Hilal cim guzel haberle donmussun cok sevindim senin adina babanin tepkisi cok sert gelmedi bana zamanla
daha kabullenir duruma gelecektirHakkinizda hayirlisi olsun insAllah ..
amaa amaa mezun olacak olmana uzuldum ne yalan soyleyeyimkac aydir birlikteyiz ayriliklar hep huzun verir b anaa
![]()
arada ugrarsin demi pat diye birakmazsin bizi![]()
İnşallah dediğin gibi olur Gönül'cüm yok canım bırakır mıyım hiç zaten buradan uzak kalmamın nedeni asla istediğim kiloya düşmek olmaz.
Şu yoğunluk ne zaman başlar bilmiyorum başlamadıkça aynı şekilde girerim bir anda bir şeyler çıkarsa da zaman buldukça bırakır mıyım hiç sizi ..
Hmm benim annem bilmez ki
Yani hic peynir yapmisligi yoktur
Simdilik boyle idare ediyorum bakalim
Ama nasil yapiliyor ki merak ettim
Sen kendin mi yapiyorsun?
Sütten de yapılıyor ama o nasıl bilmiyorum Betül ben yoğurda biraz su ilave eidp koyu ayran kıvamına getiriyorum.
İçine biraz limon sıkıp kaynatıyorum biraz bekletip süzüp kaldırıyorum çok güzel oluyor ben çok beğeniyorum evde yapılan bir başka oluyor.
hahayy bende öyle derdim ama bi oynamışım:) millet hayret etti:) bide sonradan icimde kalmasın diye oynadım. ki ben düğün istemem nikahtan gidecem direk derdim kayınvalidem 1 tanecik oğlumu davulsuz göndermem dediydi uyuz olduydum iiki yapmış kayınvalidem:) ooh iyiide oldu içinde kalmasın hilalcim herseye önce öyle bakarken şimdi burma bilezik seven bi tip oldum (arkadaşlarım duymasın)![]()
Ayy amanın bizimkinin kardeşi olsa onunla mı evlendin diyeceğim neyse yahu herşey yoluna girsin de farketmez olmasını tarcih etmem ama olursa da sıkıveririm dişimi ne olacak değil mi oğlunu alıp götüreceğim kadının gönlünü de edelim bir gün ..