Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

normal kek gibi lezzetli olmasa da o hissi yaşatıyor canım içinde un yok, yağ yok,.
Hissi yaşatması da yeter :9: Dün küçük bir muffin yedim hani yerken zaten kendimi suçlu hissettim doğru dürüst tat alamadım.Birde burda yorumlarda keşke yemeseyin dendi ah ah iyice pişman oldum.En azından siz gönül rahatlığıyla yiyorsunuz.Bende malzemeleri alıp kaçamaklarımı öyle yapacağım :9:

Hissi yaşatması da yeter :9: Dün küçük bir muffin yedim hani yerken zaten kendimi suçlu hissettim doğru dürüst tat alamadım.Birde burda yorumlarda keşke yemeseyin dendi ah ah iyice pişman oldum.En azından siz gönül rahatlığıyla yiyorsunuz.Bende malzemeleri alıp kaçamaklarımı öyle yapacağım :9:

al canım yap sende en azından için rahat olur yerken:1:

Afiyet olsun dukancı Hial :9:Senin menülere laf yok artık.

Eskisi gibi de tatlı istemiyor artık canım ya bugün yapasım geldi de yaptım yoksa hiç istememiştim.

MENÜM
SABAH
Melemen
2 dilim kepek ekmeği
Peynir
Yeşil çay

ÖĞLEN
Yok

ARA
Sütlü kahve
3 kayısı

AKŞAM
Izgara tavuk
Patlıcan salatası
Ayran
Yemeğin üstüne çayımızı içerken eşimi tavlada 5-3 bir güzel YENDİM :60:Keyfim iyice yerine geldi.:9::9:Tabii ki eşimin moreli bozuldu :60::60:

KArnın galibiyetle dolmuş zaten şekerim :1:

Geçen gün burda birisi daha yazmıştı patatesle ilgili. Hatırladın mı Hilal. Hatta sen demiştin patates kısmına bayıldım diye. Eğer doğruysa ben bayram ederim patates için. Çünkü çok seviyorum ama yiyemiyordum.

Hatırladım canım o yoğurtla yiyince gi indeksini düşürüyordu.

turkbayragi.gif
CUMA zayiflama YARIŞMASI 254. ETAP SONUC LİSTELERİ
turkbayragi.gif

turkbayragi.gif
20 NİSAN - 27 NİSAN
turkbayragi.gif

:nazar: BİRİNCİ :nazar: 4.TAKIM :65::65::65:
:nazar: İKİNCİ :nazar: 8. TAKIM :46::46::46:
:nazar: ÜÇÜNCÜ :nazar: 13. TAKIM :81::81::81:

TAKIMIMI KOCAMAN TEBRİK EDİYORUMMMMMMMMMMMMM:16:

Tekrar tebrik ederim kızlar ..

az önce bi öğün daha yaptım.şöyle ki;
-hindi füme 3-4 parça(migrostan aldım.%1 yağ oranı var.polonezi tavsiye ediyolardı dukancılar.bu migrosun kendi ürünü ve polonezle aynı yağ oranına sahip fiyatı da ona göre daha uygundu.tabi yazdığı yağ oranı ne kadar gerçekçidir bilemiyorum.)
-1 bardak light tuzsuz ayran
-light kaşar 2 parça

Yağ oranları çok güzel Reyhan abla ben onlara dikkat edemiyorum ne yazık ki fazla, aslında kasmıyorum da sütümü de light kullanmıyorum ..
Peynirlerde sadece aşırı yağlı olmamasına dikkat ediyorum.

netimde problem var kızlar gidip duruyor sinir oldum

menüm

sabah
1 dilim dukan ekmek
2 haşlanmış yumurta

akşam

dukan beğendi

2 tane dukan kek

Afiyet olsun dukandaşım :1:

Güzel olmuş Ayşe.Hilalin dukan tatlılarından sonra senin de dukan kekine lafım yok.Afiyet şeker olsun:9:

Ben de aynen senin gibi diyordum Hatice dukan yapmazken yapanların menülerine bakınıyordum, sonra azıcık tarifleri denedim, sonra da dedim olmaz böyle ben dukancı olacağım ..

Eskisi gibi de tatlı istemiyor artık canım ya bugün yapasım geldi de yaptım yoksa hiç istememiştim.
KArnın galibiyetle dolmuş zaten şekerim :1:
Ben de aynen senin gibi diyordum Hatice dukan yapmazken yapanların menülerine bakınıyordum, sonra azıcık tarifleri denedim, sonra da dedim olmaz böyle ben dukancı olacağım ..

Senin bu hafta yaptığın dukan yiyeceklerine bayıldım.Yapmalıyım.o zaman görüyorum görüyorum ileride bana bir yol var.Bakimmmm yolun ismi dukan yolu :60::60:

Senin bu hafta yaptığın dukan yiyeceklerine bayıldım.Yapmalıyım.o zaman görüyorum görüyorum ileride bana bir yol var.Bakimmmm yolun ismi dukan yolu :60::60:

Cidden çok güzek ya çok rahat yapıyorum Hatice, ben ilk başta saf proteinlerde sorun yaşıyordum dukana başlamadan arada yapıyordum belki hatırlarsın o zaman çeşidim yokmuş ondan şimdi yapacak bir şeyler buluyorum mutluyum yani böyle ..

Cidden çok güzek ya çok rahat yapıyorum Hatice, ben ilk başta saf proteinlerde sorun yaşıyordum dukana başlamadan arada yapıyordum belki hatırlarsın o zaman çeşidim yokmuş ondan şimdi yapacak bir şeyler buluyorum mutluyum yani böyle ..
Evet valla haklısın.Hergün protein yiyince insan fazlasıyla sıkılıyor.Senin yaptığın Dukan yiyecekleri çok güzel.çeşit bol bende hepsinden yapmak istiyorum canım çekti.Aşeriyormuyum ne :9:

Evet valla haklısın.Hergün protein yiyince insan fazlasıyla sıkılıyor.Senin yaptığın Dukan yiyecekleri çok güzel.çeşit bol bende hepsinden yapmak istiyorum canım çekti.Aşeriyormuyum ne :9:

Ayy ben de aşerme sorunu yaşıyorum sürekli :1:
Şİmdi hamile olsam ne güzel olurdu herkes koştururdu bulmak için :60:
Ama yine çileklerde bakıştık kaldık bugünn

Ayy ben de aşerme sorunu yaşıyorum sürekli :1:
Şİmdi hamile olsam ne güzel olurdu herkes koştururdu bulmak için :60:
Ama yine çileklerde bakıştık kaldık bugünn
:60::60: Güzel olurdu.çileklerle bakıştık deyince aklıma tiramisu ile bakıştığımız 5 gün geldi :60:

Son düzenleme:
Hemen bir bardak su içebilirsin istersen içine limon sık veya yeşilçay yap.Sonra sor bakalım mideciğine birşey istiyormuymuş :60:

Yok canım karnım aç değil belki önümde olsa da zor yerim heralde sadece öyle bir can istemesi başediyorum yani iradem pek güçlendi maşallah ..

Bir taraftan da yeni birhayatı izliyorum ..

Yok canım karnım aç değil belki önümde olsa da zor yerim heralde sadece öyle bir can istemesi başediyorum yani iradem pek güçlendi maşallah ..

Bir taraftan da yeni birhayatı izliyorum ..
İyi seyirler canım.[/B]
:16:HERKESE İYİ GECELER:16:
:16:GÖRÜŞÜRÜZZ:16:

Son düzenleme:
Back
X