Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım bilmiyorum ama eğer çok olmuş falan derse sevdiceğim bırakırım 55te ben stresle kilo alırsam diyorum açıkçası ama bakalım biraz daha versem iyi olur diye düşünüyorum ..

Bundan sonra mümkün oldukça bin bacak hareketini tamamlamayı düşünüyorum kiloyu olmasa da sıkılaşmayı etkiler heralde.

Zaten sadece menü paylaşalım gidelim gibi bir durumla listede olunmaz bakalım bu hafta genel olarak inceliyorum durumları ..

HAtice'cim gerçekten ben de takımın halinden çok şikayetçiyim motivasyonu çok etkileyen bir durum çünkü ..
Evet gerçekten öyle.Yenilen yemekleri ,sporu falan görünce insan daha çok motive oluyor.Ama bu aralar nedense kimse girmiyor.Pek aktif değil.Yeni arkadaşlar da gelseydi biraz sohbet ederdik.Sadece menü paylaşalım gidelim gibi bir düşünce kötü oluyor.

:56:MENÜM:56:
SABAH
Peynirli dukan krep
Domates,salatalık
Biraz kavrulmuş biber
Yeşil çay

ÖĞLEN
2 haşlanmış yumurta

ARA
1 avuç leblebi,üzüm

AKŞAM
1 tabak yeşil mercimek yemeği

:8:SPORUM:8:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
Yürüyüş
[/TD]
[TD="align: center"]Twester[/TD]
[TD="align: center"]Yan bel[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı hareket[/TD]
[TD="align: center"]Göğüs hareketi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30dk[/TD]
[TD="align: center"]45dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben de menümü yazayım ..

Sabah :

- 2 haşlanmış yumurta
- Lor peynir

Akşam :

- Az tavuk
- 2 minik domates
- 1 bardak zero

Sıvı :

- 1 bardak form çay
- 2 bardak yeşil çay
- 2 litre su

Spor :

- 1000 tane bacak hareketi

menününüzle sporunuz cok güzel olmus da hilalim 1000 tane nasıl yapıyorsun kız :53::53: kaçarlık setler yapıyorsun

Canım bilmiyorum ama eğer çok olmuş falan derse sevdiceğim bırakırım 55te ben stresle kilo alırsam diyorum açıkçası ama bakalım biraz daha versem iyi olur diye düşünüyorum ..

Bundan sonra mümkün oldukça bin bacak hareketini tamamlamayı düşünüyorum kiloyu olmasa da sıkılaşmayı etkiler heralde.

ay hilalim o koşuşturmada ne kilo alması kız üste kilo verirsin

Turtam 100'er setli yapıyorum eğer çok yorulursam sonlara doğru 50'ye iniyorum sevdiceğim telefonda sayıyor bazen ..
Tartılma tartılma iyi yapıyorsun ben yarın tartılmayı düşünüyorum :17:
İzinli mi yazsak aynı mı seni acaba ..

HAtice'cim o yoğunlukta bile biliyorum sevdiceğim hemen otur bir yerde karnımızı doyuralım aç kalma diyecek bana elime çikolataları tutuşturacak ama dedim bak bu dönemde yapma ben yiyecek olursam sen durdur tamam dedi bakalım .
Nişan elbisesi dar olursa basenim çıkmasın diye ikna ettim :1:

14 - 15 Mayıs : Laydline
16 - 17 Mayıs : Mumu85
18 - 19 Mayıs : Tadli
21 - 22 Mayıs : UcukMavi
23 - 24 Mayıs : Uzayım

ay bugün baya bi canım sıkkın benim kızlar yaa..
100 tl yi okulda düşürmüşüm.:( hırkamın cebine koymuştum ..
kızımın öğretmeniyle bi konuda bi türlü anlaşamıyoruz ona da çok canım sıkıldı..
oğlum sınava girecek ama aylardır dersaneye uğramıyo kitap kapağı açmıyo.ex eşimle hergün problem yaşıyoruz çocuklarla ilgil..ayy bugün göçtüm hakkaten ben..

iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız bakalım..
hilalcim sen geldin ama birşey demeden gittin bende merak edip peşinden geldim :)

kızımın öğretmeniyle bi konuda bi türlü anlaşamıyoruz ona da çok canım sıkıldı..
oğlum sınava girecek ama aylardır dersaneye uğramıyo kitap kapağı açmıyo.ex eşimle hergün problem yaşıyoruz çocuklarla ilgil..ayy bugün göçtüm hakkaten ben..

çok üzüldüm...oğlun(uz) ne sınavına girecek?bende sınava hazırlanıyorumda öğrenci merakı işte :)

menümü yazayım bari
yürüyüş ve parkta hareketler

sabah
dukan krep
peynir

öğle
peynir, yoğurt

akşam
tavuk
yoğurt
dukan ekmek
bi de bu akşam kızımın okuldan kalan tostunun kalanını yedim.neden yedim bilmiyorum ama yedim işte..

ünv.sınavına canım.önceki yıl uludağ elektronik müh.yarım dönemde beğenmeyip bırakıp geldi.şimdide çalışmıyo çok üzülüyorum..

canım ne diyeceğimi bilemedim :( inş. kısa sürede aklını başına toplar...bu arada öğetmensiniz galiba branş nedir?:)

hello bebekler gecmise baktım amma alıntı yapılacak pek bişide olmamış

ebrum geçmiş olsunn dinlen biraz regl agrında vardır simdi

hilalim üni olayına sevindim ya bak yavas yavas yoluna girecek demek ki herşey

ben de yarın doktora gidicem onun stresi var :52::52::52::52::52: su ben olayım aradan cıksada rahatlasam diyorum

Çok teşekkürler Turticim. Sanada şimdiden geçmiş olsun. Umarım zor bir operasyon olmaz. Gerçi zor olmadığını biliyorum ama stres yapma sakın.

Ebru'cum çok memnun değil tabiki ama istemeden de olsa tamam dedi babamı ikna etmek için uğraşacak ..

Not aldım Ebru'cum ..

Geçmiş olsun Ebru'cum ..
Ebru'cum inşallah tamam derler Ebru'm artık ya korkuyorum :14:

Afiyet olsun Ebru'cum ..

Çok teşekkürler Hilal'cim. Benim içimden bir ses herşeyin yolunda gideceğini söylüyor. Umarım hiç bir problem çıkmadan bu iş halledilir.

:56:MENÜM:56:
SABAH
Peynirli dukan krep
Domates,salatalık
Biraz kavrulmuş biber
Yeşil çay

ÖĞLEN
2 haşlanmış yumurta

ARA
1 avuç leblebi,üzüm

AKŞAM
1 tabak yeşil mercimek yemeği

:8:SPORUM:8:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels
[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
Yürüyüş

[/TD]
[TD="align: center"]Twester
[/TD]
[TD="align: center"]Yan bel
[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı hareket
[/TD]
[TD="align: center"]Göğüs hareketi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30dk
[/TD]
[TD="align: center"]45dk
[/TD]
[TD="align: center"]100
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Afiyet olsun Hatice'cim. Menülerinde kahveyi görmeyince ayrı bir mutlu oluyorum ben. Harikasın. Sporunda öyle :nazar:

Kızlar bu arada 2 haftada 55' inmeyi planlıyorum sonra 1 hafta izinde koruyup 2-3 haftada da 52-53 olmak istiyorum ..

Hilal'cim abaratma bence. Zaten BMI yerlerde geziyor senin. Eminim bu halinle hem nişan elbisesi, hem de gelinlik süper olacak. Çok zayıf oluncada güzel olacaksın diye bir kaide yok. Lütfen 55 son olsun. Yoksa kormaya başlayacağım senden hastalandın mı diye.

Ben de menümü yazayım ..

Sabah :

- 2 haşlanmış yumurta
- Lor peynir

Akşam :

- Az tavuk
- 2 minik domates
- 1 bardak zero

Sıvı :

- 1 bardak form çay
- 2 bardak yeşil çay
- 2 litre su

Spor :

- 1000 tane bacak hareketi

Afiyet olsun canım. Zero haricinde menün çok güzel. Bu günlerde senin zero artmaya başladı. Her menüde var.

Ayy ablam benim yaaaaa. Allah yardımcın olsun. Zor durumlar umarım biran önce düzelir herşey. Çocukların dertleriyle uğraşmak zor.

menümü yazayım bari
yürüyüş ve parkta hareketler

sabah
dukan krep
peynir

öğle
peynir, yoğurt

akşam
tavuk
yoğurt
dukan ekmek
bi de bu akşam kızımın okuldan kalan tostunun kalanını yedim.neden yedim bilmiyorum ama yedim işte..

Afiyet olsun ablacım harika bir menü olmuş. Tostuda takma kafana arada bir olur.

Turtam 100'er setli yapıyorum eğer çok yorulursam sonlara doğru 50'ye iniyorum sevdiceğim telefonda sayıyor bazen ..
Tartılma tartılma iyi yapıyorsun ben yarın tartılmayı düşünüyorum :17:
İzinli mi yazsak aynı mı seni acaba ..

HAtice'cim o yoğunlukta bile biliyorum sevdiceğim hemen otur bir yerde karnımızı doyuralım aç kalma diyecek bana elime çikolataları tutuşturacak ama dedim bak bu dönemde yapma ben yiyecek olursam sen durdur tamam dedi bakalım .
Nişan elbisesi dar olursa basenim çıkmasın diye ikna ettim :1:

hmmmm ay bilemedim ki hilalim 2 hafta izin alsam mı diye düşündüm bende bugün gene giricem tabide sadece bu aralar tartılmak istemiyorum bir iki hafta cünkü ne zaman tartılsam 100 gr bile fazla cıksam moralim bozuluyor oda beni kötü etkiliyor :47::47: en iyisi 2 hafta izin alayım ben 2 haftadan sonraki cuma gireyim listeye

ayy 100 lirada az para degilmiş ama olacagı varmış demek ki ablacım yaw oglunu işe soksana reyhan abla bir işe girip çalışsın eşşek gibi de üni okumamanın ne demek oldugunu anlar o zaman kaldıki artık üni mezunları bile zor iş buluyor ne güzel bölüm kazanmış hiç bırakılır mı aklı basına gelsin çalışsında

iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız bakalım..
hilalcim sen geldin ama birşey demeden gittin bende merak edip peşinden geldim :)

hoşgeldin iidir sen nasılsın :1::1:

Back
X