Dene bakalım.Şu aralar dukan krep takılıyorum ekmek yemiyorum.Sıkılınca bende yaparım.Yeni bir tarif deniyorum kızlar dukan ekmeği için 2 kaşıktan 10 tane dukan ekmeği çıktı bakalım nasıl olacak ..
Ben buna bayıldım valla.Ben o zaman çoooooooookkkkkkkkkkkkk zayıfımAslında sıfır beden
Bu aralar bir hayli kilo alan ve tartılarak bunu doğrulayan annem olaya noktayı koyuyor: "Bir buçuk kilo yemek yedim, onu çıkar, bir buçuk kilo kıyafetlerimi çıkar, yarım kilo ayakkabılarımı çıkar, 8 bardak su içmiştim..." Gerisini gülmekten dinleyemedim...

Afiyet olsun canım.Sen bacaklarına fazla yüklendin.Daha az yap canım.Sen de benim gibi yapmadık mı hiç yapmıyoruz başlayınca abartıyoruzMenümü de yazayım ..
Sabah :
- 1 bardak süt
Ara :
- Sade türk kahvesi
Ara :
- Tadına bakmak için parmak ucu kadar dukan ekmek
Akşam :
- Dukan mantımsı bir şey
Sıvı :
- 2 litre su
- 2 fincan yeşil çay
- Maden suyu içmedim ama içeceğim.
Spor :
- Leslie ile 2 mil
- 600 bacak hareketi ( 1000'e tamamlayacağım )

Merhaba Ayşe.Nasılsın.Eşyaları toparlamaya başlamışsındır sanırım.merhaba kızlar dünden beri bağlatım yok yeni yaptılar inş. yine gitmez kafayı yedim dünden beri
Kıyamaaaaammm.Okulda internet vardı.Eve geldim yok:44:Oturdum film izledim
Hoşgeldin Haticeee ..
Kendim yazdım kendim okudum![]()

Güzel hareket ama ben o topu nerden bulacağım şimdi.Yarın çocuklar okul bahçesinde oynarken bir topu alıp kaçsam olur mu acabaBacaklarımı hissetmiyorum kızlar.
Bugün kendimi hissederken baktım iç bacaklarımda fazlalık var.
Aklıma geldi sonra normal spor yaparken çalışmazmış iç bacaklar ondan en zor sıkılaşan bölümmüş.
Bununla ilgili de bir egzersiz var.
Otururken bacaklarımızın arasına küçük bir topu alıp sıkıp bırakıyoruz.
Bacak hareketlerime bunu da ilave ediyorum.