Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen böyle yapacağız. Ben kilo bile verebileceğime inanıyorum.

Çok güzel olmuş canım, hemde tatilde süper bir menü tebrik ediyorum seni.

Etek çok yakışmış sana. Bu haliylede çok şık durmuşsun. Bence beyaz gömlek giy sarı şalda çok yakışmış.

Nesfiti ben uzun zamandır tüketiyorum ve severek yiyorum. Çokta işe yaradığını düşünüyorum.

Tatlı konusunu Betül çok güzel anlatmış.

bence de ramazanda gayet kilo verilebilir
Simdi nasil kendimiZi tutuyoruz yemiyoruz
O zaman da saglikli olan seyleri yemeyi tercih edersek sorun olmaz
Ben yapabilirim yapamam bir sey demiyorum ama yapilamayacak bir sey degil

Ebru begenmene cok sevindim :16:

Nesfiti ben uzun zamandır tüketiyorum ve severek yiyorum. Çokta işe yaradığını düşünüyorum.

Tatlı konusunu Betül çok güzel anlatmış.

Ozaman bende nesfite başlıyayım evde yapılan yemekler pek diyete uygun değil .. Bende yaparken zorlanıyorum çorba yerine nesfit olabilir :)

Bencede canım yemeklerde acı tüketmeye çalış, yada yemeklerin yanında. Çok işe yarayacaktır. Kuru kayısı ve tarçınlı sütü öneriyorum. Meyve suyundan uzak dur bence.

evet bende öyle düşünmüştüm ara yerine yemek yanında yiyecem bundan sonra.. Ozaman tarçınlı süt ve kuru kayısı var artık :)

Midemde bir rahatsızlık olmadı yerkende ama yemeklerin yanında yerim bundan sonra daha mantıklı olur ..
Kuru kayısı yiyorum meyvesuyunu dondurmayı sevdm tarcında metabolizmayı hızlandırıo en iyisi sütün içine tarcın canım çok teşekkürler...

ben sana biberi çok sık tüketme derim bana 2-3 yıl önce bir akrabam bi formül verdi bununla 15 günde 8 kg verceksin falan dedi salak gibi kolaya kaçtım kullandım

1 ltre suyun içine limon ve sarımsak dilimleyip koydum 10 gün beklettim ve hergün sabah aç karnına ve akşamları yatmadan önce koca bi bardak bu suyu içtim üstüne o sarımsakla limonuda yedim kusmamak için ne hale giriyodum sonuç olarak 15 gün sonra tartıldım 3 kg almışım ne kadar çok ağlamıştım

ve artı olarak midemde gastirit başladı halada devam ediyo biberde midene zarar verebilir

bence de ramazanda gayet kilo verilebilir
Simdi nasil kendimiZi tutuyoruz yemiyoruz
O zaman da saglikli olan seyleri yemeyi tercih edersek sorun olmaz
Ben yapabilirim yapamam bir sey demiyorum ama yapilamayacak bir sey degil

Ebru begenmene cok sevindim :16:

Çok yakışmış, sarıda açmış seni. :16:

afiyet olsun ablacım güzel olmuş :46:

güzel olmuşsun bi şey itiraf ediceem yaa betül abla ben seni çok beğeniyorum çok tatlısın ve bence çokta zayıfsın :21:

oh söyledim kurtuldum :1:

iyi akşamlar :3:

ben annemden korkuyorum şimdiden pasta örek hazırlıkları yapıyor :50:

Deli kiz itiraf edicem diyince ben de hic begenmedim falan diyeceksin sandim :1:
Tesekkur ederim zelis, az kaldi hedef kiloma, senin de bu zamanlarin gelecek merak etme

Annenin yaptiklari konusu zor ama sunu onerebilirim

İftar sofrasina oturunca kendine iftariyelil tabak hazirla mesela yada herkes icin ortaya koyabilirsin
İcinde peynir hurma zeytin badem pastirma vs olabilir
Yemege onlari atistirarak basla ve suyla tabiki
İnsanin karni zaten bi doyar gibi oluyo sonra da git aksam namazini kil
Bir tabak yemek yiyecek yer anca kaliyo insanin midesinde

İftaryelik hazirlamak zor gelirse corba- namaz arasi- yemek seklinde de uygulayabilirsin

Ben gecen ramazan yaptim bunu evde
Suslu iftariyelik tabklar hazirliyordum sonra herkesi namaza kaldiriyordum babam gerci bir ara isyan etmisti ben yemek yemek istiyor diyee :1:
İse yariyor, daha fazla aksam evde olabilseydim daha iyi bir uygulama olcakti tabi :1:

ben sana biberi çok sık tüketme derim bana 2-3 yıl önce bir akrabam bi formül verdi bununla 15 günde 8 kg verceksin falan dedi salak gibi kolaya kaçtım kullandım

1 ltre suyun içine limon ve sarımsak dilimleyip koydum 10 gün beklettim ve hergün sabah aç karnına ve akşamları yatmadan önce koca bi bardak bu suyu içtim üstüne o sarımsakla limonuda yedim kusmamak için ne hale giriyodum sonuç olarak 15 gün sonra tartıldım 3 kg almışım ne kadar çok ağlamıştım

ve artı olarak midemde gastirit başladı halada devam ediyo biberde midene zarar verebilir

Seviyorum biberide yemek dışında tüketilirse öyle etkiler verebilir sanırım . yemek yanında birşey olmaz heralde :)
aç karnına öyle şeyler kesinlikle içilmemesi lazım çok kötü etkiler yapabildiğini biliyorum..

Zaten yakında senin annene baskın yapcam Zeliş. Bak yine kızmaya başladım, benim kızım böyle azimli olacak zayıflamaya çalışacak ben ona kendi ellerimle hazırlarım diyet yemeğini. Şimdi eşim kilo vermeye çalışıyor. Bugün sabah kalktım ona iş yeri için kahvaltılık hazırladım. Akşamdan da öğle yemeğini yaptım. Sırf iş yerinde düzenli beslensin diye. Annene kızmak lazım biraz. Etrafında hiç mi annene sözünü dinletecek aklı başında bir insan yok? Varsa yardım iste. Birazcık konuşsunlar annenle. Yada beni söyle telefon numarasını ver ben telefonda konuşayım. Zelişcim eğer şimdi zayıflayamazsan bidaha hiç zayıflayamazsın. Anlatabildim mi?

ehehehe :1: bütün grup toplanıp bize baskına ggeliyomuşsunuz :1:

kimse yok ki annemi ikna edicek ablamdada fazlalıklar vardı vermek için uğraşıyodu ama anneme laf anlatamıyodu annem benimde canım çekiyo az yiyin falan diyip geçiştiriyodu ablam yinede 10 kg verdi bende inş öyle veririm numarayı verirsem annem daha çok kızar hiç hoşlanmaz öyle şeylerden aslında o da istiyor zayıflamamı ama kendini tutamıyor bende vaktimi böyle geçiriyorum sebze yemeyi sevmiyorum falan diyo neyse ben yinede elimden geleni yapıcam

bide şu var ki beni çok üzüyo kardeşim biraz zayıf diye pişiriyo ben anne ben zorlanıyorum diyince senin için bu küçücük çocuğumu aç bırakıcam kızım idare et diyo ve bu beni zaten o kadar üzüyoki başka bi şey demeyip susuyorum

Deli kiz itiraf edicem diyince ben de hic begenmedim falan diyeceksin sandim :1:
Tesekkur ederim zelis, az kaldi hedef kiloma, senin de bu zamanlarin gelecek merak etme

Annenin yaptiklari konusu zor ama sunu onerebilirim

İftar sofrasina oturunca kendine iftariyelil tabak hazirla mesela yada herkes icin ortaya koyabilirsin
İcinde peynir hurma zeytin badem pastirma vs olabilir
Yemege onlari atistirarak basla ve suyla tabiki
İnsanin karni zaten bi doyar gibi oluyo sonra da git aksam namazini kil
Bir tabak yemek yiyecek yer anca kaliyo insanin midesinde

İftaryelik hazirlamak zor gelirse corba- namaz arasi- yemek seklinde de uygulayabilirsin

Ben gecen ramazan yaptim bunu evde
Suslu iftariyelik tabklar hazirliyordum sonra herkesi namaza kaldiriyordum babam gerci bir ara isyan etmisti ben yemek yemek istiyor diyee :1:
İse yariyor, daha fazla aksam evde olabilseydim daha iyi bir uygulama olcakti tabi :1:

iyi fikirmiş bende deniycem inş bizim evdede işe yarar :44:

kimse yok ki annemi ikna edicek ablamdada fazlalıklar vardı vermek için uğraşıyodu ama anneme laf anlatamıyodu annem benimde canım çekiyo az yiyin falan diyip geçiştiriyodu ablam yinede 10 kg verdi bende inş öyle veririm numarayı verirsem annem daha çok kızar hiç hoşlanmaz öyle şeylerden aslında o da istiyor zayıflamamı ama kendini tutamıyor bende vaktimi böyle geçiriyorum sebze yemeyi sevmiyorum falan diyo neyse ben yinede elimden geleni yapıcam

bide şu var ki beni çok üzüyo kardeşim biraz zayıf diye pişiriyo ben anne ben zorlanıyorum diyince senin için bu küçücük çocuğumu aç bırakıcam kızım idare et diyo ve bu beni zaten o kadar üzüyoki başka bi şey demeyip susuyorum
Bizim evdeki herkeste şuan çıtıpıtılar annem ablam kardeşim zayıflar.. ama çok ta yiyorlar özellikle sanki bugünlerde..
canım sen yeterki iste iradene hakim ol .. zayıflayınca herşeyi dozunda yersin .. zorlandığın zamanda giyinmek istediklerini düşün sağlığını düşün başardığını düşün bence.. seni anlıyorum çünkü bende zorlanıyorum bugün akşam yemeğinde kızartmalar vardı yardım bile ettim yemeklerine yapımına ama uzak durdum ... İSTEKLİ olmak herşeyinüstesinden gelir..
Üstelik biz gencizz :1: Hemen veririz dikkat edelim yeter :)

Bizim evdeki herkeste şuan çıtıpıtılar annem ablam kardeşim zayıflar.. ama çok ta yiyorlar özellikle sanki bugünlerde..
canım sen yeterki iste iradene hakim ol .. zayıflayınca herşeyi dozunda yersin .. zorlandığın zamanda giyinmek istediklerini düşün sağlığını düşün başardığını düşün bence.. seni anlıyorum çünkü bende zorlanıyorum bugün akşam yemeğinde kızartmalar vardı yardım bile ettim yemeklerine yapımına ama uzak durdum ... İSTEKLİ olmak herşeyinüstesinden gelir..
Üstelik biz gencizz :1: Hemen veririz dikkat edelim yeter :)

beni sanırım en iyi sen anlarsın kübracım neyse bizde böyle kabullenip böyle başarıcaz ayrıca kızartma yapıp yememen büyük başarı :46:

anneme burda konuşulanları anlattım biraz üzüldü gibi neyse ben yinede annemi seviyorum :16: :!:

beni sanırım en iyi sen anlarsın kübracım neyse bizde böyle kabullenip böyle başarıcaz ayrıca kızartma yapıp yememen büyük başarı :46:

Evet biz başarınca onlarda nekadar istekli olduğumuzu görecekler... Şimdi anlamayabilirler.. Kendine hakim ol yeter.. :)
bende kendimi tebrik ediyorum .. İştahım hiç çekmedi çünkü hayallerim var... BAŞARACAĞIZ.. :1:

Valla kizlar isiniz zor
Biz dayimlarla ayni apartmanda oturuyoruzsurekli birbirimize gidip geliyoruz gun icinde
Ben birakin annemi yengemle dayimi bile diyete baslattim benimki de bozuluyor diye :1:

Bir babam kaldi iste :1:

Valla kizlar isiniz zor
Biz dayimlarla ayni apartmanda oturuyoruzsurekli birbirimize gidip geliyoruz gun icinde
Ben birakin annemi yengemle dayimi bile diyete baslattim benimki de bozuluyor diye :1:

Aile apartmanında oturuyoruz dedemler 3 amcam var bide :)
Kuzenimde bizde kalıyor 48 kilo zayıflamam lazım diyip duruyor sürekli yemek ye diyor bana bide.... Cinlerim tepeme çıkıyor ama Sakinim ben sakinim :) ben yiyorum birşey olmuyor diyor .. Bende diyorumki ben zayıflamaya çalışıyorum farkındamısın ama malesef kmseye birşey anlatılmıyor .. O yüzden onlara cevabım : zayıflaynca olacak :) :1:

Son düzenleme:

Artık diyecek hiç bişey bulamıyorum Zeliş'cim o zaman sen bizden iki kat daha fazla irade göstereceksin başka çaresi yok canım.

anneme burda konuşulanları anlattım biraz üzüldü gibi neyse ben yinede annemi seviyorum :16: :!:

İyi yapmışsın belki bu şekilde yaptığı hatanın farkına varır. Sevgiyi katma işin içine, eminim herkes annesini seviyordur :34:

Valla kizlar isiniz zor

Sende benim gibisin desene, anneme başlattım şimdi eşimde başladı. :9:

kübra,ebru kızım adına teşekkür ederim.cidden melek gibi kızım diş yüzünden huysuz oldu.

evdekilerin diyete etkisi çok büyük.biri yer biri bakar olmuyor.eşimin de 10 kg kadar fazlası vardı,biz de beraber başladık diyete.oda benim gibi çok hırslı.inşaallah aileleriniz sizi anlar.benim rahmetli annem çok kızıyordu ben kilo alınca.üniversiteyi kazandığım yaz bir kaç kilo fazlam vardı.kadım mutfağı bana yasaklamıştı.gıdım gıdım yemek veriyordu.hergün cebren spor yaptırıyordu.ne günlerdi be...

Son düzenleme:
kübra,ebru kızım adına teşekkür ederim.cidden melek gibi kızım diş yüzünden huysuz oldu.

evdekilerin diyete etkisi çok büyük.biri yer biri bakar olmuyor.eşimin de 10 kg kadar fazlası vardı,biz de beraber başladık diyete.oda benim gibi çok hırslı.inşaallah aileleriniz sizi anlar.benim rahmetli annem çok kızıyordu ben kilo alınca.üniversiteyi kazandığım yaz bir kaç kilo fazlam vardı.kadım mutfağı bana yasaklamıştı.gıdım gıdım yemek veriyordu.hergün cebren spor yaptırıyordu.ne günlerdi be...

Allah rahmet eylesin canım genç yaşta kaybetmişsin anneni. Ama bak kadıncağız ne kadar haklıymış, kilo hiç iyi bişey değil. Umarım Zeliş'in anneside biran önce ona yardımcı olurda kurtulur kilolarından.

Kızlar ben hala işteyim... menümü paylaşayım hızlı hızlı :) Eve gidince geçmişe bakacağımm

Sabah - Yarım haşhaşlı simit

Öğlen - Tavuk sote, ayran

Ara - minicik bir parça kandil simidi.. minicik..

Akşam - Tavuklu sezar salata

Herkesin kandili mübarek olsun...

.

Son düzenleme:
Kızlar ben hala işteyim... menümü paylaşayım hızlı hızlı :) Eve gidince geçmişe bakacağımm

Sabah - Yarım haşhaşlı simit

Öğlen - Tavuk sote, ayran

Ara - minicik bir parça kandil simidi.. minicik..

Akşam - Tavuklu sezar salata

Herkesin kandili mübarek olsun..

.

Afiyet olsun canım ve kolay gelsin .. Halen iştesinn allah yardım etsin ..
Teşekkürler seninde kandilin mübarek olsun ..

Back
X