Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hilal cim guzel haberle donmussun cok sevindim senin adina babanin tepkisi cok sert gelmedi bana zamanla
daha kabullenir duruma gelecektir :16: Hakkinizda hayirlisi olsun insAllah ..

amaa amaa mezun olacak olmana uzuldum ne yalan soyleyeyim :5: kac aydir birlikteyiz ayriliklar hep huzun verir b anaa :ssz:
arada ugrarsin demi pat diye birakmazsin bizi :ssz:

İnşallah dediğin gibi olur Gönül'cüm yok canım bırakır mıyım hiç zaten buradan uzak kalmamın nedeni asla istediğim kiloya düşmek olmaz.
Şu yoğunluk ne zaman başlar bilmiyorum başlamadıkça aynı şekilde girerim bir anda bir şeyler çıkarsa da zaman buldukça bırakır mıyım hiç sizi ..

Hmm benim annem bilmez ki
Yani hic peynir yapmisligi yoktur
Simdilik boyle idare ediyorum bakalim

Ama nasil yapiliyor ki merak ettim
Sen kendin mi yapiyorsun?

Sütten de yapılıyor ama o nasıl bilmiyorum Betül ben yoğurda biraz su ilave eidp koyu ayran kıvamına getiriyorum.
İçine biraz limon sıkıp kaynatıyorum biraz bekletip süzüp kaldırıyorum çok güzel oluyor ben çok beğeniyorum evde yapılan bir başka oluyor.

hahayy bende öyle derdim ama bi oynamışım:) millet hayret etti:) bide sonradan icimde kalmasın diye oynadım. ki ben düğün istemem nikahtan gidecem direk derdim kayınvalidem 1 tanecik oğlumu davulsuz göndermem dediydi uyuz olduydum iiki yapmış kayınvalidem:) ooh iyiide oldu içinde kalmasın hilalcim herseye önce öyle bakarken şimdi burma bilezik seven bi tip oldum (arkadaşlarım duymasın):27:

Ayy amanın bizimkinin kardeşi olsa onunla mı evlendin diyeceğim neyse yahu herşey yoluna girsin de farketmez olmasını tarcih etmem ama olursa da sıkıveririm dişimi ne olacak değil mi oğlunu alıp götüreceğim kadının gönlünü de edelim bir gün ..

Tahlillerinde de bir sorun yok diyorsun Hatice merak ettim şimdi niye oluyor acaba diyetisyene mi bit gitsen ?
Canım tiroid için endokrinolojiye gittim bugün.Tiroid bezlerimde nodül var mı diye baktırdım.Neyseki sorun yok tahlillerde normal kullandığım hormon ilacına devam edeceğim.Ama istediğim bazı tahlillere baktıramadık onları en yakın zamanda yaptırcağım.Belki bu ay kilom duraksamaya girdi.Bir kaç hafta kaçamaksız çok ama çok dikkat edip sonucu görsem iyi olacak.Doktor kilo vermekte zorlanabilirsin falan dedi.Hayırlısı bakalım durmak yok yola devam.Temmuza kadar 2 kg daha versem yeter.

Son düzenleme:
HERKESE MERHABALAR.Eve yeni geldik.Duş aldım ve pc başına geldim.Nasılsınız bakalım?Geçmişi okumak uzun sürecek sanırım.Hilalcim babanla nasıl geçti?

Hosgeldin Hatice cim :3:

Hilal benn de senin yazdigini okumadan hardal koymaya karar vermistim yogurda
Tabiki sarimsaksizzz, sevmiyorum hicc

Cok guzel oldu:))

Menum

Sabah
Dukan krep icine 1 dilim light peynir
1 tane light cilekli yogurt

Ogle
200 ml sut
Yagsiz yogurt

Aksam
3-4 parca tavuk
Hardalli yogurtlu sos
1 bardk zero

Afiyet olsun betus, gayet guzel bir menu..

Nihal'cim yaaaaa ben sağlıkçıyım, hastanede çalışıyorum :60::60:

İnşallah dediğin gibi olur Gönül'cüm yok canım bırakır mıyım hiç zaten buradan uzak kalmamın nedeni asla istediğim kiloya düşmek olmaz.
Şu yoğunluk ne zaman başlar bilmiyorum başlamadıkça aynı şekilde girerim bir anda bir şeyler çıkarsa da zaman buldukça bırakır mıyım hiç sizi ..
..[/I][/B]

Birakmada zaten Hilal cim, sevindim buna :34:

Ebru'cum ben aaba okuldan çıkıp gelince yorgunlukla uyuyup kaldı mı diye düşündüm..

Ben geldim ben geldinm özlediniz mi beniii .. :17:

Canım Ebru'nun da söylediği gibi sırf meyveyle geçiştirme bak proteini eksik etme yoksa ister istemez kaslardan gidiyor ve kaslardan verirsen kilo vermen de zorlaşır zamanla verince de çabul alırsın malum 1 gram kas 1 gram yağın 50 katı kadar enerjii harcıyor.

Davuk diye diye canımı istettiniz.
Ayy bu arada ben tavuktan sıkılmıştım iyice, bizim dağ evinde babam herşeyin organiği olsun diye uğraşıyor tavuklar falan da var.
Ben gideceğim diye kesmişler kızlar biz cidden tavuk yemiyormuşuz ya ..

Ayy inşallah olumludur canım ama öyle şeyler deme bak çok duygusalım bir ağlarım tutamazsınız yarında -1 kg ile uyanır kilo almak isteyenlere giderim :1:

Canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine o işleri yaparsın önce sağlığına dikkat et ..

Ben de yazın yemek yiyemiyorum ama dondurmaya veriyorum kendimi ..

:14::14::14::14:

Ayy kız sen korkuyor musun iğneden ama bak böyle çekmek çok daha zor oluverseydin ya ..

Uff o sürekli baş dönmesi çok kötü bir şey Allah korusun mutlaka git bir görün ..

tabi yemiyoruzz hilalim yaw hormonlu ilaçlı vb vb yedigimiz herşey organik diye satılanlarında pek organik oldugunu düşünmüyorum açıkcası ben adada okurken orda herşey adalıların yetisritip sattıgıydı orda organik yiyip içince onca sene buraya gelince aradaki farkı daha iyi anladım yani şimdi sizin oraların suyu bile bir başkadır yıkanınca resmen on yas gencleşirsin :60: burda öylemi herlşey pis kireçli

Ebru'cum bu arada niye igne olmuyorsun ya kurtaracaksa seni disini sik ol gitsin boyle cekmekten iyidir :20:

Canım tiroid için endokrinolojiye gittim bugün.Tiroid bezlerimde nodül var mı diye baktırdım.Neyseki sorun yok tahlillerde normal kullandığım hormon ilacına devam edeceğim.Ama istediğim bazı tahlillere baktıramadık onları en yakın zamanda yaptırcağım.Belki bu ay kilom duraksamaya girdi.Bir kaç hafta kaçamaksız çok ama çok dikkat edip sonucu görsem iyi olacak.Doktor kilo vermekte zorlanabilirsin falan dedi.Hayırlısı bakalım durmak yok yola devam.Temmuza kadar 2 kg daha versem yeter.

2. ci aylardaydi sanirsam, benim tiroidlerimdede sorun cikmisti degerlerim bayagi yuksekti doktor hemen hap yazmayalim
strese bagli olarak yuksek cikmis olabilir demisti iki ay sonra tekrar kan aldirdim degerlerim normal cikmisti, nasil olduysa bende anlayamadim :44::44:

Bu arada gecmis olsun canim ..

Cidden stresten erimişim ya hoşuma gitti çaktırmayın :1:

Yağ oranını ölçtürdün mü Hatice ?

Bugün için ayran içebilirsin tuzsuz ama bundan sonrasında dikkat et bence sabah kuvvetli yap en çok o etkiliyor ..

Ayy Nihalcim bana düğünmüş kına gecesiymiş deme ben hiç sevmem ya öyle şeyleri ne olacak bilmem.
Hatta onun espirisi döndü dün.
Birileri vardı düğünlerden oynamaktan bahsedildi.
Hilal de hiç sevmez kendi düğününde ne yapacak bakalım diyorlar.
Dedim oynamam ben illa düğün diyorlarsa kendileri çalıp kendileri oynasınlar ben otururum bir kenarda.
Gelin oynamadan düğün bitmez falan diyorlar.
Kaynanan kaldırır zorla.
Dedim çok isterlerse kalkarım nasıl oynadığımı görünce gelirler aaa kızım sen otur yorulma diye oturturlar beni :1:

İlahi Hilal'cim yaaaaa çok güldüm şimdi. Kendileri çalıp kendileri oynasın. Keşke yakın olsaydık o zaman görürdüm ben seni düğünde :9:

Oyun bilmiyorum diyenden korkacaksın zaten :27:

Canım belki bir anda bir şey olur senin de uçup gider baksana resmen ben 1 ayda verdiğim kiloyu 2 günde verdim.

Birakmada zaten Hilal cim, sevindim buna :34:

:16::16: Kovulana kadar buradayımm ..

tabi yemiyoruzz hilalim yaw hormonlu ilaçlı vb vb yedigimiz herşey organik diye satılanlarında pek organik oldugunu düşünmüyorum açıkcası ben adada okurken orda herşey adalıların yetisritip sattıgıydı orda organik yiyip içince onca sene buraya gelince aradaki farkı daha iyi anladım yani şimdi sizin oraların suyu bile bir başkadır yıkanınca resmen on yas gencleşirsin :60: burda öylemi herlşey pis kireçli

Cidden çok başka canım ya insan herşeyin farkını anlıyor.
Ancak öyle küçük doğal yerlerde oluyor bu organik olayı yoksa fiyatını 2-3 kat arttırmakla olmuyor.
Tavuk ya burada nasıl bembeyaz değil mi o tavuklar böyle kahverengimsi nasıl bir et şaşırıyorum.
Yalnız annem tavuk yaptım deyince hayırrr demişim :60:

Menum:

Kahwalti:
2 haslanmis yumurta
2 dilim sigir salam
1 bardak ayran :27:

oGlen:
Yogurt
haslanmis yumurta
Biraz kirmizi et

Aksam:
1 tane erik

Kizlar bu arada aksam esime margarita pizza yaptim yaninada patates kizartmasi cola yla birlikte yedi valla, bende kendime
yesil cay yaptim acligimi bastirsin diye bir dilim bile yemedim hicbirinden :65: Gurur duydum kendimle :54:

SU 3 lt
yesil cay 3 fincan
Form cay 1 fincan

İlahi Hilal'cim yaaaaa çok güldüm şimdi. Kendileri çalıp kendileri oynasın. Keşke yakın olsaydık o zaman görürdüm ben seni düğünde :9:

Oyun bilmiyorum diyenden korkacaksın zaten :27:

İnanmıyorsunuz ama cidden bilmiyorum canım hıı modern dans falan derseniz ucundan bucağından olur ama zaten yetişmez gibi diyorlar 2 aya düğün ben şey dedim biz evlenip gitsek kimseye söylemeseler nikahla sonra 3-4 ay sonra düğün olsa olmaz mı :1:

Menum:

Kahwalti:
2 haslanmis yumurta
2 dilim sigir salam
1 bardak ayran :27:

oGlen:
Yogurt
haslanmis yumurta
Biraz kirmizi et

Aksam:
1 tane erik

Kizlar bu arada aksam esime margarita pizza yaptim yaninada patates kizartmasi cola yla birlikte yedi valla, bende kendime
yesil cay yaptim acligimi bastirsin diye bir dilim bile yemedim hicbirinden :65: Gurur duydum kendimle :54:

SU 3 lt
yesil cay 3 fincan
Form cay 1 fincan

Tebrik ederim Gönül'cüm işte bu irade kuzum yeme de bitsin şu serüven ..

:16::16: Kovulana kadar buradayımm ..

Cidden çok başka canım ya insan herşeyin farkını anlıyor.
Ancak öyle küçük doğal yerlerde oluyor bu organik olayı yoksa fiyatını 2-3 kat arttırmakla olmuyor.
Tavuk ya burada nasıl bembeyaz değil mi o tavuklar böyle kahverengimsi nasıl bir et şaşırıyorum.
Yalnız annem tavuk yaptım deyince hayırrr demişim :60:

Bakin kizlar hilal ne diyor biz seni kovar miyiz kiz, bi mezun olcam dedin nasil ayaklandik hep birden baksana :1:

Bakin kizlar hilal ne diyor biz seni kovar miyiz kiz, bi mezun olcam dedin nasil ayaklandik hep birden baksana :1:

Ama ama ama sen bana senin pabucun dama atıldı artık takımın en küçüğü değilsin dedin ben de dedim siz koymadan ben gideyim :17:
NAsıl acitasyon yaptım baaak :1:

2. ci aylardaydi sanirsam, benim tiroidlerimdede sorun cikmisti degerlerim bayagi yuksekti doktor hemen hap yazmayalim
strese bagli olarak yuksek cikmis olabilir demisti iki ay sonra tekrar kan aldirdim degerlerim normal cikmisti, nasil olduysa bende anlayamadim :44::44:

Bu arada gecmis olsun canim ..
Teşekkürler canım.Strese bağlı olması şaşırtıcı gerçekten.Ben de geçen mart ayında ilacımı bazen içmeyi unuttum,ertesi gün 2 katını içtim.Sonra ilacı içtikten sonra yarım saat hiçbirşey yememek gerekiyor ya okula yetişemeyeceğim diyerek bekleyemedim TSH ım çok yükselmişti.Bir de ben 5 ay önce 25mg lık içiyordum sonra 50mg çıkardık.Şimdi 75mg içiyorum.Nedense dozu yükseliyor.Neyse ki tek sorunumuz bu olsun.Sağlık olsun..Yavaş vereceğim ama bu kiloyu vereceğim.

Teşekkürler canım.Strese bağlı olması şaşırtıcı gerçekten.Ben de geçen mart ayında ilacımı bazen içmeyi unuttum,ertesi gün 2 katını içtim.Sonra ilacı içtikten sonra yarım saat hiçbirşey yememek gerekiyor ya okula yetişemeyeceğim diyerek bekleyemedim TSH ım çok yükselmişti.Bir de ben 5 ay önce 25mg lık içiyordum sonra 50mg çıkardık.Şimdi 75mg içiyorum.Nedense dozu yükseliyor.Neyse ki tek sorunumuz bu olsun.Sağlık olsun..Yavaş vereceğim ama bu kiloyu vereceğim.

Aynen oyle canim Allah beter hastaliklrdan saklasin hepimizi ..
Bende son donemlerde ozellikle bir bucuk iki aydir nerdeyse kilo veremiyorum bir kan daha aldirip tiroidlerime baktirsam cok iyi olacak ..

Back
X