak kisir :21:
yarim simit :17:

Aksam
(acikirsam) bir bardak sut

Su ve yesil cay herzamanki gibi ..
gönül,bu hafta kilo verdik diye sımardık mı acaba :44:

dün profiterol,bugün kısır simit... götürr bacım götürrr :9:
menümü yazayım hemen

sabah
1 haşlanmş yumurta
1 dilim dukan ekmek

akşam yani birazdan
özel soslu tavuğum
1 dilim dukan ekme
1 zero

40 dk plates
afiyet olsun... yımırta :27:
Kızlar size ne anlatacağım :1:
İki geceden beri rüyamda yeni bir hayattaki ufuk hocayı görüyorum.
İlk gece ben bir yere uğruyorum spor salonu diye birden ufuk hoca oradan çıkıyor aa sen mi geldin diye :1:
Yalnız benim halimi göreceksiniz üstümdeki eşofmanlar o kadar mı güzel durur incecik bir şey kalmışım tam fıstık olmuşum :1:
( Bu arada o kadar fıstık olupta eşofmanlarla görünmek pek hoşuma gitmedi neyse )
Sonra ben koşu bandına çıkıyorum, başlıyorum koşmaya.
Koşmak ne resmen depar attırıyorum.
O sırada şişmanlar falan da girdi hepsi bana gözlerimi dikmiş bakıyor nasıl koşuyor ya öyle diye.
Resmen yiyecek gibi baktılar bana ama pek havalıydım :60:

Dün sadece Ufuk hocayla ben vardım ama resmen adam bana işkence yaptı.
Hadi koş hadi durmak yok derken bitti ..
Ayrıca ilk rüyayı gördüğüm gece 5 mil yürümüştüm dün 2 mil acaba rüyalar ona göre mi oluyor :60:
:60: allah snei napmasın.. ya o adamda cok hoş ama :1:
eşim duymasın keser beni :60:
Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 yumurta
- 1 domates
- Bir parça peynir
- Marul - maydanoz

Akşam :

- 7 -8 köfte
- 2 kornişon turşu
- 2 minik dukan brownii

Sıvı :

- 2 litre kadar su

Spor :

- Leslie ile 3 mil
- 20 dakika yürüyüş.
afiyet olsun.. kepek miktarını ayarlıyorsun degilmi?
slm arkadaşlar ..öncelikle kendimi tanıtayım.boyum 160 cm. kilom 76. iki çocuk annesi sınıf öğretmeniyim.diyet serüvenim kendimi bildim bileli devam ediyor.burda olmak yalnız olmadığımı bilmek benim için .bu da bana güç veriyor.bi kaç gün önce diyetisyene gittim.onun verdiği diyeti uygulamaya çalışıyoum ama motivasyon düşüyo sık sık.en azından şu on kilodan kurtulmak istiyoum bu yaza kadar.

bugün ki menüm şöyle

sabah
1 dilim t.b.ekmek
1 parça yağsız peynir
nane maydonoz
2 zeytin

ara
1rendelenmiş tarçınla pişirilmiş elma

öğle
1 parça tavuklu enginar yemeği
1 dilim ekmek
1 ayran
maydonoz
iki kaşık z.yağlı taze fasulye

ara
1 elma, 1 armut,limon kabuğu rendeledim. iki kuru kayısıyı doğradım.bol tarçın gülsuyu ekledim ..sonra da yedim..adet dönemimdeyim de:))

akşam
bir tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
taze soğan
1 dilim ekmek

şimdilik bu kadar..bu kadarla kalmayı düşünüyorum..bişi yemeyim artık bu saatten sonra dimi.sadece yoğurdumu yemedim belki ayran yapar içerim gece..
hoşgeldin reyhan..
Bende Melek :42: 23 yasındayım. 2.5 yasında bi oğlum var. Bursadayım,aslen urfalıyım :1:
Kuran kursu öğreticiliği için canım cıkarcasına ugrasıyorum falan filan :9:
aa neden sevmemiş bursayı? :41:
iyi aksamlar kizlar,

dün evde yoktum giremedim gece gec geldim o yüzden bugünde miyis miyis dolandim..yarindan itibaren menülerimi yazmaya basliycam bende,yoksa baska türlü toparlanamiycam,cok güzel diyet yapiyosunuz,kiskaniyom sizi :) ne olur benimde eski azmim geri gelse :(
hoşgeldin mujgan.. nasılsın bacım...?
bi hafta düzenli beslensen devamı gelecek aslında...
hoşgeldinn bu arada tarcınla pişirilmiş elma nasıl oluyor yaw :26::26:

ya elmayı rendeleyip tencereye koyuyorum az da su pişiriyorum bol tarçın ekliyorum sıcakken.öle işte.böyle yapıp yiyince kaşıkla sanki tatlı yemiş gibi hissediyorum .elmayı direk yiyince aynı tatmin olmuyo.

iyi fikir... :31:

hepsi degil ama bazıları acı tad veriyor. inş. seninki onlardan degildir..

aleykum selam hatçamm :16:

gönül,bu hafta kilo verdik diye sımardık mı acaba :44:

dün profiterol,bugün kısır simit... götürr bacım götürrr :9:

afiyet olsun... yımırta :27:

hoşgeldin reyhan..
Bende Melek :42: 23 yasındayım. 2.5 yasında bi oğlum var. Bursadayım,aslen urfalıyım :1:
Kuran kursu öğreticiliği için canım cıkarcasına ugrasıyorum falan filan :9:

aa neden sevmemiş bursayı? :41:

hoşgeldin mujgan.. nasılsın bacım...?
bi hafta düzenli beslensen devamı gelecek aslında...
haklisin canim,o yüzden yarindan itibaren menülerimi yazayim iyisiyle kötüsüyle 2 gündür tartilmiyorumda keisn kilo almisimdir,su diyetisyen iside uzun sürcek gibi daha sigortadan ariycaklar benide ,sonra verdikleri numaradan randevu alicamda ohoo ölme esegim ölme

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim ekmek
4 parça sucuk
1 yumurta
peynir
salatalık

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
az badem

akşam
1 dilim ekmek
1 bardak zero

Yaaa ben de özel soslu tavuk istiyorum bananeee ..

iyi aksamlar kizlar,

Canım tam uyamamak çok sıkıcı oluyor ben de bir dönem aynı durumdaydım ne diyet yapmıyor gibi rahat olabiliyorsun ne adam akıllı kilo veriyorsun ben çok sinir olmuştum sonra dedim dur artık bitecek bu iş ..
O yüzden bence bir kere adam akıllı yap ve bitsin bu iş.

Ayy ben hiç beğenmiyorum o adamın tipini ..

Ayarlıyorum tabiki Melek hatta bugün 2 kaşık sınırım olmasına rağmen 1 kaşık kullandım.
Akşam fırında mücver yapacaktım ama karnım toktu dedim bari köfte daha çabuk yenilir .
.

[table="class: Grid, width: 500, align: Center"]
[tr]
[td="align: Center"][/td]
[td="align: Center"]Zumba[/td]
[td="align: Center"]Zıplama[/td]
[td="align: Center"]Mekik[/td]
[td="align: Center"]Yan Bel[/td]
[td="align: Center"]Bacak
Hareketi
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"]PAZAR[/td]
[td="align: Center"]30dk[/td]
[td="align: Center"]200[/td]
[td="align: Center"]100[/td]
[/tr]
[/table]

MENÜM:

Sabah:
2 dilim kepek ekmek
Az menemen
2 közlenmiş kırmızı biber
Biraz peynir ve çay

Öğle:
Yarım kase patates salatası
Yarım lorlu gül böreği ve çay

Akşam:
Tavuklu salata

2 lt.su + 1 lt. ballı yeşilçay

hmmmmm ben de denicem :1: :1:

Ohh ne güzel olmuş Ayşe'cim yiyip yiyip kilo aldırmıyorlar ya çok harika bir duygu.
dukanella da çok güzel oluyor ımmm :56:

Gerçekten hemen hemen oğlunla aynı yaşlardaymışız Abla diyeyim ben o zaman ..
Etraftakilerle paylaşmak zor oluyor gerçekten bazen, sanki zayıfladıkça zorla yedirmeye çalışıyorlar.
Ben başlangıç kilonu 76 hedef kilonu şu an için 60 olarak kaydettim o zaman ..

Reklamını izlemedim hiç benim halimi görüp çektiler kesin :1:

Aaa dimi turtam kesin öyle, başta sevdiceğim kızıp duruyor zaten :1:
Kendisi de çaktırmadan diyet yapıyor ama o çok hoş oluyor yaparken :1:

:1: :1: oda senin yanına gelince mi iştahının açılacagı tutuyor beraberken de rejim yapsa ya :52::52:

afiyet olsun çok güzel menünde sporunda tebrik ederim canım.beğenmene sevindim afiyet olsun:16:

teşekkür ederim cnmm :1:

Son düzenleme:
[tr]
Hareketi
[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[/table]

MENÜM:

Sabah:
2 dilim kepek ekmek
Az menemen
Biraz peynir ve çay

Öğle:

Akşam:
Tavuklu salata

böyle giderse verdiklerinizide geri alacaksınız he kısırlar gül börekleriiiiiiiiiiiiiiiii :33::33::35::35::20:

haklisin canim,o yüzden yarindan itibaren menülerimi yazayim iyisiyle kötüsüyle 2 gündür tartilmiyorumda keisn kilo almisimdir,su diyetisyen iside uzun sürcek gibi daha sigortadan ariycaklar benide ,sonra verdikleri numaradan randevu alicamda ohoo ölme esegim ölme
evet bencede başla menüleri yazmaya... iyi oluyor buraya yazınca...

Canım tam uyamamak çok sıkıcı oluyor ben de bir dönem aynı durumdaydım ne diyet yapmıyor gibi rahat olabiliyorsun ne adam akıllı kilo veriyorsun ben çok sinir olmuştum sonra dedim dur artık bitecek bu iş ..

Ayarlıyorum tabiki Melek hatta bugün 2 kaşık sınırım olmasına rağmen 1 kaşık kullandım.
Akşam fırında mücver yapacaktım ama karnım toktu dedim bari köfte daha çabuk yenilir .
.

o zaman sorun yok.. eferin..

annemede misafir gelcekti yine akşama...
cigköfte yapacaktı,cok ısrar etti kaçtım ama :9:

2 gün üst üste olmaz çiğköfte :9:[/B][/FONT]

[/B][/FONT]

.

gel hilalimmmmmmmm beraber yiyeek :1::1:

[/B][/FONT]

.
ne yapyim ozaman hilal bi akil verin bana diyetisyeni beklemye kalksam cok zamam gecicek izine 1.5 ay kaldi en zaindan bi 5 kilo verebilseydim,diyetisyene gidene kadar ne yapayim ben,karatayi yapiyodum ne güzel ama iste sabahlari ekmeksiz olmuyo devam ettiremedim ne yapicam ben ya :2:

[tr]
Hareketi
[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[/table]

MENÜM:

Sabah:
2 dilim kepek ekmek
Az menemen
Biraz peynir ve çay

Öğle:

Akşam:
Tavuklu salata

afiyet olsun melekcim dukanı bırakmışsın

nedir bu özel soslu tavuk bende tarif istiyom :)))

ayrica hilalcim beni bu hafta listeye alirsan cok sevinirim listede olunca daha sorumlu davranacagimi düsünüyorum

ne yapyim ozaman hilal bi akil verin bana diyetisyeni beklemye kalksam cok zamam gecicek izine 1.5 ay kaldi en zaindan bi 5 kilo verebilseydim,diyetisyene gidene kadar ne yapayim ben,karatayi yapiyodum ne güzel ama iste sabahlari ekmeksiz olmuyo devam ettiremedim ne yapicam ben ya :2:

ayyyyyy bence ne dukan ne karatay falan yapma onları yapıp sıkılmayan devamını getiren cok görmedim o zaman da vücudun daha beter oluyor bence gir internetten arastır cnm diyet listeleri var ama şok diyet olmasın yada buradaki diyetisyene giden arkadaslarımız listelerini paylassın sen de onlar gibi yap bence

Kız salata cok azdı , 2 kasık kadar.
böreklte yarım zaten... cok fazla yedigimi düşünmüyorum ya :44:

ayy ben bu hafta kilo vermedim yiyemiyorum ya bana cok gözüküyor hersey :60: :60:

Back
X