- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
Güzel olmuş Ayşe.Hilalin dukan tatlılarından sonra senin de dukan kekine lafım yok.Afiyet şeker olsun
normal kek gibi lezzetli olmasa da o hissi yaşatıyor canım içinde un yok, yağ yok,.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel olmuş Ayşe.Hilalin dukan tatlılarından sonra senin de dukan kekine lafım yok.Afiyet şeker olsun
Hissi yaşatması da yeternormal kek gibi lezzetli olmasa da o hissi yaşatıyor canım içinde un yok, yağ yok,.
Hissi yaşatması da yeterDün küçük bir muffin yedim hani yerken zaten kendimi suçlu hissettim doğru dürüst tat alamadım.Birde burda yorumlarda keşke yemeseyin dendi ah ah iyice pişman oldum.En azından siz gönül rahatlığıyla yiyorsunuz.Bende malzemeleri alıp kaçamaklarımı öyle yapacağım
Afiyet olsun dukancı HialSenin menülere laf yok artık.
MENÜM
SABAH
Melemen
2 dilim kepek ekmeği
Peynir
Yeşil çay
ÖĞLEN
Yok
ARA
Sütlü kahve
3 kayısı
AKŞAM
Izgara tavuk
Patlıcan salatası
Ayran
Yemeğin üstüne çayımızı içerken eşimi tavlada 5-3 bir güzel YENDİMKeyfim iyice yerine geldi.
Tabii ki eşimin moreli bozuldu
Geçen gün burda birisi daha yazmıştı patatesle ilgili. Hatırladın mı Hilal. Hatta sen demiştin patates kısmına bayıldım diye. Eğer doğruysa ben bayram ederim patates için. Çünkü çok seviyorum ama yiyemiyordum.
BİRİNCİ
4.TAKIM
İKİNCİ
8. TAKIM
ÜÇÜNCÜ
13. TAKIM :81::81::81:
TAKIMIMI KOCAMAN TEBRİK EDİYORUMMMMMMMMMMMMM
az önce bi öğün daha yaptım.şöyle ki;
-hindi füme 3-4 parça(migrostan aldım.%1 yağ oranı var.polonezi tavsiye ediyolardı dukancılar.bu migrosun kendi ürünü ve polonezle aynı yağ oranına sahip fiyatı da ona göre daha uygundu.tabi yazdığı yağ oranı ne kadar gerçekçidir bilemiyorum.)
-1 bardak light tuzsuz ayran
-light kaşar 2 parça
netimde problem var kızlar gidip duruyor sinir oldum
menüm
sabah
1 dilim dukan ekmek
2 haşlanmış yumurta
akşam
dukan beğendi
2 tane dukan kek
Eskisi gibi de tatlı istemiyor artık canım ya bugün yapasım geldi de yaptım yoksa hiç istememiştim.KArnın galibiyetle dolmuş zaten şekerim
Ben de aynen senin gibi diyordum Hatice dukan yapmazken yapanların menülerine bakınıyordum, sonra azıcık tarifleri denedim, sonra da dedim olmaz böyle ben dukancı olacağım ..
Senin bu hafta yaptığın dukan yiyeceklerine bayıldım.Yapmalıyım.o zaman görüyorum görüyorum ileride bana bir yol var.Bakimmmm yolun ismi dukan yolu
Evet valla haklısın.Hergün protein yiyince insan fazlasıyla sıkılıyor.Senin yaptığın Dukan yiyecekleri çok güzel.çeşit bol bende hepsinden yapmak istiyorum canım çekti.Aşeriyormuyum ne
Cidden çok güzek ya çok rahat yapıyorum Hatice, ben ilk başta saf proteinlerde sorun yaşıyordum dukana başlamadan arada yapıyordum belki hatırlarsın o zaman çeşidim yokmuş ondan şimdi yapacak bir şeyler buluyorum mutluyum yani böyle ..
Evet valla haklısın.Hergün protein yiyince insan fazlasıyla sıkılıyor.Senin yaptığın Dukan yiyecekleri çok güzel.çeşit bol bende hepsinden yapmak istiyorum canım çekti.Aşeriyormuyum ne
Ayy ben de aşerme sorunu yaşıyorum sürekli
Şİmdi hamile olsam ne güzel olurdu herkes koştururdu bulmak için
Ama yine çileklerde bakıştık kaldık bugünn
Güzel olurdu.çileklerle bakıştık deyince aklıma tiramisu ile bakıştığımız 5 gün geldi
![]()
Hemen bir bardak su içebilirsin istersen içine limon sık veya yeşilçay yap.Sonra sor bakalım mideciğine birşey istiyormuymuş
Hepimiz bir şeylerle bakışıyoruz demek ki
Canım bir şeyler istiyor şu an ama bu konuyu açmayayım burada hiç sonu hoş olmuyor ..
Hemen bir bardak su içebilirsin istersen içine limon sık veya yeşilçay yap.Sonra sor bakalım mideciğine birşey istiyormuymuş
İyi seyirler canım.[/B]
Yok canım karnım aç değil belki önümde olsa da zor yerim heralde sadece öyle bir can istemesi başediyorum yani iradem pek güçlendi maşallah ..
Bir taraftan da yeni birhayatı izliyorum ..
İyi seyirler canım.[/B]HERKESE İYİ GECELER
GÖRÜŞÜRÜZZ
Hilalcim bugün mesajlar kimeydi.Benim kaydettiğim listede en son 27-28 Melek in.29 yok??
Görüşürüz Hatice, iyi gecelerr ..
Hilalcim bugün mesajlar kimeydi.Benim kaydettiğim listede en son 27-28 Melek in.29 yok??
Canım 29'u pazar saymıyoruz zaten, sonraki iki gün Gönül'ün ..
hehehehe.Ya pazar olmuş ben farkında değilim.bilgisayarın köşesine baktım 29 cumartesi zannediyorum
![]()
Mazur gör canım
Görüşürüz canım iyi geceler.
Olur canım öyle şeyler aklımızda bir sürü şey var sonuçta![]()
Görüşürüz canım iyi geceler.