aaaaa hoşgeldin canımmm tekrar kilo vermeye başlamana sevindimmm:)
Yalnız ne fark ettim chika kaç ay önce ayrılmış o zamanlarda hepimizin son kilolarıydı kız aylar sonra döndü biz hala sürünüyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa hoşgeldin canımmm tekrar kilo vermeye başlamana sevindimmm:)
Yok kız evlilik istiyorum okulum bitsin de beklemeye hiç niyetim yok ne kadar korksam da
Çocuk istemiyorum çok zor geliyor çocuğa sahip olmak onları da uzaktan çok seviyorum![]()
Aman o kadar irade göstermişsin ona bir şey diyemeyeceğim evde 1 kaşık pilav yemekle aynı şey değil sonuçta.
Yok kız evlilik istiyorum okulum bitsin de beklemeye hiç niyetim yok ne kadar korksam da
Çocuk istemiyorum çok zor geliyor çocuğa sahip olmak onları da uzaktan çok seviyorum![]()
Yalnız ne fark ettim chika kaç ay önce ayrılmış o zamanlarda hepimizin son kilolarıydı kız aylar sonra döndü biz hala sürünüyoruz![]()
Evlenir evlenmez bide hemen çocuğun oluyor muş Hilal kazara
Çok güldüm ben buna yaaaaaaa, çok şekersin Hilal'cim.![]()
Kaçamak kaçamak sonu bu işte. Gönül'de aynı duruma düşecek bu gidişle. Laf atamadım bugün şimdi taşlayayım
Canlarım bugün akşam kızımın 23 Nisan gösterisi var. Ben şimdiden menümü yazıp çıkıyorum. Akşam kaçta gelirim bilmiyorum ama mutlaka uğrarım.
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit
Öğle
1 kase çorba
1 porsiyon tavuk sote
2 dilim kepek ekmek
Ara
1 tane kuru incir + 2 tane kuru kayısı
Birazcık leblebi
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2,5 litre su + yeşilçay
Ayy bu kadar konuşmaya olur mu olur amanınnn ne yaparım o zaman ben :26:
Gider o %1 ihtimal beni bulur dimi ..
Ebru'cum ya cidden öyle ama neyse artık kaçamak yok 1 aya benim işim bitmiştir.
Bence bu kadar konuşmaya o %1 ihtimal seni bulabilir. Benim inancım böyle şeyleri çok fazla dillendirmemek gerekli. Hayırlısıysa olur zaten kimse engelleyemez. O yüzden çok takma canım kafana. Zaten o senin rahmine düştüğü an değişir duyguların. Uzaktan şimdi sana öyle geliyor ama annelik çok farklı bir duygu. İlerde mutlaka anlarsın ne demek istediğimi ama bence konuyu kapat bi dahada açma
Benim daha iki ayım var. Beni bırakıp gitme olur mu
Az olmuş gibi. Afiyet olsun Gönül.Menum:
Kahwalti:
1 dilim tahilli ekmek
2 sahanda yumurta
2 siyah zeytin, bir dilim kasar
2 cilek
Ikindi:
Tavuklu salata
Yarim bardak sut
Aksam acikirsam 1 bardak sut
Su yesil cay herzamnki gibi ...
Oh oh muhalebiler götürülmüş afiyet olsun.Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 yumurta
- 1 domates
- Lor peynir
- Marul maydanoz
Ara :
- Goji beryli muhallebi
Ara :
- Lİmonlu maden suyu
Akşam :
- Dukan mücver
- Yoğurt
Sıvı :
- 2 litre su
- Akşam yeşil çay içerim
Spor :
- Yarım saat pilates
- Leslie ile 2 mil
Çok güzel olmuş Melek. Akşam yemeği yok sanırım.[TABLE="class: Grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zumba
[/TD]
[TD]Zıplama
[/TD]
[TD]Mekik
[/TD]
[TD]Yan Bel
[/TD]
[TD]Bacak Hareketi
[/TD]
[TD]İçilen Su
[/TD]
[TD]Bitki Çayı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SALI
[/TD]
[TD]30 dk
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]2 lt.
[/TD]
[TD]1 lt.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Menüm:
Sabah:
1 sahanda yumurta
Çoban salata,peynir
2 dilim ekmek ve çay
İkindi:
4 kaşık kuru fasülye
1 küçük kase yogurt
Afiyet olsun Ayşe.Zero yu sevmedim gitti. Adamlar satılsın diye menülerin içine dahi eklemiş. Onun dışında afiyet olsun.kızlar bugün hiç keyfim yok beni mazur görün.yarında öğleden sonra davetliyim.
menüm
sabah
kepeksiz dukan pankek
akşam
dukan mantı
zero
Çok güzelmiş.hilalcim aslında mantıdan çok kayseri yağlamasına benziyor enfes oldu ki ben yağlamaya bayılırım kendimden geçerim yerken.
krep yaptım.üzerine soğanlı domatesli kavurduğum kıymayı döktüm her katına üst üste dizdim 2 yemek kaşığı kepekten 3 tane krep çıktı.yerken üzerine de sarımsaklı yoğurt ohhh missss.
kakao sosludan yaptım canım içinde kepek olmayan tariften
Afiyet olsun,güzel olmuş.benimde bugunkü menüm
sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
peynir
domates
zeytin
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
3 adet mavi yesil light püskevit
az badem
akşam
sarımsaklı yogurtla haşlanmış karnıbahar + havuç + domates
1 dilim kepek ekmegi
1 bardak zero
spor da : bugün salona gidivermedim evde leslie 2 mil ile sopa hareketleri falan yaptım![]()
bu arada bu hafta daha zero içmeyi düşünmüyorum kolanın kalanını da döktüm yani 3 gün yeter kanımca![]()
Afiyet olsun Ebru.güzel olmuş.MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit
Öğle
2-3 yemek kaşığı susuz nohut yemeği
2-3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata
Küçük bir dilim kepek ekmeği
Akşam
1 tane kuru kayısı ve kuru incir
1 kase sütlü nesfit
2,5 litre su + 2 fincan yeşilçay
Bence de tost yerine daha hafif birşeyler olabilirmiş.Afiyet olsun.bugnkü menüm
sabah
bir dilim ekmek
beyaz peynir,salatalik,domates
ögle
özel soslu tavuk :)
2 kücük dilim ekmek ( tost ekmegi kepekli)
bir kase yogurt
bir adet kivi
ikindi
bir tost
aksam
bir kase tarhana corbasi
ispanak yemegi
yogurt
Ne yaptın Gönül sen.Olan midene olmuş. Geçmiş olsun bir daha böyle kaçamaklar yapma
ayyy midem cok fena
mide fesadi mi geciriyom napiyom anlamadim kikorkunun ecele faydasi yok el kadar ekmek arasina 3_5 dilim sucuk yedim
8-10 tane soganli cips sonra iki tane icli kofte 3 tane pat kizartmasi azcicik cikolata
vay arkadas nasi yemissim ben bunlari ya yazarken ben bile sasirdim midemi copluge cevirdim
Maşallah canım. Ben dün geç gelince geriye kalan hareketlerimi yapamadım.İyi ki sporun büyük kısmını sabah yapmıştım.BU arada 2 mil daha yürüdüm süperimmm![]()
günnaydınn kızçeler
ben bu dukancıyım Allahın izniyle..hazırım başlıyorum..şimdi sabah yürüyüşüme gidicem.gelince de kahvaltı.sarıyerdeyim ben.sahilde yürüyorum bana psikolojik açıdan özellikle çok iyi geliyo.antidepresanı bıraktım yürüyüşe başlayınca..şimdilik bye..
Maşallah canım. Ben dün geç gelince geriye kalan hareketlerimi yapamadım.İyi ki sporun büyük kısmını sabah yapmıştım.
Mrb. canım. Hoşgeldin yeniden. Biz tanışmıyoruz bu arada ben Ebru
Yalnız ne fark ettim chika kaç ay önce ayrılmış o zamanlarda hepimizin son kilolarıydı kız aylar sonra döndü biz hala sürünüyoruz![]()
Merhabaaa, hoşbulduk,
Sağol canım, tanıştığıma memnun oldum. Benim adım da Eda..
Çok güldüm ya, 2 kilocukun kalmış, bişi olmaz gider hemen o da.. Benim de aylar sonra aynı kiloyla dönmem içler acısı..![]()
Canlarım bugün akşam kızımın 23 Nisan gösterisi var. Ben şimdiden menümü yazıp çıkıyorum. Akşam kaçta gelirim bilmiyorum ama mutlaka uğrarım.
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit
Öğle
1 kase çorba
1 porsiyon tavuk sote
2 dilim kepek ekmek
Ara
Birazcık leblebi
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2,5 litre su + yeşilçay
Bugün de benim pek yapasım yok ama dersten çıkışta yolu uzattım yarım saat yürüdüm.
İyi eğlenceler canım.Ayyrıca afiyet olsun.
İyi yapmışsın Hilal. Ben de şimdi akşam yemeğimi yedim. Biraz geçsin sporumu yaparım. Perşembe yapmadığım için bugün yapmalıyım.
Ben de yarın yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum ama yapmayı düşünüyorum.
MENÜMÜ DE YAZAYIM
SABAH
2 dilim ekmek
yağsız tavada biber kavurması ve hellim peynirden biraz yedim.
yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLE
5 kayısılı yoğurt
ARA
Küçük bir dilim salçalı kepek ekmeği
AKŞAM
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak taze fasulye
1 dilim kepek ekmeği
Bugün içime canavar kaçmış gibiydi. Hep bir açlık,yeme isteği hissettim.Günü böyle kurtarmam iyi.
Ben bir süredir vücut su tutmasın diye perşembe spor yapmama kararı aldım.Sende bir değişiklik olmuyorsa yap.
![]()
afiyet olsun ebruCanlarım bugün akşam kızımın 23 Nisan gösterisi var. Ben şimdiden menümü yazıp çıkıyorum. Akşam kaçta gelirim bilmiyorum ama mutlaka uğrarım.
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit
Öğle
1 kase çorba
1 porsiyon tavuk sote
2 dilim kepek ekmek
Ara
Birazcık leblebi
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2,5 litre su + yeşilçay
o yüzde kaç ihtimal geldi beni buldu senide bulabilir hatta hafta sonu başıma kötü bir olay da geldi neyseAyy bu kadar konuşmaya olur mu olur amanınnn ne yaparım o zaman ben :26:
Gider o %1 ihtimal beni bulur dimi ..
Ebru'cum ya cidden öyle ama neyse artık kaçamak yok 1 aya benim işim bitmiştir.
MENÜMÜ DE YAZAYIM
SABAH
2 dilim ekmek
yağsız tavada biber kavurması ve hellim peynirden biraz yedim.
yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLE
5 kayısılı yoğurt
ARA
Küçük bir dilim salçalı kepek ekmeği
AKŞAM
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak taze fasulye
1 dilim kepek ekmeği
Bugün içime canavar kaçmış gibiydi. Hep bir açlık,yeme isteği hissettim.Günü böyle kurtarmam iyi.