Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

özel ya belki olur mutlak araştır cnm evlendikten sonra daha zor tayin görüyorsun her gittiğin yerde imkan olmuyor.araba ucuz ama almak sonra gelirken tekrar satmak sıkıntılı.özel eşyan ve mutfak eşyası götürüyorsun,halı,kilim,battaniye,yorgan vs. ne kadar çok şey götürebilirsen o kadar iyi.oradan alırım diyorsun ama fiyatlar farklı ve zaten götürdüğün halde eksik alınacak bitmiyor hiç.ayrıca ptt kargo, aspos diye geçiyor buradan da gönderiyorsun kırılmayacak eşyalrını mesala büyük parçaları posta ile gönderin.

Haklısın Ayşe'cim araştıracağım bu konuyu mutlaka.
Hadi ya ben mytfak eşyaları da oradan alınır diyordum çok büyük bir fark mı var hani burada da mecburen yeni alınacak ya o yüzden ?
Öyle yapalım o zaman biz uff ya.
Öyle yemek takımıymıi falan pahalı şeyler almaya gerek yok diye düşünüyorum günlük kullanılacak orada bizi idare edecek şeyler yeterli olur heralde.
Ayşe'cim kıbrıs olunca normal zamandan daha mı erken oluyormuş ne zaman gidiliyor biliyor musun ?

yarıyıl sistemi uygulayan yükseköğretim kurumlarında her yarıyıl başında ve dersler başlamadan önce geçiş için başvurulan fakülte yönetim kurullarının kararı ile yapılır.

Madde 3 Her bölüme geçiş kontenjanı Yakın Doğu Üniversite Senatosu tarafından belirlenir.

Madde 4 Öğrenci geçiş başvurusunu, üniversiteye ders yılı veya yarıyılın başlamasından 10 gün öncesine kadar yapmak zorundadır.

Madde 5 Merkezi Açık Yükseköğretimden Yakın Doğu Üniversitesi’ne yatay geçiş yapılamaz.

Madde 6 Aynı üniversite içinde fakülte ve bölümler arasındaki yatay geçişler, üniversite yönetim kurullarınca bu yönetmelik çerçevesinde düzenlenir.

2 yıllık bir programdan mezun olan KKTC uyruklu öğrenciler ilgili Fakülte Kurulu veya Okul Kurulunun kararı ile 4 yıllık programlara alınabilirler. Başvuru şartları ve gerekli belgeler için lütfen Öğrenci İşleri Müdürlüğüne başvurunuz.

alttan ders ile ilgili bişey yazmıyor bence mutlaka görüş okuldaki hocalarına danış.ileride evliyken ayrı kalmak daha zor ayrı kalmayalım diye buna dayanamadığımızdan bulunduğum yerden başka üniversitey başvuramıyorum formasyon için tek üniv.de sansım olmuyor.

porselen türü şeyleri oradan alırsın cnm.tencere tava,çaydanlık falan götür ama.ben 3 lü tancere götürmüştüm hediye gelenlerden.çeyizimden hiç bir eşyamı götürmedim beni orada idare edebilecek şekilde götürdüm.halıları annenin kayınvalidenin kullanmadığı küçük halılardan götür.yeni birşey pek götürme hiç olmasın.

canım temmuz ayındadır büyük ihtimalle

yarıyıl sistemi uygulayan yükseköğretim kurumlarında her yarıyıl başında ve dersler başlamadan önce geçiş için başvurulan fakülte yönetim kurullarının kararı ile yapılır.

Madde 3 Her bölüme geçiş kontenjanı Yakın Doğu Üniversite Senatosu tarafından belirlenir.

Madde 4 Öğrenci geçiş başvurusunu, üniversiteye ders yılı veya yarıyılın başlamasından 10 gün öncesine kadar yapmak zorundadır.

Madde 5 Merkezi Açık Yükseköğretimden Yakın Doğu Üniversitesi’ne yatay geçiş yapılamaz.

Madde 6 Aynı üniversite içinde fakülte ve bölümler arasındaki yatay geçişler, üniversite yönetim kurullarınca bu yönetmelik çerçevesinde düzenlenir.

2 yıllık bir programdan mezun olan KKTC uyruklu öğrenciler ilgili Fakülte Kurulu veya Okul Kurulunun kararı ile 4 yıllık programlara alınabilirler. Başvuru şartları ve gerekli belgeler için lütfen Öğrenci İşleri Müdürlüğüne başvurunuz.

alttan ders ile ilgili bişey yazmıyor bence mutlaka görüş okuldaki hocalarına danış.ileride evliyken ayrı kalmak daha zor ayrı kalmayalım diye buna dayanamadığımızdan bulunduğum yerden başka üniversitey başvuramıyorum formasyon için tek üniv.de sansım olmuyor.

porselen türü şeyleri oradan alırsın cnm.tencere tava,çaydanlık falan götür ama.ben 3 lü tancere götürmüştüm hediye gelenlerden.çeyizimden hiç bir eşyamı götürmedim beni orada idare edebilecek şekilde götürdüm.halıları annenin kayınvalidenin kullanmadığı küçük halılardan götür.yeni birşey pek götürme hiç olmasın.

canım temmuz ayındadır büyük ihtimalle

Canım benim çok teşekkür ederim buradaki hocalarım değil de sevdiceğime söyleyeyim o oradaki arkadaşlarına bir söylesin direk öğrenci işleriyle falan birisi konuşabilirsek net bilgi alalım ücretleri de bir öğrenelim uçuk bir şey değilse 2 sene oradayken halledelim dediğin gibi ..

Tamam o zaman öyle çok iyi şeyler götürmüyorum günlük sıradan kullanılabilecek şeyler ..
Ohh rahatlıyor içim yavaş yavaş şu babamın tepkisini de bir görsek çok iyi olacak ..

Normalde temmuzun ortasında ilişiğimi keserim diyordu ama kıbrıs için olunca haziran 15 gibi duymuş tabi net bir bilgisi de yok ama ne kadar geç kesilirse o kadar iyi tabi bizim için.

Canım benim çok teşekkür ederim buradaki hocalarım değil de sevdiceğime söyleyeyim o oradaki arkadaşlarına bir söylesin direk öğrenci işleriyle falan birisi konuşabilirsek net bilgi alalım ücretleri de bir öğrenelim uçuk bir şey değilse 2 sene oradayken halledelim dediğin gibi ..

Tamam o zaman öyle çok iyi şeyler götürmüyorum günlük sıradan kullanılabilecek şeyler ..
Ohh rahatlıyor içim yavaş yavaş şu babamın tepkisini de bir görsek çok iyi olacak ..

Normalde temmuzun ortasında ilişiğimi keserim diyordu ama kıbrıs için olunca haziran 15 gibi duymuş tabi net bir bilgisi de yok ama ne kadar geç kesilirse o kadar iyi tabi bizim için.

canım asker,polis çoçuklarına burs veriyorlar yarı yarıya asker eşine de veririler herhalde:1:

canım asker,polis çoçuklarına burs veriyorlar yarı yarıya asker eşine de veririler herhalde:1:

Çok güldüm ben buna ya dimi :60:
Ayşe'cim aklımda o kadar soru var ki siz tecrübelisiniz diye size soruyorum peki biz nikah tarihini yaz döneminde hemen alabilir miyiz düğünden önce yaparsak hem lojmanlar için hem de tazminat için iyi olacak.
Acaba 2 ayda yazın düğün yeri bulunur mu ?

MENÜM

Sabah

İki dilim tam buğday ekmeği arası sucuklu tost
2 tane haşlanmış yumurta
5 tane yeşil zeytin
Domates, salatalık

Öğle

1 kase sütlü nesfit

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2 litre su

menün güzel olmuş cnmm da ben ne zaman nesfit falan yesem daha cok acıkıyorum tatlı oldugundanmıdır nedir

:56:MENÜM:56:
SABAH+ÖĞLEN
Dukan krep
Domates,salatalık
Kavrulmuş soğan
Haşlanmış yumurta
1dilim de ekmek
Biraz abarttım farkındayım dün akşam 5 te yemek yemiştim çok acıkmışım.

ARA
1 elma

AKŞAM
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata

:8:SPORUM:8:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
Yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]45 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Akşam arkadaşlara gideceğiz.Maçta var.Ne zaman gelirim bilmem haberiniz olsun.Gelince bel hareketi ve twester vb. yapmayı düşünüyorum bakalım artık.
:16:Görüşürüz.:16:

afiyet olsun cnmmmmm güzel olmuş

Ayy ben menülerimi niye yazmıyorsam ..

Dün :

sabah :

- 1 bardak süt

Akşam :

- 3 köfte
- 1 dilim dukan ekmek
- 1 kaşık yoğurt

( Malum aşırı gergin bir gün geçirdim ancak bu kadar oldu )

Bugün :

Sabah :

- 1 bardak zero ( çok saçma oldu ama o an stresimi giderecek bir şeye ihtiyacım vardı bu konuları konuşarak uyandık.)

Akşam :

- 2 tane burger köftesi
- 1 dilim dukan ekmek
- 1 kaşık yoğurt

Bugün ise sabah yine aynı şekilde uyandık ama konuştuktan sonra akşam sürekli tatlı yiyesim vardı abur cubur vs.
Onları yiyemeyince başka bir şey de yemek istemedim.
Şu gerginlikle biraz menülerim saçma olabilir ama kesinlikle kilo aldıracak şeyler yemeyeceğim.
Olabilecek en kısa zamanda hedefimin de altına inmek istiyorum şöyle 51-52 olabilir.

hilalim o nası menüler kız yeni gelin :60: :60:

ben de bugunkü menünü yazıp çıkıyorum kızlar mesaj sayıları bana atılıyor unutmayın

sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
peynir
salatalık

öğlen
1 bardak sütlü nescafe

akşam
1 tabak börülce yemegi
salata

ben de bugunkü menünü yazıp çıkıyorum kızlar mesaj sayıları bana atılıyor unutmayın

sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
peynir
salatalık

öğlen
1 bardak sütlü nescafe

akşam
1 tabak börülce yemegi
salata

sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
peynir
salatalık

öğlen
1 bardak sütlü nescafe

akşam
1 tabak börülce yemegi
salata

Afiyet olsun turtam gayet güzel olmuş ..

:60: farkettim canımmmmmm

:60:60:

Mesaj sayımlarını alıntılayamamışım o nedir öyle kızlarrr :47:

Çok güldüm ben buna ya dimi :60:
Ayşe'cim aklımda o kadar soru var ki siz tecrübelisiniz diye size soruyorum peki biz nikah tarihini yaz döneminde hemen alabilir miyiz düğünden önce yaparsak hem lojmanlar için hem de tazminat için iyi olacak.
Acaba 2 ayda yazın düğün yeri bulunur mu ?

canım en kolay nikah tarihi ama yer bulmak zor olabilir

Kızlar eğer bir aksilik çıkmazsa ayarlayabilirlerse yarın halamlar babamla konuşacak bakalım tepki ne olacak :18:
Ben bile heyecanlandım.Güzel haberleri bekliyoruz.
Ayy ben menülerimi niye yazmıyorsam ..

Dün :

sabah :

- 1 bardak süt

Akşam :

- 3 köfte
- 1 dilim dukan ekmek
- 1 kaşık yoğurt

( Malum aşırı gergin bir gün geçirdim ancak bu kadar oldu )

Bugün :

Sabah :

- 1 bardak zero ( çok saçma oldu ama o an stresimi giderecek bir şeye ihtiyacım vardı bu konuları konuşarak uyandık.)

Akşam :

- 2 tane burger köftesi
- 1 dilim dukan ekmek
- 1 kaşık yoğurt

Bugün ise sabah yine aynı şekilde uyandık ama konuştuktan sonra akşam sürekli tatlı yiyesim vardı abur cubur vs.
Onları yiyemeyince başka bir şey de yemek istemedim.
Şu gerginlikle biraz menülerim saçma olabilir ama kesinlikle kilo aldıracak şeyler yemeyeceğim.
Olabilecek en kısa zamanda hedefimin de altına inmek istiyorum şöyle 51-52 olabilir.
Bu nasıl menü enteresan .Helede sabah sabah kola.Neyse stresli günlerin es geçiyorum seni:60:

Galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorumm :46:

:47:OFFFFFFF PUFFFFFFFFFF :47:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27:

sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
peynir
salatalık

öğlen
1 bardak sütlü nescafe

akşam
1 tabak börülce yemegi
salata
Afiyet olsun canım az ve öz olmuş.

Maçta da yenildik.offfff.:47: Eve geldim kendimi spora vurdum :60:
:8:BUGÜNKÜ SPORUMUN TAMAMI:8:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]Koşo bandında
yürüyüş
[/TD]
[TD="align: center"]Twester[/TD]
[TD="align: center"]Yan bel[/TD]
[TD="align: center"]Göğüs
hareketi
[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı
hareket
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]45 dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar giremedim bugün hiç.çok yorgunum .açık lise sınavlarında görevliyim.yarında sabahtan akşama okulda olucam.
nasılsınız..
hilal gelin mi edicez seni noluyozz..hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah canım.
menümü yazıp yatıcam her bi yerleem ağrıyo:)
sabah
yarım dukan ekmek bi parça peynir

öğle
bikaç parça tavuk şiş
1 kutu zero

akşam
tavuk gene fırında bu kez
ayran
4 acıbiber turşu
lorlu krep

yeşil çay vs

Canlarım dün gelemedim. Malum şampiyon olduk. (Geçmiş olsun Hatice'cim.) Dün gezdik dolaştık doya doya şampiyonluğu kutladık. Sesim çıkmaz oldu şuan. Bugünde anneler günü, bütün annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.:16:

Bende anneme sürpriz yapmak için birazdan yola çıkıyorum. Yaklaşık 3 saat uzaklıkta oturuyor. Haberi yok geleceğimizden. Büyük sürpriz olacak. Şimdi çıkıyorum ben kocaman öpüyorum hepinizi. Gelince görüşürüz inşallah. Büyük ihtimal akşama dönerim. :16:

Back
X