Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıııııııııııın bebekler nerdesiniz yaaaaa hadi gelin kilo bildirimi yapın merak ediyorum :60: ben 2 hafta boyunca listede olmicam izinliyim malum ondan tartılmıycam dedim iki hafta kendi kendime şimcik sizin kiloları merak ediyorum :60:

Günaydın :) ben aranıza yeni katıldığm için kilomda sadece 100gr azalma var ama oda bi başlangıç :)

:54:82.2 suan 80.1 cıktım tartıda:( 79u goremedim:( ne yazıkki tuvalet problemi yaşıyorum:( neyse bunada şükür diyip

Günaydınlar herkeseeeee:)

ps:harf düzeltmem çıktı bakalım begene tıklayabilirsem düzelmiştir benim sayfa:)

günaydın..bu hafta çok sıkıntılı geçti.
.Hilalcim en heycanlı anında yanında olamdım..son durum nedir..?
ve kilom 59 ne diyet ne dikkat hiç bişey yapamdım..:((
öğleden sonra geleceğim inşallah..

:60: ay deli yaa

yok ablacım ben yüzümdeki dikişlerden dolayı yemek yiyemiyorum aslında :60: bir on gün sonra kontrolüm var patoloji sonuclarını bekliyorum ama ben doktorumdan cok memnunum valla ablacım iyki gitmişim diyorum yani basta cok korktum ama beni cok rahatlattı benim yüzümdekiler de büyüktü baya ondan dikiş atıldı sama dikişe gerek bile duymaz küçük olanları dikişsiz aldı hani normal yara nasıl kapanır öyle kapanıcaklar
fundacım ohh çok sevindim sonuçtan memnun olmana..doktorunun ismini cismini bana yazarmısın..not alayım da bi ara ben de gideyim gülüm.

arkadaşlar ben yine aynıyım 70.0 kg:(

adet oldum bir .bi de yaptığım kaçamak yüzünden oldu bu..ama bu hafta çok düzgün olacak menülerim söz..

iyi kilo vermişsin cnm tebrik ederimm :46:

teşekkür ederim ama ben 79.9 olsa razıydım:( tek üzüldüğüm nokta bu oldu. ayrıca bugün ve yarın misafirim var helede kayınvalideme sadece ekmek pilav yemiyorum demiştim o bile battı ye ye deyip durdu dünden beri bakalım iki gün boyunca ne gibi baskılara maruz kalacağım. şuan bende akşam bize geldi, canımcım sabah sabah kalkmış koltukları siliyor...ya çok cici benimki:)

merhaba hanımlar gecen hafta 86 kilo iken bugün sabah tartılmamla 82,400 çıktım:nazar::52:
nasıl mutluyum inanamam .. hakikaten boğazı kısınca oluyor muş:))))))
dukan seviyorum senii:46:

günaydın bayanlar.hayırlı cumalar.
kilomu bildireyim bende 97.400 idim bugün itibariyle 95.200 olmuşum :) ne mutlu kilo veriyorum diyene

Günaydın herkese.
Bende ne yazık ki değişiklik yok.Geçen hafta cuma 66,4 tüm.Cumartesi tartıldığımda 66,2 çıkmıştım.Bu hafta 65 e ineceğime emindim ama hüsrana uğradım.Belim 2 cm incelmiş ama kilo kaybı yok.:14:
GEÇEN HAFTA:66,4
BU HAFTA:66,4
GİDEN :000000........:14::14:

teşekkür ederim ama ben 79.9 olsa razıydım:( tek üzüldüğüm nokta bu oldu. ayrıca bugün ve yarın misafirim var helede kayınvalideme sadece ekmek pilav yemiyorum demiştim o bile battı ye ye deyip durdu dünden beri bakalım iki gün boyunca ne gibi baskılara maruz kalacağım. şuan bende akşam bize geldi, canımcım sabah sabah kalkmış koltukları siliyor...ya çok cici benimki:)

kaynanaların kraliçesi diyorum ben ona o zaman:nazar::34:
hem canını sıkma kaçamak yapma verirsin emin ol .. birazda psikolojik yani .. bizimde yarın kaynanamlarda gün var envayi çeşit pasta börek olucak , ayrıca kocAMIN doğum günüü ben yarın çook dikkat etmeliyim.. tatlıya zaafım var benim yaa:47:

Günaydın herkese.
Bende ne yazık ki değişiklik yok.Geçen hafta cuma 66,4 tüm.Cumartesi tartıldığımda 66,2 çıkmıştım.Bu hafta 65 e ineceğime emindim ama hüsrana uğradım.Belim 2 cm incelmiş ama kilo kaybı yok.:14:
GEÇEN HAFTA:66,4
BU HAFTA:66,4
GİDEN :000000........:14::14:

canım uzmanlar vücudunuzda incelme sıkılaşma varsa tartıya takılmayınn diyorr.. üzme kendini bir kaçgün sonra istediğin kiloları tartıda da göreceksin emin ol:46:

Gunaydiin
Ne guzel kilo vermeler bunlar boyle
Tebrik ederim herkesi

Hatice sen sanirim duraklamaya girdin
Ne kadar oldu baslayali tam bilmiyorum ama menulerin falan gayet guzel kilo vermemen icin baska bir sebep yok
Bozma moraljni sakin aynen devam

Turta nasil dayaniyorsun kiz tartilmadan :))

Ben daha yeni kalktim hemen sizi okudum
Tartilcam birazdan heyecanliyim
61.5 veya altinda cikayimm insallah :))

Back
X