klizlar menulere tek tek baktim hic göze batan birsey yoktu..tebrikler...neslihancimin azicik fazla olmus..onun yanindada buyukler var birde regl

bende regl döneminde cok yiyorum..
bilmem ben hic duymadim ..ender saracta marankide cok tavsiye ediyor ..öyleyse sayet ben istemeye istemeye iciyorum..bir demligim var..ölctum onu..ona demliyorum gunboyu iciyorum ara ara
:)) olsun 1 aydir yememisssin...haketmissin kandil birde bugün,,afiyet olsun..dis cikarma en zor donemlerden biri..bizde cok zorlandik yavrum kuzum neler cekti..cimdi bir dis daha geliyor yine keyifsiz hafif atesli..hic kiyamiyorum o zaman..buarada annenede allah rahmet etsin canim..
KISKANDIM!!! kübrayida KISKANDIMMMMMM birde betülüüüüüüüüüüüüüüüüüü..kiskandim kiskandim kiskandim
ay ebrucum , ilk bas mesaji hatice yazdi sandim " pehhh ben hergün 1 saat tempolu yürüyorum..hic valla ,,yorulmuyorum..tik yok " diycektim:))))
en zoru yuruyus canim hele birde arada 5 er dakika tempoyu yukselttin mi iste o zaman süper
HATICE, pardon kime müdahale ettin ? :))bak anneni gördün havaya girdin dimi..simdi sen bilmis degilmisin:) senin engin bilgine kurban:))