Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
82.2 suan 80.1 cıktım tartıda
79u goremedim
ne yazıkki tuvalet problemi yaşıyorum
neyse bunada şükür diyip
Günaydınlar herkeseeeee:)
ps:harf düzeltmem çıktı bakalım begene tıklayabilirsem düzelmiştir benim sayfa:)
fundacım ohh çok sevindim sonuçtan memnun olmana..doktorunun ismini cismini bana yazarmısın..not alayım da bi ara ben de gideyim gülüm.ay deli yaa
yok ablacım ben yüzümdeki dikişlerden dolayı yemek yiyemiyorum aslındabir on gün sonra kontrolüm var patoloji sonuclarını bekliyorum ama ben doktorumdan cok memnunum valla ablacım iyki gitmişim diyorum yani basta cok korktum ama beni cok rahatlattı benim yüzümdekiler de büyüktü baya ondan dikiş atıldı sama dikişe gerek bile duymaz küçük olanları dikişsiz aldı hani normal yara nasıl kapanır öyle kapanıcaklar
süppersin tatlım tebrik ederim seni..Günaydın 13. takımın çıtır hatunları
Bu hafta yine ilk bildirim benden gelsin
Geçen hafta : 69,3 kg
Bu hafta : 68 kg
Giden : 1,3 kg
fundacım ohh çok sevindim sonuçtan memnun olmana..doktorunun ismini cismini bana yazarmısın..not alayım da bi ara ben de gideyim gülüm.
ok fundacım saol..web sitesi bu ablacım burdan bakabilirsin randevuyla çalışıyor haberin olsun.
Burun Estetiği - Op. Dr. Barış Çakır
iyi kilo vermişsin cnm tebrik ederimm![]()
teşekkür ederim ama ben 79.9 olsa razıydımtek üzüldüğüm nokta bu oldu. ayrıca bugün ve yarın misafirim var helede kayınvalideme sadece ekmek pilav yemiyorum demiştim o bile battı ye ye deyip durdu dünden beri bakalım iki gün boyunca ne gibi baskılara maruz kalacağım. şuan bende akşam bize geldi, canımcım sabah sabah kalkmış koltukları siliyor...ya çok cici benimki:)
Günaydın herkese.
Bende ne yazık ki değişiklik yok.Geçen hafta cuma 66,4 tüm.Cumartesi tartıldığımda 66,2 çıkmıştım.Bu hafta 65 e ineceğime emindim ama hüsrana uğradım.Belim 2 cm incelmiş ama kilo kaybı yok.
GEÇEN HAFTA:66,4
BU HAFTA:66,4
GİDEN :000000........