Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kilo çizelgesinin rakamını nasıl değiştireceğim bileniniz varsa yardımcı olsun hani kilo verdimde o bakımdan motive edeyim kendimi:)

Daha öncekini yaptığın yerden değiştireceksin. Eskiden kayıtlı kalıyordu. Şimdi yeniden yapman gerekiyor. 97 olan yeri şimdiki kilonu yazarsın.

Daha öncekini yaptığın yerden değiştireceksin. Eskiden kayıtlı kalıyordu. Şimdi yeniden yapman gerekiyor. 97 olan yeri şimdiki kilonu yazarsın.

sil baştan yani anladım canım sağol. yarın değiştirirm artık.
bende çıkayım artık yarın görüşürz inşallah kendine iyi bak yat dinlen bir güzel.
iyi geceler.

Canlarım bende çıkıyorum artık. Umarım yarın tartıda herkes istediği sonuçtan daha fazlasını görür inşallah. Herkese iyi geceler kocaman öpücükler :16:

Kizlar eve yeni geldim
Gecmisi okuyayim bir, neler konustunuz bakalim:))

MEnumu yazayim once

Sabah

2 kofte, 1 haslanmis yumurta, yarim dilim beyaz peynir

Ogle
4 kofte
Biberli naneli yogurt
Yarim dilim peynir

Aksam
Tavuk sis
Ayran

Hilalcim insallah cok iyi gecer babanla konusmaniz
Stres yapma ama simdiden, sen kafanda 40bin sey de dusunsen her sey olacagina varacak
Sen iyi seyler dusunup, tevekkul et ve dua et bol bol icin rahatlar

Kizlar hepinizin menusu cok guzel olmus afiyet olsun herkese
Ebrucum cok istisnai bir durum tek kacamak yapan sensin
Ben diyetisyene gittigimde ortaboy bi pizzanin tek dilimini bir ogunde yiyebilecegimi soylemisti diger ogunlere diklat ederek tabi
Nesfitle beraber gitmemis sanki ama nazar boncugu olsun diyelim canim :)

Yarin cuma oldugunu unutmusum ben ya
Cok cabuk gecti bu hafta
Burayi okuyunca aa evet yarin cuma diye heyecan yaptim:))

YArin sabah tartidaki rakami gordugumuzde herkesin yuzunde bir gulumse olusmasi dilegiyle iyi geceler diyorum herkesee

17.05 için mesaj sayım 19 olmuştur. bugün akşam sade döner yoğurt yedim kayınvalidemlerdeydim birde 2 gün boyunca bende olacaklar ye ye diye zorlamaya aksamdan basladı hadi hayrlısı bakalım... bu 2 gün çok fazla giremezsem kusuruma bakmayın ama sabah 1130a kadar inş kilo bildirimimi yapcam. tatlı ruyalar hepiniz uyuyosunuzdur:) beni görün rüyanızda emi:)):9:

:16:Günaydın 13. takımın çıtır hatunları:16:

Bu hafta yine ilk bildirim benden gelsin

Geçen hafta : 69,3 kg

:46:Bu hafta : 68 kg:46:

:nazar:Giden : 1,3 kg:nazar:

:46::46::46::46::46:

günaaaydııııııııınnnn:16::16::16:

b-236792-hay%C4%B1rl%C4%B1_cumalar.gif

Back
X