evet yao dönemde öyle oluyor zaten
Baş başa kaldık turtam kızlar niye yok kii ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yao dönemde öyle oluyor zaten
Baş başa kaldık turtam kızlar niye yok kii ..
Bende senden esinlendim.Güzel oluyor.Sen gazeteci ben stajer olayımTakimda bir gazetecumiz daha olduu hayirlis olsuun :)
Cok eglenceli:)
İyi zeliha bir isirik alip durabilmissin ben hic beceremiyorum
Hic tadina bakmamam lazim yoksa mutlaka gidip yiyorum :))
Afiyet olsun canım.Menum
Sabah
Light peynirli omlet
Biraz peynir
1 domates 1 salatalik
Ogle
1 kasik yulaf kepekli light yogurt
Ara
200 ml sut
Aksam -henuz yemedim-
Disarda yiycem tavuklu salata yerim muhtemelen acaba
sadece protein mi yesem aksam ama diger ogunlerimde de pek yemedim yiyebilirim sanirim ?
Ne dersiniz dukancilar:)
Afiyet olsun idolüm.MENÜM
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle
Birazcık nohut yemeği
Birazcık turşu
2-3 yk bulgur pilavı
2 dilim kepek ekmek
Ara
Yarım simit
Akşam
1 kase sütlü nesfit
1,5 litre su + ıhlamur + yeşil çay
(Öğle yemeğim çok iç açıcı değil ama miktar olarak çok az yedim. Zaten hastalıktan canım bişey istemiyor.)
Canım yanına 1,5 litre su şişesini al iç.Ben okulda su şişesi ile geziyorum.Bu aralar nedense çok içemedim ama Ebrunun da dediği gibi çok önemli.Spor yapıyoruz su içmiyoruz böylece kilo veremiyoruz.tamam 3 litreyi bilmiyorum ama alştıra alıştıra 3 litrede içerim ama şimdi 2 litre içmeye çalıırım da aç karnınada su hiç gitmiyo![]()
Menum:
kahwalti:
2 yumurtaya sahanda pastirmali sucuklu peynirli yumurta (biraz karman corman oldu ama acikmayayim diye boyle bisey yapayim dedim)
1 bardak sut
Oglen
Yulafli etli yogurt corbasi
2 dilim peynirli dukan borek
Aksam
3 dilim peynirli dukan borek
1 kase yulafli etli yogurt corbasi
Su 3 lt
Yesil cay 3 fincan
Form cayi 1 fincan
1 saat yuruyuse niyetleniyorum bakalim..
Sabah 20 dakk kond bisikleti surdum ...
oooooooooooooooooooo geceliklere bak heleee
turtammm ne demek çoçuktan sonra fizik bozulur falan ben bozuldum burdaşaka bir yana o beden yapısıyla alakalı birazda.mesala yok sezeryanda göbek kalır,herkesin vucudu çatlar gibi söyletiler fazla ama öyle olmuyor herkeste. ben sezeryan oldum mecburi oldu ama göbeğim kalmadı ve hiç göbek egzersizide yapmadım kendi toparlandı,çatlağımda olmadı ne karnımda ne belimde.sadece bacağımda bir kaç tane var oda son ay şişliğim olmuştu o sebep oldu.genetiğine güveniyorsan çocuk yapmatan korkmayacaksın
![]()
dizi falan vardır belki hilalim![]()
Aa ne güzel haberler bunlar istemiyorum diyorum ama olursa falan benim de göbeğim kalmaz demek kii ..
Bu arada mesaj kutun dolu Ayşe'cim.
Hıı öyle bir geçer zamanki var dimi bugün turtam ..
boşalttım hilalcim. bence de kalaz basenli bayanların göbeği pek kalmıyorşekil A ben
ohooooooooooooo ebru bana laf söylüyorsunuz da biri daha evlenmeden gerdek gecesini planlıyor baksana![]()
![]()
bence çok seksiler de hiçbiri benim totoma olmaz şayet![]()
ay kızlar aklıma ne geldi kuzenim evlencegi zaman ona yardım ediyorduk işte iç çamaşırlarını göstercek aldıgı bende merakla oturdum bakıcam neler almış falan yani seksi seksi diye anaaaam kız bir açtı paketi içinden mickey mouselu donlar yok twittyli eşofmanlar falan çıktı dedim Allah seni kahretmesinhayallerim suya düştüydü eminim kocasınında düşmüştür düşünsene ilk gecenizde mickey mouse donlu hatun geliyor falan
![]()
![]()
Cidden ne hayal kırıklığıdır yahuu ..
VAr ya en özendiğim şey ben iç çamaşırı alışverişine bayılırım zaten seksü seksü şeylere muhtemelen uzuncaa bir süre çıkarmam üstümden öyle şeyleri evde veya odada yalnız olduğumda bile öyle gezerim ben![]()
ya öyle olması gerekir zaten özellikle evlenince hadi cocuk sahibi olduktan sonra neyse çünkü sonucta vücudun bozuluyor bilmemne vs vs ama bana da komik geliyor yani öyle mickeyli donlar falan
![]()
oooooooooooooooooooo geceliklere bak heleee
turtammm ne demek çoçuktan sonra fizik bozulur falan ben bozuldum burdaşaka bir yana o beden yapısıyla alakalı birazda.mesala yok sezeryanda göbek kalır,herkesin vucudu çatlar gibi söyletiler fazla ama öyle olmuyor herkeste. ben sezeryan oldum mecburi oldu ama göbeğim kalmadı ve hiç göbek egzersizide yapmadım kendi toparlandı,çatlağımda olmadı ne karnımda ne belimde.sadece bacağımda bir kaç tane var oda son ay şişliğim olmuştu o sebep oldu.genetiğine güveniyorsan çocuk yapmatan korkmayacaksın
![]()
Niye olmasın kız. Bence olur sanada Hilal'ede . Benim bunlardan çok var(Melek geldi birden aklıma
)
Vayyy Hilal'cim sende de çok cevherler varmış. Buraya yazmayın böyle şeyler
Benimde mesela hiç çatlağım yok maşallah. Bazılarının göbekleri tarla gibi oluyor. Şimdi bide zayıfladım daha bir dehşet oldu. Bu yaz daha güzel bir bikini alacağım
Bu arada Nihal Nermin ve Zeliş daha önce takımlara katılmadınız değil mi siz ?
hayır bn katılmadım katılırsak sorunmu oluyo
Sonra çok takip ediliyoruz dimi Ebru'cum amaç reyting arttırmak![]()
hayır bn katılmadım katılırsak sorunmu oluyo
slm kızlarrr:119: bi delilik yaptım şuana kadar 910 kalori yaktım. 90 kalorim kaldı. 3 gün boyunca 1000 kalori yakma cezası verdim kendime. ayrıca 2 hafta boyuncada tartılmama cezasıhaftaya salı tartılcem bakalım kaç çıkıcam çok merak ediyorum. şuan su topladığım için farketmiyorum. regl bitse keşke:18:
Geçen gün dikkatimi çekti. Cuma zayıflama yarışmaları arasında en çok cevaplanan topik bizimkisi. Yani paylaşım açısından bir numarayız şuan. Reytingimizde tavan yapacak bu gidişle.
Yok canım hesaplamaya etki ediyor onun için sordu Hilal.
size taze taze yeni fotolarımı yükledim![]()
Benim de dikkatimi çekmişti o Ebru'cum paylaşım artmadan ne kadar yararı olabilir ki buranın bir de paylaşım düşük olunca yeni katılanlarda aynı şekilde devam ediyor düşünsene ilk geldiğinde bu kadar yüksek paylaşım olmamış olsa şimdi bu kadar burada zaman harcar mıydın ?
Oysa şimdi resmen bağımlı olduk buraya