Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam bir olsun da insallah hayirlisiyla gosteririmm

Simdi bi yandan da onunla konusuyorum
Once o bizimkilerle tanisacak sonra ben onlarla
Ondan sonra bize gelecekler
Disarda normal kiyafet giyerim artik di mii agir olmama gerek var mi orda da Ferhan ablacigiiim :1:

bu işler zor işler,Allah kolaylık versin.sonu iyi olur inşallah.:7:

ay kiyamam canida istiyodur ya daha cocuk o yaa.. (senden bahsediyorum zelis:)))
ya zelisin dondurmasina nasil care bulucaz..haftada ne kadar yiyebilir?

zelis az yemeye calis yersende meyveli kalorisi en dusuk dondurmalardan ye..yadaburda arkadaslar yazmisti nasil dondurma yapip yediklerinden ..bi arastrsana e dondurmanin kalorisi nekadarmis..en hafif dondurma hangisiymis?..yazdiklarimida unutma..gelecegini dusun;)

Canım benim daha önünde yaşanacak ve dondurma yenecek o kadar zamanın var ki? Ama üniversiteye gitmene 1 sene kaldı. Sen şimdi şekerli olan herşeyi hayatından çıkarki en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşabilesin. Sonrasında zaten biliyorsun ki istediğin herşeyi yiyebilirsin. Bu arada Zeliş'cim senin boyun kaçtı? Kilona rağmen resminde aşırı şişman durmuyordun da merak ettim şimdi.

tamam ablacım

boyum 1.74 ama kiloma göre tabikide orantısız :5:

sahi gördüm bende fotograflarini profilimde gösterdi :)) bilmiyordum öyle..ayol herkes zayif bu grupta ..funda süper hatice betül ebruu herkes dal olmus valla tebriklerr

Ay dal gibi mi ?
Ben mi
Yook ya, evet zayifladim ama daha dal gibi olamadimmmm

Sagol ama yine de

Tamam bir olsun da insallah hayirlisiyla gosteririmm

Simdi bi yandan da onunla konusuyorum
Once o bizimkilerle tanisacak sonra ben onlarla
Ondan sonra bize gelecekler
Disarda normal kiyafet giyerim artik di mii agir olmama gerek var mi orda da Ferhan ablacigiiim :1:

en sevdigin,hep giydigin tarz neyse onu giy canim :) zevkinle tarzinla beyensinler:)

ay kiyamam canida istiyodur ya daha cocuk o yaa.. (senden bahsediyorum zelis:)))
ya zelisin dondurmasina nasil care bulucaz..haftada ne kadar yiyebilir?

zelis az yemeye calis yersende meyveli kalorisi en dusuk dondurmalardan ye..yadaburda arkadaslar yazmisti nasil dondurma yapip yediklerinden ..bi arastrsana e dondurmanin kalorisi nekadarmis..en hafif dondurma hangisiymis?..yazdiklarimida unutma..gelecegini dusun;)

ayyy sen gurubun en büyüğü ben en küçüğü aramızda tam bi anne kız ilişkisi oluştu sanırım ferhan ablacım :1: :16:

dondurmadan vazgeçmiş bulunmaktayım ama illa yersemde furuttare varya 55 kalori onunla idare ederim :5:

69 a nasil ciktin?tombikmissin:)

Ya 62-63 kiloda kalmistim bir ara uzun sure
Sonra diyet yapip 58e dustum
Sonra birakinca diyeti aldim
Tam tatil baslangicina denk gelmisti ankaraya vana koye vs bi kac sehir gezmistik annemle
Orda ziyaret etriklerimiz bizi cok guzel agirladilar sagolsunlar oyle kotu baslangicla verdgimden daha fazlasini aldim sonra

ayyy sen gurubun en büyüğü ben en küçüğü aramızda tam bi anne kız ilişkisi oluştu sanırım ferhan ablacım :1: :16:

dondurmadan vazgeçmiş bulunmaktayım ama illa yersemde furuttare varya 55 kalori onunla idare ederim :5:

benim cok ögrencilerim var senin yaslarinda zeliscim..birlikte calistigim gencler..ama onlardan önce ben daha yeni büyüyorum daha dune kadar fazla kilo almiyorum diye gunde sinirsiz dondurma tuketiyordum ,o kadar iyi anliyorum ki seni..tamam iste o dondurmadan ye..ama az diye herzaman degil..cook coook cokk canin isterse..söz verdin bak bize

iyi geceler zeynep

tamam ablacım

boyum 1.74 ama kiloma göre tabikide orantısız :5:

Benden de uzunmuşsun. Sanırım takımın en uzunu sensin şimdi. Benim ki 1.72 ayrıca sen daha büyürsün gibi geliyor bana.

ben kaçar.kızım uyurken az uyuyayım.zilli gece gene uyanıcak,salonda halı üzeri uyku cefası çektirecek bana.byyyyy

İyyi geceler Zeynep'cim :16:

Ya 62-63 kiloda kalmistim bir ara uzun sure
Sonra diyet yapip 58e dustum
Sonra birakinca diyeti aldim
Tam tatil baslangicina denk gelmisti ankaraya vana koye vs bi kac sehir gezmistik annemle
Orda ziyaret etriklerimiz bizi cok guzel agirladilar sagolsunlar oyle kotu baslangicla verdgimden daha fazlasini aldim sonra

anladimmm ...bak buda bir tecrübe:) diyetin ardindan hemen yuklenmiyormusuz mideye

neyseki verdin yine gecmis olsun

burada herkes akli selim zeynep bunu zamanla göriceksin...burada kendini gayet guzel ifade edebilirsin, fikrine katilan olur katilmayan olur ama asla saygisizlik olmaz..ben bunu kisa sürede tecrübe edindim ve cok mutlu oldum durumun böyle olmasindan..oyuzden tesekkürler ebruya;)

ebrucum, simdiki gencler iste bosver :) bence son iki resim iyiydi betül ..o renklerde biraz daha hareketli olabilir ama az agir olsun betül kizim ...tihhheyytt söz dinle bakim
ay madem büyüyüz kullanalim bari :)

Ferhan'cım canım benim bu mesajına cevap yazacaktım arada kaynadı. Geri döndüm baktım ve yazıyorum kendime de gülüyorum bu arada :9:

Bence takımı ve takımdaki insanları çok doğru değerlendirmişsin. Sonuçte hepimiz, burda aynı amaç için bulunuyoruz. Ve bunu birlikte başarıyoruz. Ben hep söylüyorum, eğer 13. takım olmasaydı benim hayatımda, ben 20 kilo veremezdim. Bende bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız iyi ki burdayız iyi ki birlikteyiz. :16:

Son düzenleme:
benim cok ögrencilerim var senin yaslarinda zeliscim..birlikte calistigim gencler..ama onlardan önce ben daha yeni büyüyorum daha dune kadar fazla kilo almiyorum diye gunde sinirsiz dondurma tuketiyordum ,o kadar iyi anliyorum ki seni..tamam iste o dondurmadan ye..ama az diye herzaman degil..cook coook cokk canin isterse..söz verdin bak bize

iyi geceler zeynep
farkındayım aslında ablacım ne güzel çocuk ruhlusun :16:

tamam dondurma sorunumuzda böylece çözülmüş oldu :1:
Benden de uzunmuşsun. Sanırım takımın en uzunu sensin şimdi. Benim ki 1.72 ayrıca sen daha büyürsün gibi geliyor bana.

İyyi geceler Zeynep'cim :16:

olabilir ablam 1.80 ama kabul edemiyo 1.79um ben deyip duruyo :1:

bnimde 1.79a kadar yolum var:1:

Ferhan'cım canım benim bu mesajına cevap yazacaktım arada kaynadı. Geri döndüm baktım ve yazıyorum kendimede gülüyorum bu arada :9:

Bence takımı ve takımdaki insanları çok doğru değerlendirmişsin. Sonuçte hepimiz burda aynı amaç için bulunuyoruz. Ve bunu birlikte başarıyoruz. Ben hep söylüyorum eğer 13. takım olmasaydı benim hayatımda ben 20 kilo veremezdim. Bende bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum. İyi varsınız iyi burdayız iyi ki birlikteyiz. :16:

ablacım bende çok seviyorum takımımı ayrıca beni hatalarımla kaçamaklarımla ve saçma sapan menülerimle kabullendiğiniz için hepinize teşekkürler :16:

Kızlar bugün eşimle demiştim yaa bisiklet turuna çıkacağız diye. Gitmişken alışverişte yaptık. Kendime bir tane spor bluz aldım. Sıkı durun bedenini açıklıyorum XS :46:

Bir tanede evde giymek için şort aldım oda medium. Artık üzerime ne giymek istersem isteyeyim hepsi oluyor. Tıpkı eski günlerdeki gibi. Yine çok mutlu oldum bugün. :16:

ablacım bende çok seviyorum takımımı ayrıca beni hatalarımla kaçamaklarımla ve saçma sapan menülerimle kabullendiğiniz için hepinize teşekkürler :16:

Olur mu hiç öyle şey Zeliş'cim. Sonuçta hepimiz yanlış beslendiğimiz için geldik bu durumlara. Biz senden daha önce geldik takıma ve bizden öncekilerden bişeyler öğrendik. Sizlere aktarıyoruz. Zaman gelecek bizde gideceğiz, sizler öğreteceksiniz yeni gelenlere. Ve bu hep böyle devam edecek gidecek. Sakın öyle şeyler düşünme bu arada bizde seni çok seviyoruz :16:

Kızlar bugün eşimle demiştim yaa bisiklet turuna çıkacağız diye. Gitmişken alışverişte yaptık. Kendime bir tane spor bluz aldım. Sıkı durun bedenini açıklıyorum XS :46:

Bir tanede evde giymek için şort aldım oda medium. Artık üzerime ne giymek istersem isteyeyim hepsi oluyor. Tıpkı eski günlerdeki gibi. Yine çok mutlu oldum bugün. :16:

ne güzzzzellllllll çok sevindim ablacım :29:

xs ve mediumu şu zamna kadar cümle içinde bille kullanmadım :5: :17:

Kızlar vakit geç oldu. Yarın iş var. Bende kaçayım artık. Herkese iyi geceler tatlı rüyalar. Yarın herkes için güzel bir hafta başı olur inşallah. Öpüyorum kocaman herkesi :16:

Back
X