Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oooooooooooooooooooo geceliklere bak heleee:23:

turtammm ne demek çoçuktan sonra fizik bozulur falan ben bozuldum burda:1::33: şaka bir yana o beden yapısıyla alakalı birazda.mesala yok sezeryanda göbek kalır,herkesin vucudu çatlar gibi söyletiler fazla ama öyle olmuyor herkeste. ben sezeryan oldum mecburi oldu ama göbeğim kalmadı ve hiç göbek egzersizide yapmadım kendi toparlandı,çatlağımda olmadı ne karnımda ne belimde.sadece bacağımda bir kaç tane var oda son ay şişliğim olmuştu o sebep oldu.genetiğine güveniyorsan çocuk yapmatan korkmayacaksın:27::1:

Takimda bir gazetecumiz daha olduu hayirlis olsuun :)
Cok eglenceli:)
İyi zeliha bir isirik alip durabilmissin ben hic beceremiyorum
Hic tadina bakmamam lazim yoksa mutlaka gidip yiyorum :))
Bende senden esinlendim.Güzel oluyor.Sen gazeteci ben stajer olayım :60:

Menum

Sabah
Light peynirli omlet
Biraz peynir
1 domates 1 salatalik

Ogle
1 kasik yulaf kepekli light yogurt

Ara
200 ml sut

Aksam -henuz yemedim-
Disarda yiycem tavuklu salata yerim muhtemelen acaba
sadece protein mi yesem aksam ama diger ogunlerimde de pek yemedim yiyebilirim sanirim ?
Ne dersiniz dukancilar:)
Afiyet olsun canım.

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

Birazcık nohut yemeği
Birazcık turşu
2-3 yk bulgur pilavı
2 dilim kepek ekmek

Ara

Yarım simit

Akşam

1 kase sütlü nesfit

1,5 litre su + ıhlamur + yeşil çay

(Öğle yemeğim çok iç açıcı değil ama miktar olarak çok az yedim. Zaten hastalıktan canım bişey istemiyor.)
Afiyet olsun idolüm.:1:

tamam 3 litreyi bilmiyorum ama alştıra alıştıra 3 litrede içerim ama şimdi 2 litre içmeye çalıırım da aç karnınada su hiç gitmiyo:1:
Canım yanına 1,5 litre su şişesini al iç.Ben okulda su şişesi ile geziyorum.Bu aralar nedense çok içemedim ama Ebrunun da dediği gibi çok önemli.Spor yapıyoruz su içmiyoruz böylece kilo veremiyoruz.

Menum:

kahwalti:
2 yumurtaya sahanda pastirmali sucuklu peynirli yumurta (biraz karman corman oldu ama acikmayayim diye boyle bisey yapayim dedim :1:)
1 bardak sut

Oglen
Yulafli etli yogurt corbasi
2 dilim peynirli dukan borek

Aksam
3 dilim peynirli dukan borek
1 kase yulafli etli yogurt corbasi

Su 3 lt
Yesil cay 3 fincan
Form cayi 1 fincan

1 saat yuruyuse niyetleniyorum bakalim..

Sabah 20 dakk kond bisikleti surdum ...

Afiyet olsun canım.Şu dukan böreği bene bir deneyeyim.

turtammm ne demek çoçuktan sonra fizik bozulur falan ben bozuldum burda:1::33: şaka bir yana o beden yapısıyla alakalı birazda.mesala yok sezeryanda göbek kalır,herkesin vucudu çatlar gibi söyletiler fazla ama öyle olmuyor herkeste. ben sezeryan oldum mecburi oldu ama göbeğim kalmadı ve hiç göbek egzersizide yapmadım kendi toparlandı,çatlağımda olmadı ne karnımda ne belimde.sadece bacağımda bir kaç tane var oda son ay şişliğim olmuştu o sebep oldu.genetiğine güveniyorsan çocuk yapmatan korkmayacaksın:27::1:

Aa ne güzel haberler bunlar istemiyorum diyorum ama olursa falan benim de göbeğim kalmaz demek kii ..

Bu arada mesaj kutun dolu Ayşe'cim.

dizi falan vardır belki hilalim :1:

Hıı öyle bir geçer zamanki var dimi bugün turtam ..

Aa ne güzel haberler bunlar istemiyorum diyorum ama olursa falan benim de göbeğim kalmaz demek kii ..

Bu arada mesaj kutun dolu Ayşe'cim.

Hıı öyle bir geçer zamanki var dimi bugün turtam ..

boşalttım hilalcim. bence de kalaz basenli bayanların göbeği pek kalmıyor:1: şekil A ben

slm kızlarrr:119: bi delilik yaptım şuana kadar 910 kalori yaktım. 90 kalorim kaldı. 3 gün boyunca 1000 kalori yakma cezası verdim kendime. ayrıca 2 hafta boyuncada tartılmama cezası:27: haftaya salı tartılcem bakalım kaç çıkıcam çok merak ediyorum. şuan su topladığım için farketmiyorum. regl bitse keşke:18:

ohooooooooooooo ebru bana laf söylüyorsunuz da biri daha evlenmeden gerdek gecesini planlıyor baksana :60: :60:

bence çok seksiler de hiçbiri benim totoma olmaz şayet :60:

Niye olmasın kız. Bence olur sanada Hilal'ede . Benim bunlardan çok var :9: (Melek geldi birden aklıma :60:)

ay kızlar aklıma ne geldi kuzenim evlencegi zaman ona yardım ediyorduk işte iç çamaşırlarını göstercek aldıgı bende merakla oturdum bakıcam neler almış falan yani seksi seksi diye anaaaam kız bir açtı paketi içinden mickey mouselu donlar yok twittyli eşofmanlar falan çıktı dedim Allah seni kahretmesin :60: hayallerim suya düştüydü eminim kocasınında düşmüştür düşünsene ilk gecenizde mickey mouse donlu hatun geliyor falan :60: :60:

İlk gece için dehşet bir hayal kırılığı olmuştur. Ama normalde bende severim. Hello kittly felan var benim, ama hem böyle seksilerinden hem de sporlarından. İç çamaşırına bende bayılırım kızlar. Yalnız bu muhabbet çok ziyaretçi çekecek topiğe :60:

:60: Cidden ne hayal kırıklığıdır yahuu ..
VAr ya en özendiğim şey ben iç çamaşırı alışverişine bayılırım zaten seksü seksü şeylere muhtemelen uzuncaa bir süre çıkarmam üstümden öyle şeyleri evde veya odada yalnız olduğumda bile öyle gezerim ben :1:

Vayyy Hilal'cim sende de çok cevherler varmış. Buraya yazmayın böyle şeyler :9:

:60: ya öyle olması gerekir zaten özellikle evlenince hadi cocuk sahibi olduktan sonra neyse çünkü sonucta vücudun bozuluyor bilmemne vs vs ama bana da komik geliyor yani öyle mickeyli donlar falan :60:

Tam ben alıntılamıştım. Ayşe cevap vermiş. Ben bikini giyiyorum hala denizde. Bence çocuk farklı vücut farklı. Vücudumuzu çocuk değilde biz bozuyoruz.

Benimde mesela hiç çatlağım yok maşallah. Bazılarının göbekleri tarla gibi oluyor. Şimdi bide zayıfladım daha bir dehşet oldu. Bu yaz daha güzel bir bikini alacağım :60:

Niye olmasın kız. Bence olur sanada Hilal'ede . Benim bunlardan çok var :9: (Melek geldi birden aklıma :60:)

Vayyy Hilal'cim sende de çok cevherler varmış. Buraya yazmayın böyle şeyler :9:

Benimde mesela hiç çatlağım yok maşallah. Bazılarının göbekleri tarla gibi oluyor. Şimdi bide zayıfladım daha bir dehşet oldu. Bu yaz daha güzel bir bikini alacağım :60:

Sonra çok takip ediliyoruz dimi Ebru'cum amaç reyting arttırmak :60::60:

Sonra çok takip ediliyoruz dimi Ebru'cum amaç reyting arttırmak :60::60:

Geçen gün dikkatimi çekti. Cuma zayıflama yarışmaları arasında en çok cevaplanan topik bizimkisi. Yani paylaşım açısından bir numarayız şuan. Reytingimizde tavan yapacak bu gidişle. :9:

hayır bn katılmadım katılırsak sorunmu oluyo

Yok canım hesaplamaya etki ediyor onun için sordu Hilal.

slm kızlarrr:119: bi delilik yaptım şuana kadar 910 kalori yaktım. 90 kalorim kaldı. 3 gün boyunca 1000 kalori yakma cezası verdim kendime. ayrıca 2 hafta boyuncada tartılmama cezası:27: haftaya salı tartılcem bakalım kaç çıkıcam çok merak ediyorum. şuan su topladığım için farketmiyorum. regl bitse keşke:18:

1000 çok değil mi? Neden böyle bir ceza verdin kendine söyle bakimm :9:

Geçen gün dikkatimi çekti. Cuma zayıflama yarışmaları arasında en çok cevaplanan topik bizimkisi. Yani paylaşım açısından bir numarayız şuan. Reytingimizde tavan yapacak bu gidişle. :9:

Yok canım hesaplamaya etki ediyor onun için sordu Hilal.

Benim de dikkatimi çekmişti o Ebru'cum paylaşım artmadan ne kadar yararı olabilir ki buranın bir de paylaşım düşük olunca yeni katılanlarda aynı şekilde devam ediyor düşünsene ilk geldiğinde bu kadar yüksek paylaşım olmamış olsa şimdi bu kadar burada zaman harcar mıydın ?
Oysa şimdi resmen bağımlı olduk buraya :1:

size taze taze yeni fotolarımı yükledim:27:

Aaa Ayşe'cim düz saç da ne kadar güzel olmuş bir de sen son resimlere göre sıkılaşmı incelmiş misin ?
Kızına da bak sen pek bir havalı olacak yalnız maşallah ..
Bir de çok durmasın resimler valla gözlerine nazar değecek maşallah diyorum o kadar ama geçen eklediğinde ben kaç kere baktım gözlere göreceksin açıp açıp ..

Benim de dikkatimi çekmişti o Ebru'cum paylaşım artmadan ne kadar yararı olabilir ki buranın bir de paylaşım düşük olunca yeni katılanlarda aynı şekilde devam ediyor düşünsene ilk geldiğinde bu kadar yüksek paylaşım olmamış olsa şimdi bu kadar burada zaman harcar mıydın ?
Oysa şimdi resmen bağımlı olduk buraya :1:

Aynen canım yaaaa azıcık gelmesem aklım burda oluyor kızlar napıyor acaba diye. Yoksa nasıl kilo verebilirdik bu kadar.

Fotoğraflar çok güzel Ayşe'cim yanlız ufaklık seni kıskanmış galiba bakışlara baksana :)) Maşallah size.

Back
X