Ayy korkarım ben böyle şeylerden.Sen dua etmeye devam et.Birde korku filmi gibi şeylerden uzak dur benceya kızlar öyle acaip rüyalar gördüm ki sabah dehşete düşmüş bir şekilde uyandım rüyamda annemin arkadası yanında bir kızla bizimeve geliyor çiçek gibi hediye getiriyor ondan sonra annem birkaç arkadasım evdeyiz herkesin içine cin giriyor ve gözleri simsiyah oluyor ben de durmadan ayetel kursi okuyorum ben okudukca cin işte annemin içinden çıkıp arkadasımın içine giriyor tekrar okuyorum falan ama bu kesintisiz 10 kez oldu aynı rüyada uyandıgımda hala ayetel kursü okuyordum kendi kendime çok korktum yaa ne anlamı olabilir acaba ben hep dua okuyup yatan insanım birde böyle şeyler hiç görmezdim ben hala tüylerim diken diken o yüzden sabahın köründe uyandım ya yoksa saat 9 larda buraya nerde gelip yazı yazıcam ben pireler ucusur o saatte bende![]()
![]()

Öyle olduğunu duymuştum Hilalcim de ızgaraydı ve yağ kısımlarını yemiyorum atıyorum,öyle olunca sıkıntı yapmadım.Ama yinede bundan sonra biraz daha dikkat ederim.
Hatice'cim afiyet olsun gayet güzel yalnız pirzola en yağlı etmiş .. .
Geçmiş olsun canım.Önemli olan sağlık ileride beraber gidersiniz.Bu arada sporunu gördüm.Bizim şimdi arkadaşlarımız gelecek spor biraz geç vakte kaldı ama bir kısmını Jillian hariç yaptım.Gece yaptıklarımı bildiririm.kizlar benim moralim cok bozuldu
büyük oglum kresle birlikte dün geziye gitmisti cuma günü döneceklerdi 1 saat kadar önce bakicisi aradi ,hastalanmis yavrum mikrop kapmis atesi varmis,doktora götürmüsler ilac vermis esim biraz önce almaya gitti 85 km yol var..
hastalandigniada üzüldüm ama Allahin izniyle gecer ins ama en cokda yavrumun hevesi kursaginda kaldi ona üzlüyorum cokda hassastir kimbilir ne yapiyo simdi orda![]()
diyete gelince sabah kahvaltimi yaptim
biraz öncede sporumu yaptim ( uzayima duyurulur :) )
simdide cilek ve haci bektasi üzmü yedim biraz ben ögleden sonra aksama kadar bisey aramiyorum ama sabahla ögle arasi migdem kaziniyo o yüzden ara yapiyorum aslinda istemiyorum ama en iyisi vücudu dinlemek zorlamaya gerek yok..
İnşallah çok güzel haberler alırsınız canım.Hadi hayırlısı bakalım.
Sorma Ayşe'cim ya ama öyle olmasını istediğim için mi bilmiyorum ama cuma güzel bir haber alacakmışız gibi hissediyorum.
Tayin belli olsun bakalım 1 hafta 10 gün sonra da sevdiceğim gelmeyi düşünüyor.
Ya canımız sıkkın olur moral olur ya da ev bakarız şimdiden ..