- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
canlarim tesekür ederim..benim diyetisyene gitme amacim zaten ne yeyip yemem gerektigini ögrenmek degil ben zaten herseyi biliyorum benim problemim uygulamada :) kendime hakim olamiyorum bi türlü,kendine bazi seyleri yasakladigim zaman bi kac gün sonra patlama yasiyorum yok hic biseyi yasaklamayim diyorum canimin cektigin azcik yiyeyim bu seferde olmuyor cünkü bi parca aldimmi dibini görene kadar birakamiyorum,benim kendime hakim olmayi ,bir parcayla nefsimi doyurmayi ögrenmem gerek,bendeki belirtiler insülin direncine benziyor ailede seker hastaligi var zaten ben bunlara baktirmak icin gidiyorum ( tabi bunlari almana ne kadar anlatacagim maul :) artik teüeden bacadan anlaticaz biseyler)
laydline evet haklisin keske dikkat etseydim ama su siralar ne azim ne irade diyceksin ozaman ne isin var burda onuda düsündüm ama burda olmasam kontrolümü hepten kaybedip 100e yaklasmaktan korkuyorum sizin hakkiniza girmeye hakkim yok biliyorum ve o yüzden söz verdim haftaya toparlamis olarak gelicem araniza ,bahanelri bitirmis olucam ve pazartesi jiliana basliyorum ins
Bizde seni motive etmek istiyoruz canım. Zaten biliyorsun burdaki en önemli olayımız motivasyon. Hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz. Hepimizin birbirimize karşı sorumluluğu var. Umarım haftaya herşey daha güzel olur ama bence haftayı bekleme şuandan itibaren başla. Geçmiş geçmişte kaldı. Bize ve grubumuza karşı olan sorumluluğunuda unutma lütfen. Biz bir takımız ve aynı şey için savaşıyoruz.