Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dimi dimi derim tabi :1:
Ayy ben sana kilo aldırırım diye uğraşır sonra hiç de zorlanmaz ki :1:

sende kocam bana bakıyor ilgileniyor deyip ipin ucunu kaçırırsan yandın he erkeklere güven olmaz önceleri yedirirler ye hayatım yarasın canım derler kilo alıncada çok yeme biraz kilo ver demeye başlarlar aman ha kanma sakın :)

sende kocam bana bakıyor ilgileniyor deyip ipin ucunu kaçırırsan yandın he erkeklere güven olmaz önceleri yedirirler ye hayatım yarasın canım derler kilo alıncada çok yeme biraz kilo ver demeye başlarlar aman ha kanma sakın :)

Buradan tüm tecrübeleri aldım :1:
Oyunlara kanmamak için hazır ve nazırım :1:

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 kase lor peynir ve domates
- 3 bardak çay :17:

Akşam :

- Dukan iskender
- 1 bardak zero

Sıvı :

- 2 litre su

Canım ablam

Göbeği çıkmış dıye diyet yapan, midesi bulanıyor diye bulantı ilacı kullanan, karınındaki kıpırtıyı gaz sancısı sanan, yoğun ısrarlarımız sonucu gebelik testi yapan, sonucun pozitif olduğunu görünce doktora giden, aslında tam 6 aylık hamile olan ablama hani alkış?

Buradan tüm tecrübeleri aldım :1:
Oyunlara kanmamak için hazır ve nazırım :1:

al al az çok tecrübe var yani :)eşim bana hiçbir zmn kilolusun kilo ver demedi ama şaka karışık imada çok bulunmuştur hani direk söyleyip kalp kırmıyor güya ama ister istemez alınıyorsun yani:) o yüzden diyorum sen böyle durumlara düşme canım.hele bünye almaya müsaitse bir zaman sonra önüne geçemiyorsun taki kafana dank edene kadar.:)bana dank etti ama 30 kilo aldıktan sonra biraz geç oldu ama temiz olacak inşallah:)

Canım ablam

Göbeği çıkmış dıye diyet yapan, midesi bulanıyor diye bulantı ilacı kullanan, karınındaki kıpırtıyı gaz sancısı sanan, yoğun ısrarlarımız sonucu gebelik testi yapan, sonucun pozitif olduğunu görünce doktora giden, aslında tam 6 aylık hamile olan ablama hani alkış?

ciddimisin sen ya şaka gibi valla hiçmi anlamamış ya günü falan geçince genelde anlşaılıyor hemn.güzel ya hehe:)

al al az çok tecrübe var yani :)eşim bana hiçbir zmn kilolusun kilo ver demedi ama şaka karışık imada çok bulunmuştur hani direk söyleyip kalp kırmıyor güya ama ister istemez alınıyorsun yani:) o yüzden diyorum sen böyle durumlara düşme canım.hele bünye almaya müsaitse bir zaman sonra önüne geçemiyorsun taki kafana dank edene kadar.:)bana dank etti ama 30 kilo aldıktan sonra biraz geç oldu ama temiz olacak inşallah:)

Bizimkisi de kilo verme böyle olmanı istiyorum deyip duruyor ama sonuçta şimdiye kadar kamufle olmuş halini gördü hep :1:
Bence ileride fazlalık olmamasını tercih etmesi normal yani ben kendim rahatsız oluyorum o da olmalı ki sağlığımı düşünüyorsa zaten ver demeli ama ben cidden yıllarca kilolu kaldığım için bu konuda daha dikkatli olmaya çalışacağım şimdiye kadar çıtı pıtı olsam evlenince bırakırdım cidden alırdım ..

53.5 tabiki canım aman aman ayy korktum valla 60ları okuyunca bir daha görmeyeyim mümkünseee
oo maşallah diyelim ama bu kadar yeter dur:1: Hızla kilo veriş işini bana gönder.:16::16:

Kızlar dayanamadım tartıldimm, :17:
Sözüm var çünkü bu hafta hepinize gram değil de kilo vericim diye.. 89'lardayim 2 sene sonra ilk defaaaaaaaaa.. :52:
İnşallah cumaya kadar 88 kusur olsa 88.9'a bile raziyim yani.. Bu cuma kına var bı de, haftasına da düğün, düğüne kadar da bı 1,5 - 2 versem supppper olur..

Maşallah çok güzel Eda.Verirsin canım.
hadi bakalım inşallah iyi sonuç alırız bizimde haziranın 10 unda düğün var o zmana kadar 90 olsam varya ne göbek atarım he :)
Verirsin göbekleri de atarsın inşallah :1:

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 kase lor peynir ve domates
- 3 bardak çay :17:

Akşam :

- Dukan iskender
- 1 bardak zero

Sıvı :

- 2 litre su
Afiyet olsun canım.

Canım ablam

yooookkkkkkkkkkkkk artık :60::60::60:

Anlayış

Gece uyurken karısı tarafından cinsel organı kesilen imam karısından davacı olmamış. Gerekçesi ise,"Her ailede olur böyle şeyler" imiş. Hikmetinden sual olunmaz güzel Allah'ım ama bu adama verdiğin anlayaışın onda birini benim kocama niye veremedin ya... :60::60::60:

resmi gazeteden flaş haber

Eklentiler

• $Adsýz.webp
    $Adsýz.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
[ı]
resmi gazeteden flaş haber
Eki Görüntüle 425067
[/ı]

Hatice'cim çok güzel ya çok hoşuma gitti bunu hatıra olarak hep saklayacağımm :17:
Gerçekten çok beğendimm ..
Ama tabiki abur cubur gibi bir açıklama yapmayacağım takımımızı sonunculuğa düşürmeyeliimmm dimii ?
Ahh stres mutluluk heyecan bir taraftan endişe gerginlik tüm duygular birikkip anderalin hormonumu arttırıyor bence.
Cidden nabzımı ölçüyorum da otururken 130un altına düşmüyor ona veriyorum tamamenn ..
Bu arada mezuniyet haftamda 1. olmamızı çook istiyorummm :17:
benim için ayrı bir dikkat eder misin bu haftaaa :16:

bişey yememişsinki canım tabi veririsin:1::nazar::nazar: bu arada çay yasak mı ki utanıyorsun:1::26:

Canım dünkü menümü kimse görmeden silmemin daha iyi olacağını düşündük ama bugün iyiydim gerçekten çayı da bardak yazmışım fincan hem de benim büyük fincanım sanırım 400 ml civarı abarttım da tabi kilo açısından problem yok.
Sevdiceğim sabah çay içiyordu nasıl canım istediyse artık ..

Ayyyyyynen canim bende de o sekilde oldu. " ben seni 300 kilo da olsan severim" derdi sürekli, sever de biliyorum ama arada ben kendimle dalga geçtiğimde şakaya katıldığı da oluyordu. Şimdi 2miz de diyetteyiz :1:
Ama 1-2 kilo alındığında hemen harekete geçilmezse birikiyor da birikiyor. Su an eşimle tanıştığım halimle aramda 24 kilo var, sakın kilo verme derdi eskiden, evlenince gezip tozmak beraber yemek icmek keyifli geliyor ama sonrası pek keyifli olmuyor maalesef.:1:

Hatice'cim çok güzel ya çok hoşuma gitti bunu hatıra olarak hep saklayacağımm :17:
Gerçekten çok beğendimm ..
Ama tabiki abur cubur gibi bir açıklama yapmayacağım takımımızı sonunculuğa düşürmeyeliimmm dimii ?
Ahh stres mutluluk heyecan bir taraftan endişe gerginlik tüm duygular birikkip anderalin hormonumu arttırıyor bence.
Cidden nabzımı ölçüyorum da otururken 130un altına düşmüyor ona veriyorum tamamenn ..
Bu arada mezuniyet haftamda 1. olmamızı çook istiyorummm :17:
benim için ayrı bir dikkat eder misin bu haftaaa :16:

Tabii ki heyecan vb sebepler canım benim. Maşallah nabız 130 larda.Benim normalde 70 falandır :60: . Kilo vermeyi bende çok istiyorum bakalım biraz duraksadım.İnşallah bu hafta 1. oluruz ama senin kilo vermene sevinmişken gitmene üzülüyorum.Sen arada uğrarsın ve ben inşallah senin gibi 50 li sayıları görürüm.:16:

Tabii ki heyecan vb sebepler canım benim. Maşallah nabız 130 larda.Benim normalde 70 falandır :60: . Kilo vermeyi bende çok istiyorum bakalım biraz duraksadım.İnşallah bu hafta 1. oluruz ama senin kilo vermene sevinmişken gitmene üzülüyorum.Sen arada uğrarsın ve ben inşallah senin gibi 50 li sayıları görürüm.:16:

Canım benim uğramak değil yoğunluklar başlamadıkça aynı şekilde buradayım yani ayrılmam bakalım sevdiceğimin ameliyat olayı var onun yanına da gidebilirim yakında bu hafta iyi kötü durumum belli olur ..

kızlar annem tepsi tepsi turta yapmış kokusu burnuma geliyo ama kendimi tutuyorum hadi biraz konuşalım da dikkatimi buraya veriym :1:

Back
X