Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim de bugünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
domates

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
3 adet mavi yesil light püskevit
az badem

akşam
ıspanaklı yogurtla közlenmiş patlıcan + domates
1 dilim ekmek
1 fincan türk kahvesi

spor : 2 saat

tamam süpersin .Senin yaptıkların daha güzel olacakmış gibi , işin ehli oldun artık.Senin elinden yemek daha güzel olur.Ben sana adres vereyim:9::9::16::60::60:

Hatice'cim ben çok seviyorum yiyecek şeyleri yapmasını ve o anki hislerinin çok etkili olduğuna inanıyorum.
Sinirliyken yaptığımda gerçekten bir garip geliyor tatları normalde olduğu gibi olmuyor ..
Geçen senelerde yapmıştım böyle sevdiceğimle ismimizin yazdığı kurabiyeler falan ama eşek onu değilde çok eskiden yaptığım sigara böreğini hatırlar beni zehirlemek mi istedin diye :1:

ne su tutması kız sporla terleyince vücuttan ödem su falan atılıyor ama terlemek lazım tabüsü ben o yüzden sauna eşofmanı giyiyorum sporda deli gibi terletiyor

Turtam kaslar şişebiliyor spordan sonra o da kaslarda su topluyor yani fazla çıkarabiliyor
.

ne sus tutması kız sporla terleyince vücuttan ödem su falan atılıyor ama terlemek lazım tabüsü ben o yüzden sauna eşofmanı giyiyorum sporda deli gibi terletiyor
Spor yaparken tabii ki terleyip su atıyorsun ama sporunu bitirdikten sonra terleyerek attığın bütün suyu karşılamak için daha çok susayıp su içiyorsun. Sporla kaslar güçlendiği için ve kasların %80nine yakını su olduğu için vücudun su tutuyor. Umarım açıklayabilmişimdir.

Son düzenleme:
kızlar 1 saat yürüdüm geldim
biraz bulaşık var yıkayım çalışacağım az oğlan da uyumuşken
bu arada kime mesaj atacağız

Hatice'cim ben çok seviyorum yiyecek şeyleri yapmasını ve o anki hislerinin çok etkili olduğuna inanıyorum.
Sinirliyken yaptığımda gerçekten bir garip geliyor tatları normalde olduğu gibi olmuyor ..
Geçen senelerde yapmıştım böyle sevdiceğimle ismimizin yazdığı kurabiyeler falan ama eşek onu değilde çok eskiden yaptığım sigara böreğini hatırlar beni zehirlemek mi istedin diye :1:

Turtam kaslar şişebiliyor spordan sonra o da kaslarda su topluyor yani fazla çıkarabiliyor
.

hee onu biliyorum hilalüüm onu bana hocada söyledi ama o kas şişmesi 1 2 saate iniyormuş zaten yani ertesi günü etkileyecek birşey olmuyormuş ben de spordan sonra tartılıyordum hep bana öyle demişti 2 saat sonra tartıl demişti

hee onu biliyorum hilalüüm onu bana hocada söyledi ama o kas şişmesi 1 2 saate iniyormuş zaten yani ertesi günü etkileyecek birşey olmuyormuş ben de spordan sonra tartılıyordum hep bana öyle demişti 2 saat sonra tartıl demişti

Hmm ben ertesi günü etkiliyor diye biliyordum ama hoca öyle diyorsa doğrudur turtam.

benim de bugünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
domates

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
3 adet mavi yesil light püskevit
az badem

akşam
ıspanaklı yogurtla közlenmiş patlıcan + domates
1 dilim ekmek
1 fincan türk kahvesi

spor : 2 saat

afiyet olsun turta fundaydı değilmi ismin

Kolay gelsin Gülçin.
Ebru'ya atıyoruz mesajları ..
tamam hilal

doğrudur zaten şu zayıflama yarışmasında son antreman diye çok çalıştırıyorlar fazla çıkacak olsa çalıştırmazlar

iyi yapmışsın yaş pasta almadın inşallah :20: :20::20::20::20::20:

bu arada saol hilalim alıntı yaptımdı ama çıkmamış bazı mesajlar :19:
yok kız dünyayı yedim artık bişey yemek yok bugün

Kızlar bizde eşimle basket sahasında 1 saat kadar spor mahiyetinde atış falan yaptık..Şimdide ütü yapılacak birsürü şey var.Ben ütü yapmaya gidiyorum.Biraz yorgunum spor yaparsam yazarım.görüşürüz.:16::16:

tamam hilal

doğrudur zaten şu zayıflama yarışmasında son antreman diye çok çalıştırıyorlar fazla çıkacak olsa çalıştırmazlar

yok kız dünyayı yedim artık bişey yemek yok bugün

Ayy ben de hep onlara takılıyorum son gün niye yaptırıyorlar diye ..

Kızlar bizde eşimle basket sahasında 1 saat kadar spor mahiyetinde atış falan yaptık..Şimdide ütü yapılacak birsürü şey var.Ben ütü yapmaya gidiyorum.Biraz yorgunum spor yaparsam yazarım.görüşürüz.:16::16:

Çok iyi olmuş hatice ..
Kolay gelsin ..

hastayım yalnızım bir çorba pişirenim yok,:14: yatamıyorum bile bıcırığın peşinde koşmaktan nasıl atlacaksam. bütün kışı hasta olmadan geçirdim havalar düzeldi hasta oldum

hastayım yalnızım bir çorba pişirenim yok,:14: yatamıyorum bile bıcırığın peşinde koşmaktan nasıl atlacaksam. bütün kışı hasta olmadan geçirdim havalar düzeldi hasta oldum

Ayy kıyamam Ayşe geleyim ben sana çorbalar yapayım kızınla da oynarım sen yat dinlen güzelce .. :17:

Kızlar ben çıkıyorum gece gelir miyim bilemedim.
Herkese iyi akşamlar ..

Ebru'cum mesaj için beklemem gerekiyor buradan yazsam olur mu mesaj sayım : 30

Back
X