Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel bisiklet sürmüşsün aferin sana. Sana ceza yok merak etme, biz diğerlerinden bahsediyoruz keşke herkes burda senin kadar bulunabilse.

Çok zorlandım sanırım çok hamlanmışım ama sürdükçe alışırım .
Karadenize geziye gitmiştim sümalaya çıkarken diskapağmda sorun olmuştu bisiklet sürünce ağrıdı biraz ama alışırım sanırım :1:

Elimden geldiğince bulunmaya çalışıyorum canım :16:

Çok zorlandım sanırım çok hamlanmışım ama sürdükçe alışırım .
Karadenize geziye gitmiştim sümalaya çıkarken diskapağmda sorun olmuştu bisiklet sürünce ağrıdı biraz ama alışırım sanırım :1:

Elimden geldiğince bulunmaya çalışıyorum canım :16:

Fazla zorlama dizini ama dizlerin sağlığı için en iyi spor bisiklet sürmekmiş. Kulaktan duyma bir bilgi ne kadar doğru bilmiyorum ama bana mantıklı geldi. Uzun süre sürmediysen zorluyor başta ama sonradan alışıyorsun çok zevkli oluyor.

Bide bana sorduğun şu sorular var ya Kübra'cım onları burda sor bence. Hem herkes fikrini söylemiş olur, Sende kafana hangisi yatarsa onu yaparsın. :34:

Fazla zorlama dizini ama dizlerin sağlığı için en iyi spor bisiklet sürmekmiş. Kulaktan duyma bir bilgi ne kadar doğru bilmiyorum ama bana mantıklı geldi. Uzun süre sürmediysen zorluyor başta ama sonradan alışıyorsun çok zevkli oluyor.

Bide bana sorduğun şu sorular var ya Kübra'cım onları burda sor bence. Hem herkes fikrini söylemiş olur, Sende kafana hangisi yatarsa onu yaparsın. :34:

Evet alışırım zevkli yürüyüşten güzel benim için..

Haklısın canım .

Kızlar akşama evde karnıyarık yemeği var 1 küçük karnıyarık yesemmi acaba ? :1:

Kizlar merhaba, ben hala toplantidayim buraya giremedim, pazar gunu gecmisi okuyup size kavusacagim.
Sedacim eslesmisiz sanirim, optum tatlim
Hepinizi optum canlarim ;)

Evet alışırım zevkli yürüyüşten güzel benim için..

Haklısın canım .

Kızlar akşama evde karnıyarık yemeği var 1 küçük karnıyarık yesemmi acaba ? :1:
Kızartmaysa yeme diyeceğim ama çok yemek istiyorsan geç bir saate kalmadan küçük bir tane yiyebilirsin.Yanında pilav vb asla yeme.Biraz yoğurt veya salata yiyebilirsin.Yemekten 2 saat sonrada biraz spor yapıp dengeledin mi hem kendini suçlu hissetmezsin hemde yediğini yakmış olursun.

Kızartmaysa yeme diyeceğim ama çok yemek istiyorsan geç bir saate kalmadan küçük bir tane yiyebilirsin.Yanında pilav vb asla yeme.Biraz yoğurt veya salata yiyebilirsin.Yemekten 2 saat sonrada biraz spor yapıp dengeledin mi hem kendini suçlu hissetmezsin hemde yediğini yakmış olursun.

Kızartma :43:
6 dan önce yerim yersem ozaman ..
evet doğru sporla dengelersem tamamdır :)

Hoşgeldin yasemin :16: ve kolay gelsin ..

Son düzenleme:
Rakibim spormu yapmış bende 8de yapacam spor
:1:
rakibim aynı zamanda gruptaşım,sakın sporu sallama heeeee:35:bu arada o karnı yarık durumu hişşşş hoş olmamış:20:tamam kızarınca daha leziz oluyor ama çok yüksek kalorili oluyor aynı zamanda:26:cıssssss

Kizlar merhaba, ben hala toplantidayim buraya giremedim, pazar gunu gecmisi okuyup size kavusacagim.
Sedacim eslesmisiz sanirim, optum tatlim
Hepinizi optum canlarim ;)
çalışan insan kolay gelsin:34:

Ben hala temizlik yapıyorum :37::27::14:
amanınnnn bu ne ebru temizle temizle bitmedi kız:1:

rakibim aynı zamanda gruptaşım,sakın sporu sallama heeeee:35:bu arada o karnı yarık durumu hişşşş hoş olmamış:20:tamam kızarınca daha leziz oluyor ama çok yüksek kalorili oluyor aynı zamanda:26:cıssssss

Yok yok Spor yapıom yapcamda canımm
Yedim ama küçück yedimmm sporla yakacam o kalorileri bennn :1::1:
Sana güveniyorum sende bana güven :16:

Aman aman çok kolay gelsin canımm.. bayağı büyük temizlik heraldeee..
:9:

Kızlar hem evim büyük, hem tek başımayım hemde acaip didiklerim temizlik yaparken, bide bunların üzerine mıymıntılık eklenirse temizlik hiç bitmez, benim hiç bitmiyor çünki ama temizlenen yerler mis gibi oluyor :8::32:

Kahvaltı :

1 salatalık
yarım dilim kepek ekmeği
6 zeytin
20 gr tulum peyniri

Ögle :

1 kase sütlü nesfit

Akşam:

1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmeği
1 küçük karnıyarık ..:18::18::18::18:

( Su :1,5 Litre ( devamı gelecek )
Spor : bisiklet
15dk twister ( devamı yapılacak ):51:

Kahvaltı :

1 salatalık
yarım dilim kepek ekmeği
6 zeytin
20 gr tulum peyniri

Ögle :

1 kase sütlü nesfit

Akşam:

1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmeği
1 küçük karnıyarık ..:18::18::18::18:

( Su :1,5 Litre ( devamı gelecek )
Spor : bisiklet
15dk twister ( devamı yapılacak ):51:

Afiyet olsun Kübra'cım çok güzel olmuş menün, küçücük karnıyarıktan bişey olmaz. Bisikleti ne kadar sürdün? Suyunu mutlaka en az 2,5 litreye tamamla.

Afiyet olsun Kübra'cım çok güzel olmuş menün, küçücük karnıyarıktan bişey olmaz. Bisikleti ne kadar sürdün? Suyunu mutlaka en az 2,5 litreye tamamla.

Teşekkür ederim canım ..

Suyu geceye kadar 2.5 yapıyorum
Bisikleti 1 saat kadar sürdüm sanırım . arada dinlendim ama
:1:

Back
X