- 13 Mayıs 2012
- 1.360
- 0
- 66
[/QUOT
beni anlatıyo yani eski beni![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/QUOT
beni anlatıyo yani eski beni![]()
Biraz stres iyidirbu gün dersanem başlıyo off sınaw stresi sardı beni![]()
OO süpersin Betülcüm.Hani su böreğine hayır demek yememek çok zor.Peynirden birşey olmaz.Çok iyi yapmışsınMerhaba kizlaarr
Bizde de ablamla enistem vardi kahvaltida
Su boregi fln vardi yemedim hic birinden
Tek luksum peyniri light degil de normal yagli yemek oldu..
inş kazanırım iyi bi yer bu yaz tatilinde çalışıcam bolbolBiraz stres iyidir.Hepimiz bu yollardan geçtik.Dershaneyi dersleri sakın boşlama canım.Şuan çalışabildiğin kadar çalış.Yoksa her geçen yıl bir kayıp oluyor.Elinden geleni yap ki sonra biraz daha çalışabirdim deme.İste ve planlı çalış sınavlarıda başarırsın canım.
Merhaba kizlaarr
Bizde de ablamla enistem vardi kahvaltida
Su boregi fln vardi yemedim hic birinden
Tek luksum peyniri light degil de normal yagli yemek oldu..
günaydııııııın bebeklerrrrrrrrrrrrrrr dün bütün akşam asansörümle birliklteydim :103::103::111::111:
meğersem cocugun canını yakan eski sevgilisi akrep burcuymus benimde akrep oldugumu ögrenince şöyle bir evlerden ırak dedi ki bana o anda yıkıldımama tabi bu insanı daha çok çeker bilirim
öyle yani şimdili arkadas modunda takılıyoruz ama kendisi gayet mantıgıyla hareket eden bir insan öyle olursada mantıken bana gelmez
amaaaaan sıkıldım valla
![]()
ayrı eve cıkıyormus falan filan bana evlilik hakkındaki düşüncelerimi sordu ben de dedim düşünmüyorum puahahahhaah he ne düşündüğü söleyeyimde kaçsın benden direk hah yok öyle
![]()
funda abla detayları bilmiyorum ama çok karışık bi aşk hayatın varbnde akrep burcuyum duyan kaçıyo niyeyse
![]()
haha merak etme canım sen kilolarını bir ver 17 18 ine gel aynı benim gibi olacak aşk hayatın o zaman anlarsın![]()
Canım biz sana hiç ye dermiyiz.Yedikten sonra söyleseydin olmuş artık deyip affederdikKizlar ya ben bi dondurma yesem ne olur
Ama aksam spor da yapamiycam
Buralarda da pek kimse yok ama sorayim dedim
Bu arada ben de akrep burcuy ama 6 senedir cok guzel bir iliskim var turtimoo, zelihaya kotuornek olma sen bakiiim![]()
Afiyet olsun canım.Çok güzel bir menü.Bugun ki menum;
Oglen
2 haslanmis but
2 kasik yogurt
Aksam
1 haslanmis but
2 dilim sigir salam
1 bardak ayran
Sivi 3 lt su
2 fincan yesil cay
1 tropical meyva cayi
Birazdan disari cikicaz yurumeye, 30dak kond bisikleti...
Evet canım ya kimse yok.Bende arada girip bir bakıyorum ne var ne yok diyede bugün burası boş.eyyy nerdesiniz kizlar bugun bombos burasi anlasilan herkes guzel havanin tadini cikariyor
Betul dondurmayi istersen afiyet le yiyebilirsin sevgili rakibemsaka bi yana fikrmi sorarsan yeme derim, dondurmayi
fazla sevmememe ragmen bugun benim bile canim istedi birandedim ama no yemedim ..
Sözünü dinler inşallahKizlar yedim dondurmayi gittii
Ama yemeden tembih ettim ona, fazla kalma vucuddumda hemen uc git diye
Menum:
Sabah
Kiymali yumurta
2 dilim peynir
Ara
Yulaf kepekli yogurt
Aksam
İzgara kofte
Yaninda 1 dilim domates 2 biber
Ayran