Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Psikiyatrlar falan bir şey yapamıyor mu Ebru'cum ?

Canım haklısın tabiki ben de sakinliği severim evde çok kalabalık olmayı falan sevmem, dediğin gibi sen yoksun onlar evde falan tabiki etkili olabilir. Ne kadar kalacak kayınvaliden ?

Sormadım hiç ama pazartesi gidecek sanırım. Aslında onun evde olmasıyla alakalı bir sıkıntım yok. Ama yinede zor oluyor. Rahat davranamıyorsun.

Yok canım yaaaa. Dedim yaaaaa hastalık kronik. Daha öncelerden de ufak tefek belirtileri vardı ama ben anlamamışım. Mesela eskiden arabada kitap okuyamazdım başım döner midem bulanırdı. Bunun gibi ufak tefek şeyler. Geçen yıl iyice arttı sanırım ki atak geçirdim. Hatta çalışamadım rapor bile aldım o derece kötüydü. Hastalığı kendi kendine hafifletmen lazım diye düşünüyorum. İlaç verdiler ama bi işe yaramadı. Bende şimdi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. :9:

Sormadım hiç ama pazartesi gidecek sanırım. Aslında onun evde olmasıyla alakalı bir sıkıntım yok. Ama yinede zor oluyor. Rahat davranamıyorsun.

Yok canım yaaaa. Dedim yaaaaa hastalık kronik. Daha öncelerden de ufak tefek belirtileri vardı ama ben anlamamışım. Mesela eskiden arabada kitap okuyamazdım başım döner midem bulanırdı. Bunun gibi ufak tefek şeyler. Geçen yıl iyice arttı sanırım ki atak geçirdim. Hatta çalışamadım rapor bile aldım o derece kötüydü. Hastalığı kendi kendine hafifletmen lazım diye düşünüyorum. İlaç verdiler ama bi işe yaramadı. Bende şimdi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. :9:

Sen bu pozitifliğinle bunun da üstesinden gelirsin Ebru'm :17:
Havalar da birden çok ısındı rahatsız ediyor insanı ..

anladım ebrucum ben de hep kulağımla alakalı bir sorunum olduğunu ondan döndüğünü düşünüyordum.çaresinin olmaması da kötüymüş inş. ilerleyen bişey değildir.

Ohhh desene manzara süper.

Vertigo baş dönmesi canım. Bazen sebebi bulunuyor bazen sebebsiz. Kulak içinde bulunan denge organlarının dengesini kaybettiği zamanlar ortaya çıkıyor. İlk olarak geçen yıl ortaya çıktı. Yine kayınvalidem vardı, hatta görümcem ve çocukları. Ev çok kalabalıktı. Çok kötü olmuştum. Aslında görünürde bir sorunumuz yok ama neden böyle oluyor anlamadım. Yani benlikte bir sorun yok ama çözemedim sebebini.

Farkettiysen o yeme sorunu bende şimdiye kadar hiç olmamıştı. İlk defa öyle bişey yaşadım. Allahtan uzun sürmedi ama yinede tuhaf bir durumdu.
aynı teşhis abime kondu ama şifa çalışmasıyla şükür bitti..normal yattığı yerde bile dönüyordu..şükür geçti..:nazar:
kizlar simdi disari cikiyorum gecen gun dogum gunumdu arkadasim kendi bulunamadigi icin beni davet etti
minik bir kutlama yapmak istedi aksam giremessem merak etmeyin opuyorum sizi :54::54:
geçmiş doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık huzur bolluk mutluluk getirsin her daim sevdiklerin yanında olsun..:54::16:

Korktum cidden ama ya sigara içiyordum cama oturmuş bir şekilde birden komik bir şey oldu güleceğim derken düşecek gibi oldum ben de içeri attım kendimi ..
Aman iki eğlendik şikayet gelmiş hemen :1:
delü dikkat et kendineeeee:41::45::nazar:şu sigarayıda bıraksan artık..
Kızlar dün sözde uyuyacaktım çıkınca yattım uykum kaçtı 2 saat falan sevdiceğimle konuştuk sonra o uyuyup kaldı, biz de oda arkadaşımla konuşuyoruz konu nerelerden nereye gitti, hatta ben gülerken camdan düşüyordum ucuz atlattım sonra gecenin 3ü gibi kalktık halay çekip roman havası oynadık, işin doğrusu şu aslında ben hiç sevmem oyunları falan beceremem de bana göstermeye çalışıyordu derken biraz abarttık :60:
gece gece bak ele terbiyesizlere..:33:eğlen eğlen kuzu ama saatide şaşırmayın ya..:34:
ben de bugün doktora gittim bebekler ayın 15'ine randevu verdi alacak benlerimi birini dikişle alacakmış :18::18: kurtulucam sonundaaaa :27::27: ayy ama doktor cok yakısıklıydı laynnnnnnn evli olmasa bırakmazdım kimselere gelsin her yerimi ameliyat etsin :60: :60:
:52::60: :60: alemsin bahtı güzel kendi güzel turtim..:9:
İtiraf.com'dan alıntı, ben dukan diyeti yaptığını düşündüm itirafçının :1:

Göğüs meselesi

Diyetteyim. Pazardan gelen anneme camdan sesleniyorum."Balık aldın mı?" Gelen cevapla camı kapatıp bir daha sokağa çıkmama kararı alıyorum. "Balık bulamadım beyzinur, bu akşam göğüslerini yersin." Ah be anacım nereden bilsin mahalleli buzdolabındaki bana ayrılan tavuk göğüslerini kasttetiğini?
ahhhhhhahahaaa :60: :60:

Peki bunun nedeni nedir Hilal'cim? Ben çözemedim neden olduğunu.

Afiyet olsun ablacım güzel olmuş menün.
misafirin gidince bri yere uzan ve kendinle baş başa kal bakalım bi..ne çıkacak karşına..:9:bırak düşüncelerin aksın durdurma sıkma kendini..:34:
Kızlar 3.yüz bu hafta ..
Tebrik ederim herkesi ..
*** 13. Takım 255. Etap ***
Chika ( 95.5 / 92.7 / 0.08 / 0.08 ) 220.etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 35'e bölündü.
Elmaliturta: ( 66.8 / 65.9 / 0.9 / 1.35 %)VİRÜS
Eski_bir_masal : ( 57.8 / 57.0 / 0.8 / 1.38 % )
LaydLiNe: ( 70.4 / 70.2 / 0.2 / 0.28 % )
Mumu85: ( 74.2 / 72.5 / 1.7 / 2.30 % ) Yeni üye hedef : 57
Mutedeyyin: ( 68.1 / 67.5 / 0.6 / 0.88 % )
TadLi : ( 57.4 / 57.1 / 0.3 / 0.52 % )
UcukMavi ( 64.3 / 63.7 / 0.6 / 0.93 %)VİRÜS
UZAYIM ( 67.1 / 66.6 / 0.5 / 0.75 % )VİRÜS
13. Takım Ortalaması : 0.94 %

tebrikler ve maşallah çok güzel kilolar verilmiş..
ve ben hala 58.6 yım ..57 nerede :50::44:diyet yapmıyorum gerçi :1::37:

selam kizlar,hepinize iyi hafta sonlari..

hilalcim benim hayatim su siralar cok düzensiz cok yogun ve depresif geciyor.dün bütün gün disardadim üstüne birde esim rahatsizlandi ,carsambaya kadar katil ,cocuklarda evde kisacasi sen beni bu hafta izinli say lütfen ama takim icinde cuma sabahi kilomu bildiririm ve haftaya pazarteside tekrar paylasimlarimla birlikte aranizda olurum, bu sekilde cok rahatsiz oluyorum size karsitakima giremedim yazamdim bide o stres yapio bana,arada bir girip bakiyorum ama yazamiyorum.

ayrica listemiz cok güzel masallah hapiniz tebrik ederim..

aynı teşhis abime kondu ama şifa çalışmasıyla şükür bitti..normal yattığı yerde bile dönüyordu..şükür geçti..:nazar:

geçmiş doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık huzur bolluk mutluluk getirsin her daim sevdiklerin yanında olsun..:54::16:

gece gece bak ele terbiyesizlere..:33:eğlen eğlen kuzu ama saatide şaşırmayın ya..:34:

:52::60: :60: alemsin bahtı güzel kendi güzel turtim..:9:

ahhhhhhahahaaa :60: :60:

misafirin gidince bri yere uzan ve kendinle baş başa kal bakalım bi..ne çıkacak karşına..:9:bırak düşüncelerin aksın durdurma sıkma kendini..:34:

Chika ( 95.5 / 92.7 / 0.08 / 0.08 ) 220.etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 35'e bölündü.

Tamam canım. Denerim ama tam olarak anlayamadım. Karşıma ne çıkacağı konusunda :26:

Biraz daha durayım eğer düzelmezse şifa konusunu seninle konuşmak isterim. Gerçekten kötü bir durum. Tüm dünyan dönüyor. Otursanda yatsanda her an dönüyor. Bu dönemde de aman başım dönecek diye korkuyla geçiriyor. Şuan öyleyim mesela. İnşallah biran önce düzelir.

Maşallah sende iyi koruyosun kilonu. Hadi bu hafta takıl bizede 57 ol sende.
hilalcim sen sigara mı içiyorsun bakayım bu olmadı işte:20:

Evet canım maalesef içiyor ama sözü var bırakacak (Ben unutmadım sözü):9:

Derya'cım ediyorum artık etmem mi camdayken gülmek yok :1:

Sigaraya da az kaldı inşallah, sen de çok güzel koruyorsun kilonu maşallah sana ..

selam kizlar,hepinize iyi hafta sonlari..

hilalcim benim hayatim su siralar cok düzensiz cok yogun ve depresif geciyor.dün bütün gün disardadim üstüne birde esim rahatsizlandi ,carsambaya kadar katil ,cocuklarda evde kisacasi sen beni bu hafta izinli say lütfen ama takim icinde cuma sabahi kilomu bildiririm ve haftaya pazarteside tekrar paylasimlarimla birlikte aranizda olurum, bu sekilde cok rahatsiz oluyorum size karsitakima giremedim yazamdim bide o stres yapio bana,arada bir girip bakiyorum ama yazamiyorum.

ayrica listemiz cok güzel masallah hapiniz tebrik ederim..

Mumu normalde izinli sayın listede olmayayım diye bir durum yok bu hafta için o şekilde yaparız cuma kilonu bildirirsin bir hafta diye izinli yazmak istemiyorum listede ama önümüzdeki haftalarda böyle bir durum olursa normal kuralları uygularız.

hilalcim sen sigara mı içiyorsun bakayım bu olmadı işte:20:

Ayşe'cim bırakacağım inşallah ..

Tamam canım. Denerim ama tam olarak anlayamadım. Karşıma ne çıkacağı konusunda :26:

Biraz daha durayım eğer düzelmezse şifa konusunu seninle konuşmak isterim. Gerçekten kötü bir durum. Tüm dünyan dönüyor. Otursanda yatsanda her an dönüyor. Bu dönemde de aman başım dönecek diye korkuyla geçiriyor. Şuan öyleyim mesela. İnşallah biran önce düzelir.

Maşallah sende iyi koruyosun kilonu. Hadi bu hafta takıl bizede 57 ol sende.

Evet canım maalesef içiyor ama sözü var bırakacak (Ben unutmadım sözü):9:

Ben de unutmadım o yüzden hatta 55.2 de kalayım diyorum :1:

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 2 yumurtadan sosisli yumurta

Öğle :

- 1 dukan cheesecake

Ara :

- Limonlu maden suyu

Akşam :

- Dukan tavuk iskender

Sıvı :

- 2 litre su
- 2 fincan yeşil çay

Spor :

- YArım saat yürüyüş

Menümü yazayım ..

Sabah :

Öğle :

- 1 dukan cheesecake

Ara :

- Limonlu maden suyu

Akşam :

- Dukan tavuk iskender

Sıvı :

- 2 litre su
- 2 fincan yeşil çay

Spor :

- YArım saat yürüyüş

Afiyet olsun Hilal'cim güzel olmuş menün. Seni uyanık seni. 200 gr kala haaaaaa. Yutmayız biz merak etme. Benim aklımda sürekli. :9:

Afiyet olsun Hilal'cim güzel olmuş menün. Seni uyanık seni. 200 gr kala haaaaaa. Yutmayız biz merak etme. Benim aklımda sürekli. :9:

Teşekkür ederim Ebru'cum çok yedim galiba midem bulandı akşam yemeseydim veya hafif atlatsaydım iyi olacakmış.

Şaka bir yana ben de istiyorum Ebru'cum 55 olduktan 1 ay sonra demiştik o 1 ayda da 2 kg versem pay bırakırım kendime artık.

Teşekkür ederim Ebru'cum çok yedim galiba midem bulandı akşam yemeseydim veya hafif atlatsaydım iyi olacakmış.

Şaka bir yana ben de istiyorum Ebru'cum 55 olduktan 1 ay sonra demiştik o 1 ayda da 2 kg versem pay bırakırım kendime artık.

Sen sanırım kilo alacağından korkuyorsun. Merak etme canım sen böyle gidersen kilo almazsın bıraktıktan sonra. Ben 4 kilo almıştım ama ben önüme ne gelirse yedim. O yüzden aldım. Yani farkındaydım kilo alacağımın. Benim için öncelik sigaraydı. Bırakayımda tek kilo alayım önemli değil. Zaten sigarayı bırakacak kadar iraden varsa şekil 1A da gördüğün gibi diyet yapacak kadar iradende oluyor :9:

Sen sanırım kilo alacağından korkuyorsun. Merak etme canım sen böyle gidersen kilo almazsın bıraktıktan sonra. Ben 4 kilo almıştım ama ben önüme ne gelirse yedim. O yüzden aldım. Yani farkındaydım kilo alacağımın. Benim için öncelik sigaraydı. Bırakayımda tek kilo alayım önemli değil. Zaten sigarayı bırakacak kadar iraden varsa şekil 1A da gördüğün gibi diyet yapacak kadar iradende oluyor :9:

Ebru'cum ben zaten paşa paşa bırakacağım sevdiceğim gelecek malum beraber olacağız inşallah artık o da bilmiyor ve çok kötü olur bilse :17:
O yüzden ister istemez ben o iradeye sahip olacağım yani ..

Ebru'cum ben zaten paşa paşa bırakacağım sevdiceğim gelecek malum beraber olacağız inşallah artık o da bilmiyor ve çok kötü olur bilse :17:
O yüzden ister istemez ben o iradeye sahip olacağım yani ..

İnşallah canım biran önce bırakabilirsin.

İnşallah canım biran önce bırakabilirsin.

İnşallah Ebru'cum çok istiyorum tedirgin de etmiyor değil, söylemiştim genetik olarak ailede kalp hastalığı var bende damar tıkanıklığı ayrıca sigara ve doğum kontrol hapı kullanıyorum tüm riskleri alıyorum şu an yani o yüzden en kısa zamanda bırakmaya kararlıyım.

MENÜM

Sabah

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin
Domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara

Azıcık beyaz leblebi
1 tane portakal

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2 fincan yeşil çay
Suyu 2 litreye tamamlarım.

dukan diyeti kitabını aldım okumaya başladım kızlar
bugün dışarıda işlerim vardı yeni geldim.
menümü yazayım bari

sabah
1 dukan pogaça
peynir, 1 haş.yumurta

ara
küçük paket light süt

öğle (15.30 gibi)

2 adet fırında alabalık

ara
(tatlı yaptım kendime )
sade probiyotik yoğurda tatlandırıcı ve tarçın katıp yedim:)

nescafe,form çay.bol su
kabızlık başladı ben de yaa:( öyle olmasına rağmen bu sabah 400 gr daha eksideydim:)

MENÜM

Sabah

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin
Domates, salatalık

Ara

Azıcık beyaz leblebi
1 tane portakal

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2 fincan yeşil çay

tatlım ii güzel de bence çok az yiyorsun.bünyeyi buna alıştırmak kötü bence..ee sonra nolcak?

Menümü yazayım ..

Sabah :

Öğle :

- 1 dukan cheesecake

Ara :

- Limonlu maden suyu

Akşam :

- Dukan tavuk iskender

Sıvı :

- 2 litre su
- 2 fincan yeşil çay

Spor :

- YArım saat yürüyüş

-çiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiysssssskeeeeeeeeeeeek :56::56::56::56::56::56::56:

MENÜM

Sabah

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin
Domates, salatalık

Ara

Azıcık beyaz leblebi
1 tane portakal

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2 fincan yeşil çay

menümü yazayım bari

sabah
1 dukan pogaça
peynir, 1 haş.yumurta

ara
küçük paket light süt

öğle (15.30 gibi)

2 adet fırında alabalık

ara
(tatlı yaptım kendime )

nescafe,form çay.bol su
kabızlık başladı ben de yaa:( öyle olmasına rağmen bu sabah 400 gr daha eksideydim:)

afiyet olsun menüleriniz çok güzel :1:

Son düzenleme:
MENÜM

Sabah

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin
Domates, salatalık

Ara

Azıcık beyaz leblebi
1 tane portakal

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2 fincan yeşil çay

Afiyet olsun Ebru'cum ..

menümü yazayım bari

sabah
1 dukan pogaça
peynir, 1 haş.yumurta

ara
küçük paket light süt

öğle (15.30 gibi)

2 adet fırında alabalık

ara
(tatlı yaptım kendime )

nescafe,form çay.bol su

Çok güzel afiyet olsun Reyhan abla, bu arada ben kitabı okumadım önemli alıntılar olursa bize de yazar mısın ?
Kabızlık için yeşil çay iç bence bir de gıji bery sorunu direk çözüyor.

-çiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiysssssskeeeeeeeeeeeek :56::56::56::56::56::56::56:

afiyet olsun menüleriniz çok güzel :1:

:1::1:

Back
X