Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bi an sevinmiştim Haklısın hafif besleniyorum da bundan sonra dahada hafif olabilirim :1::1:

çizelgene bakınca gördüm kilomuz ve hedefimiz hemen hemen aynı.kendimi sana rakip gördüm bir an.yarışalımmı,yarışalımmmıııı:104::124:
ebru dövecek beni :95:buda ebru,delirmiş hali:17:

Son düzenleme:
çizelgene bakınca gördüm kilomuz ve hedefimiz hemen hemen aynı.kendimi sana rakip gördüm bir an.yarışalımmı,yarışalımmmıııı:104::124:
ebru dövecek:95:

Ben sanırım senden çok gencim :ssz:
Dahada çıtır olabilirm .. :17:
Ayy Kızma sakın şaka yapıyorumm :1:
Yarışalım:16:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Delirmiş halide çok tatlıymış aman aman

Son düzenleme:
Ayyy ne çok gevezelik yapmışsınız öyle okuya okuya ancak geldim sayfaya.

Bende yarın listede olmanın heyecanı var ama bu gece yolda olacağım ve yarın sabah kendi tartımda tartılamayacağım(Yasmin yine yollarda :10::9:). Bu sabah tartı 86.6 gösteriyor. Bunu mu baz alalım, akşam evde yemek sonrası tartı daha farklı çıkar gibime geliyor. Ödemim geçmedi galiba hala, sporumu yapabilseydim daha farklı çıkardım sanırım :17:

Eğer 86.6 yı alırsak

( 89.0 / 86.6 / -2.4 / 2.69%) oluyor ama 2 hafta olduğundan ;

( 89.0 / 86.6 / -2.4 / 1.35%) kilo 2 ye bölündü böyle oldu :17:

Sabahtan beri rapor yazıyorum sunum hazırlıyorum yarına :126::126: onun için bu saatte girebildim kızlar,

Dünkü Menüm;

Sabah: yarım simit çay
Ara yok
Öğle: et döner, 1 dilim ekmek, zero (öğlen ancak bunu bulabildim en sağlıklı)
ara yokkkk
akşam : közlenmiş patlıcandan 1 adet karnıyarık, yoğurt, 1 dilim ekmek
Bol yeşilçay, 3 lt su.

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim memleketten döndüm.nasılsınız görüşmeyeli umarım keyifler yerindedir ben bir geçmişe bakayım neler var neler yok
hoş geldin ablacım 1 kg sorun olmaz regl sonrası sonuçta :16:
Bayılıyorum Açılay'a yaaa

Bende üniversitede voleybol oynadım iki yıl okul takımında. Takımıda biz kurduk zaten. Bayılırım böyle sporlara. Hentbolda eminim çok zevklidir. Besyonun hentbol dersinde hoca bizede göstermişti.

Neden istemeyerek koydun? Ve anlamı ne bu rada zaum un?

Bak gülme senide korkuturum dudağın uçuklar sonra :9:

Aydan GÜNDÜZ'ün Roma Sultanları 1.
cilt Kanuni yi okuyorum

Hoşgeldin Nermin'cim özledik seni burda herşey bıraktığın gibi sende ne var ne yok? İnşallah kilo almamışsındır:9:
ay sorma ablacım siteye kayıt olurken birsürü isim denedim hepsi vardı kabul etmiyodu kardeşim geldi adı muaz adının tersten okunuşunu çok seviyo ne olur zaum olsun dedi bende iyi olsun sonra değiştiririm nasıl olsa dedim ama değiştirilmiyomuş öyle kaldı :\
Yorgunluktan ölecem sanırım 2 Balkon camları boydan olanları sildim .. Bide mutfak camı kapısını sildm bide salonun kapısı ve camını sildimmm Hiç bu kadar yorulmamıştım :9::9:

ellerine sağlık canım güzel olmuştur şimdi ev tertemiz :nazar:
Hahahahha çok güldüm canım ya harikasın :54: Doğru tespit, 2 yaşında kızım varken bu kadar gezentiyim, çocuk olmasa demek göçebe hayatı sürecektim :1::1::1::1: Bu arada ben yine bu gece yollara düşüyorum :10::10: 2 gün şirket toplantısı, toplana toplana bir hal oldum bu aralar:9::9::9:

yasemin abla sen böyle anlattıkca ben yoruluyorum allah yardımcın olsun :29:

Görüşürüz Ebru .. :)
Ben Dahil değilim dimi çok yiyeyim :16::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Pisttt sende az yeee bakim yarın sende tartılacaksın sonuçta :9:

Eline diline sağlık canım benim.Çok güzel olmuş.Geveze Ebruya ve kıskaaaannnnçç Ferhan çok isabetli:60:

Maşallah maşallah.Öğretmenin adı çıkmış çalışmıyorlar diye:1::1::1:

Hayır beeeeeeeennnnnnn tatlıyım.Ben seçildim bikerem taaam mı:60:

Hoşgeldin Nermin.Tatil sonrası ve regle ile +1 isen sorun olmaz.Yeme düzenini hemen düzeltip bide spora başladın mı kilolar tekrar gitmeye başlar.

Ellerine sağlık Kübra.Ne güzel ev tertemiz olmuştur.

Sen daha kapsamlı temizlik yapmadın mı kız.Pis seni :60::60:

Benim her temizliğim kapsamlı canım, kapsamsız yapamadığım için böyle oluyor yaaaa :60::60::60: Ayrıca şimdiye kadar ben hiç öğretmenler hakkında öyle düşünmedim, ama yaz tatilinde çalışmıyorsunuz o yeter bence size :9: Bide geveze demiş bana sen gitmeden 80 mesaj yazmışsın biz sana demedik ama, bence sen benden daha gevezesin :60::60:
beni saymamışsın ama ben ben sana hoşgeldin diyeyim:71: ben zeynep.şimdilik şişkoyum:86:ama sonra dal gibi olucam:128:

Çok iyi yaaaaa, çok güldüm :9:

ebru dövecek beni :95:buda ebru,delirmiş hali:17:

Neden döveyim ki yarışın tabi kiii :95: Bu arada benim rakibimde Gönül'dü gerçi kim benimle yarıştıysa gitti. Hep ben öndeydim. Hatta artık kendimi birinci ilan ediyorum. :9:

Ayyy ne çok gevezelik yapmışsınız öyle okuya okuya ancak geldim sayfaya.

Bende yarın listede olmanın heyecanı var ama bu gece yolda olacağım ve yarın sabah kendi tartımda tartılamayacağım(Yasmin yine yollarda :10::9:). Bu sabah tartı 86.6 gösteriyor. Bunu mu baz alalım, akşam evde yemek sonrası tartı daha farklı çıkar gibime geliyor. Ödemim geçmedi galiba hala, sporumu yapabilseydim daha farklı çıkardım sanırım :17:

Eğer 86.6 yı alırsak

( 89.0 / 86.6 / -2.4 / 2.69%) oluyor ama 2 hafta olduğundan ;

( 89.0 / 86.6 / -2.4 / 1.35%) kilo 2 ye bölündü böyle oldu :17:

Sabahtan beri rapor yazıyorum sunum hazırlıyorum yarına :126::126: onun için bu saatte girebildim kızlar,

Dünkü Menüm;

Sabah: yarım simit çay
Ara yok
Öğle: et döner, 1 dilim ekmek, zero (öğlen ancak bunu bulabildim en sağlıklı)
ara yokkkk
akşam : közlenmiş patlıcandan 1 adet karnıyarık, yoğurt, 1 dilim ekmek
Bol yeşilçay, 3 lt su.

Menün güzel olmuş canım. Kilonuda mecburen 86,6 olarak alacağız. Akşam daha fazla çıkarsın büyük ihtimal. Kaçta yola çıkacaksın?

ay sorma ablacım siteye kayıt olurken birsürü isim denedim hepsi vardı kabul etmiyodu kardeşim geldi adı muaz adının tersten okunuşunu çok seviyo ne olur zaum olsun dedi bende iyi olsun sonra değiştiririm nasıl olsa dedim ama değiştirilmiyomuş öyle kaldı :\

Muaz ın anlamı ne canım ilginç bir isim?

Benim her temizliğim kapsamlı canım, kapsamsız yapamadığım için böyle oluyor yaaaa :60::60::60: Ayrıca şimdiye kadar ben hiç öğretmenler hakkında öyle düşünmedim, ama yaz tatilinde çalışmıyorsunuz o yeter bence size :9: Bide geveze demiş bana sen gitmeden 80 mesaj yazmışsın biz sana demedik ama, bence sen benden daha gevezesin :60::60:

Neden döveyim ki yarışın tabi kiii :95: Bu arada benim rakibimde Gönül'dü gerçi kim benimle yarıştıysa gitti. Hep ben öndeydim. Hatta artık kendimi birinci ilan ediyorum. :9:

Menün güzel olmuş canım. Kilonuda mecburen 86,6 olarak alacağız. Akşam daha fazla çıkarsın büyük ihtimal. Kaçta yola çıkacaksın?

Az yiyecem canımmm hedefim var benim Yarıştığım insanlar var:1::1::1::1::1::1:
Kendini birinci ilan etmeyi hakediyorsun mükemmelsin :nazar:

Teşekkürler zelişcim (:

Son düzenleme:

Gece 12.30 da canım :10:

Az yiyecem canımmm hedefim var benim Yarıştığım insanlar var:1::1::1::1::1::1:
Kendini birinci ilan etmeyi hakediyorsun mükemmelsin :nazar:

Teşekkürler zelişcim (:

Aaaa ama alışkın değilim şimdi böyle iltifatlara, şımarcam birazdan :30::16::9:
Gece 12.30 da canım :10:

Tamam canım o zaman 86,6 olarak alalım sıkma sen canını. Kalanlarda haftaya eklenir zaten :34:

Son düzenleme:

Gezmeyi bu kadar çok sevmesem çekilmezdi ama bana iyi geliyor bu iş için bile olsa gezintiler :46: gündüz iş akşam gezmece:32::12::21:

Tamam canım o zaman 86,6 olarak alalım sıkma sen canını. Kalanlarda haftaya eklenir zaten :34:

kendini birinci ilan etmişmiş :1:ben sana rakibim diyomuşum

bencede sonuna kadar hakediyosun ablacım :46:

evet ilginç annem rüyasında görmüş yoksa bizimde hiç haberimiz yoktu bu isimden yüce üstün insan demek ablacım

Güzelmiş canım anlamı, anlamı gibi iyi bir evlat, vatana ve millete hayırlı bir birey olur inşallah.

Gezmeyi bu kadar çok sevmesem çekilmezdi ama bana iyi geliyor bu iş için bile olsa gezintiler :46: gündüz iş akşam gezmece:32::12::21:

Gezenti seni, işi bahane et et gez bakalım, Betül 2 :60::60:

Ben seni gördükçe kendimi kilo vermiş hayal ediyorum o yüzden iyi bir örneksin bana ..
Hakediyorsun tabiki şımarmayı :16:Hepimize nasip olur inşallaahhhh zayıf olmak istediğimiz gibi olmak ..

kendini birinci ilan etmişmiş :1:ben sana rakibim diyomuşum

bencede sonuna kadar hakediyosun ablacım :46:

Gerçekten kızlar öne Elif diye bir arkadaş vardı, onunla başladık yarışa, o bıraktı takımı. Sonra Betül diye bir arkadaş geldi yeşilkubbe onunla yarışmaya başladık o gitti. Başka bir Elif vardı yanlış hatırlamıyorsam onunlada yarıştık. Sonra Gönül rakip oldu bana ben öndeydim Gönül en son gittiğinde. Ondan sonrada rakip çıkmadı karşıma :60::60::60:

Ayrıca bu hafta üyeleri eşleştireceğim. Daha önceden vardı takımda ikili gruplar yapacağız ve haftalık onlar arasında da sıralama yapacağız takım içi. Bu iki kişi birbirinden sorumlu olacak. Takım içinde takım gibi bişey. Betül bilir eski bir uygulama. Ne zamandır yapmıyorduk. Tekrardan başlayalım yarın:46:

Gerçekten kızlar öne Elif diye bir arkadaş vardı, onunla başladık yarışa, o bıraktı takımı. Sonra Betül diye bir arkadaş geldi yeşilkubbe onunla yarışmaya başladık o gitti. Başka bir Elif vardı yanlış hatırlamıyorsam onunlada yarıştık. Sonra Gönül rakip oldu bana ben öndeydim Gönül en son gittiğinde. Ondan sonrada rakip çıkmadı karşıma :60::60::60:

Ayrıca bu hafta üyeleri eşleştireceğim. Daha önceden vardı takımda ikili gruplar yapacağız ve haftalık onlar arasında da sıralama yapacağız takım içi. Bu iki kişi birbirinden sorumlu olacak. Takım içinde takım gibi bişey. Betül bilir eski bir uygulama. Ne zamandır yapmıyorduk. Tekrardan başlayalım yarın:46:

Herkesi silip süpürmüşşün:1::1::1::1::1:

Uygulamayı begendim ben bana olur dermişim:1:
Ben mutfağa gidiyorum akşam yemeğimi hazırlayıp yiyecem saat 6 olmadann.. Görüşürüz kızlar.. :16:

Ben seni gördükçe kendimi kilo vermiş hayal ediyorum o yüzden iyi bir örneksin bana ..
Hakediyorsun tabiki şımarmayı :16:Hepimize nasip olur inşallaahhhh zayıf olmak istediğimiz gibi olmak ..

Oyyy kuzucum benim örnek olabiliyorsam sana ne mutlu bana. İnşallah sende bigün benim gibi tadına varacaksın zayıflamanın. Ama sana tavsiyem ne olursa olsun zayıflayana kadar burdan ayrılma olur mu?

Sen böyle söyleyince aklıma takıma ilk geldiğim günler geldi. Herkes 60-50 arası kilolarda ben 82 yle felan girmiştim takıma ve takımın en şişmanı benim demiştim. Şuan mucize gibi çok ama çok yol katettim. :16:

tek rakibim thy diyorsun yani :60:

güzel uygulamaymış ablacım acaba ben kiminle eşleşicem :44:

Herkesi silip süpürmüşşün:1::1::1::1::1:

Uygulamayı begendim ben bana olur dermişim:1:
Ben mutfağa gidiyorum akşam yemeğimi hazırlayıp yiyecem saat 6 olmadann.. Görüşürüz kızlar.. :16:

Afiyet olsun canım. Yarın kuraları çekeyim bakalım kim kime çıkacak.

Oyyy kuzucum benim örnek olabiliyorsam sana ne mutlu bana. İnşallah sende bigün benim gibi tadına varacaksın zayıflamanın. Ama sana tavsiyem ne olursa olsun zayıflayana kadar burdan ayrılma olur mu?

Sen böyle söyleyince aklıma takıma ilk geldiğim günler geldi. Herkes 60-50 arası kilolarda ben 82 yle felan girmiştim takıma ve takımın en şişmanı benim demiştim. Şuan mucize gibi çok ama çok yol katettim. :16:

Biraz meraklı olduğum için geçmişe gidip inceledim can sıkıntısından baktım gördüm hepsini Canım :1::1::1::1:
Çıtıpıtı olana kadar burdayım Hiç düşünmüyorum gerçekten ayrılmayı ... :1:
Çünkü tek başıma neyin doğru neyin yanlış oldğunu bilemiyorum faydalısınız...
İrade en önemli şey sende başardığına göre bende başaracam hepimiz inşaallah :nazar:

Back
X