Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:60:

bana proteinli yiyecekler nedir dedin bende ekmek pasta flan diye saçmaladım sende bana kızdın :60:

kendi kenndime gülüyorum sürekli :1:

hilal ablanın rüyaları nasıldı kii :44:

Çok hoşsun Zeliş'cim yaaa benide güldürdün burda :60: Hilal'in rüyalarıda komikti :60:

Hoşbulduk Canım ama okulda 2.ögretim olduğumdan böyle bir alışkanlığa sahibim :(

Düzeltmeye çalışayım artık .. :1:

Ebru Abla demem lazım sanırım :/ :)

Kafana göre takıl canım 30 yaşındayım içinden nasıl geiyorsa öyle hitap edebilirsin, nickim hariç :60:

Herkese GÜNAYDINLARRRRR :16: Sabah 7 de uyandım ama kahvaltı vs derken ancak gelebildim.Tatilde insan 7 de uyanır mı ya.Herkes uyuyordu ben etrafta dolaşıyordum.Uyku tutmuyor:1:

Günaydınnn :) Sabah 7 mi ne güzel bende erken uyanabilsem .. :1:
Çok hoşsun Zeliş'cim yaaa benide güldürdün burda :60: Hilal'in rüyalarıda komikti :60:

Kafana göre takıl canım 30 yaşındayım içinden nasıl geiyorsa öyle hitap edebilirsin, nickim hariç :60:

10 yaş fark ama saygısız değilimdir .. :) Abla demeyi sevmiyorum canım diyeyim ben en iyisi

Son düzenleme:
Herkese GÜNAYDINLARRRRR :16: Sabah 7 de uyandım ama kahvaltı vs derken ancak gelebildim.Tatilde insan 7 de uyanır mı ya.Herkes uyuyordu ben etrafta dolaşıyordum.Uyku tutmuyor:1:

Günaydın canım alışkanlık olunca bende de oluyor. Tatillerde de erkenden uyanıyordum ama bi süre sonra alışıyosun.

Gecen konusmustuk cumartesi geldiklerinde ne giyeyim diye

Agir ol dediniz bana bakin bakayim agir olmus mu :1:
Albume koydum 3 resim
Gomlegi almadim ama bu etek uzerine boyle beyaz yada krem bir sey
Uzerine de renkli basortu- sal nasil oluur?
Canım ben çok beğendim.Gayet güzel olmuş.Büyük güne saatler kaldı.Biraz heyecan oluşturayım:1:Hayırlısı ile o günü geçirin de gelip bize anlat bakalım.

Kızlar ben hala işteyim... menümü paylaşayım hızlı hızlı :) Eve gidince geçmişe bakacağımm

Sabah - Yarım haşhaşlı simit

Öğlen - Tavuk sote, ayran

Ara - minicik bir parça kandil simidi.. minicik..

Akşam - Tavuklu sezar salata

Herkesin kandili mübarek olsun...

.
Afiyet olsun Sedacım.Canım menün güzel ama sezar salatanın sosu çok yağlı oluyor senin ki nasıldı:44:
kızlar günah çıkartmam gerek,komşum kandil diye halka tatlısı getirmiş.1 aydır eve tatlının t sini sokmayan ben,tatlıyı görünce gözüm döndü,pis kocamda gaz verdi.ne zamandır tatlı yemiyoz yiyem ne olur dedi.yediiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm.Allahım ben nasıl yaptım bunu:43::47:
Cızzzzz kötü yapmışsın Zeynep.Ebrunun dediği gibi sabaha bıraksaydın vazgeçerdin veya çok küçük bir ısırık alırdın.Bugün telafi etmeye çalışırsın.

KIzlar dışardaydım , biraz önce geldim.
menümü bildireyim
kahvaltı
yarım simit
1 kk peynir
domates-salatalık

ara
4 kayısı

öğlen
4 tane ızgara tavuk köftesi
yarım dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran

ara
1 şeftali

akşam
2 kaşık zeytinyağlı fasulye
salata
yarım lahmacun

2 lt su - 2 fincan yeşil çay -spor malesef yok;( ama bol ev işi , oturmak yoook :(((
Afiyet olsun Neslihan.Lahmacun dışında güzel bir menü olmuş.Afiyet olsun.

Herkese günaydın kızlaaar :21:
bugün işyerindeki arkadaşlarla güzel bir kahvaltı yaparak güne başladık :9:
umarım herkes için güzel bir gün oluuur:46:
Günaydın Neslihan :16:

Kızlar benimde artık bir netbook'um varrrrr. Eşimin hediyesi. Çok mutlu oldum çünki artık gündüzde sizlerle beraberim. Paylaşım az olursa yakarım çıranızı :9:
Günaydın Ebrucum.Hayırlı olsun güle güle kullan.Burayı hemen hareklendirmişsin :16:

eyvaaaaaahhh , yandık deseneee !..:18::18::1::1::9:
:60::60::60:

Selammm gunaydın kızlar
Günaydın Ferhan :60:

GuNaydin kizlar

Ebru hayirli olsun netbookun:)
Artik bir iki saat giremedigimizde bile burdaki gecmis oku oku bitmez :1:

Ben de erkenden kahvaltimi yaptim oglen de yiyip aksami cok hafif ve erken birakicam
Zaten regl oldum bir de ustune bugun kotu gecmesin
Dun cok duzgun yememe ragmen tarti kotu
Sali gunu kacamak yaptiktan sonraki aksam kilomla ayni ciktim !
Günaydın Betül.Regleden dolayı ödemin olabilir.Bol yeşilçay iç.Yarına kadar inşallah iner.
Günaydın Kızlar.
Geç uyanıyorum hep :1:
Günaydın Kübra.

Son düzenleme:

tünaydın canıııımm :) alışkanlık meselesi yaa çalışan bayanlar tatilde de erken kalkıyo malesef :(

bana proteinli yiyecekler nedir dedin bende ekmek pasta flan diye saçmaladım sende bana kızdın :60:

kız zeliş sen de bir alemsin heee :))
beni de gör bakalım rüyanda ; sana kızıp iğne yaparken :)):22:

tünaydın canıııımm :) alışkanlık meselesi yaa çalışan bayanlar tatilde de erken kalkıyo malesef :(

kız zeliş sen de bir alemsin heee :))
beni de gör bakalım rüyanda ; sana kızıp iğne yaparken :)):22:

:60: :60: :60:

ebru ablanın disiplini bilinç altıma işlemiiş :1:

Günaydınnn :) Sabah 7 mi ne güzel bende erken uyanabilsem .. :1:

10 yaş fark ama saygısız değilimdir .. :) Abla demeyi sevmiyorum canım diyeyim ben en iyisi

Sen Ebru de bence saygısızlık olmaz:16:

Canım ben çok beğendim.Gayet güzel olmuş.Büyük güne saatler kaldı.Biraz heyecan oluşturayım:1:Hayırlısı ile o günü geçirin de gelip bize anlat bakalım.

Afiyet olsun Sedacım.Canım menün güzel ama sezar salatanın sosu çok yağlı oluyor senin ki nasıldı:44:

Cızzzzz kötü yapmışsın Zeynep.Ebrunun dediği gibi sabaha bıraksaydın vazgeçerdin veya çok küçük bir ısırık alırdın.Bugün telafi etmeye çalışırsın.

Afiyet olsun Neslihan.Lahmacun dışında güzel bir menü olmuş.Afiyet olsun.

Günaydın Neslihan :16:

Günaydın Ebrucum.Hayırlı olsun güle güle kullan.Burayı hemen hareklendirmişsin :16:

:60::60::60:

Günaydın Ferhan :60:

Günaydın Betül.Regleden dolayı ödemin olabilir.Bol yeşilçay iç.Yarına kadar inşallah iner.

Çok teşekkürler canım, belli olmuş dimi geldiğim:9:

Sen Ebru de bence saygısızlık olmaz:16:

Çok teşekkürler canım, belli olmuş dimi geldiğim:9:
Kübra sana abla demeye mi niyetlenmiş,çok ayıp:1:.Biz genciz çıtırız ablada nerden çıktı öyle:1: Sonra yaşa göre teyze falan devam eder bu diyaloglar:60:İsimle hitab etmek en güzeli,dikkatle duyurulur:60::60:
Belli olmaz olur mu maşallah Ebrucum:16:

Kübra sana abla demeye mi niyetlenmiş,çok ayıp:1:.Biz genciz çıtırız ablada nerden çıktı öyle:1: Sonra yaşa göre teyze falan devam eder bu diyaloglar:60:İsimle hitab etmek en güzeli,dikkatle duyurulur:60::60:

ben ferhan ablaya teyze demeye karar verdim benim yaşımın 2 katı onun yaşı yada ninemi desem karar veremedim :60:

Senin tatilde olup gelmenede ben çok sevindim, sen yokken yerin çok belli oluyor:16:

ben ferhan ablaya teyze demeye karar verdim benim yaşımın 2 katı onun yaşı yada ninemi desem karar veremedim :60:
Amanınnn Ferhan duymasın valla saçını başını yolar:60::60::60:
Senin tatilde olup gelmenede ben çok sevindim, sen yokken yerin çok belli oluyor:16:
Canım benim teşekkür ederim :16: Bu yaz arada kopukluklar olacak ama genelde burda olmaya çalışacağım.Aksilik çıkmaz umarım yoksa sizden ayrı kalamam :16:

Yok yok ben size yaşlı demedim :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: Maşallah hepinizzz Fıstık gibisiniz :16:

Son düzenleme:

Hahaha
:60::60::60::60:
Kiiz zelis Allah iyiligini versin gulmekten bayilttin beni burda
Nerdeyse oturdugum yerden dusucektimm :1::1:

İlahi ya, o nasil ruya oyle!

Kiz proteinli yiyeekleri bile bilememissin bir de

:66::66:
Cok tatlisiniz yaa :16::29:

Hahaha
:60::60::60::60:
Kiiz zelis Allah iyiligini versin gulmekten bayilttin beni burda
Nerdeyse oturdugum yerden dusucektimm :1::1:

İlahi ya, o nasil ruya oyle!

Kiz proteinli yiyeekleri bile bilememissin bir de

:66::66:
Cok tatlisiniz yaa :16::29:

bende kendime gülüyorum ablacım artık nasıl korktuysam ebru abladan geceleri kabuslar görüyorum :60:

kızlar bir görünüp bir kayboldum.kız uyuyunca bende yattım,sabah horozlarla kalktık beraber.

ebru gelince çeneniz düşmüş.zeliş nasıl bir bilinç altı kız o:1:bu arada ferhenın yaşını bilmiyorum ama sen 16 isen ben senin tam iki katınım:27:abla duguların kabarırsa ben kendimi feda ederim,bana abla diyebilirsin:34:

kübra bende nivea bodyle çalışıyorum.çok güzel ,hele bide ağırlıkla çalışırsan bak sen terlemeye o zaman.

Back
X