SÜPEEERRRR.Hilalcim tam istediğin gibi oldu.Sen mezun oldun takımda 1. oldu.Sen her hafta mezun ol bunu iste
Cidden tam istediğim gibi oldu çok mutlu oldum çok teşekkür ederim hepinizeee

yaz yaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SÜPEEERRRR.Hilalcim tam istediğin gibi oldu.Sen mezun oldun takımda 1. oldu.Sen her hafta mezun ol bunu iste
yaz yaz
Aklına başka bir şey takılırsa sor canım eğer giremeyecek gibi olursak Ayşe girer belki ama eğer burada olsak da önümüzdeki hafta bence listeyi sen yap oturtmuş ol hepimiz buralardayken daha ..
Teşekkür ederim Ayşe'cim inşallah hepiniz ulaşırsınız ideal kilonuza bir an önce.
Tartımın altına yazayım mı isimleri
Cidden tam istediğim gibi oldu çok mutlu oldum çok teşekkür ederim hepinizeee
![]()
Canım kaptanlıktan ziyade öğrenilmesi gerekiyor.İhtiyaçta olabilir.Fazla bilgiden zarar gelmezEvet yaaaa Ayşe'de var. Melek'te gelse biran önce. Takım kaptandan geçilmiyor zaten![]()
Bu arada bireyselde 2 kesin derecemiz var. Hilal birinci, Nermin ikinci.![]()
oooo maşallah.Tebrikler kızlar.SÜPERİZZZZYaaaaaaaaaaaaa kızlar süperiz. Bu hafta bireyseldeki üç derecede bizim. Reyhan ablada üçüncü. İyice inceledim listeleri. Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Canım kaptanlıktan ziyade öğrenilmesi gerekiyor.İhtiyaçta olabilir.Fazla bilgiden zarar gelmez
oooo maşallah.Tebrikler kızlar.SÜPERİZZZZ
Gördüm canım not aldım.
Turti sapıttı artıkın. Biran önce evlendirmek lazım
Haklısın Gönül konusunda. Ben hala öndeyim. Geçemedi daha beni. Şimdi yeni rakip bulmaya çalışıyo kendine. Farkı kapatamayacağını anladı.(İyice gaza getireyim)
*** 13. TAKIM 258. ETAP ***
angelic2: ( 70. 0 / 68.0 / 2.0 / 2.86 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı
betuld: ( 61.4 / 60.9 / 0.5 / 0.81 % )
chika: ( 90.0 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı
eski_bir_masal: ( 55.8 /52.7 /3.1 / 5.56% ) Mezuniyetini istiyor
gurbet_dmr: (97.4 /93.1 / 4.3 / 4.41 % ) Yeni üye hedef : 75
LAydLiNe: ( 68.0 / 67.6 / 0.4 / 0.59 % )
niyal: ( 82.2 / / / % ) Yeni üye hedef : 60
tadLi: ( 57.3 / 55.9 / 1.4 / 2.44 % )
UcukMavi: ( 62.9 / / / %)
UZAYIM: ( 66.4 / 65.6 / 0.8 / 1.20 % )
Zaum: (105 /104.2 /0.8 / 0.76 % ) Yeni üye hedef : 75
13. TAKIM ORTALAMASI:
Hilal rekor kıracaksın sanırım. Dehşet bir yüzdeyle mezun oluyorsun. Büyük ihtimal birincisin bu hafta![]()
Öyle mi bilmiyordumYok canım kaptanlık olayını sen anlamadın. Melek eskiden başka bir takımın kaptanıymış. Sonra bize gelmiş. Ayşe'de öyleydi o yüzden espiri yaptım
Yanlış anlaşılmasın![]()
Sizi gidi sizi.Birde sarılmışlarkızzzzzzzzzzllllllllllllllaaaaaaaarrrrrrrr ayyyyyyyyyyyy nasılızzzzzyerim onu nasıl da gülüyorr yaaaaa daktırımm ben pek gülemedim dikişlerden amma ayy nası çıkmışım ya güzel mi
![]()
mister dokundugu herşeyi güzelleştiren adaaam![]()
Eki Görüntüle 428074
Evet yaaaa Ayşe'de var. Melek'te gelse biran önce. Takım kaptandan geçilmiyor zaten
Tartının altına yazma fikrine bayıldım Hilal'cim
Biz sana teşekkür edelim kuzum. Ortalamana baksana. Bu hafta inşallah bireyselde de birincisin
Yaaaaaaaaaaaaa kızlar süperiz. Bu hafta bireyseldeki üç derecede bizim. Reyhan ablada üçüncü. İyice inceledim listeleri. Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
kızzzzzzzzzzllllllllllllllaaaaaaaarrrrrrrr ayyyyyyyyyyyy nasılızzzzzyerim onu nasıl da gülüyorr yaaaaa daktırımm ben pek gülemedim dikişlerden amma ayy nası çıkmışım ya güzel mi
![]()
![]()
Turtiiiiiiiiiiii süper yaaaaaaaaaaa ne dedin adamada resim çektirdi seninle.
Evet çok güzel gülmüş ama sankim göbeği var senin doktorun.![]()
ben de yardımcı olmaya çalışırım kızlar bu hafta bizim takımın haftası olmuş.inş. hafta ben de bireyselde derece oalmak istiyorum...
menüm
öğlen
peynirli domatesli ekmek
akşam
dukan pizza
1 kuru incir 1 ceviz
30 dk bisiklet süreceğim
Kızlar son yorumlarımı yapayım bu hafta ..
Tebrik ediyorum hepinizi ayrı ayrı.
Çok güzel bir ortalama çıkardık gerçekten çok istemiştim bu ortalamayı onun için de ayrıca teşekkür ederim ..
UcukMavi: ( 62.9 / 63.2 / -0.3 / -0.48 %)
13. TAKIM ORTALAMASI: 1.82 %
Reyhan abla ; Menülerin çok güzeldi bu hafta tam da istediğin kiloyu görmüş oldun tebrik ediyorum seni.
Betül ; Dukan çok güzel oldu Betül'cüm sakın 500 gram falan diye sıkma canını bak ölçülerini alırsan normalde 2 kg da inceldiğin kadar inceldiğini göreceksin. Lütfen bu şekilde kaçamaksız devam et ve mezuniyetini biran önce görelim.
Nermin ; Çok güzel bir sonuç gördün ilk haftanda tebrik ederim. Ufak kaçamaklar oldu ama sporların çok güzeldi spordan ayrılma lütfen eminim böyle güzel ve azimle gideceksin ..
Ebru ; Beraber mezun olacaktık sözde Ebru'm ama hedefini düşürmene sevindim menülerin de hareketin de gayet güzel gidiyor sen zaten o bilinci oturttun. Artık zannetmiyorum ben hiç kilo alacağını ..
Gönül ; Protein ağırlıklı beslenme ve sporla çok güzel bir sonuç aldın şimdiye kadar seni gözlemlediğim kadarıyla biri eksik olduğunda istediğimiz sonucu alamıyoruz bu şekilde devam et de yazın şöyle rahatça bir tatil de salın ..
Ayşe ; Bu hafta takımdan biraz uzak kalınca nasıl etkilendiğimizi gördük, menülerini de pek bilemediğimden fazla yorum yapamıyorum ama kafana koyduğunu yapacağını biliyorum ve haziran ayında 59 kiloyu göreceksin eminim ki ..
HAtice ; HAtice'cim ben her zamanki gibi seni ayrıca tebrik ediyorum hiç bir zaman moral bozukluğunu yediklerine yansıtmadan devam ediyorsun bir de bu hafta kefirin de etkisi olmuş olabilir diye düşünüyorum bence hiç vazgeçme kefirden bak temmuza kadar 2 kg versem diyordun bu hafta gitti bile 800 gram ..
Zeliş ; Canım senin verebileceğinden azını verdiğini düşünüyorum bu hafta.
Senden bu hafta için istediğim şey lütfen o su miktarını arttır.
Okula götür 1.5 litre su evde de 1 litre iç en azından 2.5 litre olsun.
Mesela ben de bardaktan gidip gidip su içemem ama yanımda şişe durdukça yudum yudum da olsa içiyorum ve bir bakmışsın arıyorsun artık onun haricinde menülerini de bu hafta düzenleyeliim olur mu protein miktarını arttıralım bir de sporu ihmal etmezsen nasıl kilo vereceğini göreceksin ..
Bu haftaki yorumlarım böyle genel olarak çok güzel sonuçlarımız ortalamamız rekor zaten ama biliyorum ki 13. takım her zaman daha güzellerini yapacaktır ..
Biraz da genel bir şeyler yazmak istiyorum.
Geçen sene de buralarda olduğum zamanlar oldu hatta kilo ver al yaptım ama geçen yazdan itibaren asıl buralarda oldum ve bana o kadar çok şey kattınız ki. Kilo vermem de en büyük destek burası ve sizler oldunuz, hep bahsederdim ben de duygusal açlık var diye buradaki sıcak sohbetlerimiz bunu yenmemi sağladı.
Ne zaman bir sorunum olsa geldim anlattım ki ben hayatımı normalde çok fazla anlatan bir insan değilimdir fakat burada gördüm ki normalde olduğu gibi ne kıskançlık var ne insanların birbiri arkasından konuşması, burası sıcacık bir ortamdı.
Bazen ağlarken yazdım bana çözümler getirdiniz bazen bir çözüm bulamadık ama hepinizin varlığını o kadar yakından hissettim ki çok çok teşekkür ederim.
Bazen de en mutlu anlarım da koştum buraya sizinle paylaştım benim kadar heyecanlandığınızı hissettim.
Birimiz o gün aramızda olmasa bir şey mi oldu diye hemen merak ettim.
Herkesin yeri ben de çok ayrı.
iyiki tanımışım hepinizi iyiki burada bulunmuşum.
Umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız ve hayatta istediğiniz tüm güzelliklere ulaşırsınız ..
ben de yardımcı olmaya çalışırım kızlar bu hafta bizim takımın haftası olmuş.inş. hafta ben de bireyselde derece oalmak istiyorum...
menüm
öğlen
peynirli domatesli ekmek
akşam
dukan pizza
1 kuru incir 1 ceviz
30 dk bisiklet süreceğim
ayyyy beni evlilik paklamaaaaaaaaz 3 5 tane lazım önce![]()
ayy hilallllllllllll maşalllah kızımmmm koru bu kiloyu artık yani egzersizle sıkılaş daha verme
fundacım çok güzel görünüyorsun,dr da pek almış resim çekinmekten
hilalcim çok güzel yazdıkların sonunda başardın![]()
ne dikişi estetik cerrahmı turtimo ve ben beğendim..kızzzzzzzzzzllllllllllllllaaaaaaaarrrrrrrr ayyyyyyyyyyyy nasılızzzzzyerim onu nasıl da gülüyorr yaaaaa daktırımm ben pek gülemedim dikişlerden amma ayy nası çıkmışım ya güzel mi
![]()
Eki Görüntüle 428074
süper bir mezuniyet oldu tebrikler ..Kızlar son yorumlarımı yapayım bu hafta ..
Tebrik ediyorum hepinizi ayrı ayrı.
Çok güzel bir ortalama çıkardık gerçekten çok istemiştim bu ortalamayı onun için de ayrıca teşekkür ederim ..
UcukMavi: ( 62.9 / 63.2 / -0.3 / -0.48 %)
13. TAKIM ORTALAMASI: 1.82 %
Reyhan abla ; Menülerin çok güzeldi bu hafta tam da istediğin kiloyu görmüş oldun tebrik ediyorum seni.
Betül ; Dukan çok güzel oldu Betül'cüm sakın 500 gram falan diye sıkma canını bak ölçülerini alırsan normalde 2 kg da inceldiğin kadar inceldiğini göreceksin. Lütfen bu şekilde kaçamaksız devam et ve mezuniyetini biran önce görelim.
Nermin ; Çok güzel bir sonuç gördün ilk haftanda tebrik ederim. Ufak kaçamaklar oldu ama sporların çok güzeldi spordan ayrılma lütfen eminim böyle güzel ve azimle gideceksin ..
Ebru ; Beraber mezun olacaktık sözde Ebru'm ama hedefini düşürmene sevindim menülerin de hareketin de gayet güzel gidiyor sen zaten o bilinci oturttun. Artık zannetmiyorum ben hiç kilo alacağını ..
Gönül ; Protein ağırlıklı beslenme ve sporla çok güzel bir sonuç aldın şimdiye kadar seni gözlemlediğim kadarıyla biri eksik olduğunda istediğimiz sonucu alamıyoruz bu şekilde devam et de yazın şöyle rahatça bir tatil de salın ..
Ayşe ; Bu hafta takımdan biraz uzak kalınca nasıl etkilendiğimizi gördük, menülerini de pek bilemediğimden fazla yorum yapamıyorum ama kafana koyduğunu yapacağını biliyorum ve haziran ayında 59 kiloyu göreceksin eminim ki ..
HAtice ; HAtice'cim ben her zamanki gibi seni ayrıca tebrik ediyorum hiç bir zaman moral bozukluğunu yediklerine yansıtmadan devam ediyorsun bir de bu hafta kefirin de etkisi olmuş olabilir diye düşünüyorum bence hiç vazgeçme kefirden bak temmuza kadar 2 kg versem diyordun bu hafta gitti bile 800 gram ..
Zeliş ; Canım senin verebileceğinden azını verdiğini düşünüyorum bu hafta.
Senden bu hafta için istediğim şey lütfen o su miktarını arttır.
Okula götür 1.5 litre su evde de 1 litre iç en azından 2.5 litre olsun.
Mesela ben de bardaktan gidip gidip su içemem ama yanımda şişe durdukça yudum yudum da olsa içiyorum ve bir bakmışsın arıyorsun artık onun haricinde menülerini de bu hafta düzenleyeliim olur mu protein miktarını arttıralım bir de sporu ihmal etmezsen nasıl kilo vereceğini göreceksin ..
Bu haftaki yorumlarım böyle genel olarak çok güzel sonuçlarımız ortalamamız rekor zaten ama biliyorum ki 13. takım her zaman daha güzellerini yapacaktır ..
Biraz da genel bir şeyler yazmak istiyorum.
Geçen sene de buralarda olduğum zamanlar oldu hatta kilo ver al yaptım ama geçen yazdan itibaren asıl buralarda oldum ve bana o kadar çok şey kattınız ki. Kilo vermem de en büyük destek burası ve sizler oldunuz, hep bahsederdim ben de duygusal açlık var diye buradaki sıcak sohbetlerimiz bunu yenmemi sağladı.
Ne zaman bir sorunum olsa geldim anlattım ki ben hayatımı normalde çok fazla anlatan bir insan değilimdir fakat burada gördüm ki normalde olduğu gibi ne kıskançlık var ne insanların birbiri arkasından konuşması, burası sıcacık bir ortamdı.
Bazen ağlarken yazdım bana çözümler getirdiniz bazen bir çözüm bulamadık ama hepinizin varlığını o kadar yakından hissettim ki çok çok teşekkür ederim.
Bazen de en mutlu anlarım da koştum buraya sizinle paylaştım benim kadar heyecanlandığınızı hissettim.
Birimiz o gün aramızda olmasa bir şey mi oldu diye hemen merak ettim.
Herkesin yeri ben de çok ayrı.
iyiki tanımışım hepinizi iyiki burada bulunmuşum.
Umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız ve hayatta istediğiniz tüm güzelliklere ulaşırsınız ..
Ay Hilal'cim yaaaaaaaaaa. Çok duygulandım ben. Sanki veda ediyormuşsun gibi olmuş ama çok güzel olmuş. Gizli gizli veda etmiyorsun dimi bize
Bende seni çok seviyorum ve sen gidersen eminim ki burası bomboş kalacak benim için. Senin yerin bende bambaşka.
Ay Hilal'cim yaaaaaaaaaa. Çok duygulandım ben. Sanki veda ediyormuşsun gibi olmuş ama çok güzel olmuş. Gizli gizli veda etmiyorsun dimi bize
Bende seni çok seviyorum ve sen gidersen eminim ki burası bomboş kalacak benim için. Senin yerin bende bambaşka.
Afiyet olsun canım. Çok güzel bir menüyle yeniden aramıza dönüş yapmana sevindim. Uzaklaşma sakın buralardan.