Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Halka tatli mi yedin Ebruu? :)

Bak baska bir seyse bu hafta ondan yiycem demistin hakkin doldu artik :)

Halka tatlı geçen haftaydı canım. Bu kez başka bişey. Zaten ilk ve son bu hafta.

Öyle bişeyki Betül'cüm canım çok istiyor. Bir süre tutuyorum kendimi. Yerken neden yediğimi düşünüyorum. Aslında yemesemde olurmuş diyorum. Ama pişman olmuyorum. Bu aralar hastaydım yaaa zaten ödül oldu bana.

Halka tatlı geçen haftaydı canım. Bu kez başka bişey. Zaten ilk ve son bu hafta.

Öyle bişeyki Betül'cüm canım çok istiyor. Bir süre tutuyorum kendimi. Yerken neden yediğimi düşünüyorum. Aslında yemesemde olurmuş diyorum. Ama pişman olmuyorum. Bu aralar hastaydım yaaa zaten ödül oldu bana.

Olayi iuice esrarengiz hale getirdin hee:))
Reklamlardaki gibi oldu:))

Ne yedin ne yedin???=)

Canım onlarda öyle yaptı zannedersem. Yani normal evliydiler. Aynı evde kalıyorlardı. Yakınları biliyor muydu bilmiyorum ama düğünleri sanki yeni evleniyorlar gibiydi. Tahminim onlarda öyle bişey yaptılar. Onun eşide askerdi.

Çok mantıklı dimi benim de yattı bu olay aklıma bakalım oraya kadar gelirse bunu sunacağım ortaya annesi çok istiyor düğün falan diye tutturacak muhtemelen ..

ESki betul dondu ama kacamak farkim nasil sasirtiyo siZi:))

Ya simdi bu Dukan diyetinde belirli bir gun var ya
Diyorum simdi yemeyeyim nasilsa 40 guncuk sonra rahat rahat yiyebilcem
Bu dusunce baya motive ediyo beni=)

Valla şaşırtıyor ama çok iyi yapıyorsun insan rahatlıyor resmen ne stres yapmışım ben bu kilo olayını ..

Bende menümü yazayım unutmadan :9:

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

1 kase çorba
Birazcık et haşlama
Salata
1 dilim kepek ekmek

Ara

Kalan yarım simit

Bu arada bir kaçamak yaptım :17:(Ne olduğunu yazmayayım)

Akşam

Yarım kase sütlü nesfit

Afiyet olsun Ebru'cum da valla kaçamak bilinmeyince daha çok merak ediliyor.

İnşallah canım yaaaa. Bence otur güzelce bir düşün. Birazcık dişini sıkman lazım. Ama başarabileceğine ben inanıyorum.

Ben de inanıyorum canım ya cidden artık bunu da başarmak istiyorum sevdiceğimin yanında daha kolay olacak bence.

Olayi iuice esrarengiz hale getirdin hee:))
Reklamlardaki gibi oldu:))

Ne yedin ne yedin???=)

Haydi söyleeee :1:

Hilal nasil koruma donemi kiz bu:))
Ben de ornek aliriz diyordum:))

Dukanin guclendirmesini fln yapacak msn Hİlal?

Hilal nasil koruma donemi kiz bu:))
Ben de ornek aliriz diyordum:))

Dukanin guclendirmesini fln yapacak msn Hİlal?

Yapacağım canım da bu hafta sonunun devamı olduğu için böyle oldu ödül 2 öğün biliyorum ama arka arkaya öğünler olmaması gerekiyor benim öyle oldu bugünlük böyle yoksa örnek olacak merak etme :1:

Son düzenleme:

Yapacağım canım da bu hafta sonunun devamı olduğu için böyle oldu ödül 2 öğün biliyorum ama arka arkaya öğünler olmaması gerekiyor benim öyle oldu bugünlük böyle yoksa örnek olacak merak etme :1:

Hilalcim bir de guclendirmenin ilk yarisinda odul haftada 1 kere

Kizlar ben artik cikayim dun gece 3 te. Yatip 8e gelirken kalktim
İyi bir uyuyyim bugunn
İyi uykular herkesee:16:

Hİlalin menuyu gordukren sonra canim cekecegini cekti zaten Ebru bos vee soyle sen :1:
Merak ediyorum kiz soyle hadi:))

Kızlar yaaaa haftaya pazartesi görev yerim değişiyor. Bir süreliğine geçici olarak değişecek bakalım nasıl olacak. Bizim hastane ikiye bölündü. Yeni bir hastane yapılıyor. O yapılana kadar uzak bir yere taşındı bir kısım bölümler. Bende ordaki bölüme geçiyorum. Şuan için çalışacağım yerde internet olacak mı bilmiyorum, olmazsa çok sıkılacağım kesin. Gün içinde sürekli takip ediyordum burayı. İnşallah olur.

Söylemeyeyim yaaaa birilerinin canı çeker, toplu kaçamağa sebebiyet vermeyeyim :9:

Hilal'cim hemen sil bu menüyü. Milleti galeyana getireceksin. Bu nasıl bir menüdür böyle :52::53:

Sildim sildim aman dedim kaçamak yapmasın kimse :1:

İyi bir uyuyyim bugunn

Canım zaten 20 gün falan ilk yarısı bu hafta yapmam artık ödül yemeği böyle gider ..

İyi geceler Betülcüm görüşürüzz..

Hİlalin menuyu gordukren sonra canim cekecegini cekti zaten Ebru bos vee soyle sen :1:

:17::17:
Sildim menümü benn ..

Kızlar yaaaa haftaya pazartesi görev yerim değişiyor. Bir süreliğine geçici olarak değişecek bakalım nasıl olacak. Bizim hastane ikiye bölündü. Yeni bir hastane yapılıyor. O yapılana kadar uzak bir yere taşındı bir kısım bölümler. Bende ordaki bölüme geçiyorum. Şuan için çalışacağım yerde internet olacak mı bilmiyorum, olmazsa çok sıkılacağım kesin. Gün içinde sürekli takip ediyordum burayı. İnşallah olur.

Ayy Ebru'cum inşallah iyi olur çok yoğun olmaz yeni falan ya bağlanır heralde internet ..
Bu arada kaptanı sen kaptan yardımcısını hatice olarak mı bildirelim ?

İyi bir uyuyyim bugunn

İyi geceler canım.

Tamam canım söylüyorum o zaman.

Bu haftaki ödülüm dondurmaydı. :17:

:17::17:
Sildim menümü benn ..

Ayy Ebru'cum inşallah iyi olur çok yoğun olmaz yeni falan ya bağlanır heralde internet ..
Bu arada kaptanı sen kaptan yardımcısını hatice olarak mı bildirelim ?

Bende öyle olur diye tahmin ediyorum. Yoğun olmayacağı kesin. Hayırlısı bakalım.

Şimdilik öyle bildirelim. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Cuma günleride bi çaresine bakarım en kötü ihtimal. Hatice yardım eder listeye.

İyi geceler canım.

Tamam canım söylüyorum o zaman.

Bu haftaki ödülüm dondurmaydı. :17:

Ayy kız ben de bir şey zannettim ..

Bende öyle olur diye tahmin ediyorum. Yoğun olmayacağı kesin. Hayırlısı bakalım.

Şimdilik öyle bildirelim. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Cuma günleride bi çaresine bakarım en kötü ihtimal. Hatice yardım eder listeye.

Ben burada oldukça ben de yardımcı olurum Ebru'm kızlara da ayrıntılı anlatırız herkes bilsin ki birisi yoksa diğeri idare edebilsin şimdiye kadar hep öyleydik zaten biliyorsun ..

Bu arada iyi gözlemle şeker mesaj sayımlarını ben eklerim kararlar sana ait :1:

selam kızlar..bugün amma kaynatmışsınız hee..oku oku bitmedi:)))

hilalcim hoşgeldin kuzucum..baban büyük bi tepki vermemiş anladığım kadarıyla.seni dnlemiş anlamaya çalışmış.daha fazlasını beklemekte yanlış olur.hayırlısı olsun canım inşallah.yüzün hep gülsün..

Ayy kız ben de bir şey zannettim ..

Ben burada oldukça ben de yardımcı olurum Ebru'm kızlara da ayrıntılı anlatırız herkes bilsin ki birisi yoksa diğeri idare edebilsin şimdiye kadar hep öyleydik zaten biliyorsun ..

Bu arada iyi gözlemle şeker mesaj sayımlarını ben eklerim kararlar sana ait :1:

Ne zannetmiştin :9:

Tamam canım. Bide şu etap olayları var. Hangi etapta ayrıldı. hangisinde başladı. Onları sanırım sonuç topiğinden buluyorsun. Başka bilmem gereken bişey var mı? Bu arada senden öğrendim herşeyi, sen varmışsın gbi devam edecek zaten. İnşallah takımımız biz varkende yokkende hep böyle sıcak ve samimi bişekilde gider.

hilalcim hoşgeldin kuzucum..baban büyük bi tepki vermemiş anladığım kadarıyla.seni dnlemiş anlamaya çalışmış.daha fazlasını beklemekte yanlış olur.hayırlısı olsun canım inşallah.yüzün hep gülsün..

Hoşgeldin Ablacım. Hilal'in geldiği belli oldu dimi :9::16:

İnşallah Reyhan abla'cım bundan sonrası da güzel gider ..

Ne zannetmiştin :9:

Tamam canım. Bide şu etap olayları var. Hangi etapta ayrıldı. hangisinde başladı. Onları sanırım sonuç topiğinden buluyorsun. Başka bilmem gereken bişey var mı? Bu arada senden öğrendim herşeyi, sen varmışsın gbi devam edecek zaten. İnşallah takımımız biz varkende yokkende hep böyle sıcak ve samimi bişekilde gider.

Hoşgeldin Ablacım. Hilal'in geldiği belli oldu dimi :9::16:[/B][/I][/COLOR]

Ebru'm benim herşeyi bildiğini düşünüyorum.
Dediğin gibi gelen gideni sonuç listelerinden buluyorum mesaj sayılarını kaydedersin haftalık onun haricinde bir şey yok bir de 3 haftalık kiloları takip edersen tamamdır.
Eminim canım öyle olacağına gözüm hiç arkada kalmayacak zaten menülerin yorumların katılımınla sen kimsenin boşlamasına izin vermezsin ee takımımız zaten çok sıcak hiç bir problem olacağını düşünmüyorum ..

Kızlar ben çıkıyorum şimdilik. Herkese iyi geceler. :16:

Back
X