Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ZAYIFLAMA SIRLARI !!!

İlkbahardayız… Malum herkesin derdi yine kış boyunca alınan kilolar. Hadi harekete geçin. Kendinize uygun şok diyet ve alternatif tıp çözümleri aramaya son… Size 10 yıllık deneyimlerime dayanarak, işe yarayan öneriler sunacağım. Bu yazıdaki önerileri gerçekleştirirseniz, stresten uzak bir şekilde kilo verebilir, doğru yiyeceklerle enerjinizi artırabilir, yıpranan cildinizi onarabilir ve en önemlisi selülit oluşumunu engelleyebilirsiniz…

1. Düzenli yemeyi yaşam şekli haline getirin. Gününüzü üç ana ve bir ara öğüne bölün. Yiyeceklerin miktarını bölerek yemek, vücut yağının kolay yakılmasını sağlar.

2. Besinleri yavaş ve dikkatle çiğneyin.

3. Doyduğunuzu hissettiğinizde artık yemeyin.

4. Light ürünler yerine sağlıklı pişirme tekniklerini kullanarak düşük enerjili besinler hazırlayabilir, daha lezzetli yiyeceklerle tanışabilirsiniz.

5. Öğünleriniz arasının en az 4-5 saat olmasına özen gösterin. Yemekte, iki yiyecek arasında 15 dakika zaman bırakın.

6. Yaşamınıza her gün en az 30, en fazla 90 dakika fiziksel aktivite ekleyin. En fazla yağ yakıcı aktivite, açık havada tempolu yürüyüştür.

Teşekkür ederim Gönüll ..

bugünkü kilom: 71.6kg
geçen hafta kaçtım ben .aradım aradım mesajlarda bulamadım.72.9'düm sanırım.her sabah farklı oluyo gramlar kafam karıştı..

bir de mesaj sayısını bildirmek konusunda ben sıkıntı yaşıyorum.adları ezbere bilmiyorum .isimlerle nicklerin bir listesini yapayım bari tek tek sorup..

Reyhan abla 10 gün falan oldu sanırım takıma geleli ( bu arada genelde 2 haftayı doldurmadan listeye almıyoruz ama paylaşımların da azminde çok güzel 2 hafta beklemeye gerek görmedim.) o yüzden 2'ye bölmeye gerek görmüyorum kilonu.
İlk kilonu baz alacağız ..

Listeyi de yazmıştım ben onları not alabilirsin ama bugün yeni listeyi yayınlarım zaten ..

Kızlar bende bir değişiklik yok
GEÇEN HAFTA: 66,6
BU HAFTA: 66,6
GİDEN: 000....:44::44::44:
(EVİN bir köşesinde 66,2 diğer 2 köşede 66,6 çıktı.Bende çoğunluğu ele aldım.:1:)
Bu hafta ayın 4-5i gibi regle olmam gerekiyor onun şişkinliği olduğunu düşünüyorum.
regl olduğum gibi şişkinlik iniyor.Benim regl düzensizdir genelde bakalım bu ay nasıl olacak.Bu hafta katkım olmadı kusura bakmayın.:5:

Olsun Hatice haftaya daha iyi olur ..

günaydınlar..geçen hafta kaçtım ya 58.6 dı sanırım hatırlayamadım..bu hafta 58.8 ..koruma olduköça iyi gidiyor göbeğimde sporcular gibi gamzeler oluştu aynadaki görüntümden oldukça memnunum..ama 57 tam olucak..albüme yani resim ekleyeceğim geçen seneki mavi gömleğimle ve 5 yıl önceki kotuma rahatlıkla sığdığım resmim..farkı anlamak adına gömlek aynı..:34:

Harikasın Derya'cım tebrik ederim ederim seni ..

Günaydın kızlaaarrrr...​

Bu hafta pek beklediğim gibi geçmedi, daha fazla bekliyordum ama 700 gr gitmiş.

Geçen hafta: 92,7
Bu hafta: 92,0

Yine de buna da şükür:nazar:

Eda'cım gayet iyi inşallah haftaya daha iyi olur.
Hilal'cim kilom 77
Bunu başlangıç klosu olarak alalım haftaya da inşallah listeye girerim...

Tamamdır canım nasıl kaçamak yapmışsın sen öyle

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler üzülmesin haftaya daha iyi olur inşallah.

Vee Hilal sabırsızlıkla senin kilonu bekliyorum :9:

Harikasın Derya'cım tebrik ederim ederim seni ..

Eda'cım gayet iyi inşallah haftaya daha iyi olur.

Tamamdır canım nasıl kaçamak yapmışsın sen öyle

Betül'cüm çok fark atmışım ben sana yaaaaa. Amma kaçamak yapmışın :9:

Hadi bakalım biran önce yetiş bana

Yok kızlar sizin yanlışınız var benimki kaçamak sayılmazki bildiğin diyet falan yapmadım ben. Kilo almak isteyenler gibi yedim...

(EVİN bir köşesinde 66,2 diğer 2 köşede 66,6 çıktı.Bende çoğunluğu ele aldım.:1:)
Bu hafta ayın 4-5i gibi regle olmam gerekiyor onun şişkinliği olduğunu düşünüyorum.
regl olduğum gibi şişkinlik iniyor.Benim regl düzensizdir genelde bakalım bu ay nasıl olacak.Bu hafta katkım olmadı kusura bakmayın.:5:
moralini bozma bünyen kilo vermeye alıştırıyor olmalı ..kilo verme işi sabır ve azim gerektiriyor..:9::34:
ZAYIFLAMA SIRLARI !!!

İlkbahardayız… Malum herkesin derdi yine kış boyunca alınan kilolar. Hadi harekete geçin. Kendinize uygun şok diyet ve alternatif tıp çözümleri aramaya son… Size 10 yıllık deneyimlerime dayanarak, işe yarayan öneriler sunacağım. Bu yazıdaki önerileri gerçekleştirirseniz, stresten uzak bir şekilde kilo verebilir, doğru yiyeceklerle enerjinizi artırabilir, yıpranan cildinizi onarabilir ve en önemlisi selülit oluşumunu engelleyebilirsiniz…

1. Düzenli yemeyi yaşam şekli haline getirin. Gününüzü üç ana ve bir ara öğüne bölün. Yiyeceklerin miktarını bölerek yemek, vücut yağının kolay yakılmasını sağlar.

2. Besinleri yavaş ve dikkatle çiğneyin.

3. Doyduğunuzu hissettiğinizde artık yemeyin.

4. Light ürünler yerine sağlıklı pişirme tekniklerini kullanarak düşük enerjili besinler hazırlayabilir, daha lezzetli yiyeceklerle tanışabilirsiniz.

5. Öğünleriniz arasının en az 4-5 saat olmasına özen gösterin. Yemekte, iki yiyecek arasında 15 dakika zaman bırakın.

6. Yaşamınıza her gün en az 30, en fazla 90 dakika fiziksel aktivite ekleyin. En fazla yağ yakıcı aktivite, açık havada tempolu yürüyüştür.​
işte kilo sabitlemem sırrım..üç ana bir ara öğün yapıyorum..ikindide kan şekerim çok oynuyor o yüzden ikindide bir ara öğünüm var ve akşam çok az yememe sebeb oluyor..
güzel bilgiler teşekkürler..:16:
Gunaydin kizlar
Ben de tartildim sabah
Memnunum sonuctan
62.9 ciktim

Haftaya listedeyim tekrar insaalah
Ya hic kilo almamis olarak ya da 100-200 gr vermis olarak:))

Ebru 6lari gormene cok sevindim canim tebrikler
vermiş olarak gel kız ne alması aynı kalması..hadi bakem :9:
Gunaydin ey ahaaliii

Kilo bildirimim
Gecen hafta 57.1
Bu hafta 57.3
Gelen: 200 gr
:44::44:

Nasil oldu anlayamadim genelde wc ye cikip tartilirdim bu sabah cikamadim onun etkisi olabilir mi :44:
tuvalet farkı bence :34:
günaydın kızlar tartılıp geliyim ilk kilomu ben yazıyım sanki çok kilo vermişim gibi:25:
kilom 56.2 geçen haf:25:a kaçtım hatırla:25:mıyorum
canım sıkılıyo ya niye veremiyorum:26:
niye veremiyorsun kilon boyuna göre çok iyide ondan senin yapman gereken bu kiloyu çok oynatmamak kilon aynı kalsa bile incelirsin..ki en çok ihtiyacın olan şeyde bu değilmi gülçincim..:9:
:16:Günaydın Kızlar:16:

Geçen hafta :70, 2

Bu hafta : 69,8

Giden : 0,4 kg

Yavaşladım ama nihayet sonunda 6 lı rakamları gördüm :nazar:
kocaman bir maşallah sana harika gidiyorsun..şu an bile oldukça iyi göründüğüne eminim..:nazar::nazar::46:
dünkü menümü yazıyım
sabah kahvaltı yapmadım gözümden doktora gittmiştim bugün daha iyiyim

-öğle-
-1 kase mercimek çorbası
-2 dilim kepek ekmeği

-akşam-
-4 zeytin
-1 kase yulaflı yoğurt
-biraz peynir

öğün atlama kuzu öğün atlama..bünyen kaldırmıyor sonra..sana bir öneri eczanelerde satılan sarı kantaron hapı var bitkisel onu kullanmanı öneririm ..araştır bi psikolijik sorunlara birebirdir özellikle gebelik sonrası depresyonlarda çok faydası var ki gebelik sonrası depresyon 2 yıl sonra bile çıkabiliyor ..şu an ilaç kullanıyorsun biliyorum ama bunuda raştır doktoruna sor b i bitkiseldir..yan etkisi alışkanlık yapma riski york..solgarı öneririm..:34:ve sana hergün 152 adet inşirah suresi okumanı ısrarla ve özellikle tavsiye ediyorum..

*** 13. Takım 256. Etap ***
angelic2 ( 76.2 / 71.6 / 4.6 / 6.04 % ) yeni üye hedef kilo: 60
Chika ( 92.7 / 92 / 0.7 / 0.76 % )
Elmaliturta: ( 65.9 / / / %)
Eski_bir_masal : ( 57.0 / 56.5 / 0.5 / 0.88 % )
LaydLiNe: ( 70.2 / 69.8 / 0.4 / 0.57 % )
Mumu85: ( 72.5 / / / % )
Mutedeyyin: ( 67.5 / / / % )
TadLi : ( 57.1 / 57.3 /-0.2 / -0.35 % )
UcukMavi ( 63.7 / / / %)
UZAYIM ( 66.6 / 66.6 / 0.0 / 0.0 % )
13. Takım Ortalaması : %

Günaydın kızlaaarrrr...

Şimdi eltime kahve içmeye iniyorum :1: gelince okurum geçmişi ve bugünü​
Tebrikler canım,daha ne olsun.:nazar:
Eee ben de kilomu söyleyeyim bari 56.5 ... :52:
TEBRİKLLLLLEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRR:nazar::nazar::nazar: maşallah.
:46::46:

Tebrikler Hilal'cim harikasınnnnnnnnn :nazar:

UcukMavi ( 63.7 / / / %)

Ayşe abla seni tebrik ediyorum özellikle. Süpersin :nazar:

Biz harika bir takımız :16:

Son düzenleme:
UcukMavi ( 63.7 / / / %)

bravo takımımıza..:nazar::46:
MÜTİİİİİİİ nerdesin kız gel yaz hele..:9:

04/05/2012 msj sayimi

Ladyline 14
Eski bir masal 35
Tadli 0
Uzayim 29
Chika 0

aysecig 0
muti 0
turta 10
Reyhan abla 0
ucukmavi 17

Tebrikler Hilal'cim harikasınnnnnnnnn :nazar:

Ayşe abla seni tebrik ediyorum özellikle. Süpersin :nazar:

Biz harika bir takımız :16:

Teşekkür ederim ebru'cum beklemiyordum bu hafta hiç 57 korkum vardı biliyorsun ..

Ayşe abla mükemmel ama hak etti kesinlikle..

:nazar::nazar::46::46:bravo Hilal..:46:
benide gaza getir yav..:17:çok asılmadan devam ediyorum..azcukta şımardım sabit kalınca ve çoğu kıyafetime girince rahatım ..:1:
resmime baktınmı..:34:

Hemen bakıyorum Derya'cım gel hadi beraber şöyle son biraz daha kiloları verelim de kapatalım Derya'm bu kilo konusunu ..

04/05/2012 msj sayimi

Ladyline 14
Eski bir masal 35
Tadli 0
Uzayim 29
Chika 0

aysecig 0
muti 0
turta 10
Reyhan abla 0
ucukmavi 17

Eline sağlık Ayşe'cim ..

Deya'cım rresmine baktım da maşallah yahu 2 çocuk annesi bir de ..
Alt tarafın nasıl ince senin öyle hadi o 1.5- 2 kg da gitsin belden iyice bir süper ol ..
Bu hafta yapalım hadi beraber ..

kızlar çarşamba günü kilom 67.8 idi.annemlerdeyim şu an.hiç iyi değilim.annemlerdeyim 2 gündür burdayım.izin istiyorum bir süre.giremiyorum çünkü

tebrikler hilalacim 57 nin altını gördün
reglden kaynaklı olabilir canım bozma moralini.

Günaydın kızlaaarrrr...

Şimdi eltime kahve içmeye iniyorum :1: gelince okurum geçmişi ve bugünü​

tebrik ederim cnm
Gunaydin ey ahaaliii

Kilo bildirimim
Gecen hafta 57.1
Bu hafta 57.3
Gelen: 200 gr
:44::44:

Nasil oldu anlayamadim genelde wc ye cikip tartilirdim bu sabah cikamadim onun etkisi olabilir mi :44:
wc den kaynaklı olabilir cnm

:16:Günaydın Kızlar:16:

Geçen hafta :70, 2

Bu hafta : 69,8

Giden : 0,4 kg

Yavaşladım ama nihayet sonunda 6 lı rakamları gördüm :nazar:

tebrikler 6 lı rakamlar için ebrucum:nazar:

gecen hafta 63,7
bu hafta
63,2

giden 0,5

haftaya büyük ihtimalle reglim başlar haftaya 500 gr verirsem süper olur