Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlaaar !..
bugün bayağı bi gezdim , dışardaydım.
bi geçmişe bakiim, dönerim.
yine güleceksiniz ama cereni suya bastım , gidip yıkıyayım dönerim canlarım :))

Benim menüm bugün rezaletti. Size ktü örnek olmak istemiyorum ama sanırım yazmam gerekli menümü.

Sabah

1 kk peynir, Zeytin
Birazcık sucuk, haşlanmış yumuta
domates, salatalık
Közlenmiş kırmızı biber
2 dilim tam buğday ekmeği

Akşam

1 avuç içi büyüklüğünde mercimek köftesi
1 küçük bardak kola

1 tane dondurma

:47:

selam kızlaaar !..

Hoşgeldin ortim birazda domestos dökseydin kızın üstüne:9:

selam kızlaaar !..

hoşgeldn canımm

Benim menüm bugün rezaletti. Size ktü örnek olmak istemiyorum ama sanırım yazmam gerekli menümü.

Sabah

1 kk peynir, Zeytin
domates, salatalık
Közlenmiş kırmızı biber

Akşam

1 küçük bardak kola

1 tane dondurma

aman aman bende yerim bak :33:

hoşgeldn canımm

aman aman bende yerim bak :33:

Siz yemeyin sakın haaaa, ben bunları yediğim halde haftada bir kilo verebiliyorum sanırım sonlara doğru böyle oluyor. Ama yarından itibaren kaçamak yok.:9:

Siz yemeyin sakın haaaa, ben bunları yediğim halde haftada bir kilo verebiliyorum sanırım sonlara doğru böyle oluyor. Ama yarından itibaren kaçamak yok.:9:
Yemeyecem ama banane banane sende yeme :51::35::36:

Canlarım ben çıkıyorum artık yarın iş var ufak tefekte hazırlık yapmam lazım. Kocaman öpüyorum herkesi. İyi geceler :16:

İyi geceler canım :16:

Canlarım ben çıkıyorum artık yarın iş var ufak tefekte hazırlık yapmam lazım. Kocaman öpüyorum herkesi. İyi geceler :16:

dün biraz kaçamak yaptım ebrucum ama bu hafta telafi ederim ; tımam mı ortim ?:26::34:
dünkü menüm

geç kahvaltı
1 küçük sigara böreği
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
biraz menemen

ara
kavun

akşam
kebap
1 dilim pide ( 1 dilim ekmeğe eşdeğer )
salata
ayran

ara
1 kase dondurma :17:

bu hafta sporu artırıp , telafi edicem canım sözzzz :46::46:

İyi yolculuklar Yasemincim ama bu durum benim kafama takılaya başladı. Öncelerde ufak tefekti yolculukların giriyordun yine arada bir. O zaman sorun olmuyor ama diğer arkadaşlara haksızlık olsun istemiyorum. Lütfen 5 mesaj kuralına uymaya çalış ve katılımını artır biraz yoksa izinli yazmak zorunda kalacağım seni.

Günaydın ortim. Ohh ne güzel nereye gitmeyi planlıyorsunuz? Sanırım çok uzun olmayacak. Kayınvalidenler gitmediiler mi daha?

Günaydın Zeynep'cim. Ben bile geç kalktığıma göre sanırım herkes keyif yapıyor. Betül'ü merak ettim akşamı nasıl geçti acaba? Ben gece gelir diye bekledim ama gelmemiş. İnşallah güzel geçmiştir.

Tamam canım,sen en iyisinini biirsin :34: Şehir dışına toplantıya çıktığımda size tek ulaşımım telefondan oluyor. Bu da apple ın kadınlar kulubu uygulaması berbat ötesi olduğu için geçmişi takip etme zor ve alıntılama yapmılamıyor. Bu haftayıda atlattım mı zaten seyahatlerim bitiyo:21:

Sabah

1 kk peynir, Zeytin
domates, salatalık
Közlenmiş kırmızı biber

Akşam

1 küçük bardak kola

1 tane dondurma

olur canımcım arada yaa hem sen okadar kilo vermişin artık vücudunu tanıyorsun , kaçamaklar sonrası nasıl davranman gerektiğini biliyorsun!
hem haftada bir gün de kaçamak olur yaani :))
orticim takma kafana yani :) hallederiiiiz :1::54:

Sabah

1 kk peynir, Zeytin
domates, salatalık
Közlenmiş kırmızı biber

Akşam

1 küçük bardak kola

1 tane dondurma

afiyet olsun canım.kola dışında güzel olmuş.
dün biraz kaçamak yaptım ebrucum ama bu hafta telafi ederim ; tımam mı ortim ?:26::34:
dünkü menüm

geç kahvaltı
1 küçük sigara böreği
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
biraz menemen

ara
kavun

akşam
kebap
1 dilim pide ( 1 dilim ekmeğe eşdeğer )
salata
ayran

ara
1 kase dondurma :17:

bu hafta sporu artırıp , telafi edicem canım sözzzz :46::46:
sendemi dondurmacı:24:
misafirlerine de burdan güle diyorummm:32:

Kızlar merhaba,

Otobüsten bir saat önce indim. Gün içinde geçmişi yavaş yavaş okuyacağım :)

Düğün yerini tutmadık ama bol kavgadan sonra karar verdik sayılır :50:

Kaçamak yapmadım sayılır, saat 3 gibi yenen haşlamış mısır kaçamak sayılmıyorsa :p

Kolay gelsin Yasemincim.Güzel kilo vermişsin geriside haftaya kalır:16:

Teşekkür ederim tatlım ;) Cuma rakıları götürmeseydim ödemim daha güzel gidecekti ama yinede 500 gr gitti sanırım bu sabah tartı 86.1 kg yi gösteriyordu :118:
Kızlar merhaba, "en çalışan Seda" yine menüsünü işten bildiriyor...

Sabah - 2 dilim ekmek, peynir

Öğlen - 6 köfte, salata, ayran, 1kaşık pilav

Ara - 5 kuru kayısı

Akşam - 1 kase sütlü nesfit
Bugün akşamdan itibaren bende yiyebilirsem eğer nesfite başlıyorum canım ;) Menün güzel olmuş :nazar:

bal olsun,güzel olmuş.

.

Teşekkür ederim canım :34:
afiyet olsun.
benüm menüm:
sabah:1 dilim ekmek
peynir
zeytin
salatalık
domates
yumurta

öğle:türlü
yoğurt

akşam:ızgara tavuk
salata
ayran

su:3 litre
spor:45 d nivea body 40 d yürüyüş

Canım Nivea body nedir:17: çok merak ettim:1:
menüler güzel olmus..herkes söylemis ben eksik kalmayayim kübracim:) patates? ve aksam aksam ? :)) olmadi ...öglende dolma yemissin..bugün kayip olmus

bende aslinda persembeleri cokhafif yiyorum ama bu aksam fazla gibi geldi.. yazayim bende

SABAH:2 dilim kepekli tost ekmegi, 2 kk peynir, 5 cherry domates

12:00 1 kutu light ananasli yogurt

14:00 yarim muz

AKSAM:1 dilim ekmek, 2 yk paprikali mantar sote,3 yk yogurt,2 yk kisir *kisir tamamen yagsizdi

SPOR:1 saat yürüyüs,30 dk video (7.) 200 mekik

2 lt den fazla su

Süpersin tatlım :54:
ben çıkıyorum hepinize iyi geceler rüyanızda beni görün :1:
Senin gibi bir fıstıkın rüyalarımıza girmesi muhteşem olur :16:
:56:MENÜM:56:
SABAH
Dukan krep
Domates,peynir

ÖĞLEN
1 bardak süt

ARA
1 bardak süt

AKŞAM
Müslili yoğurt
1 kayısı

Biraz dengesiz bir menü.Yarın inşallah güzel bir sonuç olur.

Öğlen sadece süt içsem akşama içimdeki canavar uyanır sanırım :1::1::1:
Menum

Sabah
1 avuc ceviz -ekmek yerine yedim, karataya basladim simdi de derrrmmiisim :1:-
Domates, slatalik
1 dilim peynir
Az kasar

Ara- oglen
1 dilim yaz helvasi -avuc ici kadar fln-

Baska da bir sey yok yemek..
Aksam turk kahvesi ictim orta sekerli
Yemeye vaktim oldugunda saat cok gec olmustu
Ben de yemeyeyim bu aksamlik boyle olsun dedim

İki gundur cok hafif yiyorum
Sali gunu bi tek kacamk var
Ondan oncesi de cok iyiydi 57.9 u bile gordum ebru tartida
Ama yarin ne cikicam bilmiyorum
Fazla cikarsam bil ki reglden, gercek bak :))

Yaz helvası dedin içim cız etti canım:5: babam alırdı hep, onu kaybettiğimizden beri eve almayız bu helvayı:2::2:

Bana ulaşan sayılar aşağıdadır..

04.Tem 05.Tem

betüld 20 19
LAydLiNe 18 44
Pia 25 9
nesdii28 6 -
Uzayım 16 11
yasminyaso 12 -
zaum 15 18
Kbra23 22 -
Akashha 4 10
mersinli42 9 12

Canım ben bildirememişim anlaşılan, 5 temmuz benim 6 tane mesajım vardı.
zeliscim,
ebruya katiliyorum..seni üzmemek icin cok yumusatiyorum söylemek istediklerimi. ben 800 gr verdim diye "gercekten" üzüldüm..halbuki vermem gereken kilo senin vermen gerekenden daha az..ve gecende behsettigin gibi senin yari yasindayim..66 yi gördügüm halde ilk gordugumde tepki "aaa amaaa ......" oldu..cunku emek harcadim..spor yaptim, menulerime dikkat ettim..iste tam bu sebebden uzuldum..yoksa bugunden yarina zayiflamak gibi bir heyecanim yok..ama emek harcayinca insan illaki uzuluyor.. ya yazincada böyle olmuyor..belki sende farkli seyler yasiyosundur ama bilmiyorum yaa.. aha hic anlamadan 3 hafta gecti bile.. ben sürekli cocuklarimin sisman bir annesi olmiycak,bebegim beni hep fit görücek,yada en guzel gunlerimi tombik geciremem..diye dusunuyorum hep..bir yere gidiyorum simdi 67 kiloyum ..anormal bir kilo degil..ama girdigim ortamlarda özgür hareket edebilmek insani öyle bir mutlu ediyor ki..gidiceginyere istedigin kiyafeti dusunmeden giymek ..hayattaki en guzel tat bence ..binler cikolataya bakalavaya bedel bir tat... ayyy kafam ordan oraya ..cok sey dusunup filtrelemeye calisinca böyle bi yazi cikti ortaya sorry millet
Sana katılıyorum tatlım. Bende kızımın fit bir annesi olcak beni örnek alıp hayatı boyunca böyle kilo problemi yaşamasın diye direniyorum. Bu haftasonu kilo vermemin ne kadar işe yaradığını gördüm. Toplantı arasına doğa yürüyüşü koymuşlardı yarışmalı:)) o kadar spor yapan arkadaşlarım var yıllardır. Ben 2. oldum yürüyüşte. Geçen yılki bu zamanki toplantıda beni toplamışlardı, şekerim düşmüştü. Bu sefer herkesi geride bırakıp şekerime vs. hiçbişey olmadan yarışabildim. Hedefim 24 kasım, doğum günüme kadar tüm fazlalıklarımdan kurtulup 36-38 beden arası olmak :32:
bu sabah regl oldum
kilom
geçen hafta:59
bu hafta:59.2
4 aydır kilom 58- 59 arası ve belim hedef cm ulaştı kilom sabitlendi ama incelme bariz belli..ve artık sadece sporu sağlık için yapıyorum..beslenme düzenim oturdu buranın sayesinde her şey yolunda ve sonuç bana göre oldukça iyi 57 kilo için artık kasmıyorum..:34:

kilo veren herkesi kutluyorum :46::9:veremeyenler regl öncesine bağlamayın regl öncesi spor yaparsanız daha çok kilo veriliyor..:34:
ve asla aç kalarak değil düzenli beslenerek kilolarınızı verin ..iyi bir beslenme düzeni hepimize ömür boyu sağlıklı yaşam için gerekli..:34:
Çok haklısın canım, aç kalmak içimizdeki canavarı uyandırmaktan başka bişey değil.

Canım benim ki hırs eksikliği değil, iş yerinde çok zor günler geçiriyorum, işler bitmiyo, yetişmiyo... :(

Haftasonu zaten hiç oturup dinlenememiştim ve uykusuzdum, haftaiçi 3 gün saat 11'de eve geldim, yatmam 1'i buluyor. Bir de ben ailemle değil sadece abimle yaşıyorum, ev işleri de bana bakıyor yani. O saatten sonra spor yapabilmek çok zor. Ama belki yapabilmem lazım bilemiyorum...

Ya da yediklerimi kısmam lazım ama bence çok yemiyorum, daha az yersem sağlıklı zayıflamış olmayacağım..

Seni çok iyi anlıyorum canım, benimde bu ara seyahat edip toplantı yapmaktan sporum aksadı çok. Yemekten çok kısarsan vücut bu sefer açlık var gibi anlar :18:
Ablam ve kuzenim Burgere gideceklermiş ..
Çok ısrar ediyorlar .. hiçbirşey yemiyormuşum ben .. Birşey olmazmışşş .. yok diyorum anlamıyorlar.. annem bile anlamıyor. Yemek istemiyorum ..
İrademe hakim olmak istiyorum .. Niye hiç anlayışlı değiller :43:

TV de bu tombişler yarışmasında diyetisyen demişti. Eğer hamburger yemek yada kebapçıya gitmek zorunda kalırsanız şunları uygulayın diye;

Hamburgerciye gidip salata yemek en büyük hataymış. En küçüğünden ızgara olanından bir küçük hamburger ve yanına ayran 300-350 kaloriymiş. Bunu böyle tüketebilirmişiz.Patateslerin her bir tanesi 15 kaloriymiş:18:
:56:MENÜM:56:
SABAH
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık,peynir

ÖĞLE
1 parça fıstıklı sucuk
Yeşil çay

AKŞAM
Müslili yoğurt
Salata

:8:SPORUM:8:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]BİSİKLET[/TD]
[TD="align: center"]Jillian MİCHAELS
LEVEL 1
[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]YANBEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]İP ATLAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14 km[/TD]
[TD="align: center"]30dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]250[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Koşu bandım evde kalınca ablamın bisikletini getirttim :1:

.

Senin bu spor çizelgene bayılıyorum tatlım. Bende uygulamaya başlıcam artık bu spor çizelgesini:54:

Back
X