Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yarın okul yok.EYLEM VAR.Yarın eyleme gideceğiz:72::72::72:.Eylem gündüz ama akşam geç dönebiliriz haberiniz olsun.

oooooooooooooooooooo geceliklere bak heleee:23:

turtammm ne demek çoçuktan sonra fizik bozulur falan ben bozuldum burda:1::33: şaka bir yana o beden yapısıyla alakalı birazda.mesala yok sezeryanda göbek kalır,herkesin vucudu çatlar gibi söyletiler fazla ama öyle olmuyor herkeste. ben sezeryan oldum mecburi oldu ama göbeğim kalmadı ve hiç göbek egzersizide yapmadım kendi toparlandı,çatlağımda olmadı ne karnımda ne belimde.sadece bacağımda bir kaç tane var oda son ay şişliğim olmuştu o sebep oldu.genetiğine güveniyorsan çocuk yapmatan korkmayacaksın:27::1:

Niye olmasın kız. Bence olur sanada Hilal'ede . Benim bunlardan çok var :9: (Melek geldi birden aklıma :60:)

İlk gece için dehşet bir hayal kırılığı olmuştur. Ama normalde bende severim. Hello kittly felan var benim, ama hem böyle seksilerinden hem de sporlarından. İç çamaşırına bende bayılırım kızlar. Yalnız bu muhabbet çok ziyaretçi çekecek topiğe :60:

Vayyy Hilal'cim sende de çok cevherler varmış. Buraya yazmayın böyle şeyler :9:

Tam ben alıntılamıştım. Ayşe cevap vermiş. Ben bikini giyiyorum hala denizde. Bence çocuk farklı vücut farklı. Vücudumuzu çocuk değilde biz bozuyoruz.

Benimde mesela hiç çatlağım yok maşallah. Bazılarının göbekleri tarla gibi oluyor. Şimdi bide zayıfladım daha bir dehşet oldu. Bu yaz daha güzel bir bikini alacağım :60:

:60: ay anam cocuklular ve bekarlar diye topik ikiye ayrılmıs nerdeyse ay tamam giyersiniz anacum giyinde ben giyemeyenlerde asırı kilo alanlardan yada güvenmeyenlerden kendine bahsediyorum :60:

1 saat yuruyus yapip geldik, birazdan da bisiklet surcem :8:

Neler kaynatmissiniz neler soyle bir goz gezdirdimde o gecelikler cok hosuma gitti :27:

Haticecim sporun muhtesem:nazar:

Iyi geceler diliyorum herkese yarn gorusuruz insallah :54:

1 saat yuruyus yapip geldik, birazdan da bisiklet surcem :8:

Neler kaynatmissiniz neler soyle bir goz gezdirdimde o gecelikler cok hosuma gitti :27:

Haticecim sporun muhtesem:nazar:

Iyi geceler diliyorum herkese yarn gorusuruz insallah :54:
Teşekkürler canım.Maşallah sende güzel spor yapmışsın.İYİ GECELER.:16:

22/05 MSJ SAYIMI

Betul ?
Ladyline 25
tadLi 10
Uzayim 24
eski_bir_masal70
elmali turta ?
ucuk mavi 17
angelic ?
niyal ?
zaum 27
gurbet_dmr ?
chika ?

kızlar yerın eşim geliyor ben yokukm şimdilik bana gelen sayılar bunlar yarın alıntılayıp eksik olanlar kenidini eklerse memnun olurum ben yokum yarın çünkü iyi geceler

Son düzenleme:
Yaa ben daha yeni geldim eve herkes gitmisss
Ne kaynatmissiniz ben yokken
Ama tesadufun bu kadari ben de kendime bugun guZel camasirlar aldiim :1::1:
Artik grupca telepatik olarak ayni seyleri dusunuyoruz herhalde :))

Ayse reaimlerin cok guzel masallah, mavi pelerin gibi olan kiyafetin de cok yakismis sana

Benim de su an belim 71 kalcam 100:(
ama hilal seni hayal edemedim oyle
Sen en bastan beri bana hep zayifmissin gibi geliyorsun

Hatice ne eylemi yapiyorsunuz?
Katilabiliyor musunuz ki eyleme ogrenciler ne olcak?
Sorusturma falan gelmesin sonra?

Bugun kimse kacamak yapmamis kizlar ne guzeell
Ben de aksam yemeginde 6 kofte yaninda 4-5 tane kozlenmis domates ve biber yedim bir de ayran

Sevgilim sen cok kuculmussun yaa fln dedi nasil mutlu oldum anlatamam:)

Kimse yokken magazin yazayim bari birazz ilham perileri geldii :))

Betul PRODUCTiON gururla sunar..

Evet sayin seyirciler
Uzun bir aradan sonra sizlerle olmanin mutlulugunu yasiyoruz
İstemsiz olan bu ayriliktan dolayi siz degerli izleyecilerimizi yasanan ilginc olaylardan mahrum biraktigimiz icin ozur dileriz.

Simdi haberlere gecelim..

13. Takimda huzun ruzgarlari esiyor. Takimin yeni ve eglenceli simalarindan niyal kiskanclik kurbani oldu. Takimdaki sicak muhabbete kendini kaptiran ve eski sevgilileriyle mazisini ortaya aciklayinca onu gizlice forumdan takip eden kocasi kiskanclik krizine girdi. Nihal su anda goz hapsinde ve internete girmesi yasaklandi. Basinda yer alan bu haberin etkisiyle URfa'da pek cok erkegin eslerine internet yasagi koydugu bilgisine ulastik. Ne diyelim Nihal, yaktin hem kendini em de diger kadinlari:)

Gundemi sarsan bir olayi daha sizlerle paylasiyoruz. Yasadigi firtinali iliskileriyle unlu, takimin sansasyonel ismi Funda namideger Turti yine ortaligi karistirdi. Yuzundeki benlerini aldirdigi estetik cerrahi doktoruna kafayi takan turti gogus ameliyat bahanesiyle doktoru muaynehanesinde taciz ederken yakalandi. Kurumun guvenlik gorevlileri tarafindan disari cikarilan turta 'Ama ameliyatimi yaparken yuzume cok guzel bakiyordu, aramizda bir yakinlik olustu, bana umut verdi, asil suclu odur.' diye aciklama yapti. Kameralarimizi gorunce saldirganlasan turta ' Zengin kOca isteyen kizlar bu estetik doktorlarina sakin yaklasmayin hepsi benim
olacak, yolarim sizi' sozleriyle kitlelere mesajini iletti..

Ve sok bir haber daha takimin sevilen ismi ve kaptani Hilal meZun olacagini aciklayinca takimda degisik duygular olustu.
Takim uyeleri onun icin sevinrken kendileri icin derinden bir sizi hissettiler. bu olay da gundemde buyuk bir yer aldi ve uyeler bir basin toplantisi duzenleyerek ' o bizim sadece kaptanimiz degil, en kucugumuz, asik sirinemiz, sevgisinden seytan gosteremeyen biricik Hilalimizdi' aciklamasini yaptilar.
Bunun uzerine bu sevgi seline dayanamayan takim kaptani tum gemileri yakip sevdicegini terketti ve takimi olene kadar hic birakmayacagini acikladi. Terkedilerek Birden neye ugradigini sasiran damat adayi kk'ya dava actigini ve boyle forumlarin yasaklanmasi gerektigini soyledi.

Haberlerimiz burada sonlanirken hepinize sevgilerimizi gonderiyoruz.
Bizi takip edin, en son gelismelerden ilk siz haberiniz olsun..
İyi geceler..

22/05 MSJ SAYIMI
Betul 8
Ladyline 25
tadLi 10
Uzayim 24
eski_bir_masal70
elmali turta ?
ucuk mavi 17
angelic ?
niyal ?
zaum 27
gurbet_dmr ?
chika ?

Aksam disarda oldugumdan cok aktif olamadim bugun kizzlar kusura bakmayin
Yarin aksam da disardayim artik magazinle idare edin rusvet olarak:))
Aslinda daha yazacagim bir iki sey daha vardi ama parmaklarim agridi telden bu kadar uzun yazinca:))
O yuzden renksiz fln oldu idare edin..

İYi uykular herkesee :16:
Allah rahatlik versin
Uykunuzda bile bol bol kalori yakasiniz insallah:)

Kimse yokken magazin yazayim bari birazz ilham perileri geldii :))

Betul PRODUCTiON gururla sunar..

Evet sayin seyirciler
Uzun bir aradan sonra sizlerle olmanin mutlulugunu yasiyoruz
İstemsiz olan bu ayriliktan dolayi siz degerli izleyecilerimizi yasanan ilginc olaylardan mahrum biraktigimiz icin ozur dileriz.

Simdi haberlere gecelim..

13. Takimda huzun ruzgarlari esiyor. Takimin yeni ve eglenceli simalarindan niyal kiskanclik kurbani oldu. Takimdaki sicak muhabbete kendini kaptiran ve eski sevgilileriyle mazisini ortaya aciklayinca onu gizlice forumdan takip eden kocasi kiskanclik krizine girdi. Nihal su anda goz hapsinde ve internete girmesi yasaklandi. Basinda yer alan bu haberin etkisiyle URfa'da pek cok erkegin eslerine internet yasagi koydugu bilgisine ulastik. Ne diyelim Nihal, yaktin hem kendini em de diger kadinlari:)

Gundemi sarsan bir olayi daha sizlerle paylasiyoruz. Yasadigi firtinali iliskileriyle unlu, takimin sansasyonel ismi Funda namideger Turti yine ortaligi karistirdi. Yuzundeki benlerini aldirdigi estetik cerrahi doktoruna kafayi takan turti gogus ameliyat bahanesiyle doktoru muaynehanesinde taciz ederken yakalandi. Kurumun guvenlik gorevlileri tarafindan disari cikarilan turta 'Ama ameliyatimi yaparken yuzume cok guzel bakiyordu, aramizda bir yakinlik olustu, bana umut verdi, asil suclu odur.' diye aciklama yapti. Kameralarimizi gorunce saldirganlasan turta ' Zengin kOca isteyen kizlar bu estetik doktorlarina sakin yaklasmayin hepsi benim
olacak, yolarim sizi' sozleriyle kitlelere mesajini iletti..

Ve sok bir haber daha takimin sevilen ismi ve kaptani Hilal meZun olacagini aciklayinca takimda degisik duygular olustu.
Takim uyeleri onun icin sevinrken kendileri icin derinden bir sizi hissettiler. bu olay da gundemde buyuk bir yer aldi ve uyeler bir basin toplantisi duzenleyerek ' o bizim sadece kaptanimiz degil, en kucugumuz, asik sirinemiz, sevgisinden seytan gosteremeyen biricik Hilalimizdi' aciklamasini yaptilar.
Bunun uzerine bu sevgi seline dayanamayan takim kaptani tum gemileri yakip sevdicegini terketti ve takimi olene kadar hic birakmayacagini acikladi. Terkedilerek Birden neye ugradigini sasiran damat adayi kk'ya dava actigini ve boyle forumlarin yasaklanmasi gerektigini soyledi.

Haberlerimiz burada sonlanirken hepinize sevgilerimizi gonderiyoruz.
Bizi takip edin, en son gelismelerden ilk siz haberiniz olsun..
İyi geceler..

ayyyyyyyyyyy koptum çok güzel olmuş paparazzi betül :60: :60: :60: :60:

bu arada herkesee gönaydıııııııııııın :103: :103:
ne geregi varsa sabahın 6 30 nda uyandım yaaaaaa :27::27:

hilalim sana attıgım mail sana ulasmıyor kk'dan mesaj atıyorum o yüzden anlamadım mail kutun falan mı dolu acep?

bu arada ben izinliyim diye mesajlarımı saymıyorum kızlar ondan atmyıorum nasıl olsa önemi yok şu durumda :1:

Son düzenleme:
Günaydın herkese :) geçmişe baktım ve gözlerime ınanamadım hilal ablacım xs giyosun 34 beden takılıyosun maşallah da daha fazla kilo verme :)

Back
X