- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Hoşbulduk Ferhan memnun oldum :)hosgeldin kübra) ben ferhan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk Ferhan memnun oldum :)hosgeldin kübra) ben ferhan
Teşekkürler canım. Ben ilaç içtiğim zaman azalıyor oda çabuk bitmesine sebep oluyor zaten normalde 4 gün ancak sürüyor. O nedenle kullanmak istemiyorum. Birazdan uzanacağım zaten. İnşallah yarına daha az olur.
Afiyet olsun Betül'cüm güzel olmuş canım menün. Su ve spor?
Benden önceki kaptanımızda Fen bilgisi öğretmenliğinde okuyordu. Sen hang üniversitedesin?
Ayrıca canım sen yeni üye olmuşsun. Mesaj sayıların buraya yaz çünki daha 100 mesajın dolmadan özel mesaj atamıyorsun. Çıkarken topiğe yazarsın.
@Kübracim
burda herkes ögretmen :)) ben haric ama bende özel davet oldugunda abiturientlere(uni öncesi 3 yillik egitim alan ogrenciler) kisa süreli derslerine katiliyorum
birde onlarin bazi projeleri hep bizim kuruldan geciyor bisekilde iliskim var yani ogrenci ögretmenlerle
ama burasi ögretmen dolu ve hepsi cok bilmis :)))) ebru haric o saglikci o yuzden cok sevkatli :))) * hatice olsaydida ogretmenlere lafima takilsaydi hemen keske :))
Hoşbulduk teşekkür ederim :)benim msj sayım 4 canım
Hoşgeldin Kübracım![]()
Terzi kendi söküğünü dikemiyor canım. Düşünsene doktorlar elimizin altında ben son haddine gelene kadar muayene olmam.
Geçen yıl vertigo başladı bende. Bir hafta sürekli başım döndü durdu. En son acile gittim. Hatta önce doktora dedim ki acaba psikolojik mi? Artık yattığım yerde bile dönmeye başlamıştı öyle gittim yoksa gitmezdim. Şimdi de ara ara atak oluyor ama yine gitmiyorum doktora.
:) Herkes sanki çok şeker .. çok begendim sizleri :)
en cok ben sekerim![]()
:))))en cok ben sekerim![]()
:))))
Ya Alıntı ile cevaplamayı birden fazla mesajı alıntı olarak nasıl cevaplayacm üstüste çok yazdım sanırım :/
heheh yaşlandı ya cocuklaşıyor böyle arada bir üstüne varmayın![]()
:))))
Ya Alıntı ile cevaplamayı birden fazla mesajı alıntı olarak nasıl cevaplayacm üstüste çok yazdım sanırım :/
aşağıda alıntı ile cevapla varya yanında bir kutucuk var artı olan ona tıkladıgında o mesajı alıntılarsın öyle alıntılamak istedigin mesajlara tıklarsın en sonunda da konuya cevap ver diyince hepsi çıkar zaten![]()
![]()
hehehe deliiii
canim alintiladigin yerin yaninda bir minik kutu daha var onu tikliyosun sonraki alintinda yine isaretleniyor zaten o cevaplamak istediginde hepsi cikiyor
Günlük olarak mı atıyorum yazdığım mesaj sayısını canım.
benim msj sayım 4 canım
Hoşgeldin Kübracım![]()
Tamam canım çıkarken yazarım.
Fırat üniversitesinde okuyorum
nesi tuhaf olmus yaa iyi iyi :)
sabah aslinda yumurtalari hani benim bir karisimim oluyor 2-3 wasa ekmegi penir yumurta kirikliyorum hepsini kaseye yogurtla yiyorum ...öyle yapicaktim
sonra bebegim uyuyordu..yumurtalari lüpledim spora kostum oyuzden sade yumurta kaldi öyle
öglende evden cikicaktim o corbayi zor sikistirdim araya
eve dönerken arkadasa ugradim ..mercimek köftesi ikram edince..kendi aksam yemedigii iptal ettim :)) menümün hikayesi :)) ama inanamadim kendime masada hic biseye elim uzanmadi canimda istemedi
birde tartida görmuyorum ama ciddi toparlandim ..spor cok etkili
nic nic nic nic nic nic nic nicc
Evet canı gece 12:00-12:00 arası mesajlarını sayıyorsun. İstersen mesaj yazarken konu kısmına mesaj numaranı yaz. İstersen sonradan my activity kısmından say. Ben öyle yapıyorum kolay oluyor.
Tamam canım anladım 12 de yazarım buraya :) doğru anladım heralde :)
Gittim Fırat üniversitesine okuldayken. Turneye gelmiştik hatta yurtkurun yurdunda kaldık. Çok soğuk olmuştu. Şimdi de bir ablamın kızı okuyor ama hangi bölümde olduğunu bilmiyorum. Güzel yer Elazığ. Nerelisin peki?
@Kübracim
burda herkes ögretmen :)) ben haric ama bende özel davet oldugunda abiturientlere(uni öncesi 3 yillik egitim alan ogrenciler) kisa süreli derslerine katiliyorum
birde onlarin bazi projeleri hep bizim kuruldan geciyor bisekilde iliskim var yani ogrenci ögretmenlerle
ama burasi ögretmen dolu ve hepsi cok bilmis :)))) ebru haric o saglikci o yuzden cok sevkatli :))) * hatice olsaydida ogretmenlere lafima takilsaydi hemen keske :))
canım dikkat ediyorum öğle yemeğini atlayanlar var.dr lar ısrarla 6 öğün diyor.cidden dayanabiliyor musun,acıkmadan,şekerin düşmeden...
Menün bugün biraz tuhaf olmuş. Benimde canım mercimek köftesi istiyor ama üşeniyorum yapmaya. Sporun güzel olmuş canım.
Hatta unutmuştu çocuğu dimiKayınvalidesi geldi şimdi bide. Allah kolaylık versin
Betül geç kalktığı için öğlen kahvaltı yapmıştır canım. Yoksa o imkanı yok aç durmaz. Mesela bende öğle ile akşam arasında acıkıyorum genelde meyve ile ara yapıyorum. Dedim yaa insan kendini dinlemeyi bilmeli.
ebru sen nerelisin?eşinin izmirli olduğunu yazdın ,kendini yazmadın.
Kırşehir'liyim canım ama Aksaray'da büyüdüm. Kayseri'de okudum. Uzun süre Adana'da yaşadım. Öyle işte![]()